Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Sep 2025, 20:13:50
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 46 47 49 50 ... 71
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zašto verujete u boga?  (Pročitano 118022 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
Browser
Nokia 070
mob
Samsung 
Dokaz su fosilni i drugi ostaci. Po lobanji tadašnjeg i  čoveka stručnjaci  zaključuju da se mozak nije menjao od tada. Ako su ljudi bili anatomski isti, onda isto važi i za sve njihove predispozicije.
Ima i brojnih drugih pokazatelja koji ukazuju na razvijnenu inteligenciju ljudi tog vremena, pa čak i duhovni život.
Bili su vešti lovci, pravili su oruđe i oružje. Imali su određene rituale prilikom sahrane koji ukazuju na neki oblik religije. Došli su i do nekih genijalnih pronalazaka. Tako su otkrili da sačuvaju vodu mesecima a da ostane pitka. Napravili bi malu rupu u nojevom jajetu, ispraznili sadržaj, napunili vodom, onda su zatvarali otvor i zakopavali jaje. Tako su čuvali vodu za sušne periode. Ta tehnika im je jako pomogla da  prežive klimatske promene  do kojih je došlo nakon erupcije supervulkana.
Znamo da su crtali po pećinama, da se religija usložnjavala, oruđe i oružje postajalo sve bolje, počeli su da pripitomljavaju životinje, da obrađuju zemlju, socijalni život je postajao sve složeniji. Za sve to postoje čvrsti arheološki dokazi. Na kraju se pojavilo pismo i od tada počinje pisana istorija.
IP sačuvana
social share
"Na putu ka istini čovjek može da
napravi samo dvije greške. Da ne
prodje cijelim putem, ili - da ni ne
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"It is better to Burn Out then to Fade Awey "

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
mob
Apple 
Najstarija ljudska sahrana ,

The earliest undisputed human burial, discovered so far, dates back 130,000 years. Human skeletal remains stained with red ochre were discovered in the Skhul cave at Qafzeh, Israel. A variety of grave goods were present at the site, including the mandible of a wild boar in the arms of one of the skeletons.

Najstarije ljudsko oruzuje ( osam kopalja )

Some of the earliest unambiguous weapons were throwing sticks and spears dated to around 400,000 years ago. The Schöninger Speere, eight  wooden throwing spears from the Lower Paleolithic era, are thought to be the earliest known example of weapons used by the genus Homo .

Najstarija ljudska religija (obozavanje zmije -pitona)

Afrol News, 1 December - Archaeologists have discovered what seems to be remains of the world's earliest religious worship site in the remote Ngamiland region of Botswana. Here, our ancestors performed advanced rituals, worshipping the python some 70,000 years ago. The sensational discovery strengthens Africa's position as the cradle of modern man.   Najstariji  rituali u Evropi su svega 40.000 godina stari.

Najstariji ljudski ostatci homo sapijensa nadjeni u Izraelu ,

Do sada se verovalo da homo sapijens potice iz Afrike pre nekih 200 hiljada godina ,medjutim doslo je do novog otkrica.
Israeli archaeologists have discovered human remains dating from 400,000 years ago, challenging conventional wisdom that Homo sapiens originated in Africa, the leader of excavations in Israel said on Tuesday.
Avi Gopher, of Tel Aviv University's Institute of Archaeology, said testing of stalagmites, stalactites and other material found in a cave east of Tel Aviv indicates that eight teeth uncovered there could be the earliest traces so far of our species.
"Our cave was used for a period of about 250,000 years -- from about 400,000 years ago to about 200,000 years ago," he told AFP.
"The teeth are scattered through the layers of the cave, some in the deeper part, that is to say from 400,000 years and through all kinds of other layers that can be up to 200,000 years. The oldest are 400,000 years old," he added."
That calls into question the widely held view that Africa was the birthplace of modern man, said Gopher, who headed the dig at Qesem Cave.
"It is accepted at the moment that the earliest Homo sapiens that we know is in east Africa and is 200,000 years old -- or a little less. We don't know of anywhere else where anyone claims to have an earlier Homo sapiens," .
« Poslednja izmena: 07. Dec 2011, 00:02:13 od Alex616 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
Nokia Luvmya 520
Dokaz su fosilni i drugi ostaci. Po lobanji tadašnjeg i  čoveka stručnjaci  zaključuju da se mozak nije menjao od tada. Ako su ljudi bili anatomski isti, onda isto važi i za sve njihove predispozicije.
Ima i brojnih drugih pokazatelja koji ukazuju na razvijnenu inteligenciju ljudi tog vremena, pa čak i duhovni život.
Bili su vešti lovci, pravili su oruđe i oružje. Imali su određene rituale prilikom sahrane koji ukazuju na neki oblik religije. Došli su i do nekih genijalnih pronalazaka. Tako su otkrili da sačuvaju vodu mesecima a da ostane pitka. Napravili bi malu rupu u nojevom jajetu, ispraznili sadržaj, napunili vodom, onda su zatvarali otvor i zakopavali jaje. Tako su čuvali vodu za sušne periode. Ta tehnika im je jako pomogla da  prežive klimatske promene  do kojih je došlo nakon erupcije supervulkana.
Znamo da su crtali po pećinama, da se religija usložnjavala, oruđe i oružje postajalo sve bolje, počeli su da pripitomljavaju životinje, da obrađuju zemlju, socijalni život je postajao sve složeniji. Za sve to postoje čvrsti arheološki dokazi. Na kraju se pojavilo pismo i od tada počinje pisana istorija.
Potraznja na trzistu bajki je oduveka premasivala ponudu. Bujna masta je oduvek bila izvor dobre zarade.
I svi ti junaci tih bajki cija si ti musterija su naravno izumrli zbog klimatskih promena kao mamuti.

Da li bi mogao malo bolja da mi objasnis sta tacno znaci "cvrst arheoloski dokaz" ?
Ko kome sta dokazuje ?

Stavis kosti na sto i time si dokazao sta sem postojanja tih kostiju ?
Koja je konkurencija bajkama koje pricas, da bi postojala potreba za "dokazima" ? Religijska dogma ?

Neko pronadje neki kostur nekog majmuna i kaze " Ovo je dokaz prelaznog oblika izmedju dve vrste !!! "
Kako neko moze neko da dokaze da to nije prelazni oblik izmedju dve vrste ?

Nisam cuo odgovor na pitanje kako je ta izumrla vrsta kromanjonca koja nije imala duh/svest taj gen prenela na coveka ?
Citat: pakodazna
dsizus tebi je potrebna strucna pomoc, ili posto je tebi diploma smece, mani se doktor, ajd ti  lepo na Ostrog pa neka ti molitve pomognu...
Kad si vec ovako argumentovano diplomski obrazlozio moj slucaj zar ne mislis da je samoubistvo najbolja solucija ?
Najstarija ljudska sahrana ,

The earliest undisputed human burial, discovered so far, dates back 130,000 years. Human skeletal remains stained with red ochre were discovered in the Skhul cave at Qafzeh, Israel. A variety of grave goods were present at the site, including the mandible of a wild boar in the arms of one of the skeletons.

Najstarije ljudsko oruzuje ( osam kopalja )

Some of the earliest unambiguous weapons were throwing sticks and spears dated to around 400,000 years ago. The Schöninger Speere, eight  wooden throwing spears from the Lower Paleolithic era, are thought to be the earliest known example of weapons used by the genus Homo .

Najstarija ljudska religija (obozavanje zmije -pitona)

Afrol News, 1 December - Archaeologists have discovered what seems to be remains of the world's earliest religious worship site in the remote Ngamiland region of Botswana. Here, our ancestors performed advanced rituals, worshipping the python some 70,000 years ago. The sensational discovery strengthens Africa's position as the cradle of modern man.   Najstariji  rituali u Evropi su svega 40.000 godina stari.

Najstariji ljudski ostatci homo sapijensa nadjeni u Izraelu ,

Do sada se verovalo da homo sapijens potice iz Afrike pre nekih 200 hiljada godina ,medjutim doslo je do novog otkrica.
Israeli archaeologists have discovered human remains dating from 400,000 years ago, challenging conventional wisdom that Homo sapiens originated in Africa, the leader of excavations in Israel said on Tuesday.
Avi Gopher, of Tel Aviv University's Institute of Archaeology, said testing of stalagmites, stalactites and other material found in a cave east of Tel Aviv indicates that eight teeth uncovered there could be the earliest traces so far of our species.
"Our cave was used for a period of about 250,000 years -- from about 400,000 years ago to about 200,000 years ago," he told AFP.
"The teeth are scattered through the layers of the cave, some in the deeper part, that is to say from 400,000 years and through all kinds of other layers that can be up to 200,000 years. The oldest are 400,000 years old," he added."
That calls into question the widely held view that Africa was the birthplace of modern man, said Gopher, who headed the dig at Qesem Cave.
"It is accepted at the moment that the earliest Homo sapiens that we know is in east Africa and is 200,000 years old -- or a little less. We don't know of anywhere else where anyone claims to have an earlier Homo sapiens," .

Stigao nam je i neumorni distributer bajki na engleskom, takmicenje i licitacija najstarijeg coveka je pocela.
Nemojte zaboraviti da sajentolozi imaju dokaz o intergalaktickom ratniku po imenu Xenu koji je ziveo pre 12 triliona godina ......
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
Browser
Nokia 070
mob
Samsung 
Koji sad kromanjocni? Pričamo o homo sapiansu. Skelet čoveka od pre recimo 70000 godina je identičan tvom i mom, što znači da smo anatomski potpuno isti kao naši ljudski (ne kromanjonski ili neki drugi) preci. Ista lobanja-isti mozak-iste intelektuale predispozicije.

Ovo što je Aleks okačio nisu bajke već zvanični podaci iza kojih stoje ozbiljni naučnici. Jedino ovo o skeletima u Izraelu nije još potpuno ispitano. Većinu ostalog možeš naći u školskim i fakultetskim udžbenicima.
IP sačuvana
social share
"Na putu ka istini čovjek može da
napravi samo dvije greške. Da ne
prodje cijelim putem, ili - da ni ne
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7243
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

nesto si htelaaa ???

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 466
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.121
mob
Nokia 

Citat: pakodazna
dsizus tebi je potrebna strucna pomoc, ili posto je tebi diploma smece, mani se doktor, ajd ti  lepo na Ostrog pa neka ti molitve pomognu...
Kad si vec ovako argumentovano diplomski obrazlozio moj slucaj zar ne mislis da je samoubistvo najbolja solucija ?
...

Upravu si, pa tebe ceka vecan zivot, raj....sta ces ti na ovoj planeti, tebe ceka duhovno blagostanje.... zasto cekati 50-60 godina  Smile Smile Smile

Kazes argumenti, pa cekamo odgovor,  kada tacno dobijamo dusu...prilikom zaceca ? dok smo jos embrioni ? posle porodjaja ? u prvoj godini ? posle krstenja ? Kada tacno....naravno bilo bi lepo i neki dokaz   Smile, moze i na engleskom  Smile Smile Smile  Vidim spominjes neki duhovni gen ....molim dokaz za te tvrdnje  Smile

Samo jedna stvar, kada sledeci put pocnes da lupetas, i javno pokazujes koliko si neobrazovan....pokusaj da budes jasniji, sta konkretno tebe muci sa teorijom evolucije ( osim sto si verovatno ponavljao razred, zbog biologije  Smile ), prelazni fosili pa dokaza ima milion, moras da svatis da nismo jedini  na ovoj planeti....ima dokaza u vezi sa razvojem viseceliskoih organizama, prelaz od vodozemaca do reptila, od reptila do sisara, zatim ogroman broj dokaza u vezi sa evolucijom biljaka....sta konkretno tebe muci ? Imas li neke svoje teoreme, super....ali maJstore iznesi DOKAZE  Smile 

Ili care da se nemucis previse, pravac Ostrog...provedes zivot u molitvama ( sta ces lepse ), sta ce tebi uzasni produkti koje su naucnici smislili ( tv, www, mob, komp....), dovoljna je molitva, post da sebi obezbedis vecan zivot  Smile Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 07. Dec 2011, 09:59:20 od pakodazna »
IP sačuvana
social share
"Zar da se stidim Srbije"----Novak Djokovic............
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke leet
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Nemam Boga ali sam duboko verujuce bice...jesam li ja onda vernik ili ateista? Smile
To bi bio odgovor na pitanje "Da li veruješ u boga?", ja pokušavam da čujem odgovor na pitanje "Zašto veruješ u boga?"

I mislim da bi te kategorisali kao agnostika. Smiley

Jok. Agnosticizam je glediste prema kojemu je nemoguce znati i dokazati postoji li Bog. Ja verujem u neko postojanje Energije , Velikog Neimara..A? Aj sad da te vidim  Smile
Kako god, meni je svejedno u šta veruješ. Pitanje je zašto!!? Z.A.Š.T.O?
hiljadu zato. ali moze i jednostavnije.verujem i zato sto mozda ti ne verujes. jer i to je proreceno. pa ako je nesto proreceno u Bibliji onda moram verovati onom ko je proricao,a to je Bog.
     ako sam ja siguran da postojim onda sam ja jedna osoba,jedna stvar stvorena,tj. za coveka bice zivo Biblija kaze tvar a za predmet stvar! ja ne mogu da se slozim da sam stvar vec tvar. a oko mene toliko stvari ima svog potpisanog majstora,umetnicko delo sa potpisom,stol i ostalo sa potpisom stolara,kosmos,priroda sve je stvoreno,niko ne spori valjda to u jednom domenu i ateisti,pa kako onda sve stvari imaju majstora a tek savrseni covek tvar stvorenje,nema svog potpisanog Tvorca. mislis da umetnickom delo i covek recimo na tom umetnickom platnu sto ne zna da ti progovori ko te je nacrtao,da nema svog majstora. eno ga potpisan u levom uglu dole,ali kip na slici ne moze da se pomeri da procita .i samo zato misli se nema svog majstora?los manir umetnicke slike kojoj se sav svet divi,recimo mona lize!zadivljeni su svi mocnim cudnim kosmosom,a ipak mnogi vicu nema potpisa,gde je onaj koji je sve to stvorio. i neko potpise Slucaj,neko Prasak i slicni plagijati,ali onda dolazi strucnjak za originale Biblija i pokaze original majstorov potpis,skine lazne potpise sa tog velikog dela.tako ce biti na dan suda.
    covek je jedna posuda,i ona kao i sve sluzi za svrhu. lonac za vodu,flasa za vodu,sok sta vec. covek je jedna posuda i on je takodje napravljen da unutar sebe primi silu sa visine Duha Bozjega. i Bog je u tu posudu sasuo kad je oblikovao je kroz njen otvor kroz nosnice dah zivotni i posuda je ozivela. ali posuda u vecini nagovorena od laznog mehanlije napunjena otrovnog pica ,govori bezumne stvari i neka svog majstora. i Bog majstor je rekao,docu jednog dana i sve posude koje su se ukvarile cu razbiti,jer su moje delo i imam vlast ciniti sto ocu.
 eto,zato ja verujem,sto sam posuda sa dobrom tekucinom i prepoznao sam svog Tvorca koji me izvajao. kako i pise u korincanima poslanici apostola pavla ima posuda Bozjih za cast sacinjenih i posuda za sramotu.mir Bozji prijatelji ljubljeni i mislite o svom Tvorcu dok je cas.krhka smo posuda,krhka,bas krhka,preko noci nestaje daha u nama,pisano je i bivamo uzeti,za vecnost ili vecnu propast i unistenje sa lazcem koji nas oce prevariti da ne verujemo opriginal potpisanog majstora Tvorca Boga savaota!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7243
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Nemam Boga ali sam duboko verujuce bice...jesam li ja onda vernik ili ateista? Smile
To bi bio odgovor na pitanje "Da li veruješ u boga?", ja pokušavam da čujem odgovor na pitanje "Zašto veruješ u boga?"

I mislim da bi te kategorisali kao agnostika. Smiley

Jok. Agnosticizam je glediste prema kojemu je nemoguce znati i dokazati postoji li Bog. Ja verujem u neko postojanje Energije , Velikog Neimara..A? Aj sad da te vidim  Smile
Kako god, meni je svejedno u šta veruješ. Pitanje je zašto!!? Z.A.Š.T.O?
hiljadu zato. ali moze i jednostavnije.verujem i zato sto mozda ti ne verujes. jer i to je proreceno. pa ako je nesto proreceno u Bibliji onda moram verovati onom ko je proricao,a to je Bog.
     ako sam ja siguran da postojim onda sam ja jedna osoba,jedna stvar stvorena,tj. za coveka bice zivo Biblija kaze tvar a za predmet stvar! ja ne mogu da se slozim da sam stvar vec tvar. a oko mene toliko stvari ima svog potpisanog majstora,umetnicko delo sa potpisom,stol i ostalo sa potpisom stolara,kosmos,priroda sve je stvoreno,niko ne spori valjda to u jednom domenu i ateisti,pa kako onda sve stvari imaju majstora a tek savrseni covek tvar stvorenje,nema svog potpisanog Tvorca. mislis da umetnickom delo i covek recimo na tom umetnickom platnu sto ne zna da ti progovori ko te je nacrtao,da nema svog majstora. eno ga potpisan u levom uglu dole,ali kip na slici ne moze da se pomeri da procita .i samo zato misli se nema svog majstora?los manir umetnicke slike kojoj se sav svet divi,recimo mona lize!zadivljeni su svi mocnim cudnim kosmosom,a ipak mnogi vicu nema potpisa,gde je onaj koji je sve to stvorio. i neko potpise Slucaj,neko Prasak i slicni plagijati,ali onda dolazi strucnjak za originale Biblija i pokaze original majstorov potpis,skine lazne potpise sa tog velikog dela.tako ce biti na dan suda.
    covek je jedna posuda,i ona kao i sve sluzi za svrhu. lonac za vodu,flasa za vodu,sok sta vec. covek je jedna posuda i on je takodje napravljen da unutar sebe primi silu sa visine Duha Bozjega. i Bog je u tu posudu sasuo kad je oblikovao je kroz njen otvor kroz nosnice dah zivotni i posuda je ozivela. ali posuda u vecini nagovorena od laznog mehanlije napunjena otrovnog pica ,govori bezumne stvari i neka svog majstora. i Bog majstor je rekao,docu jednog dana i sve posude koje su se ukvarile cu razbiti,jer su moje delo i imam vlast ciniti sto ocu.
 eto,zato ja verujem,sto sam posuda sa dobrom tekucinom i prepoznao sam svog Tvorca koji me izvajao. kako i pise u korincanima poslanici apostola pavla ima posuda Bozjih za cast sacinjenih i posuda za sramotu.mir Bozji prijatelji ljubljeni i mislite o svom Tvorcu dok je cas.krhka smo posuda,krhka,bas krhka,preko noci nestaje daha u nama,pisano je i bivamo uzeti,za vecnost ili vecnu propast i unistenje sa lazcem koji nas oce prevariti da ne verujemo opriginal potpisanog majstora Tvorca Boga savaota!
Tako je, mi smo flaše, a ne piće iz flaše...i ma šta usuli u nas, mi ostajemo ta flaša. Flaša za pivo je flaša za pivo, čak i kad u nju sipamo vodu ili razređivač, pa neko greškom popije. I kako flaša ne poznaje onog koji je napravi, tako i mi ne poznajemo Tvorca. A ako u grehu padnemo i razbijemo se o tlo, bodemo posledicom našeg pada srčom ljudima tabane i bušimo im gume na putu do Boga. A guma je guma, napunio je vazduhom ili helijumom. Mudro zboriš čoveče božiji, hvala ti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50041
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
Samsung Galaxy S24
Koji sad kromanjocni? Pričamo o homo sapiansu. Skelet čoveka od pre recimo 70000 godina je identičan tvom i mom, što znači da smo anatomski potpuno isti kao naši ljudski (ne kromanjonski ili neki drugi) preci. Ista lobanja-isti mozak-iste intelektuale predispozicije.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 574
Zastava Нови Сад
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.121
mob
Benq 
Ако је бог створио све, ко је створио бога?  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 46 47 49 50 ... 71
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Sep 2025, 20:13:50
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.