Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 01:36:01
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 32 33 35 36 ... 56
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zašto žene vole šminku  (Pročitano 56641 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Pa nije prirodno ali ne moze sa bas nazvati ni prevarom. Ako ides tom logikom onda je odlazak kod lekara kada te nesto boli prevara jer nije prirodno da odes da te lece Smile Dobro, banalizovao sam ali shvatas poentu

Samo jedan covek ovde je i rekao da voli nenasminkane a cak i on mislim da ne shvata to na taj nacin tj da je sminka bilo kakva prevara bilo koga
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Ne znam, meni je samo operacija neprirodna... sve ostalo moze da prodje pa i sminka... ni nju ne smatram neprirodnom... naravno, ne da se nanese puna mesalica na lice
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7755
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Citat
kada te nesto boli prevara jer nije prirodno da odes da te lece

Nije, jer se i životinje u prirodi leče.Mi smo izgubili te instinkte, pa smo izmislili lekare.
Ja samo apostrofiram besmislenost termina "prirodno" u današnjem društvu, a posebno kada je lepota u pitanju.
Ne može nikako da bude prirodno kad vidiš ženu od 45 godina bez bora.Na tome može samo da zahvali farmaceutskoj i kozmetičkoj industriji...iznimno mali broj samo genetici.
IP sačuvana
social share
The root of all evil will die if not watered!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Citat
Nije, jer se i životinje u prirodi leče.Mi smo izgubili te instinkte, pa smo izmislili lekare
Ili smo dosli na veci stadijum razvoja  Smile

Ma razumem ali nijedan od tih termina (teretana, frizer, kozmeticar) danas se ne moze nazvati bas neprirodnim. Danas to dodje normalno. Sutradan ces mozda namestiti na nekom displeju sta ti treba(frizura, sminka, pa i bolje proporcije tela), pritisnuti dugme i voila, imaces sve sto zelis da menjas na sebi i to samo jednim klikom na dugme i to ce biti savrseno normalno  Smile

Htedoh da kazem, nije to nista toliko neprirodno za danasnje vreme i standarde  Smile
« Poslednja izmena: 17. Jan 2011, 18:00:09 od marko 284 »
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7755
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Citat
Htedoh da kazem, nije to nista toliko neprirodno za danasnje vreme i standarde

Terminološka razlika.
Uobičajeno svakako jeste.
Društveno prihvaćeno-jeste.
Prirodno-nije.
IP sačuvana
social share
The root of all evil will die if not watered!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Otaku koji jede burek kod Trpkovica

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
Sony 
Pa gledajte prelazimo granicu između "doterivanja" i "zavaravanja protivnika". Činjenica je da šminkanje spada u obe kategorije, kao i da se da lako zloupotrebiti, ali realno većina devojaka koje ja znam koriste jednostavnu, nenapadu šminku, što je ok. Takođe je ok da se lepo našminkaš u svečanim prilikama itd.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
U moderaciji sminka bre, ne dvesta kila (Osim naravno ako nije ratnicka sminka)  Smile
Ko je bre povezao varanje i sminku  Smile
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Apple 15
Citat
Da danas postoji išta prirodno, gledao bi mnogo više oklembešenih grudi, zadnjica i podvaljaka..jer priroda nosi svoje...a to je proces starenja.

O, da... odavno smo zaboravili sta znaci - prirodno... Smiley
Eto.. i Keli Bruk kaze da su joj grudi krenule ka jugu... (i zbog toga je svakim danom sve vise i vise volim) kao kod svih zena... sa starenjem...

Moja drugarica je jednom svom decku odbrusila nesto u stilu - Ti si protiv toga da se ja sredjujem, jer volis da budem normalna. Kada bi ti znao koliko ja truda ulazem da bi bila normalna, ne bi tako mislio.
Da ne bude zabune... htela je da istakne koliko se danas ulaze u telo i lice i koliko se svakodnevno stvari radi da bi se dobio taj uredan, normalan izgled...

Drugim recima... zene su razmazile muskarce...
Kada bi bile onakve kakve smo zaista bez gomile preparata, poceli bi da cvile...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Kada bi bile onakve kakve smo zaista bez gomile preparata, poceli bi da cvile...
Mi uvek cvilimo, ne bi bilo neke velike razlike  Smile
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung 111111
Nije, jer se i životinje u prirodi leče.Mi smo izgubili te instinkte, pa smo izmislili lekare.

Ozbiljno  Smile

Ajd kad se razumes da naucim nesto..

1.Jel postoji jos neka vrsta koja je izgubila te instinkte ?
2.Koji su to instinkti bili ?
3.Kako smo ih izgubili ?
4.Odakle znas da smo imali te instinkte ?

Ma sminka ko sminka..samo neko zna da koristi to ili ne zna..U sustini i parfem nije prirodan pa ga koristimo.
Jos fali samo imati 'meru'
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 32 33 35 36 ... 56
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 01:36:01
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.722 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.