Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Sep 2025, 18:27:42
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 56
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zašto žene vole šminku  (Pročitano 56638 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia krntija
devojka bez šminke - quadruple hot  Smile
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80

sve iz zelje da ne bude dosadno ... jedno te isto lice na jedan te isti nacin .. koliko sam se puta u zivotu naspinkala kompletno drugacije ... hiljadu ... jedan dan skroz neutralno, drugi dan drecavi crveni karmin i porcelanski puder...

Ne znas ti mene sta sam sve radio s bradom... komatrans je bila uzivo Smile ne... ne... ne zelim da se secam Smile Smile

Citat
Tepacenko, nemam snage vise sa tobom da se objasnjavam, jer ja kao da pricam Kineski...Ne, nisam prozivala Munku, ne ne kazem da je osoba koja za sebe kaze da je lepa kompleksas ali kazem da osoba koja ne propusta priliku to da kaze u svakoj situaciji definitivno jeste. I definitivno mi je kompleks kada u hvaljenju sebe obavezno moras da zakacis i spustis druge i da pribegnes nekom omalovazavanju da bi sebe uzdigao - Kao sto se desilo pre par stranica gde se nekako, volsebno doslo do toga, iako tema nema veze sa tim i nigde se to pre niije ni pominjalo, kako se zene sa ove teme plase da stave sliku bez sminke da ne bi izgubile i malo 'obozavatelja'', u prevodu - vi ste sve gaborke i da ljudi znaju kako izgledate rec ne bi progovorili sa vama... Dakle omalovazavanje, vredjanje bez potrebe drugih uz neprekidno uzdizanje sebe = kompleks.
Mene zabole sta ce ko da misli, ali meni je takvo pisanje, takav stav, tako obracanje - pokvaren, licemern i kompleksaski, ja ne mogu nikome da zabranim da mu se svidjam ili ne.

Ako hoces nacicu ti citat, nista nisam parafrazirala i poruka je bila jasna.

E sad, ovako...

Ne znam, ja sam procitao ovo "zene koje stavljaju sminku su ruzne, nama lepima ne treba nista... Jaoj Boze kompleksiiiii...." i zato sam pomenuo Munku. No, nebitno je to sad, nisi se lepo izrazila u toj recenici, znam sta si htela reci. Dobro, ona nije rekla da su zene koje stavljaju sminku ruzne, ovo drugo jeste... bar slicno tome.

A znam na koji si citat mislila, ne moras da ga trazis...

E sad, posto se ovde, na ovom forumu, sve shvata ozbiljno... to je druga stvar. Ako si primetila, na kraju recenice je stavljen smajli - Smile

Citat
Ja ne znam zasto se TI uvek nalazis prozvanim, nisi TI jedini diskutant na tebi ,ne vrti se sve oko TEBE. Normalno je da ce svako ceniti prirodnu lepotu ali to prosto kod vas nije slucaj, jer ste po pitanju prirodne lepote uzasno selektivni, imate duple standardne i cesto ste izuzetno licemerni sto se dalo pokazati na ovoj temi i temi sa silikonima 

Kad kazem VI, ajde ne mora da znaci da mislim na tebe, tako da ne moras da krenes da prstis odmah. 

Ajde cekam da me razapnete na krst. Zato sto sam iskrena i zato sto govorim direktno sta mislim, a ne izokola i iza ledja kao sisica najgora, toga se jezim.

Nisam jedini diskutant ali sam muskarac. A secas se da si upravo ti pricala, kada govorimo o zenama, da navodimo neke zene a ne da generalizujemo. Davno je bilo, mislim na temi o "posedovanju poznatih". Da je bilo ko drugi to rekao, ne bih mu replicirao... ali tebi jesam jer si upravo ti protivnik generalizacije (i ja sam).

Ja licno cenim bilo kakvu lepotu, bila ona prirodna ili vestacka. Ako je prirodna, to je samo jedan veliki plus.

I necu te raspeti na krst... i trebas biti iskrena i govoriti direktno.

P.S. Jel si mozda aludirala na nekoga ko govori iza ledja?
« Poslednja izmena: 16. Jan 2011, 18:19:14 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Otaku koji jede burek kod Trpkovica

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
Sony 
Ma brate gotičarke su kraljice šminke

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Citat
U stvari... ko to ima monopol da odredjuje sta je ljudska lepota?

Ako volis da se sminkas, nauci da se sminkas... nemoj da ides okolo kao strasilo...

A ko ima monopol da odredjuje kakvo sminkanje je normalno a kakvo ne i da li taj uopste ide kao strasilo?
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 
Boze od cega napraviste filozofiju...

Munka kreon na ocima? Muskarac? Obisla bih ga kao govance na ulici  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Meni su goticarke uzasne po svakom aspektu njihovog stila, uvek se najezim kada neka tako nasminkana devojka prodje pored mene. Ali jbg, njima je to pojam lepote, meni je to cisto unakazavanje  Smile

U stvari, meni su one isto sto i narandzaste-bela jakna-zlatne patike po splavovima ribe, samo u drugacijem ekstremu, ali po istom principu..Isto s...nje samo drugo pakovanje  Smile
« Poslednja izmena: 16. Jan 2011, 18:43:21 od osma_putnica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0b8
mob
Apple 15
Citat

Ako volis da se sminkas, nauci da se sminkas... nemoj da ides okolo kao strasilo...

A ko ima monopol da odredjuje kakvo sminkanje je normalno a kakvo ne i da li taj uopste ide kao strasilo?

Ala ti je argument... Smiley

Kada je lepota u pitanju, smatram da je to individualna stvar... Ja imam visoke standarde, neki na temi... ocigledno niske... but...
Kada je u pitanju sminkanje, postoje neka merila... nisu teska... ali... dzaba da ti objasnjavam kad ti nisi zena... Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 
Meni su goticarke uzasne po svakom aspektu njihovog stila, uvek se najezim kada neka tako nasminkana devojka prodje pored mene. Ali jbg, njima je to pojam lepote, meni je to cisto unakazavanje  Smile

Uzasno lepo da se covek poplasi. Onaj beo ten, crna masna kosa i crn ruz na sunama. Majke mi, poplase mi se deca kad ih sretnemo. Ima ovde 2 sto se setaju non stop takve. Lepo prkose narodu.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Citat

Ala ti je argument... Smiley

Kada je lepota u pitanju, smatram da je to individualna stvar... Ja imam visoke standarde, neki na temi... ocigledno niske... but...
Kada je u pitanju sminkanje, postoje neka merila... nisu teska... ali... dzaba da ti objasnjavam kad ti nisi zena... Smiley

Hocu da kazem da se ta "losa sminka" mozda nekome svidja Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0b8
mob
Apple 15
Sure... ljudi imaju razne fetise...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 56
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Sep 2025, 18:27:42
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.