Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 16:27:53
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zasto varamo partnera kog volimo?  (Pročitano 30232 puta)
Svakodnevni prolaznik

Djevica - Lav

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 431
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
BlackBerry 8800
ali ono sto je zanimljivo je da upravo ljudi koji  varaju ne mogu da podnesu da budu prevareni ...  Smile
IP sačuvana
social share
Living on my own
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
ali ono sto je zanimljivo je da upravo ljudi koji  varaju ne mogu da podnesu da budu prevareni ...  Smile
Licemerni i sebični, kakav divan paket. Smiley
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 
Citat
Mislim.. lako je varati, prava je hrabrosti ostati sa jednom osobom duzi vremenski period..

Da li je hrabrost neznam ali ja svakako za pohvalu i divljenje.Mislim da za takvo nesto treba imati jak karakter.Posebno kad su muskarci (vizuelisti) u pitanju .Divim se svakom vernom muskarcu . Smile

Citat
Stvar ukusa... nekim ljudima je cak i stalo do partnera... neki gledaju samo svoje dupe

A nekim nije toliko stalo do partnera koliko im je stalo da se ne obrukaju sami pred sobom .
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Nokia 6630, valjda
Voleti i biti zaljubljen nije ista stvar... Evo primera: ja volim svoj stari komp ali sam zaljubljen u novi... jbte i ja sam licemer... varam jedan komp sa drugim...
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
O razlici između ljubavi i zaljubljenosti sam ja na ovom forumu toliko puta pisala da mi se tastatura tačno izlizala.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Nokia 6630, valjda
Ma ja samo da dam primer... Ali i dalje tvrdim: Moze se choveku zato to radi. A i nije mu neka muka nek lepo prelomi u glavi... Mada ovo je off ali uvek sam se pitao... Primer osoba A je devojka u dugoj vezi sa osobom B koji je mushkarac (mada nije obavezno). Osoba B vara osobu A sa osobom C. Osoba C zna za postojanje osobe A. Osoba B reshi da napusti osobu A i bude u vezi sa osobom C. Ono shto meni nije jasno: Kako osoba C moze da bude u vezi sa osobom B znajuci da je varala osobu A? Jedno je strast a drugo je veza. Ako je neka osoba varala neku osobu da bi bila sa mnom jel ja sad treba da budem veverica i da verujem toj osobi da ona mene nece varati sa nekom chetvrom osobom?
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 938
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 7310 Supernova
 Smile zajebaTo....
IP sačuvana
social share
To nisam ja - to je moja schauma. Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Summoning sensation

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 894
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
SonyEricsson k810i
Dragi moji, ono sto me navelo da Vas pitam za misljenja o ovoj temi jeste situacija u kojoj sam se nedavno nasla. Naime, moj najbolji prijatelj, priznao mi je da vec neko vreme ima "paralelnu vezu" sa jednom devojkom. Isprva sam mislila da se sali, jer znam koliko voli svoju dugogodisnju devojku, znam da je ona za njega ideal ... Znam koliko uvek pirca o njoj, smislja joj razna iznenadjenja, putovanja.. Svaki svoj slobodan trenutak provodi sa njim. Bila sam ubedjena da ako postoji savrsena veza, da je to njegova veza. Medjtim.. Hladan tus...
Prvo sam ga pitala zasto to radi svojoj devojci... Slegnuo je ramenima i spustio pogled. Zatim posle duze pauze pitala sam ga da li njegova devojka naslucuje ista, rekao je da ne sanja o tome i da bi doslo do haosa da ikada sazna... Takodje zanimalo me.. Kako izgleda ta devojka i da li zna da on ima vezu... Rekao je da je prelepa, i da je saznala za vezu, i da je on ubedjivao da je njegovoj vezi kraj i da saceka... I na kraju kad sam ga pitala zasto laze obe ... Rekao mi je da ni sam ne zna  Smile Smile
Kasnije sam saznala toliko pikanterija... Glava me zabolela. On svo vreme tretira i jednu i drugu kao kraljice... Jednoj salje cvece, drugu vodi na putovanje... Ovo po meni prevazilazi licemerje.
Volela bih da cujem vasa iskustva i misljenja...

Hahaha!!! Koji bolid! Jedva licno mogu da smognem snage i zivaca da jednu tretiram kao princezu, a on dve kao kraljice!!! Hahahahahaha!!!!!    

Jako mi je tesko da poverujem u ovo sto citam... Svalerke razumem, tu su zbog seksa, ali ovog idiota od tvog druga... I jos ako ni ti, ni ta njegova dugogodisnja, a ni ova nova devojka niste nista primetili, pa on je umetnik. Ma ajde, to ljudi rade zato sto su majmuni, znas li ti koliko je truda potrebno uloziti u sve to da bi njima dvema bilo lepo, da se nista ne sazna, da... Ma daj. Ja ne kontam sta on postize? Teski slucaj...
« Poslednja izmena: 02. Jun 2009, 19:42:48 od Jarooko »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Citat
Svalerke razumem, tu su zbog seksa, ali ovog idiota od tvog druga...
A ja baš suprotno; mogu da razumem njega, ali ne i švalerke. Smiley

On je muško, a poznato je (mnooooogo puta smo o tome ovde već raspravljali) da je muškarcima u genima upisano da što više ''seju svoje seme''. Sama činjenica da je žena plodna određen (mali) broj dana u mesecu, dok muškarac dnevno može da ih oplodi i 16 (zavisi od kapaciteta  Smile ), dovoljno govori za sebe.

Sa druge strane, švalerku, to jest - ženu koja je spremna da bude u šemi da zauzetim likom, da ga kao pas očekuje dok se on iskrada od svoje devojke da bi ''bio'' s njom - e to ne mogu razumeti. Koliko treba da ne poštuješ sebe, pa da pristaneš da, kao žena, budeš nečiji pomoćni poligon za pražnjenje jaja (da prostite).

« Poslednja izmena: 02. Jun 2009, 19:50:15 od B@mbin@ »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Summoning sensation

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 894
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
SonyEricsson k810i
Citat
Svalerke razumem, tu su zbog seksa, ali ovog idiota od tvog druga...
A ja baš suprotno; mogu da razumem njega, ali ne i švalerke. Smiley

On je muško, a poznato je (mnooooogo puta smo o tome ovde već raspravljali) da je muškarcima u genima upisano da što više ''seju svoje seme''. Sama činjenica da je žena plodna određen (mali) broj dana u mesecu, dok muškarac dnevno može da ih oplodi i 16 (zavisi od kapaciteta  Smile ), dovoljno govori za sebe.

Sa druge strane, švalerku, to jest - ženu koja je spremna da bude u šemi da zauzetim likom, da ga kao pas očekuje dok se on iskrada od svoje devojke da bi ''bio'' s njom - e to ne mogu razumeti. Koliko treba da ne poštuješ sebe, pa da pristaneš da, kao žena, budeš nečiji promoćni poligon za pražnjenje jaja (da prostite).

Da, da, slazem se, ni meni same svalerke nisu jasne, ali su mi jasni likovi koji ih zele!   Smile
   To sam hteo da kazem...

A za ovo boldovano:  Smile  Smile  Smile
« Poslednja izmena: 02. Jun 2009, 19:48:54 od Jarooko »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 16:27:53
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.