Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 27 28 30 31 ... 43
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zavrsiti fakultet...da li to znaci biti pametan  (Pročitano 60794 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
mob
Nokia 
Ljudi ovde u UK.,sa verovali ili ne 70 i 80 godina upisuju i zavrsavaju fakultet i to ne jedan nego po pet ,sest ,
Posto sam Ja isto studirao OU pod stare dane i verovatno cu ponovo nesto da upisem ,
prvu godinu sam polagao u Oxfordu drugu u Kemridzu i tako to zvuci samo lepo
ali mogu slobodno da vam kazem da je to cisto iz ljubavi i zelje za znanjem .
Sa svojim  zavrsenim fakultetom Ja jednostavno ne bih mogao da nadjem posao sa kojim bih mogao da placam svoje racune.
Nista meni nije vredeo u Srbiji  IQ 133 sto sam kasnije saznao na MIT testu kad sam tamo ucio nesto sto mrzim
samo zato jer su sredstva i broj ljudi bili ograniceni za odredjena mesta i kad je bila korupcija ljudi sa vezama .

Na arheologiju koju sam tada zeleo da je studiram primali svega 15 ljudi iz cele zemlje .
Danas svako moze da studira preko otvorenog univerziteta sta god zeli,zar to nije predivno.
lepota je u tome da svaki radan covek moze da priusti troskove i vreme za to samo ako zeli .

Mozes/mozete kad je fakultet ravan nasoj srednjoj ili 8. razredu osnovne skole. Fakat.

Ma nije cini ti se ,Ja sam srednju skolu zavrsio kod nas a i malo sam studirao tamo ,gubljenje vremena ..
Jedino sto je lakse ovde je medicina jer nema Latinskog jezika svi recepti se pisu na srpskom ,
uprkos tom normalna plata za doktora opste prakse je izmedju £75 i £120 hiljada ,
otisao sam da izvadim krv pre neki dan kad ono medicinska sestra nasa( obucena kod nas) a zove se Jelena ,
moram priznati nikad mi u ovoj zemlji niko nije bezbolnije izvadio krv poput nje. Smile Smile Smile

Sto se tice privatnog ili vanrednog Univerziteta poput OU oni postoje u celoj EU u UK su peti po jacini .
Definitivno postoji u Sloveniji Kursevi za recimo nauku su po komadu oko £600 dok je za Knjigovodju £2000.

Sto se ove cele price moracu da ti kazem da nisi u pravu  Smile
Znam kako stojji stvar sa skolama na Zapadu i u Engleskoj, sasvim slucajno imamo decu istog uzrasta pa uporedjujemo...Uglavnom kad su culi sta moj Stefan uci u 2. osnovne rekli su da njihovi ne bi prosli razred ili bi bili najgori  Smile
U Engleskoj , konkretno, u 4. razredu nema domaceg. Uopste. A moje dete svaki dan provodi po sat vremena radeci domaci. Smile
Pri  tome uci 2 pisma, i strani jezik.

Pardon.
Edit :  A moja sestra zavrsava fakultet , neka poslovna ekonnomija, i ima za ispit oko 100 pitanja da nauci jer ce mozda imati 20 da napise.
Od toga na prvog godini nekoliko usmenih, izmedju ostalog rad na racunaru word i excel  Smile
Smesno rodjaci, jako smesno.
« Poslednja izmena: 04. Apr 2012, 12:21:20 od sandra80 »
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
Nemaju domaci zato sto se ocekuje od nastavnika da sve sto je potrebno nauce u skolici, tokom casova i u popodnevnom boravku... Zato su placeni.
Nisu placeni da bi roditelji posle nastave morali deci da drze i placaju dodatne casove.

Secas se da mi do petog razreda u Hrvatskoj nismo imale ocene... imali smo opisne - zadovoljavajuce\nezadovoljavajuce... eventualno si dobijao leptirica ili zvezdicu ako napravis nesto uredno i dobro... nije bilo tog opterecenja od samog pocetka...

Isto iskustvo ima i moja drugarica koja je isla prva cetiri razreda u Austriji... za dva meseca (od septembra do novembra) je uspela potpuno da se socijalizuje iako nije znala ni reci nemackog, a posto nisu bili klasicni gastarbajteri, nije imala kontakta sa nasom zajednicom, vec iskljucivo sa Austrijancima koji su joj bili jedini drugari... Kada su se 1991. vratili u Srbiju, ona je imala uzasnih problema u skoli, jer je sistem bio sasvim drugaciji... niko od psihologa ili nastavnika nije bio zainteresovan da joj pomogne da npr. savlada srpsku gramatiku ili se upozna sa gradivom... kao i njen brat koga su citavu osnovnu skolicu sikanirali i tvrdili da je glup... Nivo znanja koji je ona donela sa sobom i koji su imali klinci koji su u Srbiji isli u skolu je bio isti... a u onom kreativnom delu... cak i visi...

« Poslednja izmena: 04. Apr 2012, 12:40:26 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
Citat
Secas se da mi do petog razreda u Hrvatskoj nismo imale ocene... imali smo opisne - zadovoljavajuce\nezadovoljavajuce... eventualno si dobijao leptirica ili zvezdicu ako napravis nesto uredno i dobro... nije bilo tog opterecenja od samog pocetka...

Smile

за ово стварно први пут чујем ...  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
Pa, da... imas fino napisano sta si naucio... i kakav si u tome...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
сећам се да је било забавиште ... годину дана ... звездице и црне тачке. После тих годину дана код психолога ређај троуглиће кругове квадратиће раздвајај по бојама трпај у одговарајуће шаблоне ... већину деце пуштају да упишу први разред некој дечици одгађају упис враћају још дину дана у забавиште. Од првог разреда оцене. Од трећег чини ми се енглески језик, додуше ништа писање и граматика само сликовнице и говор ...

те описне оцене до петог разреда ... јбга делује ми неозбиљно.  Smile
« Poslednja izmena: 04. Apr 2012, 13:38:49 od 3maj001 »
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.83
U prvom i drugom razredu te opisne ocene mogu da prodju al preko toga je samo sticanje neradnih navika Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.62
U prvom i drugom razredu te opisne ocene mogu da prodju al preko toga je samo sticanje neradnih navika Smile
+1

A i bitno je samo privikavanje na sistem posto bi deca posle nekoliko godina toga imala problema u sistemu gde te ocene ustvari vrede nesto i nisu samo opisne.
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.142
mob
Nokia 
Evo jednog zgodnog citata:

Škola je sistem za utiskivanje nerazumljivog u neuke od strane nekompetentnih
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Odgovor na pitanje u naslovu teme je: ne, ne znaci.
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
mob
Nokia 
Opisne ocene su samo u 1. razredu. Posle toga krece sa odgovaranjem u 3. cak i 2 pismena zadatka iz matematike i iz srpskog.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 27 28 30 31 ... 43
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.