Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Avg 2025, 07:27:37
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 40 41 43 44 ... 317
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zeitgeist,The movie (Srpski subtitle)  (Pročitano 526944 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Nokia 
Ni ja isto.Nisam nikog slušao,školu smatrao logorom,autoritete vampirima....
   Smile

E ok.Hteo bih da odgovorim na tvrdnje da su moje reči napadne..Pa jesu,moguće je.Postavim Ickea koji priča neke stvari od kojih se prosečnoj "normalnoj" osobi pojave žmarci i naravno da su te stvari napadne.Za onog ko je zaokružio stvari i misli da sve zna-život je napast.Mnogo ljudi ne vidi dalje od mobilnog telefona i vesti na tv-u ali mene zaista teši to što upoznajem ljde koji iako nesvesni mnogih stvari poput zloglasnog Chemtrail fenomena-smatraju da nešto debelo u ovom svetu nije u redu.
  Moja istraživanja su počela upravo tako.Zahvaljujem svim carevima ovog foruma a Lighsoftu i Sirkanu posebno jer su prave biblioteke a tu je i moj prijatelj Raven a ima još nekih koji su mi dragi kao Maradić,SašaBorg... Smile Smile

Hvala na linkovima (evo-popravio malo..)
[censured]

Hvala matori na ispravci...zaboravih vec kako se to radi Smile...elem,ima mnogo vaznih stvari koje se desavaju i u nasoj zemlji ,u nasem dvoristu,ali su ljudi jako zatrovani dnevnom politikom i borbom za goli opstanak,pa neke stvari ni ne primete,a desavaju se tako grozne stvari da ja nemam reci...evo nesto preneto iz lista Danas:Raspusni život srpskih političara

Na najvećoj svetskoj pozornici ovog leta, Olimpijskim igrama, predsednik je iskoristio priliku da promoviše svoj odnos prema svetom trojstvu i slobodnoj ljubavi. Ovo prvo je objasnio čak i američkom predsedniku Džordžu Bušu, a ovo drugo ne treba nikome da objašnjava. Sve se videlo.

Milica Grabež

Srpski predsednik Boris Tadić dobio je poziv da sa suprugom prisustvuje svečanom otvaranju Olimpijskih igara u Pekingu, 8. avgusta ove godine.
Domaćini su poziv uputili svim predsednicima država koje su članice Ujedinjenih nacija, a neke, koji bi mogli da svojim prisustvom oteraju druge visoke goste, uljudno su zamolili da se ne pojave. Kao predsednika Sudana, recimo.
Predsednik Srbije Boris Tadić, sa kojim se u poslednje vreme ne rukuju državnici, iskoristio je priliku. Pojavio se u svečanoj loži. Sedeo je, kaže, tri reda iza američkog predsednika Džordža Buša i njegove supruge. Koliko je bio daleko od predsednika ruske vlade Vladimira Putina i njegove supruge Ljudmile, nije nam saopštio.
Do našeg predsednika, umesto njegove supruge Tatjane, sedeo je njegov đak, ministar spoljnih poslova Vuk Jeremić kome je on u gimnaziji bio profesor !
Kinezi pomno beleže svaki detalj, pa i činjenicu da je mlađani Vuk spavao u istoj sobi sa Njegovom ekselencijom Borisom Tadićem!
Među svetskim državnicima ima puno homoseksualaca, biseksualaca, lezbejki.
Ipak, na tako važne svečanosti, kakve su Olimpijske igre u Pekingu, poštovanje protokola je obavezujuće, u protivnom vređa se domaćin. Skoro da je nezamislivo da predsednik bilo koje zemlje u svečanu ložu, umesto svoje žene, dovede svog momka!
Osećanja su kod homoseksualaca, kažu upućeni, snažna, i često izmiču kontroli, i oni su za svog partnera, spremni sve da učine. Gospođe Tatjana i Nataša ostale su Beogradu, da gledaju kako se njihovi službeni muževi ”drčno drže pred belim svetom”.
Vuk Jeremić-Tadić i predsednik Boris dizali su tri prsta uvis, tako da je ovaj bračni par privukao pažnji i američkog predsednika Buša. Njegova ekselencija Buš je predsedničkim ukazom zabranio sklapanje brakova između osoba istog pola. On se upitao ko su nazočni ljudi, koji su mu se učinili bračnim parom.
Onda nas je u svom obraćanju preko RTS-a, u Dnevniku koji je vodila Nataša Jeremić, službena supruga ministra spoljnih poslova, predsednik obavestio kako je Džordžu Bušu, ”koji je bio tri reda ispred njega, objasnio da je to srpski znak svetog trojstva, i pitao ga je, baš u tom svečanom olimpijskom trenutku, zašto nam je kauboj Buš uzeo Kosovo”.
Svi smo očekivali od voditeljke Nataše Jeremić da se zaplače i da upita predsednika - Borise, što mi preote muža! Ona se, sirota, uzdržala, znajući da bi otišla u medijski mrak.
Da li predsednik Srbije smatra da smo mi svi u Srbiji pilećeg mozga i da možemo progutati sva njegova g…!
Dnevnik ”Vreme” - list za uvlačenje, na naslovnoj strani broja od 14. avgusta objavio je fotografiju predsednika Tadića koji je na obe visoko podignute ruke ispružio tri prsta, dok je njegov partner Vuk Jeremić-Tadić  podigao levicu sa skupljenom šakom. Špekulacije su razne. Vuk je podigao levicu, sa stisnutom pesnicom, tvrde jedni, da pokaže da su oni levičari, a drugi da nije podizao tri prsta jer on potiče od čuvene porodice Pozderac, pa da se daidže (ujaci) ne naljute. “Olimpijska diplomatija” - najavljuje “Vreme”.
Na Olimpijskim igrama je zabranjeno promovisanje politike. Srpski predsednik i njegov partner Vuk Jeremić-Tadić nisu se ni rukovali sa ujkom Bušem, teško da ih je on i prepoznao, ako je istina da se okrenuo kada su skočili na noge lagane sa podignutim pesnicama.
Da li je predsednik Tadić ljubomoran dok ministar spoljnih poslova, bez njega, putuje po svetu?

U dnevnom listu “Danas” legendarni Koraks je karikaturom predstavio boravak našeg predsednika na Olimpijskim igrama u Pekingu. Bez komentara. Njegove karikature govore devet jezika, i oni koji ne znaju da čitaju, mnogo saznaju.Da li je potreban komentar na ovo.... Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 25. Avg 2008, 12:45:24 od Anea »
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
 Matori baš me čudi da postavljaš text koji ismeva i interpretira stvari proizvoljno.Mislim,Tadić i Jeremić su bračni par i slično..To je stil pisanja bulevarske žute štampe tako da ja ovde ne vidim ništa loše u ponašanju Tadića osim što se autor teksta potrudio da predstavi na svoj način i to predstavi kao istinu.
 Da li je Tadić u ekipi koja gura Srbiju u New World Order?Verovatno jeste i vrlo je moguće da masa političara jednostavno nema pojma o krajnjim ciljevima stvaranja Unija pa se bori za Eu iz iskrenih ubedjenja.E sad,ko se skim keca-ko je gej ili nije to je nešto lično a mene više zanima kako se oni ponašaju vezano za državu.
 Može link tog texta? Neverovatno mi je da neko napiše nešto za novine i tu kaže kako je predsednik države doveo svog momka umesto žene  Smiley 1

Nije ni za Kurir jbt...
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Nokia 
Matori baš me čudi da postavljaš text koji ismeva i interpretira stvari proizvoljno.Mislim,Tadić i Jeremić su bračni par i slično..To je stil pisanja bulevarske žute štampe tako da ja ovde ne vidim ništa loše u ponašanju Tadića osim što se autor teksta potrudio da predstavi na svoj način i to predstavi kao istinu.
 Da li je Tadić u ekipi koja gura Srbiju u New World Order?Verovatno jeste i vrlo je moguće da masa političara jednostavno nema pojma o krajnjim ciljevima stvaranja Unija pa se bori za Eu iz iskrenih ubedjenja.E sad,ko se skim keca-ko je gej ili nije to je nešto lično a mene više zanima kako se oni ponašaju vezano za državu.
 Može link tog texta? Neverovatno mi je da neko napiše nešto za novine i tu kaže kako je predsednik države doveo svog momka umesto žene  Smiley 1

Nije ni za Kurir jbt...
Gde ces veci blam za jednu drzavu,gde drzavnici koji su pozvani sede u lozama sa svojim suprugama,a ovaj nas Barbika dovede svog gey ucenika,pa jos spavaju i u istoj sobi...to samo produzava nasu agoniju,i uvodi novu retoriku,jer kad moze predsednik onda mogu svi,pocece gey nastavnici da drze predavanja po osnovnim skolama i sl.sve dok to ne postane normalno...o tome razmisljaj,a inace imam jako puno informacija o raznim clanovima ove druzine,ali o tome cu ti pricati kad se vidimo,neke stvari stvarno ne smem da pisem ovde...evo ti link za ovaj tekst http://dijaspora.wordpress.com/2008/08/24/raspusni-zivot-srpskih-politicara/

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

dogadjajdana1_2.jpg
(10.1 KB, 300x216)
« Poslednja izmena: 25. Avg 2008, 12:30:50 od sirkan »
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
 Pazi,ako je po protokolu trebalo da dodje sa suprugom onda je ispao loš gost a sad da li je ove ili one sexualne orijentacije to mi ne govori kakav je čovek.
Evo ti koliko hoćeš umetnika i ljudi koji su dali ovom svetu sebe kroz muziku,umetnost i sl.a bili su gay,bi lez...
  Naravno da postoje razne sexualne orijentacije i u politici.Matori,nisi ti taj koji juri veštice pa me čudiš malo  Smile
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Nokia 
Pazi,ako je po protokolu trebalo da dodje sa suprugom onda je ispao loš gost a sad da li je ove ili one sexualne orijentacije to mi ne govori kakav je čovek.
 Evo ti koliko hoćeš umetnika i ljudi koji su dali ovom svetu sebe kroz muziku,umetnost i sl.a bili su gay,bi lez...
  Naravno da postoje razne sexualne orijentacije i u politici.Matori,nisi ti taj koji juri veštice pa me čudiš malo  Smile
Pa,ne zanima mene bilo koji drugi gey...njihova stvar,ali naravno da je ovo uzasan blam za i onako izblamiranu zemlju koja puca po svim savovima...naravno,u opste ne mislim da je ovo slucajnost....sve me ovo podseca na ono drustvance iz Bohemian Groov-a,i njihove raskalasne zabave. Smile
« Poslednja izmena: 25. Avg 2008, 16:57:16 od sirkan »
IP sačuvana
social share
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
 Sve je moguće...Ja se rukovodim unutrašnjim osećajima i meni Tadić deluje kao da je u mind control programu ali nikako kao da je zao i podlac.Pre mi tako zrači Vučić i recimo Velja Ilić dok je Koštunica ego manijak.
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

create...destroy...enjoy!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2941
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Nokia ????
Jooooooooooooj!
Tadic i Jeremie su isli zajedno na olimpijadu zato sto su propagirali pederastiju u cilju uspostavljanja globalne dominacije novog svetskog poretka???   

Bre, slusate li vi sebe? Sami sebi skacete u usta sa glupostima takvog tipa...Iskreno mislim da su sve te price o svemogucim tajnim drustvima hobi izuzetno dokonih ljudi kojima treba temeljan i detaljan razlog da okrive druge za svoje neuspehe (primer: Opet nisam ja dobio posao vec onaj majmun, i to samo zato sto je jevrej/mason/templar!) Ako i postoji neka grupa ljudi koja ima kakvu-takvu kontrolu nad resursima i desavanjima uopste, to mogu biti samo velike korporacije, ali njihov uticaj nije ni blizu onom kakav je predstavljen u vezi sa tajnim drustvima. Inace, procitao sam na netu (probacu da nadjem link) o tome kako su 11.septembar skrivili vanzemaljci koji su eonima pre nas ziveli na zemlji i pobesneli su kad su videli u sta nam se drustvo pretvorilo! Istini za volju, cini mi se da je ceo tekst teska alegorija na sve druge price koje su manje banalne ali sa podjednako mozga u sebi...
Lepo sam rekao, ostavio sam i link, pogledajte na nekoj od prethodnih strana gluposti i neistine vezane za zeitgeist! E a sad razmislite svojom glavom! To sto se neko proglasio za disidenta i odlucio da iznese svoju verziju stvari o poretku u covecanstvu, pljujuci najuticajnije (religiju i ameriku), ne mora automatski da znaci da je u pravu...
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

The true method is no method.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
Zastava Starship Enterprize
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Bosch ima centrifugu
Koji ste vi bolidi ljudi moji  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

"I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: Only love can do that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

create...destroy...enjoy!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2941
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Nokia ????
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
trebalo je i to neko da kaze Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Nokia 
Bolidi,jel....???A jeste li bas sigurni,ili ste vi malo neobavesteni ??? Jel vam poznato ovo drustvance sa Sorosem na slikama...?Jeste?!A za koga radi gospodin Dzordz Soros?Za poznatu ,,bankarsku" familiju Rotschild(koja je,medju nama,sasvim slucajno jedna od osnivaca Bilderberg grupe i komiteta 300)... Smile.A ako vam jos nesto nije jasno,mogu i da pojasnim, ali samo onima za koje smatram da su vredni paznje i truda...evo i jedan linkic za svaki slucaj da se nadje,da ne bude ovo-ono...Link.

-----------------------------

Re: Zeitgeist,The movie (Srpski subtitle)
« Odgovor #420 Danas u 17:16:52 »

Evo i jos nesto da malo pojasnimo stvari..... Smile     Soroš nam iz kablova viri

U Srbiji se, nažalost, za šaku dolara sve može kupiti.
Džordž Soroš i njegov SouthEast Europe Investment Fund su još pre nekoliko godina, ne časeći ni časa, uz podršku američke vlade, agencije OPIC (US Overseas Private Investment Corporation) počeli da monopolišu kablovsku mrežu u većini gradova Srbije. I dok je rukovodstvo Telekoma brutalno proganjalo i najmanje srpske internet provajdere koji bi se drznuli da vrše prenos glasa preko interneta (VOIP), bez reči je dozvolilo i omogućilo, mimo tada važećih zakona da Soroš preuzme praktično sve ključne gradske televizijske kablovske mreže. Gospodinu Sorošu, naravno, to nije bilo dovoljno. Potrebno je bilo zaokružiti, objediniti i kontrolisati komunikacionu mrežu Srbije u celosti. U tome je već gospođa ministarka Rašeta bila veoma kooperativna, ali je pravi proboj počeo da se dešava u kabinetu Ministarstva za kapitalne investicije, kada se uselio gospodin Velja Ilić.
Nakon izrade studije izvodljivosti (feasibility study) za kargo terminal, a koju je vodila gospođica Dženet Miler (Jeanette Miller), tadašnji službenik US TDA (Trade Development Agency), CIA prepušta dalju realizaciju Dyncorpu. Situacija je blago zamagljena zbog decembarskih izbora 2003. i prethodnog "nesmotrenog" gašenja zagrebačke kancelarije US TDA od strane Bušove administracije. No, "interesenti" su se i ovoga puta dočekali na noge: iako je gospođica Miler izgubila posao u Zagrebu, pa je morala nekoliko meseci da provede na USAID projektima u Sri Lanki, na intervenciju Lorensa Grua (istražitelja ratnih zločina) iz Buz Alen Hamiltona, Milerova biva povučena ponovo na Balkan, a posao dobija kao podizvođač Buz Alena na USAID SEDP projektu.
Odmah po sletanju u Beograd, Milerova oživljava sve svoje kontakte, posebno u Direkciji za građevinarstvo Srbije i u Ministarstvu. Odmah je dobila hitno zakazani sastanak s ministrom Ilićem. Kažu da je bio dovoljan jedan preklop nogu gospođice Miler u zgradi Vlade, pa da preznojeni Ilić momentalno prihvati saradnju s njom, Buzom i Dyncorpom. Oduševljen, odmah se raspitivao i kako, na obostrano zadovoljstvo, može da pomogne Buz Alenu u daljem radu u Srbiji. Iskusni Lorens Gru, prepoznavši po ko zna koji put priliku koju je mnogo puta video radeći sa banana-političarima iz Latinske Amerike, brzo se sporazumeo s Ilićem. Ministar je ne trepnuvši prihvatio Buz Alen konsultante za dva ključna sektora - železnicu i telekomunikacije. Tako je već od proleća 2004. gospodin Džon M. Adams, Booz Allen Hamilton senior associate, i Gruov kolega iz matičnog ofisa u McLeanu, počeo da redovno posećuje Ministarstvo za kapitalne investicije. Rad gospodina Adamsa je dvosmeran. Prvo, pokušaji da Buz Alen definiše sastav Agencije za telekomunikacije u Srbiji. Uz znanje i podršku ambasadora Polta, uplitanje Adamsa ide toliko daleko da on direktno prosleđuje imena svojih "proverenih" kandidata ministru Iliću. Pored kandidata, Adams želi da uredi i internu strukturu Agencije. Njegove "sheme" i "predloge" redovno prevodi osoba od najvećeg poverenjau Buz Alenu, gospođica Mira Ibrašimović, direktno zaposlena u McLeanu u Virdžinji i trenutno koordinatorka projekta USAID CCASA (reforma trgovinskih sudova u Srbiji).
Drugi pravac aktivnosti Džona Adamsa i Buz Alena jeste da se ministar Ilić ubedi kako je neophodno da se za prestrojavanje Telekoma Srbija uzme kredit od nekoliko stotina miliona evra od međunarodnih institucija (poput Svetske banke ili EBRD), a koji bi se upotrebio za - "konsultantske usluge". Naravno, razvijajući konsultantski biznis za sebe, Buz je već u saradnji sa "razvojnim" bankama, kroz koje novac planiraju da plasiraju "investitori" poput Soroša. Krug je potpuno zatvoren jer u "znak zahvalnosti", kada Srbija uzme enormni kredit, međunarodne institucije tipično biraju Buz kao konsultantsku kuću za izvođenje radova na terenu. I Soroš sit i konsultanti na broju, narodski rečeno. A sve će biti plaćeno iz kredita koje ćemo morati mi, naša deca i naša unučad, da otplaćujemo... Razrada je uveliko u toku.
Kažu da je ministar Ilić veoma kooperativan. Da se Labus ne naljuti, i on je uključen, a mnogi međusobni nesporazumi izglađeni. Ovo je odradio, naravno, Lorens Gru. Od septembra pa sve do kraja decembra 2004. Lorens Gru je provodio duge konsultantske sate što sa Labusom lično, što sa njegovom bliskom savetnicom Jasnom Matić. Time su Adams i Buz pokrili dva od tri strateška nivoa svoje akcije, kako je to Adams opisao jednom svom kolegi za kafom u foajeu hotela "Hajat": pokriveni su vrh Vlade, kao i srednji sloj, tj. ministar i njegovi pomoćnici i zamenici. Adams je zahtevao da se koordinirana akcija zaokruži i na bazičnom nivou (grass root level, kako je on to nazvao). Zato su Kristofer Vilijams (čovek sa preko dvadeset godina iskustva na Soroš projektima u bivšem SSSR-u) i Lorens Gru iskoristili USAID SEDP projekat vođen od strane Buza: kreirali su klaster informacionih i komunikacionih tehnologija (ICT), okupivši pod jednom kapom sva ICT preduzeća u Srbiji. Njih dvojica su lično vodili kreaciju tzv. Bele knjige (White paper), kojom ICTklaster (grass roots) zahteva da Vlada Srbije podrži planove koje je Džon Adams pripremio za ministra Ilića. Bela knjiga je prezentirana na prigodnom mestu, u prostorijama BritishCouncila... Jedina mala džomba na putu (kao što reče Adams: a small bump in the road) bilo je to što je pre nekoliko meseci gospođica Miler, nesmotreno, u pijanom stanju, tražeći način da zadovolji svoje elementarne potrebe, tokom jednog od događanja u American ChamberofCommerce, jednom od "agenata konkurentske službe" otkrila stvarni posao Timoti Kolinsa (DIA, zvanično na USAID SEDP) u Beogradu. Zbog toga je otpuštena sa USAID SEDP projekta i ne namerava da se vrati u SAD.
Telekom Srbija i Koštuničino "Telekom rukovodstvo" je sve ove globalne aktivnosti, a posebno rad Adamsa i Buz Alena, protumačilo kao znak da dolaze zadnji dani njihove muže "telekom krave", pa pljačkaj dok se može, umesto da se ozbiljno sedne i osmisli strategija zaštite ovog ključnog i strateški bitnog nacionalnog resursa u Srbiji, vrednog prema niskoj proceni Džona Adamsa barem - 3,5 milijardi dolara. Svojom kratkovidošću i zaslepljenošću punjenjem sopstvenih džepova, rukovodeća srpska "Telekom oligarhija" spremna je da sve to prepusti kontroli CIA-front organizacija i kontraktora poput Buza i proda za manje od desetine od ionako niske procene vrednosti koju je dao sam Džon Adams. Kažu da je lično premijer Koštunica, kao i obično, o svemu neobavešten. Kada bude sve opljačkano i uništeno, od poljoprivrede do telekomunikacija, narodu koji je doveo do ivice ponora biće sasvim svejedno da li su "kohabitirajuće" vođe bili slepi ili su bili "samo neobavešteni".

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

djikimu0lf1.png
(209.7 KB, 600x407)
sorosiekipake7.png
(505.98 KB, 1000x687)
sorosinatasakandichk5.png
(314.88 KB, 800x535)
« Poslednja izmena: 25. Avg 2008, 18:16:27 od lightsoft »
IP sačuvana
social share
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 40 41 43 44 ... 317
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Avg 2025, 07:27:37
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.101 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.