Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 20:25:17
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 288 289 291 292 ... 317
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zeitgeist,The movie (Srpski subtitle)  (Pročitano 529193 puta)
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.75
ne samo na vjeri vec i na faktima da piter dzozef promovse ideje teozofskoh islioca koji su duboko zastranili u fanaticni satanizam i obozavanje lucifera sto naravno priznaacemo izaziva odbojnost vecine ljudi,vec sam rekao ideje venus projekta su odlicne i sam sam ih promovisao,takodje i deo zeitgeista gde se govori o bankarstvu i monetrnom sistemu je korektan
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.75
ne samo na vjeri vec i na faktima da piter dzozef promovse ideje teozofskoh islioca koji su duboko zastranili u fanaticni satanizam i obozavanje lucifera sto naravno priznaacemo izaziva odbojnost vecine ljud
To je zabluda : ) Upoznaj se malo bolje.
 U cemu je razlika izmedju, kako kazes "fanaticnog satanizma" i fanatcinog hriscanstva!?
Nadam se da mozes da mi nadjes neki deo, informaciju koja govori o "fanaticnom satanizmu" ovog pokreta?
 Ja koliko znam, sve vise ljudi odobrava, ali dobro, mozda imas druge podatke, nebitno.
Potpuno razumem da religiozni ljudi ne odobravaju mnogo toga kada su ideje ovog pokreta u pitanju.
« Poslednja izmena: 16. Jan 2012, 12:48:13 od 85Kristal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.75
odobrava zato sto ne zna sta je cilj takozvanih teozofakoje zeitgeist promovise

obavezno pogledati ovaj dkumentarac

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.75
Mozes zamisliti kako su, recimo stari Rimljani gledali na Hriscane kada su ovi hteli da im uzurpiraju carstvo!? Ne samo da su ih zvali "fanaticni satanisti", vec su ih sasvim isgurno lisavali zivota. Sve se menja, to je jedina konstanta Univerzuma.

p.s. Ja licno, imam utisak da se vise naginje budizmu : )

« Poslednja izmena: 16. Jan 2012, 13:24:06 od 85Kristal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
 Zeitgeist stvar je prilično sumnjiva rabota. Sve više je argumenata za to da je Peter njihov čovek, disinfo agent.
  O Venus Project imam samo reči hvale.
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke leet
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
Pa kamen bi bar nesto pametno rekao
sta je pamet,kopija razuma i to losa,jer joj je pocetak u edemskoj prevari razgovorom sotone i eve.
 kad kamenje bude progovorilo za sve ce biti kasno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.75
Dzejms Filips, Z-Dej, 2011, engleski titl:

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.75
Zak Fresko, predavanja + pitanja i odgovori:
« Poslednja izmena: 23. Jan 2012, 16:08:59 od 85Kristal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
Mislim da bi sledeca poruka, mogla da se nadje na ovoj temi:

Vecina ljudi je istrenirana kroz obrazovanje, skolovanje, porodicu, kulturu da sluzi sistemu (drzavnim institucijama), podredjujuci sve svoje sklonosti, htenja, mogucnosti, telente prema u napred smisljenim normama ponasanja, izjednacavajuci svoj zivot sa postojecim sistemom (institucijama drzave i obavezama prema istoj).

Naravno, sad ce mnogi da kazu "Samo malo, pa u "ljudskoj prirodi" je da pripadaju plemenu, hordi, naciji, drzavi itd, da imaju svog lidera....". Prvo, termin "ljudska priroda" je vrlo nejasan pojam, ne moze se naci univerzalna ljudska priroda, nesto sto je karakteristika svakog ljudskog bica, u smislu ponasanja. Zapravo, covek je ono sto nauci da bude, a ne nesto sto dobija rodjenjem.

Drugo, namece se sledece pitanje: Kolika je ta zajednica ljudi i po kojim kriterijumima se covek deli na nacije, horde, plemena, drzave, a u isto vreme tezi da bude zadovoljan? Ako malo bolje razmislimo, sve nase podele su plod imaginarnih ideja, necega sto smo naucili, po kojim kriterijumima "treba" da se delimo, prihvatajuci to zdravo za gotovo. Da li bi bilo vece satisfakcije za coveka, kada bi istinski bio svestan cinjenice da pripada populaciji od 6-7 milijardi ljudi? Problem je mozda i taj sto smo mi, kao ljudski rod vrlo mlad zivot na planeti Zemlji. Fizicka evolucija coveka je mozda i dosegla svoj "maksimum",  ali smo mentalno i dalje vrlo slabi. Dokaz za to su ratovi, zatvori, policija, "pravosudje", menadzeri, biznis, krace receno: "zajebi bliznjeg svog u ime sopstvene glorifikacije".

Trece, tehnologija mora u ljudskom razvoju da igra vrlo bitnu, ako ne i kljucnu ulogu u procesu evolucije. Tehnologija koju mi danas posedujemo je zaista impresivna, ali ni blizu onoga sto mozemo da stvorimo. Razlog kocenja razvoja tehnologije je monetarni sistem vrednosti i sve negativne posledice koje nosi sa sobom prema coveku (zatvori, "pravosudje", politicari, advokati, vojna sila, biznismeni itd). U stvari, razvoj tehnologije, danas i nije prioritet, vec je to profit (na zalost, profit je bitniji i od zivota). To znaci da, vecina naucnika, u samom startu mora neku ideju da izbaci iz glave, ako postoji mogucnost da se od te ideje nece najesti 'leba. Pojedinci i entuzijasti, kojima profit nije cilj sam po sebi, ostvare neku briljantnu ideju, medjutim, kompanije koje drze monopol, otkupe takve ideje ako zakljuce da bi mogle da im ugroze biznis (ili unaprede). To je sudbina mnogih patenata velikih ljudi ljudskog roda.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77

Nauka protiv politike:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 288 289 291 292 ... 317
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 20:25:17
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.043 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.