Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 35 36 38 39 ... 43
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zavrsiti fakultet...da li to znaci biti pametan  (Pročitano 60637 puta)
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Други Тито? Џисус Крајст  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Kada bi samo ljubit znala...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2387
Zastava Italy
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 19.0.1084.52
Nije tema da ide u krajnost...ali zasto da ne? Ajde od politike da napravimo usku sponu sa fakultetom i psihologijom.Ako zavrsimo fakultet sta dobijemo? Pametni jesmo,ideale imamo,polet imamo,pravilnik,pravo dokazivanja...ma sve to imamo,ali kome?Prva barikada dolazi nakon faksa...posao i prvo razocarenje.Zeljni smo rada i svog dinara, ali zivot nije bas od te logike sacinjen.Mnogo ljudi na Balkanu radi van svoje struke zato sto su prinudjeni raditi daj sta das,jer mjeseci i godine na cekanju preko biroa cine svoje.Osim ako nismo srecnici pa imamo debelu stelu (takvi i faks zavrse uz stelu...nije vazno znanje).Znaci prije svega stela,zatim dobra noga i izgled,tek na kraju "rijetki" traze znanje.Da li smo tako srecni?
Nakon svih nedaca po sticanju znanja dolazi sledeca stepenica...novac.Drzava slaba,ekonomija slaba,jedino sto cvjeta je kriminal.Ako radimo po pravilniku bez obzira na faks, jadnu platu imamo.Ostaje da se priklonimo kriminalu kako bi imali malo vise od prosjeka i gdje to vodi? Zacaran krug iz kojeg nema izlaza.
I zasto da ne, drugi Tito.Isusi i ostali bogovi neka nahrane gladan narod,ja licno nemam nista protiv osim sto uzimaju novac i za placarinu gdje cu u crnu zemlju leci.Elem...niti ko covjek ne mogu crknuti vec mi valja platiti.
Zar je teoloski fakultet vazniji od svih ostalih?

Goa...Bambina izbrisi ovo...nisam mogao da ne kazem...a previse sam rekao, daleko od teme
IP sačuvana
social share
"Zasto trazis harizmu u sebi punjena ptico,mogucnost prosvjecenosti u razvratu...miris zemlje,koncentricni krugovi gluposti,ne znanja...ona dalje ne razumiju, izgleda mi da je mrtva straza...
Rekoh sebi moj Boze koliko demagogije...koliko pokradenih misli iza kojih ne stoji nista osim mrznje,sujete,vlasti, i koliko pokvarenosti treba da se izlije pred nase noge, i kakve zone prepoznavanja dovedu nas do istine prevare...
Jer rijeka nije bila rijeka u samom pocetku,i nije nuzno da ne bude ponornica do kraja...
Sta se dogadja kad' mrtvi fazani lete,kad' mrtvi fazani lete al' nijedan ne pada..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

"Uvek ima neko jači".

Zodijak
Pol Žena
Poruke 46661
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 19.0.1084.52
Zavisi koji faks je u pitanju...
Privatni moze skoro svako da zavrsi.
A nekad zavrsen faks ne znaci uspeh u zivotu,
kao sto ne znaci ni da ako nemate faks, ne mozete uspeti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1661
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
Motorola 
Sigurno je pametniji onaj koji je resio da zavrsi pravni i postane advokat i zaradjuje lepe pare,nego da za te iste pare sa srednjom skolom crnci u Rusiji,na brodu ili busi naftu u Alziru.

Evo... kako to ide iz prve ruke..

Od svih mojih kolega sa Pravnog mozda je dvoje otislo u advokaturu, sto znaci da ce ih roditelji finansirati tamo negde do 30+, jer posle faksa prvo moraju da nadju advokata kod koga ce imati praksu.. pa da 2 godine rade za dzabe... pa jos godinu jer spremaju pavodudni ispit... i na kraju jos par godina za sitne pare dok ne skupe dovoljno klijenata i veza u pravosudju da se osamostale...

Ostali ili ne rade u struci ili rade po bankama za platu od 500-600e... i poprilicno su zamenjljivi, jer na njih ide jos troje bez posla.. eto.. zena mog biseg radi u Agenciji za hartije od vrednosti i to je otprilike najplaceniji pravnik za koga ja znam...

Tu magiju dobre zarade mozes ostvariti na dva nacina:

a) ako si u prijateljsko-porodicnim vezama sa vec nekim advokatom koji ima razradjen posao;
b) ako odlucis da se vratis u svoje mesto...

Doduse... sada se gotovo sve vrste podnesaka i ugovora mogu naci na netu, tako da... svanuce dan kada ti advokat nece stampati ugovor o kupovini nego cest to sam raditi..

Eto imam rodjaka koji nije imao vezu faks je zavrsio sa 25 i brzo se zaposlio u jakoj advokatskoj kancelariji u Beogradu mozda i najjacoj,i nakon dve godine je polozio pravosudni i ima platu bogami hiljadu ipo evra a tek je na pocetku karijere,dok u njegovoj kancelariji iskusniji advokati koji imaju oko 35 godina imaju pet hijada evra platu pa ti vidi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.28
Ma budale pa se tuze...ja , tj moji nikad nismo imali takvih problema...I ja iskreno ne verujem u nas pravosudni sistem.Mogli bi anketu da sprovedemo na forumu st se toga tice.
Inace ne vidim ni korektnost izmedju dobijenog slucaja na sudu i novca koji si ulozio da bi isterao pravdu.
Jos zamisli sudske slucajeve koji za obicnu glupost traju sto godina.Tu ih vec sistem same jebe da im izvucu sve pare.To je kao kad bi koristili glupe ljude za naucna istrazivanja i branili se time da su oni sami pristali.A da ne uzimamo u obzir da oni ne znaju u sta su se upustili.
Tako da stoji ona izreka..Ako si poso na sud da trazis pravdu,ne treba ti advokat nego psihijatar.

videces prvi put u zivotu kad neko iz familije poludi pa odluci da vam svima uzme ono sto vam rodjenjem pripada i od cega se recimo izdrzavate  Smile  sigurno mu neces sve prepustiti i reci : evo uzmi ti svu imovinu nasih roditelja i roditelja njihovih roditelja, a ja cu da idem da zivim kao podstanar sa svojom porodicom.

Ili si ti prosto faca koja ce da namlati sebi jedno dva-tri stana za par godina od nekog biznisa, sta je to za tebe..  Smile a samo glupi ljudi se bore za svoje  Smile  pa im jos treba i psihijatar...

jebote sta sve covek ovde nece da procita.. kolko je sve otislo u pm..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Jebi ga, oboje odoste u ekstrem. Sad ispada ili da se samo budale tuže za razne gluposti ili da su svi sudski sporovi zaista borba za pravdu strane koja je realno oštećena. Istina je negde na pola puta. Moja mama je sudski veštak, imala je slučaj da su se ljudi tužili oko džaka paprike. Kao i slučaj gde država ošteti siroče tako što ''zaboravi'' da mu isplati neke pare koje mu po zakonu i elementarnoj ljudskosti pripadaju.
« Poslednja izmena: 02. Jun 2012, 23:36:35 od B@mbin@ »
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.7.4
Browser
Chrome 19.0.1084.53
mob
Apple 15
Veliki broj podnesaka su stvarno prvorazredne gluposti...

Razlog je vrlo prost - svako protiv svakoga moze da podnese zbog bilo cega tuzbu...
Onda ide trijaza u vidu odbacivanja i odbijanja tuzbe... ali.. i tada raznorazne gluposti prodju... Smiley

Sto se ostalog tice, sve lepo pise u zakonima...

Citat
Eto imam rodjaka koji nije imao vezu faks je zavrsio sa 25 i brzo se zaposlio u jakoj advokatskoj kancelariji u Beogradu mozda i najjacoj,i nakon dve godine je polozio pravosudni i ima platu bogami hiljadu ipo evra a tek je na pocetku karijere,dok u njegovoj kancelariji iskusniji advokati koji imaju oko 35 godina imaju pet hijada evra platu pa ti vidi.

Ima vezu Wink
« Poslednja izmena: 03. Jun 2012, 00:36:22 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2387
Zastava Italy
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 19.0.1084.52
Gdje ode ova svijet...sve sam otimacina oko naslijedja
IP sačuvana
social share
"Zasto trazis harizmu u sebi punjena ptico,mogucnost prosvjecenosti u razvratu...miris zemlje,koncentricni krugovi gluposti,ne znanja...ona dalje ne razumiju, izgleda mi da je mrtva straza...
Rekoh sebi moj Boze koliko demagogije...koliko pokradenih misli iza kojih ne stoji nista osim mrznje,sujete,vlasti, i koliko pokvarenosti treba da se izlije pred nase noge, i kakve zone prepoznavanja dovedu nas do istine prevare...
Jer rijeka nije bila rijeka u samom pocetku,i nije nuzno da ne bude ponornica do kraja...
Sta se dogadja kad' mrtvi fazani lete,kad' mrtvi fazani lete al' nijedan ne pada..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tecite suze moje, reče policajac.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5313
Zastava Republika Srpska
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
mob
Motorola Fire X311
Pa sad...zavisi na koju tacno 'pamet' mislis. Na faksu(eto Pravnom konkretno) naucie te par fensi rijeci poput digresije,aspiracije ili nostrifikacije, par latinskih izraza, da dipl. pravnik nije pravno lice, i da je pitanje medje izuzetno bitan dio zivota buduceg advokata Smile . Neku zivotnu mudrost, snalazljivost sta li, pa cak nazalost ni prakticno znanje iz struke(iz mog iskustva), na faksu neces pokupiti. U najboljem slucaju skontas da okruzenje nema nikakvih problema sa zabijanjem noza u ledja i da je na kraju uglavnom bitnije koga znas nego sta znas. Nasa realnost.
IP sačuvana
social share

Years later, in another place,
he steps out of the dark and speaks to me.
He whispers: 'I'll tell you the ultimate secret of magic.
Any cunt could do it.
'
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2387
Zastava Italy
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 19.0.1084.52
Shone izvini...ali nemoj da lazemo sami sebe Smile Merkel ima platu od 4.800 eura i plus premije.Tako da oni koji imaju 1.000 eura na balkanu trebaju biti vise nego zadovoljni
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 35 36 38 39 ... 43
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.