Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Avg 2025, 05:34:30
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zbog cega zene varaju?  (Pročitano 27466 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
E ne znam, to je vec stvar okoline i gustine zenske populacije u necijojj okolini, i to je sad individualna stvar...Mada ja iskreno verujem da je podjednak broj i jednih i drugih.
Ali sigurno je da zene imaju mnoogo vishe hrabrosti od muskaraca pa imaju vishe Srca od njih da raskinu i da prekinu citavu vezu kad im ne odgovara i kad osete da to nije to, nego da idu okolo i naokolo..Znam iz licnog iskustva i okoline, a i to je uvek najbolja solucija.
Pa valjda i jeste poenta da iskontrolisesh nagone, zato i jesi chovek a ne zivotinja.
ja ovo isto rekoh par stranica unazad, ali niko ne je** Smile
džaba ti curice što pričaš to, neke se stvari nikad neće promeniti.
na žalost.

Barem mi je lakse sto znam da postoji neki mali procenat zdravorazumskih ljudi.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 

danicheli,i ja znam dosta vernih muskaraca, i nikad ne bih pomislila na osnovu tog uzorka da kazem kako muskarci dosta varaju, i olako varaju  Smile

IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

НУСКНВП

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12841
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
Pa valjda i jeste poenta da iskontrolisesh nagone, zato i jesi chovek a ne zivotinja. Pogotovo ako nije samo tvoje dupe u pitanju, vec postoji i neko drugi u celoj toj prichi. I mnogo toga ima veze sa samopostovanjem..

Самопоштовање је врло битна ствар.

Замисли мужјака коме се укаже лепа прилика, а он окрене леђа и оде. Свако би помислио да са њим нешто није у реду или да је (не дај Боже) педер. Јеби га, сувише себе поштујемо да бисмо дозволили да се тако ружно о нама мисли.

Што се тиче "животињског нагона", ако тако размишљамо онда не бисмо и са сталним партнером ступали у сексуалне односе када год то пожелимо (треба "da iskontrolisesh nagone"). Зашто је животињски нагон секс са неким са стране, а није са, рецимо, брачним партнером ???  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 4678
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Pa valjda i jeste poenta da iskontrolisesh nagone, zato i jesi chovek a ne zivotinja.
ja ovo isto rekoh par stranica unazad, ali niko ne je**  Smile
džaba ti curice što pričaš to, neke se stvari nikad neće promeniti.
na žalost.
ma znam ja to i rekla sam i ja to! ...ali vole ljudi da naklapaju i da kažu svoje mišljenje, ništa inovativno... Smile

danicheli,i ja znam dosta vernih muskaraca, i nikad ne bih pomislila na osnovu tog uzorka da kazem kako muskarci dosta varaju, i olako varaju  Smile

Ma Mačkice ali vidi temu: " Zbog čega žene varaju?" Smile
Znam i ja dosta vernih muškaraca , ali znam i dosta ne vernih... Smile

Што се тиче "животињског нагона", ако тако размишљамо онда не бисмо и са сталним партнером ступали у сексуалне односе када год то пожелимо (треба "da iskontrolisesh nagone"). Зашто је животињски нагон секс са неким са стране, а није са, рецимо, брачним партнером ???  Smile
Ček Ček Ček Smile
Pa kako onda kontrolišeš nagone pred ljudima recimo kada ne možeš da to radiš, kada su deca ustala da piške, ili ne mogu da spavaju ili uđu sa igrališta unutra, ili kada ti se javi nagon aaaaaaaaaaa?
Govorim o tom nagunu kada nisi u mogučnosti, šta onda sa njim prezerviraš ga? ili ga iskonrolišeš?

« Poslednja izmena: 16. Okt 2007, 23:46:49 od danicheli »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Pa valjda i jeste poenta da iskontrolisesh nagone, zato i jesi chovek a ne zivotinja. Pogotovo ako nije samo tvoje dupe u pitanju, vec postoji i neko drugi u celoj toj prichi. I mnogo toga ima veze sa samopostovanjem..

Самопоштовање је врло битна ствар.

Замисли мужјака коме се укаже лепа прилика, а он окрене леђа и оде. Свако би помислио да са њим нешто није у реду или да је (не дај Боже) педер. Јеби га, сувише себе поштујемо да бисмо дозволили да се тако ружно о нама мисли.

Што се тиче "животињског нагона", ако тако размишљамо онда не бисмо и са сталним партнером ступали у сексуалне односе када год то пожелимо (треба "da iskontrolisesh nagone"). Зашто је животињски нагон секс са неким са стране, а није са, рецимо, брачним партнером ??? Smile

Zato sto je nagon za seksom sa brachnim partnerom/stalnim partnerom ili sa nekim sa kim zapravo imas nesto vishe od fizicke veze mnogo drugachiji od seksualnog nagona koji osetis prema nekome 20-om.

Sto se tiche ''muzjaka'' i toga sto si sad rekao, to je minimum samopostovanja. Samo sto vi to naravno gledate sa neke demented strane. Zato sto ''muzjaci''sebe posmatraju kroz prizmu toga kako ih svi posmatraju.A to nije samopostovanje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

use your illusion

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 2059
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Najčešće da nadomeste nesavršenost partnera...

Isto važi i za muškarce...

Ali, većina voli svoje partnere takvi kakvi su...
IP sačuvana
social share
There is no kick without old ... guy
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 4678
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Ako ih vole  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Ako ih vole Smile

Ocigledno da neki ne mogu da se iskontrolishu chak ni kad vole nekog.
Mada opet, onda je pitanje kakva je to ljubav. Mislila sam da ljudi prerastu vremenom to, ali ocigledno sam bila ''u krivu''...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
žene varaju ali je to retkost, barem koliko ja znam, a znam dosta žena...

Retkost   Smile  ijao ...

Jes' to je bitno, sta drugari kazu  Smile To smo zaboravili, to je krucijalni faktor u celoj prici. Sto je i logicno, jer u poluvremenu derbija merite ciji je duzi  Smile

A to da suvise sebe postujete da bi ste dozvolili da Pera i Zika misle o vama da ste pederi, samo pokazuje koliko neke druge stvari ne postujete.  Smile
Sto bi reko pokojni Sloba : ta politika dvostrukih arsina, nece vam proci  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 12613
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
problem je što muškarci vole svoje partnerke, i pored toga što ih varaju bez trunke griže savesti. oni ih stvarno vole, inače se nebi uvek njima vraćali, posle svih avanturica i igrarija. bar ja verujem da je tako. kao što reče gare, svi vole svog partnera, kakav god da je. njihov je.

a to što david naklapa, ma svi znamo davida  Smile
pas koji laje ne ujeda, uvek bilo  Smile
« Poslednja izmena: 17. Okt 2007, 00:01:18 od iva177 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Avg 2025, 05:34:30
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.