Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 18:05:37
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 234 235 237 238 ... 317
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zeitgeist,The movie (Srpski subtitle)  (Pročitano 526561 puta)
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Citat
Samo je pitanje ko će biti u toj vladi.
Bez Krkobabica ne valja.  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Vlastimire, hvala na poruci, ali ono je matroška, koliko vidim .... nije .avi ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Kad sam ga raspakovao piše avi

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

zigi.gif
(47.25 KB, 806x607)
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
HTC One
Ovaj deo mi se uopste ne svidja.

Da pojasnim - tematika je zanimljiva, kao po obicaju ima obilje korisnih info.

Ono sto mi se za razliku od prethodna dva ne dopada to je tempo. Previse je sve to mrtvo, ja sam odgledao do kraja na silu, samo zarad prva dva dela.

Inace, poprilicno sam iznenadjen da se nisu bavili ekonomskom krizom... pogotovu sto je film bas skoro radjen, obzirom da pominju i katastrofu na Haitiju.  Smile

Ja imam neke informacije da je moguće da je Zeitgeist NWO projekat. Kao čovek otvorenog uma to preporučujem i vama. Nemojte pratiti,budite svoji. Preispitujte SVE!

Da jeste NWO projekat.
Oni žele da uspostave NWO, gde će sve države biti jedna (Globalizam).

Kao što su u nekom od predhodnih delova reki, svecka vlada je neminovnost. Samo je pitanje ko će biti u toj vladi.

Ja nemam nikakve info, ali jedno je zanimljivo - ceo ovaj projekat koji se zagovara me neodoljivo podseca na poredak iz filma Demolition Man. A ako ste ga gledali, znate o cemu se radi.  Smile
« Poslednja izmena: 02. Feb 2011, 00:08:53 od Coolrunner »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

The true method is no method.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
Zastava Starship Enterprize
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Bosch ima centrifugu
Citat
Ja imam neke informacije da je moguće da je Zeitgeist NWO projekat

Smile Smile

Nije uopste za smejanje - taxtex je najverovatnije upravu sto se toga tice a sto se tice razmisljanja svojom glavom 100% je upravu. Ja ih pratim vec duze vremena i do sada nisam video negativne globalisticke ideja apropo: kontrola populacije, jedna vlada ili ako cemo bas o tome, bilo kakvu pricu o politickom sistemu ili bilo kakvu pricu o religiji. Ideja globalizma odnosno zivota bez granica je fenomenalna ali je silovana od strane mocnika danasnjice tako da ljudi vise ne mogu da prepoznaju pozitivnu i negativnu stranu medalje. Globalizam o kome Zeitgeist prica je globalizam kooperacije izmedju ljudi jer je ideja da izumiranje novca i najamnog rada ce iskorena promeniti ljudsko drustvo koje nece imati potrebe za ratovima, granicama, politicarima, vojskom ili policijom. Sve te institucije sistema danas postoje da bi stitile upravo sam sistem - tacnije krig moci koji ga odrzava. Ako se istrument moci izbrise (novac) nema vishe ni sistema niti instrumenata sile koji je sistemu bio neophodan. Covek postaje slobodan jer nemora da robuje za nadnicu kojom bi otplacivao kredit i kamatu na njega samim tim ima slobodu da koristi bilo koji jezik, bilo koju religiju i izpoljava sebe kroz bilo koju kulturnu aktivnost. Povrh toga, iskreno mislim da je jedino moguce pravo iskazivanje religijsko spiritualnih osecanja u stanju slobode. Sve ostalo je laz. Sadasnje religijske institucije su deo sistema i njihova svrha je da upravo zarobljavaju duh coveka jer sve imaju pricu: moja istina je jedina tacna - moj bog je jedini pravi svi ostali su lazni. Svaka prica tog tipa vodi u ropstvo jer ima za posledicu mrznju i strah (od onog ciji je bog lazni). Jedino prihvatanje svega sto postoji vodi u pravo razumevanje Boga.

E sad naravno na prvo pojavljivanja ideja Brezinskog i Kissinger-a bice jasno odakle zaista dolazi Zeitgeist prica - ipak dok se to nedesi nema razloga da se osudjuju.
IP sačuvana
social share

"I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: Only love can do that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

The true method is no method.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
Zastava Starship Enterprize
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Bosch ima centrifugu
Ovaj deo mi se uopste ne svidja.

Da pojasnim - tematika je zanimljiva, kao po obicaju ima obilje korisnih info.

Ono sto mi se za razliku od prethodna dva ne dopada to je tempo. Previse je sve to mrtvo, ja sam odgledao do kraja na silu, samo zarad prva dva dela.

Inace, poprilicno sam iznenadjen da se nisu bavili ekonomskom krizom... pogotovu sto je film bas skoro radjen, obzirom da pominju i katastrofu na Haitiju.  Smile

Ja imam neke informacije da je moguće da je Zeitgeist NWO projekat. Kao čovek otvorenog uma to preporučujem i vama. Nemojte pratiti,budite svoji. Preispitujte SVE!

Da jeste NWO projekat.
Oni žele da uspostave NWO, gde će sve države biti jedna (Globalizam).

Kao što su u nekom od predhodnih delova reki, svecka vlada je neminovnost. Samo je pitanje ko će biti u toj vladi.

Ja nemam nikakve info, ali jedno je zanimljivo - ceo ovaj projekat koji se zagovara me neodoljivo podseca na poredak iz filma Demolition Man. A ako ste ga gledali, znate o cemu se radi.  Smile

Cool - pa poenta je u tome da je Peter ovaj fil napravio na osnovu prezentacija i predavanja koje drzao po svetu u zadnje dve godine. Tokom tih predavanja glavni komentar koji se provlacio je bio da je vreme da se ceo pokren promeni u nesto pozitivno. Znaci umesto "razotkrivanja" zavera i zaverenika trebalo je predstaviti alternativu. Zato se i zove put napred. Kriza je iza nas, niti je prva niti posledanja, globalne katastrofe su se desavale i desavace se - nista ne mozemo da uradimo sa time. Sta mozemo da uradimo je da pricamo o uzroku svega - da zmiji zgazimo na glavu i pokrenemo pricu o alternativnom drustvu.

Postoji veliki krug strucnih ljudi oko Zeitgeist pokreta koji rade na raznoraznim projektima - od arhitekture do zelene enrgije i transporta. Konkretne stvari - ne samo prica. Ima toliko stvari koje sada mogu da se urade koje nisu deo nekog futurizma koji ce se mozda desiti za 50god. Ideja je da se pokrene ljudska kreativnost u pozitivnom smeru i umesto da se traze krivci za sadasnje stanje trazi se resenje problema u kome se nalazimo.
IP sačuvana
social share

"I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: Only love can do that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.237
u vrlom novom svetu bez novca bice divno ko kod pol pota Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Kr[c]k0*

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 15
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia N-Gage QD
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

I Express My Uniqueness

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 11691
Zastava Lost Heaven
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia N70
Jel se skupljamo 12-tog ili šta radimo?
IP sačuvana
social share

Euphoric Vibes Episodes
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Jel to na dan zaljubljenih? Smile
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 234 235 237 238 ... 317
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 18:05:37
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.205 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.