Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Sep 2025, 12:13:39
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 64 65 67 68 ... 71
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zašto verujete u boga?  (Pročitano 117400 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1009
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.60
Деда Мраз очигледно постоји. Ја сам га видео уживо бар 10 пута. А  рећи да Деда Мраз не постоји зато што су га глумили ћале или кева је исто што и рећи да ћале или кева не постоје. Дакле, бесмислица.

Огроман број научника су теисти. Наравно, већина њих не верује у атеистичка лупетања о "богу" како то неки атеисти представљају.

Атеистички "бог" очигледно не постоји зато што атеисти под појмом "бог" подразумевају ништа или неку бесмислицу. Али теисти не верују у атеистичког "бога". Ако се под дефиницијом теистичког Бога усвоји нека од теистичких дефиниција за појам Бог датих на теми Апологетика, онда теистички Бог очигледно постоји!

Smile Smile Smile

Probacemo nekako redom, Deda Mraz kao i imaginarno bice sa neba NE POSTOJE...

To sto si ti video je bio tvoj cale u crvenom odelu, sa laznom belom bradom, znaci deda mraz=cale  Smile , isto je kao da se za neki maskenbal prerusio u supermena, znaci supermen=cale  Smile , imamo tu i betmena, nindza kornjace, bogove.....svi oni NE POSTOJE, u sve njih se prerusio tvoj cale....cale postoji oni NE  Smile

Ogroman broj naucnika su teisti...LAZ....moze li neki, pazi sad ovu rec, koju vernici mrze....DOKAZ  Smile

Vecina modernih naucnika su ateisti, tu nema neke prevelike mistrije, pametni, obrazovani ljudi koji se bave naukom ( koja se zasniva na...........brrrrr sledi rec na d......  dokazima Smile ), a ne praznim pricama po kojima nas je stvorilo neko nevidljivo bice sa neba za 6 dana  Smile Smile Smile.

Ateisticki bog  Smile..... Reci nam da se salis ?

Ateisti su svi ljudi koji ne veruju ni u jednog boga  Smile Zar je tesko da se nauci, jeda ovako jednostavna i prosta stvar.

Smile
1. Ти си потпуно небитан да би теби неко нешто доказивао! А ако ти неко нешто не доказује, можда га је баш брига да ли ћеш ти прихватити то што ти прича!?
2. Пре него што тражиш да ти неко нешто доказује, докажи прво све оно што ти тврдиш!
3. Само ништа не постоји.
4. Само неко ко зна шта све постоји, може да зна шта не постоји. Према томе, људи који не знају шта шта све постоји, могу само да верују да "нешто" не постоји! Али апсурдно је веровати да нешто не постоји, јер нешто не може да буде ништа (због става 3)!
5. Ако нешто не постоји у једном смислу, то не значи да не постоји у другом смислу!!! (Неразумевање овог је класична атеистичка грешка у размишљању!)
6. Довољно је да нешто постоји бар у једном смислу да би се рекло да постоји!
7. Није довољно да нешто не постоји у једном или више смисла да би се рекло да не постоји уопште (због става 5)!

Али ајде редом.

Где су докази да "Deda Mraz kao i imaginarno bice sa neba NE POSTOJE"? Да није можда "доказ" то што ти под појмовима "Deda Mraz" и "imaginarno bice sa neba" подразумеваш ништа или неку бесмислицу??? Smile

Citat
To sto si ti video je bio tvoj cale u crvenom odelu, sa laznom belom bradom, znaci deda mraz=cale  Smile , isto je kao da se za neki maskenbal prerusio u supermena, znaci supermen=cale  Smile , imamo tu i betmena, nindza kornjace, bogove.....svi oni NE POSTOJE, u sve njih se prerusio tvoj cale....cale postoji oni NE  Smile
Значи, ћале се прерушио у "нешто што не постоји" (апсурдна изрека) па постоји??? Smile Цревено одело постоји. Лажна брада постоји. Ћале обучен у Деда Мраза је Деда Мраз који постоји. Слично је и за супермена итд. То је један вид њиховог постојања. Али они постоје и у другим смислима, нпр. као слике из стрипа. Слике су постојећа ствар! Али ако ти сликама приписујеш особине које немају, то је већ твоја ствар. То у сваком случају не значи да и други то раде.

Citat
Ogroman broj naucnika su teisti...LAZ....moze li neki, pazi sad ovu rec, koju vernici mrze....DOKAZ
Да, где ти је доказ да је лаж да су огроман број научника теисти??? Доказ ти је можда нека статистика којој верујеш??? А ви "верници", који толико верујете да "бог" не постоји, толико мрзите доказе да нећете да докажете било шта што тврдите???

Citat
Vecina modernih naucnika su ateisti, tu nema neke prevelike mistrije, pametni, obrazovani ljudi koji se bave naukom ( koja se zasniva na...........brrrrr sledi rec na d......  dokazima Smile ), a ne praznim pricama po kojima nas je stvorilo neko nevidljivo bice sa neba za 6 dana  Smile Smile Smile.
Вау, какви "докази"! Smile Да се "смрзнеш" од нулте количине доказа за ове тврдње! Мислим, шта рећи, осим: Браво, "мајстору"!!!

Ја не могу да оспорим да су атеисти "паметни", "образовани" људи који се баве "науком", али да неки од њих лупетају на овом форуму, то је очигледна чињеница! У сваком случају, свака част оним атеистима који не долазе на религијски форум да причају о "богу" као да је нешто и онда да апсурдно кажу да је ништа, него се лепо баве науком која ће их довести до доказа о Богу!

Citat
Ateisticki bog  Smile..... Reci nam da se salis ?
Признајем да сам мало у шаљивом тону изрекао ту неоспорну истину! Smile

Citat
Ateisti su svi ljudi koji ne veruju ni u jednog boga  Smile Zar je tesko da se nauci, jeda ovako jednostavna i prosta stvar.
Зар је тако тешко не бубати напамет, него са разумевањем схватити једноставну и просту ствар да то нико и не спори?

Атеистички "бог" је оно што атеисти подразумевају под појмом бог и колико сам ја схватио они када кажу "бог", алудирају на теистичког Бога, али у погрешном смислу. Они су верници који само верују да тај "бог" не постоји, јер људи који не знају шта све постоји, не могу да знају да Бог не постоји!

И још пар ствари. Религија и наука нису међусобно супротстављени. Уосталом, не би се толики религиозни људи бавили науком. Међутим, атеистичко схватање религије и Бога је толико у конфликту са разумом да је нормално и у конфликту са науком која се на разуман начин бави стварношћу. Такође, еволуција не пориче Божије креирање, већ представља вид Божијег креирања. Нема научних доказа да Бог није створио Земљу за 6 дана. А дан може да значи и еон или циклус, као што нпр. пети дан црног појаса у аикидоу не значи да црни појас имаш у свом поседу само пет дана. Научно се, за сада, не може проверити (експериментално поновити) прошлост  (па ни теорија еволуције у потпуности) коју нисмо доживели, већ се могу само дати логична објашњења на основу тренутног научног знања, а та објашњења могу да буду и погрешна. Али отом потом, прво треба савладати појам Бог да би се то схватило, а за то постоји нпр. тема Апологетика...
« Poslednja izmena: 06. Jan 2012, 18:58:56 od bjbojan »
IP sačuvana
social share
Сети се одакле си пао и почни да чиниш своја прва дела!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke leet
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Ovako su stvari jasnije,ti u Boga tj. Bibliju ne verujes.neka Bog sudi.
Nemam nijedno verovanje, imam znanje da u bibliji pise da tvoj imaginarni jevrejski prijatelj nije Gospod Bog posto covek ne moze da gleda Gospoda u lice i ostane ziv.
Bog je kroz Mojsija rekao " I namestiću stan svoj među vama, i duša moja neće mrzeti na vas. I hodiću među vama, i biću vam Bog, i vi ćete biti moj narod. "

Da li bi mogao da nam kazes gde je stan tvog imaginarnog jevrejskog "boga", kojim putevima " medju nama " tvoj imaginarni "bog" hoda i koji broj cipela nosi ?
potpuno telesno umovanje.ostaje ti da dosegnes jedino mitove kao grcki o sirenama pola riba pola devojka. bez uvrede ,ne znam koji primer da ti navedem. pa stan Bozji jeste prorocki iskazan upravo tu,to je Isus. Bog u telu. upravo je zato Jahve Bog uzimao oblicje andjela Gospodnjeg i tako se mogao ukazati ljudima,jer niko u gresnom telu za sad ga ne moze gledati i ostati ziv. mojsiju se ukazao iz istog razloga u gorucem grmu,iliji rekao da se okrene kao i mojsiju da bi mogao proci pored. Bog se danas objavljuje u Duhu. Duhu Svetom,koji se razdeljuje sa zcacima verujucima. tako danas covek biva isceljen od rakovine u stanju kada je donet u formi kostura i koze.to je ne jednom vidjeno. i lekari su rekli da to ne mogu razumeti. bar su bili realni.ali Bog je obecao da ce to ciniti med verujucima.Duhom.da bi videli Rec i citati Rec. i trazili zivot. kako ti mislis da kokos moze razumeti sijalicu i strujno kolo? pa ne moze ,kako moze. tako i mi ljudi imamo plafon za sada i vidimo kao kroz zagonetku,kao kroz zamagljeno ogledalo nesto,a onda kad dodje videcemo ga kakav jeste. malo si jasniji,ne verujes samo pokusavas oboriti istinitost Biblije kao ateista.no nista cudno. sotona mrzi dve knjige i napada ih najzesce. preko ateista knjigu postanka a preko teologa knjigu otkrivenja.sa razlogom. u prvoj je on razotkriven kako je zbacen i kako deluje med ljudima,kako ih je svalio u smrt. a zadnja razotkriva u apokalipsi opisano njegov konacni kraj u ognjenom jezeru. ne cudi sto te dve knjige napada.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
Nokia Luvmya 520
potpuno telesno umovanje.ostaje ti da dosegnes jedino mitove kao grcki o sirenama pola riba pola devojka. bez uvrede ,ne znam koji primer da ti navedem. pa stan Bozji jeste prorocki iskazan upravo tu,to je Isus. Bog u telu. upravo je zato Jahve Bog uzimao oblicje andjela Gospodnjeg i tako se mogao ukazati ljudima,jer niko u gresnom telu za sad ga ne moze gledati i ostati ziv. mojsiju se ukazao iz istog razloga u gorucem grmu,iliji rekao da se okrene kao i mojsiju da bi mogao proci pored. Bog se danas objavljuje u Duhu. Duhu Svetom,koji se razdeljuje sa zcacima verujucima. tako danas covek biva isceljen od rakovine u stanju kada je donet u formi kostura i koze.to je ne jednom vidjeno. i lekari su rekli da to ne mogu razumeti. bar su bili realni.ali Bog je obecao da ce to ciniti med verujucima.Duhom.da bi videli Rec i citati Rec. i trazili zivot. kako ti mislis da kokos moze razumeti sijalicu i strujno kolo? pa ne moze ,kako moze. tako i mi ljudi imamo plafon za sada i vidimo kao kroz zagonetku,kao kroz zamagljeno ogledalo nesto,a onda kad dodje videcemo ga kakav jeste. malo si jasniji,ne verujes samo pokusavas oboriti istinitost Biblije kao ateista.no nista cudno. sotona mrzi dve knjige i napada ih najzesce. preko ateista knjigu postanka a preko teologa knjigu otkrivenja.sa razlogom. u prvoj je on razotkriven kako je zbacen i kako deluje med ljudima,kako ih je svalio u smrt. a zadnja razotkriva u apokalipsi opisano njegov konacni kraj u ognjenom jezeru. ne cudi sto te dve knjige napada.
Kao sto rekoh, sve sto ne podrazumeva fantaziju o tvom imaginarnom jevrejskom prijatelju kojeg zoves "Isus" i koji je za tebe "bog" za tebe je neprihvatljivo.
Niko tebi ovde ne brani da ti verujes da je Isus - Gospod Bog, ali ti nikako nije jasno da po pravilima foruma ti nemas pravo da drugima to svoje verovanje naturas.
Bog je Duh od pocetka do kraja kreacije, a ne "danas". Sva objasnjenja o otelovenju Gospoda Boga su u suprotnosti sa otelovenjem Mesije - Isusa. O Gospodu covek nema znanje, a o Isusu se zna sve.
Tebi nije jasno da covek ne moze da dokazuje stvarnost na osnovu biblijskog teksta.
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.75
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
Nokia Luvmya 520

Kada bi Karlin bio ziv, neko bi mogao da mu objasni da je navodno neki jevrejin pod imenom Isus iz Nazareta vec revizirao 10 zapovesti koje su date jevrejima u 2 zapovesti koje vaze za sve ljude.
Matej 22:36-40
"  Učitelju! Koja je zapovest najveća u zakonu?
 A Isus reče mu: Ljubi Gospoda Boga svog svim srcem svojim, i svom dušom svojom, i svom misli svojom.
Ovo je prva i najveća zapovest.
A druga je kao i ova: Ljubi bližnjeg svog kao samog sebe.
O ovima dvema zapovestima visi sav zakon i proroci. "

Pokojni Karlin i njemu slicni se smeju knjizi o kojoj pojma nemaju, sto je pateticno.
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke leet
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
Kao sto rekoh, sve sto ne podrazumeva fantaziju o tvom imaginarnom jevrejskom prijatelju kojeg zoves "Isus" i koji je za tebe "bog" za tebe je neprihvatljivo.
Niko tebi ovde ne brani da ti verujes da je Isus - Gospod Bog, ali ti nikako nije jasno da po pravilima foruma ti nemas pravo da drugima to svoje verovanje naturas.
Bog je Duh od pocetka do kraja kreacije, a ne "danas". Sva objasnjenja o otelovenju Gospoda Boga su u suprotnosti sa otelovenjem Mesije - Isusa. O Gospodu covek nema znanje, a o Isusu se zna sve.
Tebi nije jasno da covek ne moze da dokazuje stvarnost na osnovu biblijskog teksta.
sve  starozavetno prorokovanje  90 posto govori o dolasku tog Boga duha u telu. svak ko oce biti iskren ce to priznati a da li ce uopsteno verovati u Boga to je druga prica. ja ne sumnjam u halmeta u tu pricu od sekspira ili onu o don kihotu bolje reci,jer je stvar izmisljena ali u sustini verujem u to sto covek pise u taj sadrzaj,a druga je stvar sto sam svestan da licnosti direktno nisu stvarnost vec potenciraju na neke stvarnosti koje nisu samo imenovane pravim imenom.
    Bog je zapisao da vas niko ne prevari ni na koji nacin pa ni na tvoj nacin,da je istina jedna da je Isus u stvari punina Boga duha telesno. dakle punina. sve sto cini toga Boga koji je duh i nevidljiv dala se u punoj sili videti u pojavi Isusa Hrista. to je Rec. a ti sad ne moras  verovati u Boga ali ne mozes pricati krive stvari da Bog duh nije ili ne moze biti u hristu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
Nokia Luvmya 520
sve  starozavetno prorokovanje  90 posto govori o dolasku tog Boga duha u telu. svak ko oce biti iskren ce to priznati a da li ce uopsteno verovati u Boga to je druga prica. ja ne sumnjam u halmeta u tu pricu od sekspira ili onu o don kihotu bolje reci,jer je stvar izmisljena ali u sustini verujem u to sto covek pise u taj sadrzaj,a druga je stvar sto sam svestan da licnosti direktno nisu stvarnost vec potenciraju na neke stvarnosti koje nisu samo imenovane pravim imenom.
    Bog je zapisao da vas niko ne prevari ni na koji nacin pa ni na tvoj nacin,da je istina jedna da je Isus u stvari punina Boga duha telesno. dakle punina. sve sto cini toga Boga koji je duh i nevidljiv dala se u punoj sili videti u pojavi Isusa Hrista. to je Rec. a ti sad ne moras  verovati u Boga ali ne mozes pricati krive stvari da Bog duh nije ili ne moze biti u hristu.
Kao prvo, zelim objasnjenje koga ja ovde varam i kako ?!?
Kada sam ja i gde rekao da Duh Boziji nije bio u Isusu iz nazareta ?!?

Da ali govore o dva razlicita tela, telu Mesije i telu Gospoda Boga. Isus je objasnjavao da su
po Duhu on i Otac identicni, ali da je po znanju Otac iznad svakog drugog tela. Svi Spaseni ce biti identicni po
Duhu, ali su to sve unikatna razlicita tela.

Ti ne vidis da su sve tvrdnje "hriscanstva" koje se ne govore o stvarnosti - izmisljotina, ti ne vidis da ljudi ne lete u atmosferu, da se ne vracaju iz grobova, da ne postoje u formi i obliku koja nije krv i meso, da nijedan covek sebe nije spasio smrti tako sto je rekao "Isus Hrist je Gospod Bog".......
IP sačuvana
social share
Jewpiter
Jewpiter

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke leet
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
Kao prvo, zelim objasnjenje koga ja ovde varam i kako ?!?
Kada sam ja i gde rekao da Duh Boziji nije bio u Isusu iz nazareta ?!?

Da ali govore o dva razlicita tela, telu Mesije i telu Gospoda Boga. Isus je objasnjavao da su
po Duhu on i Otac identicni, ali da je po znanju Otac iznad svakog drugog tela. Svi Spaseni ce biti identicni po
Duhu, ali su to sve unikatna razlicita tela.

Ti ne vidis da su sve tvrdnje "hriscanstva" koje se ne govore o stvarnosti - izmisljotina, ti ne vidis da ljudi ne lete u atmosferu, da se ne vracaju iz grobova, da ne postoje u formi i obliku koja nije krv i meso, da nijedan covek sebe nije spasio smrti tako sto je rekao "Isus Hrist je Gospod Bog".......
Isus je bio covek i Bog. pisano je stoga da je u njemu obitovala punina bozanstva duhovno,obrati paznju duhovno. to sto Isus kaze da niko pa ni on ne zna dan dolaska kraja svega njega je uvek oznacavalo kao coveka. on je jeo,pio,bio vican bolima kao i mi,delovao je u svemu kao covek. ali kao Bog nije mogao okusiti smrti. samo covek Isus umire na krstu da bi potom kaze Duhom (Bog je duh) odao u adu i govorio dusama zarobljenim unutar pakla. koji nisu teli verovati u vreme noja pravednoga. dakle kome je govorio dusama. ili duhovima. kako onda neko menja smisao da telo umire pa da i hriscani telom lete u grobove ali zato duhovi istih idu u raj. covek nije taj prah to je sator samo.tako pise.
 svaki vernik u dan uskrsa imace isto nebesko telo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

The true method is no method.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
Zastava Starship Enterprize
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
Bosch ima centrifugu
"..............
I hear stories from the chamber
How Christ was born into a manger
And like some ragged stranger
Died upon the cross
And might I say it seems so fitting in its way
He was a carpenter by trade
Or at least that's what I'm told

..........."
« Poslednja izmena: 20. Jan 2012, 23:19:35 od decky999 »
IP sačuvana
social share

"I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: Only love can do that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke leet
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
"..............
I hear stories from the chamber
How Christ was born into a manger
And like some ragged stranger
Died upon the cross
And might I say it seems so fitting in its way
He was a carpenter by trade
Or at least that's what I'm told

..........."
?????
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 64 65 67 68 ... 71
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Sep 2025, 12:13:39
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.