samo bih hteo da dodam i ovo : ja ne znam da je iko smuvao devojku tako shto su prichali zashto bi trebalo da budu u vezi ,shta ko nudi , zashto se ko kome dopada ....
samo bih hteo da dodam i ovo : ja ne znam da je iko smuvao devojku tako shto su prichali zashto bi trebalo da budu u vezi ,shta ko nudi , zashto se ko kome dopada ....
"Zasto bi trebalo da budu u vezi" - je vise izvikan teorijski deo nego sto je primenljiv u praxi (mada ima i toga), ali vecinom ovakve stvari i ne treba izgovoriti, jednostavno - zna se
"Shta ko nudi" - naravno da niko ne uptrebljava direktno ovu frazu (mada, mozda ima i izuzetaka) jer onda to vise vuce na sponzorstvo nego na nesto vise (sto se pod vezom podrazumeva)
"Zasto se ko kome dopada" - zapravo, sad pa ja nisam cuo da je iko smuvao neku curu bez ovoga...
ne mogu stvarno .. 6 strana od juce . .daj jel moze neko ukratko da mi preprica, jel su se videli, sta mu je rekla i sta je on njoj reko i jel su se uzeli pliz
Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana
Zodijak
Pol
Zastava
Windows 7
Safari 3.0.195.38
HTC One
Videli se... on ispatetisao i prosuo osecanja, pa pokusao i da poljubi... ona iskulirala... on se iznervirao i digao ton zbog necega sto je ona rekla... ostace prijatelji, ali ne odmah, nece on... kad je nazove, pa ako onda ona bude htela
« Poslednja izmena: 15. Jan 2010, 02:20:41 od Coolrunner »
ne mogu stvarno .. 6 strana od juce . .daj jel moze neko ukratko da mi preprica, 1. jel su se videil, 2. sta mu je rekla i sta je on njoj reko i 3. jel su se uzeli
1. Jesu
2. Ona: "Zar nije lepse kad razmisljas i ne znas na cemu si i sve te cari oko tebe blah blah sta ce biti..."
On: "Slusaj me dobro! Upravo zbog toga se i nalazimo u toj situaciji, konkretno ja, i da smo se stalno prckali i igrali, da sam ja dozvolio sebi da udjem u ceo taj nedefinisan odnos gde sam kroz vreme shvatio da zelim biti s tobom, a sada posle toliko vremena shvatam da nema nista od toga, umesto da smo se povatali pa onda upoznavali!!!"
3. Nisu
Za detalje (da ne bi doslo do nerazumevanja usled "uproscavanja" informacija) bi ipak trebalo da procitas sve propusteno... Toliko od mene...
« Poslednja izmena: 15. Jan 2010, 02:25:26 od Dzobi »
ma nema potrebe, skapirala sam hvala vam momci ona je sadista, on je bio mazohista, ali se naprasno promenio i postao shaman. sad mogu da nastavim bez problema da pratim