Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zbog cega razlicita muzicka misljenja vode svadji?  (Pročitano 38629 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia 

Ja baraba , a on vila  Smile

Ko se nije napio uz narodnu i sevadalinke ,nema pojma sta je zivot  Smile

IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Dattebayo!!!!!!!! Ko razume shvatice!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1273
Zastava Denmark
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.249.78
Zivot? bahahahaha

Za mene je mnogo lepsi zivot, fina romanticna mjuza uz zavodjenje na podijumu za dance  Smile, praceno krevetnom gimnastikom, uz rasplamsane strasti. Vatreni tango, uz malo kvalitetnog vina, prigusena svetla, a onda zurba kuci, Barry White, svece i .... idem da budim zenu  Smile

Laku noc
« Poslednja izmena: 30. Jan 2010, 03:23:06 od pervertito »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava Cyber Space
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung Galaxy SII
@pervetito

Ekstra post  Smile
sve sto je ostalo nedoreceno iz mog prethodnog posta, ovde je receno.

A od metalaca treba begati, molicu  Smile Koji jos normalan covek moze da slusa ovo  Smile  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia 
Nema romantike bez Harisa i Serifa   Smile

Laku noc Pervertito ,volim ja i taj fazon ...s vremena na vreme ,sve zavisi od faze -ako sam u pismenoj fazi moze Bary ,a ako je nastupila nepismena ..... Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 30. Jan 2010, 03:42:28 od lolana »
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
    Nije mi jasno zasto ljudi koji slusaju rock, funk, regge, heavy metal, i slicne vrste muzike govore o ljudima koji slusaju narodnu muziku, ajde i taj grand da svrstam u to, da su niske inteligencije? Takodje postoji veliki jaz i izmedju recimo ljudi koji slusaju Lady Gagu, Rianu , i slicne strane izvodjace i ovih gore napomenutih.

pa uglavnom zato shto je teshko ochekivatio da neko ko ima visoku inteligenciju slusha seku aleksic ili rianu  Smile Smile ....

naravno ,postoje izuzetci (ljudi koji su odrasli u nekom loshem okruzenju ) ,ali generalno gledano to je tako ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung S8
Ae i ja da se upisem.  Smile

Ja generalno ne idem na narodne zurke, osim kada su u pitanju svadbe, rodjendani, ili slicno. Kada je muzika hardkor turbo - folka neizbezna.

Inace idem na psaj, dramnbasse, breakbeat, reagge, tehno, zabodem i minimal ponekada, rock, metal, hc.

Napio sam se par put na narodnjacima, na rodjendanima, svadbama. Ne pratim pesme iz Pink revolucije, eventualno mogu da izblejim uz Zdravka Colica, Toseta, Bebeka, Merlina. Ne znam nijednu pesmu iz Granda, skoro sam pokusao da odslusam i odgledam neki spot na koji sam sluceno naleteo, u fazonu ona zena od mentola Kitica snimila je neki duet sa onim debelim tranvestitom iz Bugarske, pogledao sam deset sekundi spota i morao sam da okrenem, jer ono ozbiljno utice na vugla.

Sve u svemu, u mom kraju imam dosta ortaka, neki su iz price metala, hip - hopa, narodne muzike. Svi su normalni, dobri momci.

Sada, uvek ima izuzetaka, kao i svuda.

IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Onen i-Estel Edain ... U chebin Estel anim.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4131
Zastava The Middle-Earth
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia N-shurnaest
    Nije mi jasno zasto ljudi koji slusaju rock, funk, regge, heavy metal, i slicne vrste muzike govore o ljudima koji slusaju narodnu muziku, ajde i taj grand da svrstam u to, da su niske inteligencije? Takodje postoji veliki jaz i izmedju recimo ljudi koji slusaju Lady Gagu, Rianu , i slicne strane izvodjace i ovih gore napomenutih.

pa uglavnom zato shto je teshko ochekivatio da neko ko ima visoku inteligenciju slusha seku aleksic ili rianu  Smile Smile ....

naravno ,postoje izuzetci (ljudi koji su odrasli u nekom loshem okruzenju ) ,ali generalno gledano to je tako ...

Naravno, samo treba im to objasniti na njihovom jeziku tako da oni to razumeju.  Smile

Misli on i na mene ,znam ja  Smile Smile 

Ne laskaj sebi Radmila.   Smile

Ljudi vole niske strasti zato shto vetjina nije izgmizala iz zbunja primordijalnih ramapiteka, kako volim da kazem...
A ovi shto beze od metalaca ... mega LOL.  Smile  Smile
« Poslednja izmena: 30. Jan 2010, 11:17:24 od *WarBoss* »
IP sačuvana
social share

J.R.R TOLKIEN GEEK   
I think ... therefore you are.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2834
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.38
mob
Nokia 
Naravno da po vrsti muzike koju neko slusa ne mozemo odrediti da li je neko normalan, kreten, ili smrad od coveka, ali mozemo otkriti neke mozda nekome manje bitne osobine, ali osobine koje ipak uticu na covekov karakter.
A sto se tice one fraze "Sve je to stvar ukusa", to je totalna glupost. Stvar ukusa je kada neko pije sladju a neko gorcu kafu, ali ako neko voli slanu kafu onda to vise nije ukus , niti je ta kafa vise kafa.
Ne znam zasto ljude vredja kad im kazes da nemaju muzikog ukusa, nije muzika toliko jednostavna stvar da svi mogu da znaju sta valja. Mozda onaj ko nema muzickog ukusa ima ukusa za druge stvari.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80

Ja baraba , a on vila  Smile

Ko se nije napio uz narodnu i sevadalinke ,nema pojma sta je zivot  Smile

Smile Smile Smile

иначе....хебали вас музички правци,ко шта слуша,ко се свађа због тога итд,итд... Smile

нека слуша свако шта хоће и шта му прија...ко сам ја да пребацујем лолани што се пијана ваља по сплавовима уз севдалинке у извођењу секе алексић или да пребацујем филозофу што воли да скаче на главу са бине на концерту неких дрекаваца Smile ....ако то воле...само напред...зашто би то било коме сметало? Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Onen i-Estel Edain ... U chebin Estel anim.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4131
Zastava The Middle-Earth
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia N-shurnaest
Naravno da po vrsti muzike koju neko slusa ne mozemo odrediti da li je neko normalan, kreten, ili smrad od coveka, ali mozemo otkriti neke mozda nekome manje bitne osobine, ali osobine koje ipak uticu na covekov karakter.
A sto se tice one fraze "Sve je to stvar ukusa", to je totalna glupost. Stvar ukusa je kada neko pije sladju a neko gorcu kafu, ali ako neko voli slanu kafu onda to vise nije ukus , niti je ta kafa vise kafa.
Ne znam zasto ljude vredja kad im kazes da nemaju muzikog ukusa, nije muzika toliko jednostavna stvar da svi mogu da znaju sta valja. Mozda onaj ko nema muzickog ukusa ima ukusa za druge stvari.

Smile  svidja mi se analogija...
« Poslednja izmena: 30. Jan 2010, 11:16:29 od *WarBoss* »
IP sačuvana
social share

J.R.R TOLKIEN GEEK   
I think ... therefore you are.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.