Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 15:17:38
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
- Pre postavljanja pitanja, pročitajte "Najčešća pitanja korisnika" i ConQUIZtador Help!
- Prijave nedoličnog ponašanja igrača možete obavljati na način opisan ovde. Samo i jedino tako.
- Pregledajte forum, pročitajte top teme i tek nakon toga, ukoliko ne pronađete traženo - otvorite novu temu.
- Pročitajte pravilnik foruma, jer svaka kuća ima kućni red, a grubi prekršaji se ne tolerišu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zasto volim Conquiztador?  (Pročitano 26002 puta)
Udaljen sa foruma
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Žena
Poruke 33
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.63
  :wave: Volim CQ zato sto sam upoznala qll ekipicu tu. . .  Svi se super zekimo i skupa se smejemo interesantnim odvalama. . .  Takodje, sa pojedincima razmenjujem linkove zike koju volimo.  CQ became my drug.  :shock: Volimo CQ!  :D
IP sačuvana
social share
You've got enemies? Good. That means you stood up for something in your life... EminEm
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Znam da nista neznam, i to me odrzava u zivotu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 197
Zastava bajina basta
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.25
Kao prvo,ovo me je naucio sin, on mi je napravio prijavu za ovu igru,i pokazao osnovna pravila. Kada sam nekako savladao i shvatio o cemu se ovde radi,i poceo da igram i  jednostavno vise povratka nije bilo. U pocetku je bilo smesno,ali svremenom sam shvatio da je to ono pravo, i mnogim igracima sa kojima sam igrao, a neki su mi postali i prijatelji u ovoj igri, sam u porukama pisao da sam s obzirom na godine izuzetno zadovoljan sa svojim znanjem.  Ovu igru cu igrati dok me zdravlje bude sluzilo i necu je menjati za,, ukrstene reci,,.
Pozdrav svim igracima i molba da u ovoj igri pokazujemo samo ono sto znamo bez googla i jos stosta.
IP sačuvana
social share
Volim sve ono sto vole obicni ljudi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3231
Zastava Šabac
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.63
mob
Nokia Asha 302
Kao prvo,ovo me je naucio sin, on mi je napravio prijavu za ovu igru,i pokazao osnovna pravila. Kada sam nekako savladao i shvatio o cemu se ovde radi,i poceo da igram i  jednostavno vise povratka nije bilo. U pocetku je bilo smesno,ali svremenom sam shvatio da je to ono pravo, i mnogim igracima sa kojima sam igrao, a neki su mi postali i prijatelji u ovoj igri, sam u porukama pisao da sam s obzirom na godine izuzetno zadovoljan sa svojim znanjem.  Ovu igru cu igrati dok me zdravlje bude sluzilo i necu je menjati za,, ukrstene reci,,.
Pozdrav svim igracima i molba da u ovoj igri pokazujemo samo ono sto znamo bez googla i jos stosta.

Smile  Smile  Smile

Inace je i kod mene krenulo sve spontano...dan po dan..i povratka nema Smiley i dosta dobrih ljudi upoznah  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 271
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0
mob
Samsung 
Zbog jedne osobe....  Smile 
« Poslednja izmena: 06. Jan 2012, 10:06:02 od Shorty6 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Доколичар

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1190
Zastava Guca, zapadna Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
Zbog jedne osobe....  Smile  Smile
Опаааааааааааааа  Smile не хвалиш се ништа ти,а?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 271
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0
mob
Samsung 
Zbog jedne osobe....  Smile  Smile
Опаааааааааааааа  Smile не хвалиш се ништа ти,а?  Smile
No comment...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Znam da nista neznam, i to me odrzava u zivotu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 197
Zastava bajina basta
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.25
Ajde ponekad pusti da i ja osvojim neki mini turnir
IP sačuvana
social share
Volim sve ono sto vole obicni ljudi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Dracha Srdjan

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 53
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.63
svaka cast gospodinu Conc1955 moj cale nije hteo ni da upali kompjuter iz razloga - "da ne bi ja tu nesto pokvario" ?!?!?!?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 203
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.75
Dvije godine prolaze,a ja još na CQ,aj carambaaa!  Smile
Na kviz sam naletjela tako što sam na nekoj stranici (da me ubiješ ne znam kojoj) naletjela da reklamicu: Misliš da znaš sve? ConQUIZtador.rs Neka tvoje znanje bude tvoju oružije ( ili tako nešto).Uglavnom,ono misliš da znaš sve je poebalo stvar  Smile Dođem na stranicu,reg ulogijem i kako to sve ide.I onda svečani trenutak,uletim u takm.  (a inače kontala sam da je kviz ono kao milijunaš,pitanje da su aman kao u njega,pa reko ono sam jedno 15 puta bila milijonerka ,znači no problem here),sjećam se samo jednog igrača iz te prve igre,odnosno nicka-  vatreni led ili tako nešto i bukvalno sam se izblamirala,a lik je tad imao čini mi se zeleni krst,dakle bukvalno me katapultirao da sam iz igre izašla kao popiš   Međutim,da odg. na pitanje,kviz volim upravo zato što me naveo na to da se ne začprkam od neznanja,već da naučim stvari koje nisam znala.Drugi razlog zbog kojeg volim cq je to što volim internet,dakle ovisna o netu i onda aj bar da ne budem u budale na netu,već da nešto pametno učim (aj bar neka virtuelno učim,kad već ovako mi se ne da    )
PFC  za temu
što reče drachaR,svaka čast Conc1955,moji su tehnološki hendikepirani (stari ajde zna  onako nešto,a keva još uvijek radi na tome da uperi strelicu na pravo mjesto  Smile )
IP sačuvana
social share
I may look calm, but in my head I've killed you 3 times.

I think I'll miss you forever, like the stars miss the sun in the morning sky. Later is better than never, even if you're gone - I'm gonna drive, drive... I've got that summertime, summertime sadness!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

masta me je upropastila..

Zodijak
Pol Žena
Poruke 759
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.75
eto, mozda ga volim i zbog ovakvih stvari pomalo  Smile  Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

ScreenHunter_01 Jan. 08 20.38.jpg
(86.77 KB, 604x896)
IP sačuvana
social share
sve je to nekako spolja, ovo fali iz sredine..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 15:17:38
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.161 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.