Ne mogu da shvatim koji je razlog da se devojka posle svakog vidjenja distancira, povlaci u sebe, ponasa hladno i stalno postavlja barijere u tom nekom nezivom kontaktu, ali ga uvek, donekle, pored tog distanciranja odrzava na nekom minimalnom i odgovornom nivou.
Dok je situacija kada smo zajedno totalno kontradiktorna. Ne znam kako to da opisem, toliko se razumemo i kapiramo, ja sam ne mogu da demantujem hemiju koja postoji, i ona jednostavno klizi u tom susretu. Jednostavno smo kao izuzetno funkcionalan par ili kao dvoje jako dobrih prijatelja.
Naime, devojka zna kako je dozivljavam te smo i jednom prilikom imali razgovor, gde sam se ja izjasnio, doduse, daleko manje sam se otvorio nego sto sam stvarno zeleo. Rekla je da nema tih emocija, ne moze da mi uzvrati, ali je jos dodala da hoce da nastavimo da se vidjamo. Ja pristadoh, eto, jbg, sta sad, bicemo drugovi, prijatelji, sta god. I to je ok. Medjutim, opet ista prica, kao da ni to ne valja, kao da se ni tome ne zeli prepustiti. Sad ni to ne pije vodu. Ne kaze ona nista vec to zakljucujem na osnovu njenog ponasanja. Kratko receno, odnos, kakav god da je, iz nekih valjda njoj poznatih razloga stalno tezi nekoj neuravnotezenosti.
Kada smo zajedno, stalno me nesto hvali, guta svaku rec svaku pricu, cimnem je i povedem levo ili desno, bez pogovora polazi, vidim koliko je srecna i koliko joj je prijatno da provodi vreme samnom.
Zadnji put kada smo se videli, uoci ng, gde se ona na neki nacin objasnila zasto je uvek neraspolozena i distancirana. Okarakterisala je to kao svoje mane kojih je svesna, zna da su joj stetne, ali joj je tesko uspeti to promeniti. Nista strasno, nesto uopsteno, ne bih iznosio. Uglavnom na rastanku je rekla kako joj je drago sto me je videla, koliko joj je bilo prijatno i jos rece da neka njena drugarica/koleginica treba da slavi ng na gajbi pa ako bi ja hteo da dodjem. Rekao sam da mi se dopada ideja i da bi voleo, pa eto, cujemo se u narednim danima pa cemo se vec izdogovarati. Bio sam prilicno uzdrzan dok sam to govorio, nekako sam hladno to prevalio preko usana, skeptican sta ce od toga ispasti.
Gledam je dok to izgovaram i vidim da joj je drago sto to cuje. Ima karakteristican osmeh, gest kakav napravi telom, kao neki blagi premet s noge na nogu, nekako se suptilno zanjise telom. Kao kada dete cupka nogama dok koraca . To je uradila za svaki kompliment kad je dobila od mene, kad sam joj rekao da mi je ok da se vidimo posle korpe, kada sam joj rekao jednom prilikom da cu je otpratiti kuci...
Pogadjate sta se desilo? Posle nekoliko dana kada sam je kontaktirao da cujem ima li nesto od te ng, opet distanciranje, povlacenje, nisam dobio cak nikakvo objasnjenje, cak ni konkretnu ispalu, vec samo muk, samo nekakvo izvrdavanje i izbegavanje teme. Mislim, skontao sam da nema od te ng nista, ali jbt!? Ko da ne zna da kaze...propali planovi, jbg.
Jednostavno... Ja u njoj vidim partnera i to je ono sto hocu, ali mi je skroz ok da budemo jednoga dana prijatelji ako stvarno s njene strane ne postoji nista. Ne mogu da izbacim iz glave da ona ima nekih simpatija prema meni. Po meni je najrazumnije da se lepo sedne i poprica otvoreno o svemu sto se izdogadjalo i ko sta konta. Ne zelim da je uplasim tom nekom potrebom da se sve to konacno razgovorom presece, ne zelim da prodje previse vremena, da ja nju cekam da se javi a znam da ce se javiti. Ne mogu vise trezveno da razmisljam o tome, uopste nisam pametan i ne znam sta da pomislim o svemu ovome.
« Poslednja izmena: 12. Jan 2010, 03:27:42 od vigilant »
Ne zelim da je uplasim tom nekom potrebom da se sve to konacno razgovorom presece,
Treba da je uplasis Cini se da ne zna sta oseca ,a ukoliko razgovarate i ti vidis da je vreme za razlaz,to joj i reci .Mozda tek tada uvidi sta zeli i oseca .
Moram vam odati priznanje za vasu intuiciju Ona je inicirala da se vidimo taj zadnji put kad smo se i videli. Gde sam ja mozda 2 nedelje pre toga odlucio da dignem ruke od svega, sto je ujedno bio i najduzi period vremena da je nisam kontaktirao.
Nemoj da sebe mucis ...ukoliko ne uzivas u tome Pitaj je lepo sta oseca i sta zeli ,kako vas vidi ,sta joj trenutno treba od tebe ...Au jeste mala teska
Nemoj da sebe mucis ...ukoliko ne uzivas u tome Pitaj je lepo sta oseca i sta zeli ,kako vas vidi ,sta joj trenutno treba od tebe ...Au jeste mala teska
Ili si je matori jednostavno smorio. Moras i tome da razmislis.
Ako sam je smorio, to bi bilo verovatno pre nego sto je izrazila zelju da se vidimo i da predlozi zurku za novaka. Mislim da sam u svakom slucaju bio odmeren. Sto bi me kog vraga onda i zvala za novaka!? Jedino ako je sve to iscenirano da tako ispadne kako je ispalo i ako je to neki uvrnut nacin da pokaze da odjebem.
Jedino ako je sve to iscenirano da tako ispadne kako je ispalo i ako je to neki uvrnut nacin da pokaze da odjebem.
Matori ne verujem bas da je toliko udarena. Kontam da mozda ima neki problem, neku frku, nesto je muci, a ne zna kako da ti kaze? Mozda je...saznala nesto o tebi sto joj se ne dopada u medjuvrenu, mozda joj se svideo drugi (bivsi u ovom slucaju) ili taj neki fazon...?
Naslucujem da definitivno nesto tu ne stima sto se tice njenog privatnog zivota, prema onome sto ona navodi da je u nekom sjebanom raspolozenju. Nista konkretno sve oklolo naokolo.
Jos kada smo se upoznali proturi ona neku pricu kroz dopisivanje... Ej kao znas onu pesmicu "Strasan lav"? Kako je Brana samo uzeo gumicu i obrisao ga, a ja svojeg jos nisam! A ja kao wtf!?