Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 13:35:00
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

>> Pitate se gde su nestale galerije devojaka? Kliknite ovde! <<

Vazno: Molimo vodite racuna o ponasanju na ovom delu foruma i procitajte nova pravila sex foruma!

Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zasto...?!  (Pročitano 85176 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 6424
Citat: Cynic
Specijalno za nečitalačku publiku, samo dva kucana reda ukupno!

Citat: Lauda
To BEDAK, majstore, nije to Rat i Mir da ga čitam, a i ovako ovde visim samo da podprcavam.

Pa ko vas jebe sa takvim stavom, ovo se Sanjica i ja raspravljamo jer imamo o čemu :wink:

Tako je Smiley neraspravljamo se mi,samo menjamo misljenja i nisi mi ovaj put digao pritisak,mnogo sam smirena veceras... odgovoricu ti sutra,veceras nemam vremena toliko,mada imam mnogo da ti napisem Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1138
Zastava VAljevo
mob
Nokia 5100
nemoj samo da se ljutis ali ako bude duzi od dva reda ja ga preskacem
mrzim da citam
IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 755
mob
Nokia 3110c
Citat: Cynic
Otkud ti to da od 95% muškaraca sve možeš dobiti sexom?? Mislim da previše gledaš serije i da je istina MNOGO surovija po žene.

Možda će neka super riba koja je iskusna u tim stvarima izvući neku veću materijalnu korist, ali jedno mogu da ti garantujem. Od oženjenih muškaraca koji varaju ženu sa nekom mlađom devojčicom samo zbog kresa devojka će dobiti samo prazna obećanja.

A to kako bogataši rešavaju te stvari - i tu se ne razlikuje ništa (po mom mišljenju). Kladim se da neki bogataš neće dati ništa (ako ne mora!!) devojci sa kojom vrši preljubu, bez obzira da li je bogata ili ne. Ako je bogata to devojci novac i ne treba, a ako je prosečna neće joj dati ništa jer će je zaslepeti njenim snom o princu u belom BMWu serije 7 i samo iskoristiti.

Citat: spy
ZENE SU CUDO!!! ZENE VLADAJU!!! RATOVI SE VODE ZBOG ZENA!!! SVE zbog zena!!!  :twisted:

Žene ne valdaju niti će valdati. Ko te to lagao?

U ljudskoj je prirodi ta teži zadovoljstvima. To nas i razlikuje od životinja (koje se samo bore za opstanak i žele da ostave potomstvo i ništa više).

Objasni ti današnjem isfrustriranom čoveku koji je ljubav iskusio samo preko TV serija i filmova da novac nije osnov svega. Za to se bori ceo život, logikom sledi da pomoću njega dobija ono što želi. Pojednostavljeno - novcem će i ženu kupiti.

Što je najjače - taj sistem je oduvek besprekorno funkcionisao. Ajde neka mi neka od vas kaže da bi se pre udala za dečka koji ima neizvesnu finansijsku budućnost nego za nekog lovatora.

Kroz istoriju žene su bile u podređenom položaju, služile su muškarcima. I same su se navikle na takav život i na novac kao kompenzaciju za svoj položaj. To je i razlog zašto će se udati za bogatijeg... matrijalna sigurnost je velika stvar u potrošačkom društvu. A ko drugi najviše troši nego žena.

O boze Cynic. Nemoj vise da lupas molim te. Svako ima pravo na svoje misljenje ali ovo sto ti pricas je stvarno lupanje. Sanjicu razumem sto postavlja ovakvu temu, a odgovor je zato sto je sex "bezveze".

IP sačuvana
social share
kama, al' ne sutra - danas bre
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 6424
sanjica_021 je napisao/la sledeće::
budi srecan sto si takav...zar to nije lepse nego imati 10000000 $ u banci i biti prazan u dusi?

Cynic je napisao/la sledece::
Jeste.

Cynicu sto se onda bunis , vidis da i sam priznajes da sam u pravu  :twisted:

P.S. ovo je bilo za one sto ih mrzi da citaju Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 6424
-Loveru postavila sam temu da cujem vasa misljenja o ovome Smiley a ne da bi mi Lauda rekla "pitaj cika Frojda" hahahahhaha

-Cynicu,nepricam ti iz iskustva nego ti pricam ono sto se desava u ovoj drzavi,a i sire...

Pitala sam te dali bi pre ozenio sirotu ili bogatu,jer si isto ti napisao(da bi zena pre uzela lovarnog nego nekog bez para) samo sam ti dokazala da nije slucaj samo kod zena vec i kod vas!!! Wink zasto pravim dramu? Zato sto sam ti dokazala i suprotno?  :twisted:

Sto se tice sredovecnih...stvar ukusa... :)Isusnije jesu bolje naravno,ali i mlade mogu biti MNOGO iskusnije od onih sredovecnih...

P.S. bilo mi je lakse ovako nego da citiram Smiley a i ljudi nece da citaju kad citiramo,misle da smo napisali pola stranice,ustvari ja sam samo ubacila par recenica tamo ...hehehe
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1138
Zastava VAljevo
mob
Nokia 5100
"P.S. bilo mi je lakse ovako nego da citiram a i ljudi nece da citaju kad citiramo,misle da smo napisali pola stranice,ustvari ja sam samo ubacila par recenica tamo ...hehehe"

ma ok je, ja sam samo rekao sta bar meni smeta sto su i drugi ljudi podrzali
razumem kad neko ima da napise kilometarski post, nesto ga uhvati neka poezija i proseravanje Smile
IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1138
Zastava VAljevo
mob
Nokia 5100
Citat: MeRcurY
MA ja nista i ne citam samo beyveye lupam!

bas beyveye lupas
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 286
Zastava Beograd
Sanjice, ma jesi delimično u pravu, nego ja to volim naširoko da objašnjavam sve u vezi teme (slučajno volim internet fights..hehe).

Citat: loverboy
Sanjicu razumem sto postavlja ovakvu temu, a odgovor je zato sto je sex "bezveze".

A meni kažeš da lupam? hehe

Citat: sanjica_021
Pitala sam te dali bi pre ozenio sirotu ili bogatu,jer si isto ti napisao(da bi zena pre uzela lovarnog nego nekog bez para) samo sam ti dokazala da nije slucaj samo kod zena vec i kod vas!!! Wink zasto pravim dramu? Zato sto sam ti dokazala i suprotno?  :twisted:

Šta suprotno? Pa rekla si mi da se ne bi udala za bogatog a većina žena bi. Dokazala si mi samo da si izuzezak iz mase hehe

I rekao sam da u vezi ljubavi nema kompromisa, u čemu se slažemo potpuno. Heh

Mislim da je ova tema otišla i dalje nego što treba Smile
IP sačuvana
social share
Look, but don't touch.
Touch, but don't taste.
Taste, but don't swallow.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 6424
Šta suprotno? Pa rekla si mi da se ne bi udala za bogatog a većina žena bi. Dokazala si mi samo da si izuzezak iz mase hehe

Ne dokazala sam ti da su i muskarci takvi a ti prvi Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 286
Zastava Beograd
Citat: sanjica_021
Ne dokazala sam ti da su i muskarci takvi a ti prvi Smiley

Hehe

Dokazala si time što sam rekao da bih oženio bogatu? To nije dokaz:)

Eh...
IP sačuvana
social share
Look, but don't touch.
Touch, but don't taste.
Taste, but don't swallow.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 13:35:00
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.