Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 3 4 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zbog Dodikovih izjava Sanader poziva Pupovca na konsultacije  (Pročitano 14250 puta)
Poznata licnost

Inzistiram na gluposti

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3429
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia n80
Nemoj da se pravis mutav genocidni covece , marsirali ste sada na Tompsonov koncert.

hrvati vama treba jedna psihijatrijska Smile
Kad mi ti to kažeš to može bit samo pohvala........
U ovom slučaju neću kolektivizirati narode ali toplo bi ti preporučio tvoj naputak......pa sad brzo zovi ambulance da te otpelja na neko posebno mjesto di ti teta da taplete za pavanje Smile

IP sačuvana
social share

geopolitička konoba http://forum.burek.com/bistri-osvrt-i-jos-puno-toga-iz-geopolitickog-foruma-t422565.html

Boljkot Slovenki do ulaska Hr u Eu ....Smile
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 58
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13;
Nemoj da se pravis mutav genocidni covece , marsirali ste sada na Tompsonov koncert.

hrvati vama treba jedna psihijatrijska Smile

Ti bi trebao na liječenje, vrijeđaš cijeli narod zbog koncerta... Da je taj cijeli narod bio na koncertu, ja bi rekao da nije...

Prema tome, za mene je svaki čovjek koji mrzi cijeli neki narod zbog postupaka nekolicine Idiot, po tome kriteriju ti spadaš u tu kategoriju... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 896
Zastava Kanada
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Motorola 
Pa ajte lepo se vi ogradite od postupaka nekolicine pripadnika vaseg plemena, pa onda prosipajte mudrost, ili zauvek cutite.

Ti ludak max , ja ne znam sta ti je to naputak jer sam ja Srbin i mi nismo korigovali Vuka kao sto ste vi uradili samo da prikrijete od koga ste dobili svoj jezik.
IP sačuvana
social share
Srbi oprastate svojim neprijateljima, zaboravljate svoje zrtve, Srbi istorija se ponavlja

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Brisem vas  Smile

TEma
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Inzistiram na gluposti

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3429
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia n80
ti ne kužiš da si isti ko ovi što su nosili ustaške kapice....
Djete drago....ideologija vam je različita ali retorika ista........

Munka sorry Smile

http://forum.burek.com/index.php/topic,347906.0.html
Zar nebi ova tema trebala biti ovdje?
« Poslednja izmena: 02. Jun 2008, 19:01:38 od mad_max_21 »
IP sačuvana
social share

geopolitička konoba http://forum.burek.com/bistri-osvrt-i-jos-puno-toga-iz-geopolitickog-foruma-t422565.html

Boljkot Slovenki do ulaska Hr u Eu ....Smile
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Nema sorry, dosta off-a  Smile

edit

neka je ovde, neka bude odvojena, bas zbog prepucavanja, preglednije je  Smile
« Poslednja izmena: 02. Jun 2008, 18:59:54 od MunkaZe »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Ovo sam juce rekao na temi skupstina Srba ui Hrvatskoj pa cu ovde samo da prenesem uz jos po neku konstataciju

Pa sad da bude bas svakakva to i ne ali da bude prosrpksa ali da se preumila  i da koristi umjereniju retoriku jer se  onom Dodikovom ( mislim Srbi su ga tamo pozvali a on otisao i prva mu je bila takva da se moglo to protumaciti da Srbi spremaju neku novu bunu bespotrebno bezveze to vise odmaze nego sto pomaze
A on ode kuci a oni ostadose tamo ....

Znaci stranka Pupovca je dobra moglo bi i bolje ali sa obzirom na okolnosti ja sam zadovoljna
Potrebna im je saradjna sa nekim organizacaijama ( nevladinim koji se bore za promociju nekih Srbima sad u Hrvatskoj potrebnih stvari obrazovanje, kultura, putovanja da se druze sa drugim SRbima, one koje promovise vise djece )
Mislim da kako Hrvati napreduju prema EU SRbi to moraju iskoristit da bi od fondova koje EU ima a namjenjene su takvim i drugim slicnim stvarima iskoristiti tako je nekakako moje razmisljanje

E sad Dodik je majmuncina sa dugackim jezikom koji ne razmislja o posljedicama Srbima od njegovog srbovan biti bolje nece
U to sam siguran nikako im nije pomogao ali im jeste odmogao na taj nacin da sve ono za sto su se borili i radili u proteklo vrijem ode u vjetar jer ce im sad mnogo vrata koja su se i onako  tesko otvarala sad jos teze otvarati
STo se mene tice ja da sam Pupovac ne bi ga ni zvao a kad ga je vec pozvao nije mi trebao dozvolit da drzi porlane pridike bilo kome
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14;
mob
Qtek 小米

Колективна слика Срба у новој независној држави Хрватској заиста личи на испијено и спечено лице њиховог представника Пуповца.
Што нису побили за време Павелића, побили су и протерали 95-е, а ово што је остало ће да се убрзо покатоличи и асимилује, јер то је једини начин да се интегришу у хрватско друштво.

IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Cekajte ljudi ta kolicina ogorcenosti Srbima ne moze pomoci kao da zelimo da oni nestanu da se asimiliraju da postanu Hrvati
Ta samodestrukcija je jedna od izrazajnijih srpskih osobina koja mi se nikada nije svidjala ali nikada
Srbe treba okupiti i oni moraju prepoznati svoje ciljeve a oni su brojni
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tecite suze moje, reče policajac.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5313
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Motorola Fire X311
Najgore je što Srbin ne smije slobodno kročiti u hrvatsku jer nikad ne znaš da li se tvoje ime nalazi na nekoj medjunarodnoj potjernici,hrvati su izgleda raspisali potjernicu za svakog trećeg Srbina  Smile
IP sačuvana
social share

Years later, in another place,
he steps out of the dark and speaks to me.
He whispers: 'I'll tell you the ultimate secret of magic.
Any cunt could do it.
'
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.