Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 20:12:43
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zbog cega zene varaju?  (Pročitano 27924 puta)
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
O tome cemo u kafileriji na kafici. Necemo da pravimo posla za komunalcicu nasu.... Smile
« Poslednja izmena: 04. Okt 2007, 02:18:45 od vrcomm »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

tezi nemogucim da bi ostvario moguce!!!

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 507
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung 
[/b]sa muske strane gledista to bi donelo:[b]
Evo napokon mene i moje obečane teme....bilo bi i ranije, ali me neka druga voda odnila...što bi kod mene rekli otiša za tuđim karom(zaprežna kola-za one koji ne znaju..)....Velika pusa svima koji me čitaju i podržavaju i koji su pp pitali gdje sam....al da ne duljim...
Kažu muškarci su ti koji varaju....a pitam ja vas,a s kim to...
Ako nije sa nekim i nečijim ženama, pa s kim onda...nije moguče da smo onda svi pederi...??  Da, dragi moji ...i žene varaju, ali mogu reći da za razliku od nas i naših nekih divljih poriva,  neki zajednički nazivnik njihovih prevara bi bio- osječaji....
One putuju kroz svijet tražeči pažnju, nježnost, da im se netko posveti,samo njima, žele se osječat voljeno, da se osjeti ženom... kao pčele što ih vodi miris nektara, idu u onom pravcu u kojem osjete sve to...
Sad će netko reći, da se po tom vidi koliko su egoistične,al se mora priznat da barem znaju što žele...
Jedina im loša strana toga po meni, što se kad nađu ono za čim teže, ili barem tako misle, često puta prepuste do kraja ulazeči u preljub preduboko, stvarajuči jednu utopiju.... koja nema veze sa stvarnošču....
U tom trenutku sposobne su zaboravit sve norme,zakone,posljedice i jednostavno mi se čini da neki put ne bi bile u stanju odustat ni pod cijenu glave.....sad bi vam tu trebalo bit jasno zašto vole onaj film: "Ptice umiru pjevajući"....
Postoje također i nekoliko tipova žena koje varaju, sa sasvim drugim razlozima... Kad su mlade, postanu tek svjesne svojih moči nad muškarcima, pa je puno tog  za ispitivanje granica, dokle se može ići,sve je to onda jedna igra, koju smo svi igrali...
Onda su tu "povrijeđene"...one koje su na brutalan način saznale da se i njih može povrijedit....pa se onda na neki način osvečuju muškarcima, tako što ih,kako one kažu, iskoriste i bace....vodeči se parolom: "I have the pussy,so I make the rules "....
Treće su udane žene....riješene svih iluzija...osviještene na neki način,shvačajuči da je princ na bijelom konju realnost otprilike kao Djed Mraz....zgažene rutinom i sivilom svakodnevnog života, prestale su biti idealisti....
To je  ajmo je nazvat skupina žena koja se najlakše "nagovori" na preljub, jer je prosla dosta u životu, shvatila da od bajki nema ništa, žena bez taboo-a, bez srama,koja zna što hoče....
Eto...to bi bilo otprilike to....za kraj ču vam iznjet jednu poraznu istinu, gledajuči po netu i razgovarajuči neki dan s kolegom,došao sam do zaključka da sve više žena traži utjehu u istom spolu....od 100 žena, 80 ih se izjašnjava kao bisexualne i traže avanturu sa ženom.......
Pa se mi sad zapitajmo što to znači.......
IP sačuvana
social share
Edit by crni scorpion: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

tezi nemogucim da bi ostvario moguce!!!

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 507
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung 
devojke ajde budite iskrene   Smile
ja sam recimo jednom sanjala da sam poljubila jednog francuskog pevaca ,ali ujutru kad sam se probudila  pogledala sam svog muza i bilo me je stid  osecala sam se bedno nisam mogla da izdrzim i  pocela sam da placem ,Mike me pitao sta mi je  i ja sam morala da mu kazem sta sam sanjala jer sam se osecala stvarno kao da sam ga prevarila,on se samo nasmejao i rekao dobro je dok samo sanjas !
Ali meni nije jasno zasto sam to sanjala ?
IP sačuvana
social share
Edit by crni scorpion: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
Ja samo mogu reci da za prevaru, bilo sa zenske, bilo sa muske strane zaista ne mogu pronaci izgovor, i sve te
Citat
One putuju kroz svijet tražeči pažnju, nježnost, da im se netko posveti,samo njima, žele se osječat voljeno, da se osjeti ženom... kao pčele što ih vodi miris nektara, idu u onom pravcu u kojem osjete sve to...
price su mi sega .. Ako meni treba muskarac da bih se osetila kao zena ( stagod to znacilo ), onda cu se odmah upucati. Jasno da manje vise svi hocemo, trazimo nekoga s kim cemo podeliti zivot, i da svi individualno imammo neke kriterije na osnovu kojih biramo tu, ajd da kazem, srodnu dusu. I recimo da je nadjemo .. eto, objasni mi, kako je mozes prevariti ? To je tako jasan izraz nepostovanja, da je cak smesno pricati o tome. Na kraju krajeva, nije ni bitno koga si prevario, nekoga koga istinski volis ili nekog decka u prolazu, rezultat je isti u oba slucaja = izdaja. Ja sa tim ne bih mogla zivjeti, neovisno od toga sto sam zena, jednostavno kao osoba ne bih mogla ziveti sa tim.
'Zasto zene varaju?'
Zato sto su nezadovoljne same sa sobom. Kako kazu; prvo pometi ispred svojih vrata, pa onda trazi krivca u drugom.
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 4678
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
devojke ajde budite iskrene   Smile
ja sam recimo jednom sanjala da sam poljubila jednog francuskog pevaca ,ali ujutru kad sam se probudila  pogledala sam svog muza i bilo me je stid  osecala sam se bedno nisam mogla da izdrzim i  pocela sam da placem ,Mike me pitao sta mi je  i ja sam morala da mu kazem sta sam sanjala jer sam se osecala stvarno kao da sam ga prevarila,on se samo nasmejao i rekao dobro je dok samo sanjas !
Ali meni nije jasno zasto sam to sanjala ?
Ma to ti je san ne o prevari, nego o slavi, želji da budeš deo želje drugih...imaš tumačenja snova u raznim knjigama, to je ok, nije to prevara, pa muškima je to redovan san, što ne bi i nama ženama?  Smile
Malo si preuveličala situaciju... Smile
Ja samo mogu reci da za prevaru, bilo sa zenske, bilo sa muske strane zaista ne mogu pronaci izgovor, i sve te
Citat
price su mi sega .. Ako meni treba muskarac da bih se osetila kao zena ( stagod to znacilo ), onda cu se odmah upucati. Jasno da manje vise svi hocemo, trazimo nekoga s kim cemo podeliti zivot, i da svi individualno imammo neke kriterije na osnovu kojih biramo tu, ajd da kazem, srodnu dusu. I recimo da je nadjemo .. eto, objasni mi, kako je mozes prevariti ? To je tako jasan izraz nepostovanja, da je cak smesno pricati o tome. Na kraju krajeva, nije ni bitno koga si prevario, nekoga koga istinski volis ili nekog decka u prolazu, rezultat je isti u oba slucaja = izdaja. Ja sa tim ne bih mogla zivjeti, neovisno od toga sto sam zena, jednostavno kao osoba ne bih mogla ziveti sa tim.
'Zasto zene varaju?'
Zato sto su nezadovoljne same sa sobom. Kako kazu; prvo pometi ispred svojih vrata, pa onda trazi krivca u drugom.
Ponovo čitam već doneti zaključak...gde se ovoj temi stavlja tačka?
Upravu si Ces, tu nema dileme, žena je žena i bez muškarca, jer misli kao žena, ima biološki sve kao žena...

Pre nekoliko nedelja sam gledala na TV Anabelu kako već...kaže:" Žena nije žena ako nema odnos... ne znam koliko dugo... ", a ćurka obožava seriju "Sexisi grad", i pisala je romane i scenarija na tu temu... Smile
Koja kontradiktornost i rascep mišljenja javne ličnosti, njene izjave i provlačenje kroz TV emisije me baš živciraju, ma kosi bre ti da govoriš nešto o nama ženama, kada se ne osećaš žena bez muškarca...kriza indentiteta? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
Citat
Žena nije žena ako nema odnos... ne znam koliko dugo...

A sta su onda device ?  Smile
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 4678
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
 Smile pa one po njoj nisu žene, to su devojčice.... Smile
Ma žena si kad dobiješ menstruacioni ciklus, kada ti priroda kaže da možeš da imaš bebu... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Nokia N97
Anabela je zhena ...  Smile
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 4678
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Jeste...zamili, i onda kaže da ne može da nađe normalnog muškarca, pošto joj se nameću samo oni koji je žele za jednu noć... Smile
« Poslednja izmena: 14. Okt 2007, 00:56:10 od danicheli »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 20:12:43
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.