Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 09:43:04
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 25 26 28 29 ... 317
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zeitgeist,The movie (Srpski subtitle)  (Pročitano 527598 puta)
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
 Razumem ono što hoćeš da kažeš.O da,ljudi vole da se hrane stvarima kako bi im život imao smisla...
  Svako treba da zaviri u sebe i radi na osvešćivanju strahova  pre nego reaguje na njih jer većina na ovoj planeti se ponaša reaktivno i ka spolja umesto da istražuje dubine bića.

Decky,postoje organizacije koje na sve moguće načine sprečavaju prosvetljenje ljudi i manipulišu njima kao mi domaćim životinjama.
-Tako mi ljudi,držimo životinje na mračnim farmama koje nikad ne potrče.Noge im zakržljavaju i kasnije čak i da puste jednog vola koji je pun snage-on neće moći da trči,pašće.

Šta misliš da se dešava sa našim umovima danas?
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

The true method is no method.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
Zastava Starship Enterprize
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Bosch ima centrifugu
Evo da pocnem sa ovime sto napisah Ravenu u jednom drugom postu - da se ne ponavljam -

Samo nesto oko Iluminata jer ocigledno ne shvatas dubinu na kojoj pokusavam da ti prenesem poruku. Nije stvar da li oni postoje i da li postoji to sto rade - nego da li ti verujes u to i u kojoj meri. Oni postoje jer ti i ostali ljudi veruju da oni postoje. Njihova snaga i moc i postojanje je u vasoj veri u njih, kao i veri onih koji ihi podrzavaju. Ako izuzmes veru oni nestaju - koga ce da manipulisu ako ih niko ne primecuju - svesnost DA ali vera NE. Biti svestan necega je sasvim drugo u odnosu verovati da to nesto moze da ti naudi i plasiti se toga. JA sam svestan njihovog postojanja ali im dajem isto onoliko vrednosti kolko i mravima koje sam potamanio danas u dvoristu. Tacnije mravima dajem mnogo vise vrednosti jer su me naterali da uzmem sprej i da ih poprskam - Iluminati me ne pokrecu cak ni da se nasmejem na njihove manipulacije i  ratne igre. Radi se o strahu - ljubavi kao i uvek. Oni i ostali ljudi koji misle da mogu da drze druge ljude u vlasti i ropstvu su ljudi kojima treba pomoc i ljubav - kada ih tako gledas videces da su to samo mala deca koja se igraju ratnih igara u pesku. Igraliste sa peskom im je poprilicno veliko ali ih to i dalje ne definise emotivno i spiritualno zrelije od dece u obdanistu. Sve je stvar tvog mentalnog stava o necemu.

DAlje - pitao si sta ja mislim da se desava sa nasim umovima - nasi umovi su zbunjeni kao sto su uvek bili zbunjeni jer pokusavaju da shvate nesto sto se ne moze shvatiti - iz zbunjenosti dolazi strah i frustracija koja hrani novi strah. Ispricacu ti procu jednog mog pokojnog prijatelja koji je imao prilike da prosustvuje, ja mislim sastanku u UN-u , gde su Rusi (ovo su 50te iili 60te) iznosili silne optuzbe kako ih Amerikanci spijuniraju i kako CIA radi ovo i ono , kako imaju ovakve ili onakve uredjaje i ljude na odredjenim mestima. Moj prijatelj je sedeo sa oficirom Americke vojske koji je radio kao operativac CIA-e i kada ga je pitao da li je ovo sve tacno sto su Rusi rekli - ovaj se nasmejao i rekao da bi bio najsrecniji covek na sveti kada bi oni (CIA) mogli da urade bar 20% toga sto je Rus ispricao.

Poenta je da - da neke stvari se desavaju ali mnooogo vise stvari su bajkovite slike stvarnosti koja se desava u paranoidnim umovima raznih ljudi.

Sto se tice spiritualnog razvoja - postoji samo jedan spiritualni razvoj za sve nas - da odbacujemo carovanje uma i prihvatamo sopstvenu spiritualnu stvarnost koja je sveukupno jedinstvo svega u univerzumu. Svaka misao koja te vodi korak dalje od spoznaje jedinstva i ljubavi u kome ovo jedinstvo obitava, svaki korak koji te vodi u zivot u strahu, je korak dalje od tvog spiritualnog razvoja. I obrnuto - svaki korak gde spoznajes povezanost cele prirode i lepotu te povezanosti i mir postojanja nas u tom jedinstvu je korak u pravom smeru. Um kao takav to ne moze da spozna jer on ne postoji zbog toga - to je van njegovog poimanja. Samim tim ugasi um i niko nece moci da ga kontrolise jer nece biti bilo sta sta bi moglo da se kontrolise.
IP sačuvana
social share

"I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: Only love can do that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
 Naravno da se uma treba osloboditi.Neznam šta je tačno "Prosvetljenje".Znaćemo,prepoznaćemo ako i kad se desi.

To je spiritualna strana svakog od nas-ko se zadovoljava poslom,platom i "životom"-nek gura svoje.Meni je dosta zadovoljavanja glupostima iskreno da ti kažem.

E sad,neznam koliko si upoznat sa stvarima koje direktno utiču na kvalitet života običnih ljudi kao što smo ti i ja.
 Nisam siguran da si svestan šta se dogadja dok odlaziš na posao i živiš svoj život u pokušaju da nadješ smisao istog...

Ok.Stvar koju ne mogu da ignorišem je Chemtrails koji ispuštaju avioni umesto običnog traga(tema je u potpisu-nemojmo ovde..),Fluoride koji stavljaju u vodu a koji je veoma štetan(tema: http://forum.burek.com/index.php/topic,330741.0.html ),studenti koji upucavaju vršnjake-Mind control-Cia program i slične stvari...
 Misliš da se neki ljudi i ja zamlaćujemo glupostima?

Šta kažeš na to da je istorija lažirana?Da religija služi za zaglupljivanje a pre svega razjedinjavanje čovečanstva?
 Šta kažeš o tome da postoji orgonska energija o kojoj se ništa nezna a uz pomoć koje ti ne trebaju lekovi?
 Da li neki veoma inteligentni i obrazovani insajderi u vladama lupaju gluposti i "ne rade na sebi" kad kažu da je Aids iznikao iz laboratorija-posebno sa ciljem da redukuje crnačku populaciju u Africi?

Hoćeš još razloga što nisam okrenut samo sebi?
 Kako mogu da stojim po strani  Smile Smiley 1
« Poslednja izmena: 20. Apr 2008, 15:22:07 od taxtex »
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Bosch ima centrifugu
Zasto je to tako kako je - zato sto smo mi to birali - sve sto si nabrojao je slika nase svesti i savesti. Sve sto je oko nas je doslokroz nas - sve smo mi to izabrali aktivno ili pasivno, svesno ili ne. MAnji deo nas je umeo da prepozna izbor vecine i da ga koristi. Cinjenica je da se desava sve to sto si rekao - to uopste ne dovodim u pitanje. Tvoj problem je sto zelis da se "boris" protiv nekoga tamo ko je "kriv" za sve to. E pa jebiga ima ih suvise koju su krivi - ali jedno je sigurno - svkai mali Joe iz sredje klase zapdnog sveta je izabrao sopstveni zivot koji provodi tako sto televiozor ukljucuje umesto mozga a kada oseti da mu nesto fali umesto da ugasi TV on otvara frizider i zdere za jedan dan hrane kolko bi nahranilo tri sela u Africi.

Postoji "ispiranje" mozgova ali je uvek (bar je do sada bio) nas izbor sta cemo da radimo sa svojim zivotom. Ako ti se ne svidja scet oko tebe menjaj ga, medjutim vecina nije spremna da napusti sopstvenu lenjost, velike frizider i jos vece TV-e. Ali svet se menja, non stop se menja, cak mnoogo brze nego sto se cini. Upravo ovaj haos koji je oko nas, beznadje globalne ekonomije, ekonomska kriza koja se sprema, pad berze i sve ostalo su samo slike sveta koji cemo morati da ostavimo iza sebe, sveta koji se sam urusava od temenja. Ti mali mocnici su oni koji pokusavaju da zaustave promenu, i zato sve to sto citas i gledas isplivava na povrsinu - znas kako kazu - govna plivaju samo kad pukne cev. E pa njihova cev je pukla odavno ali to svi nisu jos shvatili. I haos ce biti jos veci nego sto jeste - zbog cega - zato sto vakav svet i uredjenje istog ne moze da izdrzi test vremena. Moracemo da izaberemo nesto drugacije - i to je osnovni razlog zasto ne treba da se bavis sa malim crvima proslosti. Razmisljaj konstruktivno - kako mozemo da napravimo bolji svet, cemu da ucimo decu da ne bi ponavljali nase greske, kako da organizujemo gradove koji se nece gusiti u zagadjenju u crkve koje nece ljude tretirati kao ovce. Think positive ! To je jedina moja poruka. Sve ostalo ce se resiti samo od sebe.
IP sačuvana
social share

"I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: Only love can do that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Какав филм!  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Bosch ima centrifugu
Koji film? Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Zeitgeist
Мораћу још једно да га погледам, дефинитвно...
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Sony xperia
Ehej B@mbin@,   Smile    mnogo toga jos ima sto puno ljudi nije videlo.   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
 Smile
Знам да има, свакако да има.
Али, некако ми увек падне на памет да је у неким случајевима граница између параноје и истине врло танка.

Мало да средим утиске, погледам га можда још једном, па долазим да видим шта сте све овде написали...  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Sony xperia
Citat
Али, некако ми увек падне на памет да је у неким случајевима граница између параноје и истине врло танка.

Smile Smile Jbga idem u off, ali zasluzila si.  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 25 26 28 29 ... 317
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 09:43:04
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.