Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Avg 2025, 07:37:33
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 317
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zeitgeist,The movie (Srpski subtitle)  (Pročitano 523100 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

The true method is no method.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
Zastava Starship Enterprize
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Bosch ima centrifugu
PA kao i vecina pogresno si shvatio "potragu za srecom".

Nemozes tragati za srecom i ocekivati da je nadjes - BUDI sreca i osecaj se srecnim e tek onda ce sreca doci ktebi. Za srecu ti ne treba nikakav razlog jer isto tako - svi razlozi da ne budes srecan su iluzija. Samim tim sve je na tebi - ti biras sta ces da budes - Goya ili slobodni covek, uplaseno jagnje ili izvor srece za sebe i ljude oko tebe. Pokazi drugima kako je biti srecan - bez razloga. RAzlog ti nije potreban. Kada budes bio iskreno srecan bez razloga imaces sve moguce ovog sveta oko sebe da budes srecan.

Da se izrazim parabolom - nemoj da tragas za cupom zlata ispod duge, ti vec jesi i ispod duge kao sto si ti sam taj cup zlata za kojim tragas.
IP sačuvana
social share

"I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: Only love can do that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13

Šta će ostati od svih strahova i potreba u vašem problematičnoj životnoj situaciji
   koja svakog dana oduzima tako mnogo pažnje?Jedna crta - par santimetara dugačka
   - izmedju datuma rodjenja i datuma smrti,na vašem nadgrobnom spomeniku.

Za egoistčno "Ja",ovo je depresivna pomisao.
       Za vas,ona je oslobadjajuća.

Ekard Tol
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Jedna stvar sto je meni interesantna je da ako ne postoji Bog zasto bi se Illuminati klanjali Sotoni ako nije stvaran? Greska ili... Smile
Ako postoji jedan mora da postoji i drugi. Da li je sve to iluzija ili?
Meni to i dalje aludira na neku vecu silu, jer ovakav oblik inteligencije na primer Kabalah ili magije je mnogo veci od onoga sto mi vidimo danas.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Bosch ima centrifugu
Zato sto misle da postoji i da mu se treba klanjati kao sto ti mislis da oni postoje i kao sto mislis da Bog ne postoji. Jel izvlacis paralelu - misliti znaci stvarati iluziju. Jevreji u kabali imaju jedan univerzalan zakon - kako gore tako dole. E sad sta to znaci? Znaci i oznacava jednakost izmedju mikrokosmosa i makro kosmosa. Na drugom planu pokazuje da sve sto nam se desava u glavi nastaje i u realnosti. Ili bar onome sto mi mislimo da je realnost. U najsirem aspektu - mi nasim mislima i emocijama stvaramo "realnost" - mi smo alfa i omega - mi smo Bog i Sotona. Van nas nema nicega. DA li sad shvatas sta je iluzija i kako ona nastaje?
IP sačuvana
social share

"I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: Only love can do that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Kapiram ja to, ali ako ti Iluminati koji trebaju da znaju najbolje od svih jer imaju to ezotericno znanje slave Satanu, da li ga slave jer oni misle da je stvaran, ili zato sto je i on Iluzija ili mozda da je pomalo od oba ili...
Pitanja idu u beskonacnost
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Bosch ima centrifugu
Odakle ti to da oni treba da znaju najbolje - ko ti garantuje da oni tacno tumace ezotericno znanje koje poseduju. Ako ces vec o tom ezotericnom znanju - njega svako poseduje. Jedini je problem sto ga ljudi naopako koriste isto kao i tvoji Iluminati - cak i da postoje u obliku kako ih ti opisujes.

A pitanja i treba da idu u beskonacnost sve dok ne stanu - jer je to cilj pitanja da sebe transcedentiraju - kao sto je to i tvoj cilj. Tako samo nastavi.

NA kraju ko ti garantuje da oni obozavaju Satanu. Mozda im to samo pripisuju ljudi koji se bore protiv njih. Isto kao sto su to pripisivali Templarima i zbog toga ih isti ti Iluminati spalili na lomaci.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Ali ti Templari jesu Iluminati tako da su onda spalili sami sebe. U stvari Crkva ih je spalila.
Ajde da kazemo da su oni iluziona stvarnost i da kazemo da su stvarno tu, i da rade to sto rade. Po onome sto vidim ili mislim da vidim oni bi trebali da budu na vrhu zbog znanja koje poseduju, mozda tumace pogresno ali neko im daje istu tu silu, neko drugo bice mozda Ktulu? Ili nesto drugo? Druge dimenzije mozda sakrivaju ljude koji nas sanjaju i mi smo iluziona stvarnost jer smo svoja stvarnost a njihova iluzija.
Ja sam prosao Zeitgeist i nastavio sam sa iztrazivanjem. Istorija i ono sto je ostalo iz istorije ne moze biti tolika iluzija jer smo mi stvoreni od istorije a ne ona od nas.
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
 The Alex Jones Show-live:
http://www.shoutcast.com/sbin/tunein-station.pls?id=5635
 Ovakav info treba!Sve argumentovano o New World Order-u
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Bosch ima centrifugu
Pitas se ko im daje snagu - pa vec sam ti rekao - TI. I svi koji razmisljaju na taj nacin - koji od njih prave mitoloska super bica sa jos vise fenomanalnim ezotericnim znanjem. Nemaju oni tu snagu - prestani da verujes u njih i njihova snaga nestaje. Oni su uspeli da urade sve sto su uradili samo zbog ljudskog straha i verovanja da su superiorni. BAlon sapunice prijatelju. Jedina istina je da vazduh koji dises sada je vazduh koji ti biras da dises i to niko ne moze da promeni osim ako mu to ti ne dozvolis. Ne dozvoli nikome da bude specijalan i superioran od tebe samog na bilo koji nacin. Novi ili strari svetski poredak - izmisli svoj poredak i prati ga svim snagama. Sve oko tebe je nestvarno - istina je jedino u tebi - ne zaboravi to nikada.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Nokia 
The Alex Jones Show-live:
http://www.shoutcast.com/sbin/tunein-station.pls?id=5635
 Ovakav info treba!Sve argumentovano o New World Order-u

Tex,dobro ti je ovo,i naravno cestitam ti dolazak u jet setere Bureka Smile Smile
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 317
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Avg 2025, 07:37:33
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.102 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.