Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 05:25:51
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 126 127 129 130 ... 317
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zeitgeist,The movie (Srpski subtitle)  (Pročitano 527346 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

No squealing remember "that it's all in your head"

Zodijak
Pol
Poruke 5365
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Citat
.A evo šta sam ja čuo verovao ili ne-da voda ima neki oblik svesnosti takodje.
Nema sta, verovao ili ne, da ne trazim sada po diskovima, eksperimentalno je to i potvrdjeno. Voda ima jedan vid efekta memorije.
Navescu Vam jos jednu stvar. Znate onu narodnu, ne dozvoli zmiji da te gleda u oci ako je ubijes. Tvoj lik ostaje zapamcen u njenim ocima, a druga zmija, kao dodje i pojede ih, i onda zna ko je ubio, i krene u osvetu.
Po toj narodnoj i naucnici krenu u proveru. Sta se ispostavi. Da u trenutku smrti, na mreznjaci ostaje zabelezena latentna slika zadnjeg vidjenja. Sada pokusavaju da to iskoriste u kriminologiji u utvrdjivanja pocinioca nekog ubistva.

Da ovo nista nije cudno, gledao sam emisiju gde sipali vodu i pustili betovena kasnije je ta voda pretvorena u pahulje kako vec ne znam ali pokazivao je jako lepe oblike pahulja, dok su u drugoj casu supali isto vodu i pustili neki metal i pahulje su bile jako lose.
I dokazano je da voda ima neki oblik svesti.
IP sačuvana
social share
I reach my peak, I can't speak,
call my nigga Chic, tell him that my will is weak.
I'm sick of niggas lyin', I'm sick of bitches hawkin'
matter of fact, I'm sick of talkin'.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
@RaveDark to se danas zove satanizam

od sada da odgledam Standard Operating Procedure (dokumetarac),čisto da vidim dokle seže da demokratija i ljudska prava  Smile
Sta se zove Satanizam?
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Oklop mač i mantija u duši nam Vizantija!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1530
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung SGH-E250
@RaveDark to se danas zove satanizam

od sada da odgledam Standard Operating Procedure (dokumetarac),čisto da vidim dokle seže da demokratija i ljudska prava Smile
Sta se zove Satanizam?
to dole što ti piše u potpisu
IP sačuvana
social share
izjava koja se pripisuje Luki Notarasu, vojskovođi i jednom od Konstantinovih najbližih saradnika:
„Više volim da u Carigradu vidim turski turban, nego katoličku mitru.“

Na sultanovu ponudu Dragaš je odgovorio rečima: "Predaja grada nije niti moje lično pravo niti pravo bilo kog pojedinca koja u njemu živi, jer je naša zajednička odluka da poginemo svi zajedno, a ne da spasemo svoj život".

Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
I kakve veze ima to sa bilo cim? Smile
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 569
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
odgledah ovaj film...gledajuci deo o religiji setio sam se pesme iz filma "Kosa" kad hipici pevaju pesmu Aquarius.
Da li je ovaj sto je pravio Zeitgeist bio inspirisan tekstom pesme.Pominje se novo doba (age of Aquarius) koje bi trebalo da dodje 2150 godine.
Tekst
Video
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Oklop mač i mantija u duši nam Vizantija!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1530
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung SGH-E250
I kakve veze ima to sa bilo cim? Smile
pa očigledno ono što ti piše u potpisu neće ostaviti na ljude dojam da veruješ u Boga i Hrista,očigledno si veliki fan Satane
IP sačuvana
social share
izjava koja se pripisuje Luki Notarasu, vojskovođi i jednom od Konstantinovih najbližih saradnika:
„Više volim da u Carigradu vidim turski turban, nego katoličku mitru.“

Na sultanovu ponudu Dragaš je odgovorio rečima: "Predaja grada nije niti moje lično pravo niti pravo bilo kog pojedinca koja u njemu živi, jer je naša zajednička odluka da poginemo svi zajedno, a ne da spasemo svoj život".

Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1060
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Nema sta, verovao ili ne, da ne trazim sada po diskovima, eksperimentalno je to i potvrdjeno. Voda ima jedan vid efekta memorije.
Navescu Vam jos jednu stvar. Znate onu narodnu, ne dozvoli zmiji da te gleda u oci ako je ubijes. Tvoj lik ostaje zapamcen u njenim ocima, a druga zmija, kao dodje i pojede ih, i onda zna ko je ubio, i krene u osvetu.
Po toj narodnoj i naucnici krenu u proveru. Sta se ispostavi. Da u trenutku smrti, na mreznjaci ostaje zabelezena latentna slika zadnjeg vidjenja. Sada pokusavaju da to iskoriste u kriminologiji u utvrdjivanja pocinioca nekog ubistva.
druga zmija ne jede oci usmrcene, nego navodno zmije imaju neku kolektivnu svest! tako da kad neku ubijes, ako te je ona dobro snimila, ona to telepatski prenese drugim zmijama koje se posle svete! jedna bivsa koleginica mi je o tome pricala, pregazila je zmiju kolima, posle nekog vremena dok se setala sa muzem, zmija ga je ujela. to sam joj pravdao time da ako neko jednom naidje na zmiju, naicice i drugi put jer se mota po mestima gde su zmije ceste.
mada, u dosijeu X, moldera je zapamtio djavo, koji je opseo rumunskog decaka, jer ga je molder gledao u oci! ima tu necega!
ovo za kriminalistiku je isprobano u Barbvajeru  Smile  ako mozak radi kao hard disk, verovatno zadnji nervni impuls, nadrazaj ili kako se vec zvalo ostaje negde utisnut u nekoj vijugi ili nervu.
Da ovo nista nije cudno, gledao sam emisiju gde sipali vodu i pustili betovena kasnije je ta voda pretvorena u pahulje kako vec ne znam ali pokazivao je jako lepe oblike pahulja, dok su u drugoj casu supali isto vodu i pustili neki metal i pahulje su bile jako lose.
I dokazano je da voda ima neki oblik svesti.
i nije neki dokaz, klasicna muzika ima posebnu harmoniju melodija, nota i sta vec, tako da i voda sigurno oslika te lepe, harmonicne vibracije! maltene se lepo defragmentira!
i neke biljke brze i lepse rastu ako im se pusta mocart; a ima i ono cvece koji se zove "ne diraj me"!
IP sačuvana
social share
I'm a man of wealth and taste
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Џукеле ће ме докусурити...

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5780
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Alcatel OT 800 Tribe
Citat
jedna bivsa koleginica mi je o tome pricala, pregazila je zmiju kolima, posle nekog vremena dok se setala sa muzem, zmija ga je ujela.
Dobro sad, sto je mnogo, mnogo je... Da nije zapamtila tablice?  Smile
IP sačuvana
social share

Speed kills, drive 2cv and live forever.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Sony xperia
Citat
druga zmija ne jede oci usmrcene, nego navodno zmije imaju neku kolektivnu svest! tako da kad neku ubijes
Vidis to je sada druga verzija za koju cujem. Ona sto pomenuh, dosta implicira i na ono narodno verovanje, da zmije preminulom prvo "ispiju" oci. Za ostatak, hvala za info.

Citat
Razumem te da je tesko poverovati u neke stvari.

O ostajanju lika u oku, jedan tekstic sto sam sacuvao, ali odakle mi, stvarno se ne secam:

Dvojica americkih naucnika Ko Nišino i Šri Najar nedavno su dokazali da slike ne mogu ostati utisnute na  površini mrežnjace, nego rožnjace. Oni su digitalnom video-kamerom uspeli da izdvoje odraz jasne slike sa  tankog sloja suza koje štite rožnjacu. Potom su posebnim kompjuterskim programom tu “sliku” višestruko uvelicali i otkrili šta je osoba, koja je pristala na ovaj eksperimet, u tom trenutku videla.

« Poslednja izmena: 17. Jan 2009, 21:55:33 od lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1060
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
ispricala mi je tako celu anegdotu  Smile
smejao sam se i ja, al tako je bilo. pa sam joj i objasnio onako kao sto sam napisao.

lightsoft
nasao sam, taj text je iz 3.oka(pa naravno).

http://www.treceoko.novosti.rs/code/navigate.php?Id=113

Ideja da se u oku umrle osobe “zauvek zamrzava poslednji kadar” koji se odigrao, rodila se u drugoj polovini 19. veka, tačnije 1863, kada je engleski fotograf M. Varner poželeo da napravi fotografiju oka teleta samo par sati nakon njegove smrti u klanici. Analizirajući snimljenu fotografiju učinilo mu se da u zenici vidi jasan odraz kamenog poda – poslednje što je goveče videlo pre nego što je dobilo fatalni udarac macolom u čelo.

Bilo da je reč o iskrenom verovanju ili običnom strahu, tek i u novijoj istoriji ima primera da ovaj mit živi. Englesku javnost je u septembru 1927. zaprepastila vest o surovom ubistvu policajca Bena Katridža kome su iz neposredne blizine ispaljena 4 metka u očne duplje. Četiri meseca kasnije uhapšeni su sitni lopovi Frederik Braus i Vilijam Kenedi koje je Katridž uhvatio na delu. Kenedi je tokom istrage priznao da je nesrećnog policajca prvo ubio udarcem metalnom šipkom po potiljku a potom mu pucao u oči zato što je najiskrenije verovao da su žrtvine oči “zauvek zapamtile” njegov lik.

Slično jezivo ubistvo dogodilo se i 1990. u jednom selu u Alzasu. Mlada emigrantkinja iz Senegala usmrtila je majku udarcima čekićem po glavi, a onda joj je nožem iskopala oči! Na suđenju je izjavila da nije želela da njen muž sazna ko je ubica, uz obrazloženje da je nedavno gledala film u kojem serijski ubica kopa oči svim svojim žrtvama kako ga one, kasnije, ne bi identifikovale.

kao sto sam malopre napisao "ima tu necega"!
IP sačuvana
social share
I'm a man of wealth and taste
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 126 127 129 130 ... 317
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 05:25:51
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.33 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.