Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Avg 2025, 22:52:30
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zbunjen  (Pročitano 14100 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
ma jesam doduse, evo jedem cokolino  Smile
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Prince of Persia - Warrior Within

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3258
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
mob
Samsung Galaxy S Advance
Citat
Ama Dzobi bre, pricali smo. Je l' treba da iznosim sve sto sam rekao i sve sto sam cuo!?
Znam ja sve o tom odnosu, i znam kuda moze da odvede, i sve mi je potpuno jasno.
Ja sam bio jasan, ona je bila nejasna neko vreme dok nisam izvukao ono sto me je interesovalo. I ne znam oko cega bi se nervirao dalje.

@Vigilant, dobio si odgovor na tvoju pp od mene (takodje na pp)...

U sustini, ako se odlucis da to objavis i ovde, imas moju dozvolu za copy/paste... (ali samo i uz tvoju poruku, jer ovako nece bas imati puno smisla)

Tako da odgovor na boldovani deo glasi... ne, ne moras sve da iznosis (osim ako to nije vec sve sto si naveo u privatnoj poruci) ali ono sto si tamo naveo predstavlja samu sustini tvog problema... jer si objasnio kakva je cura... a ovde ce te bez toga ljudi videti samo kao ogorcenog lika koji "pljuje" po njoj samo zato sto nije dobio to sto je hteo...

Sta god odlucio - tvoje je pravo...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 988
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
Ajde...

A sto se tice mog vikanja...
Na njen komentar da se ne slaze samnom i da joj nije jasno definisanje odnosa i zasto sam izgovorio metaforicnu izreku "Prvo sex pa onda ljubav" (ne znam tacno o cemu smo pricali, ali nije bila nevezusa) iako se donekle i slaze jos je dodala da: "Zar nije lepse kad razmisljas i ne znas na cemu si i sve te cari oko tebe blah blah sta ce biti..."
Samo sam je zaustavio, uneo joj se u lice i rekao:
"Slusaj me dobro! Upravo zbog toga se i nalazimo u toj situaciji, konkretno ja, i da smo se stalno prckali i igrali, da sam ja dozvolio sebi da udjem u ceo taj nedefinisan odnos gde sam kroz vreme shvatio da zelim biti s tobom, a sada posle toliko vremena shvatam da nema nista od toga, umesto da smo se povatali pa onda upoznavali!!!"
Samo je slozila facu i rekla da sam u pravu, i da razume sta hocu da kazem.

Samo da objasnim...
"Prvo sex pa onda ljubav", kao sto sam vec rekao je metafora a treba da znaci kao i sto povatavanje spada u taj aspekt... Sto sam i njoj objasnio.
Nisam pod tim mislio da se krljas sa svima koje sretnes u klubu.
Vec, hajde da se mi pocnemo zabavljati, da budemo zajedno, kad vec ima hemije bez koje ja retko i ulazim u bilo sta, pa cemo se vremenom polako upoznavati i ukljucivati svoje emocije. Sto upravo demantuje "Zar nije lepse..."

A sada Dzobi...

Citat
Q: A sta te to kod mene privlaci?
A: Zasto ne bi podigla i vezala kosu pa cu ti pokazati.

Recimo da se ovaj deo odnosi na njeno pitanje "sta ti se to kod mene svidja?" - sad, da li je tvoja namera bila da ukazes na poseban deo, ili da je jednostavno pre'ebes dok dize kosu... tvoja stvar...

A ako je onaj deo tvoja ponuda njoj... onda ne znam sta si joj ponudio - sebe? u svakom trenutku? Uz minimalno cimanje njene savesti? (koja sve do sada nije proradila pa ce sada odjednom) Ne... ali to su marginalna pitanja...

Sto se tice tvog vikanja, za to ne postoji opravdan/neopravdan razlog, i jos manja mogucost da cu ja to da procenim... ali... (uvek ima ono ali, jbg...) upravo si otkrio jedan vazan detalj o njoj... i sebi i meni...

Citat
"Zar nije lepse kad razmisljas i ne znas na cemu si i sve te cari oko tebe blah blah sta ce biti..."

Sta ti takvo misljenje govori o osobi koja ga je izrekla? Da li normalna/zdrava/prava i pre svega zrela osoba voli da prepusta svoju buducnost "prstu sudbine"? Naravno da ne... Tj. ne bi trebalo...
Pogresio si uopste sto si se upustio u "koshtac" sa takvom osobom...
Takve osobe uce prvenstveno i uglavnom na svojim greskama...
Klasican oblik nezrelosti... "Zivi dok si mlad, a posle razmisljaj o zivotu"

Jel ti treba takva cura da bude kraj tebe? Ne...

Odnos "povatati se pa upoznati" je tipican danas... jer, i sam (verovatno) znas da su cure pre spremne da se smuvaju sa nekim iz diskaca koga prvi put vide, nego da kvare "prijateljsku" idilu, kad su vec svile osnovu da UVEK imaju nekog kraj sebe... Pomiri se sa tim... Postao si onaj kome ce da prica za sve one... a koji nisu ti... a sa kojima bi ti voleo da se uporedis... (ima tu logike, procitaj jos jednom sporije ako ne razumes)

I takvo razmisljanje je (po meni) bolesno... pad morala, etike, nedostatak vaspitanja, povecanje spaskih serija i zapadnjackih filmova... Mislim, zar nije logicnije/prirodnije/zdravije da veza bude bazirana prvenstveno na prijateljskoj osnovi (pobogu, da bar coveka donekle) a ne ovako, vazno da se iskrlja (dov'ati, tvojim recima) pa tek posle prica... i ako joj ne odgovara sa pricom.. raskid...

I posle se cure ljute kad im kazes da su fuxe (fuxa - osoba koja ne pamti broj bivsih, ili taj broj prelazi trocifren (karikiram) isti)... a ovako bi imali kvalitetniji a manji broj veza... ali ne... tu je ono... "ispucati se dok si mlad"...

Ovako...
Pre svega, drago mi je da si shvatio da mozes da se poveris, odnosno da izneses par cinjenica ovde i ovako (na privatnim porukama) ali ja ne vidim nista kompromitujuce u tome da si ovo podelio i sa ostalima (ne, ne savetujem, ne sugerisem, meni je svejedno, ovo je tvoj "problem") ali... sudeci po ovde navedenom (iz tvoje poruke meni), tacnije iz vaseg razgovora, tacno se moze videti sa kakvom osobom ti u stvari imas posla... i da je tvoja jedina krivica sto si se, 'ebiga, u istu zaljubio...

Jedino ako mislis da ce ona da sparata forumom (ili neko od njenih prijatelja) pa ce da prepozna situaciju...

Tako da... Nadam se da ces naci neku drugu sa kojom ces da se slazes, i da te ovo iskustvo nece naterati da budes djubre prema svim devojkama (kazem "svim" jer neke ipak to zasluzuju) samo zato sto vidis da se svi vode tom logikom po'ebi pa pricaj... u sustini, to se svodi na ono... ako svi jedu govna, ne moras i ti...
IP sačuvana
social share
Moras malo vise da ispratis lik i delo... covek je u najmanju ruku poseban Smiley
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Jebem mu činiju, što bi rek'o WarBoss... koliko filozofije zbog jedne cure. E skidam joj kapu.
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Jebem mu činiju, što bi rek'o WarBoss... koliko filozofije zbog jedne cure. E skidam joj kapu.

pa i on bi, al' mu ne da...
IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Safari 3.0.195.38
mob
HTC One

pa i on bi, al' mu ne da...

Eh, bar kapu da joj skine  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Hajde, ne zezajte dečka, ne verujem da je njemu sad do zezanja na svoj račun.

U svakom slučaju, gde ima taktiziranja, tu nema 'leba.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Hajde, ne zezajte dečka, ne verujem da je njemu sad do zezanja na svoj račun.

U svakom slučaju, gde ima taktiziranja, tu nema 'leba.

ma nemoj... a u Kolubarskoj bici ?!
IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Radulac, zapaliću te ne prestaneš li da se zajebavaš.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
dobro, mama....  Smile
IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Avg 2025, 22:52:30
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.