Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 261 262 264 265 ... 274
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zasto svi momci beze od debelih devojaka?  (Pročitano 233079 puta)
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63

Nego.. da... jel moze neko od muskaraca da mi objasni kako da prepoznam pametnog na prvi pogled, posto vidim da od ovih zeMski nema vajde... Smile

To ti je nemoguce... glupa su ti pitanja. Zasto bi se uopste muvali lik i riba ukoliko se oboje zaljube na prvi pogled? Sto se nepovataju odjedared oma?

Sto samo zena na prvu loptu mora da bude privlacna, a muskarci mogu da budu i sve samo ne privlacni, ali im pamet, humor i sarm izbijaju iz ociju? Smiley

Zato sto je Sveti Bog tako odredio.

Dobro... ali kako ja to da vidim?

Mozda ja nisam lepo razumeo pitanje, u tom slucaju se izvinjavam... opet cu pomenuti ono "lepsi pol". Zovu vas "lepsim polom" a kad umete, generalno gledano, da se ponosite tom "titulom" onda i morate da se nosite s istom... to je ako mislis na paralelu izmedju muskarca i zene sto se tice lepote... ali opet, mozda nisam lepo razumeo pitanje iz ovog citata.
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia 

Nego.. da... jel moze neko od muskaraca da mi objasni kako da prepoznam pametnog na prvi pogled, posto vidim da od ovih zeMski nema vajde... Smile

Nosice naocari  Smile

Valjda zato sluzi prica sa nekim. Kada bi se prepoznavali kakvi smo samo na osnovu fizickog izgleda bilo bi malo ograniceno  Smile

jeste, ograniceno.

Anea jedino ti apoteoza moze pomoci da shvatis  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
Apple 15
Citat
Valjda zato sluzi prica sa nekim. Kada bi se prepoznavali kakvi smo samo na osnovu fizickog izgleda bilo bi malo ograniceno  

A kako ja da ga razumem sta prica kada je dovoljno samo da budem lepa i mrsava? Smiley

Citat
To ti je nemoguce... glupa su ti pitanja. Zasto bi se uopste muvali lik i riba ukoliko se oboje zaljube na prvi pogled? Sto se nepovataju odjedared oma?
Za mene je ljubav na prvi pogled samo zaljubljivanje... zagledanje..... nije ono... ugledali smo se i sad smo u vezi...
Muvanje valjda sluzi da bi do te veze i doslo...

Citat
Mozda ja nisam lepo razumeo pitanje, u tom slucaju se izvinjavam... opet cu pomenuti ono "lepsi pol". Zovu vas "lepsim polom" a kad umete, generalno gledano, da se ponosite tom "titulom" onda i morate da se nosite s istom... to je ako mislis na paralelu izmedju muskarca i zene sto se tice lepote... ali opet, mozda nisam lepo razumeo pitanje iz ovog citata.

Pitanje je - Zasto ja kao zena moram da se zadovoljim samo muskom pamecu? Zasto ne mogu da kazem za muskarca da je lep, privlacan, etc. i da mi je to vazno? Zasto je za muskarca vaznije da bude pametan, nego privlacan? I na kraju... kako ja prilikom prvog kontakta... npr. vidim nekoga na ulici.. da znam da je pametan?

« Poslednja izmena: 16. Dec 2010, 14:45:22 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.16
mob
Nokia 
Citat
vazno je da ima kesh i da je sposoban da konstantno pravi kesh, koji ce neprekidno ulagati u svoju lepsu polovinu.

ispravite me ako gresim

Gresis.

Muskarac ne mora da ima kes i da ga konstatno pravi ( to je apsolutno nemoguce jer svi imaju uspone i padove) ali mora da ima zelju za stvaranjem i pobedjivanjem konkurencije. Novac je posledica rada i sposobnosti, njega mozes da imas i potrosis, ali ako nemas konstantnu stavaralacku energiju , dzaba ti novac.

Imas ti muskaraca jako pametnih i nadarenih za stvaranje ali bez inspiracije. I inspiracija je jako bitna stavr, ako ne i najbitnija u stvaranju. Dakle, novac nije primaran i vrlo lako se potrosi, mozes da ga imas i nemas, ali ako u sebi nemas potrebnu energiju za stvaranje, nemas je. I ja takve muskarce ne volim....mislim pored sebe. Ali nek su zivi i zdravi...isto kao i gejovi i gejasice. Smile Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
pa naravno da ce te neko privuci izgledom .. onda ces popricati sa njim i doziveti nesto sa njim neki dogadjaj sta god i ako imas 20 godina ili 16 godina, ako ti je do jaja fizicki, zaljubices se i ziveti sa njim od danas do sutra. Ako imas 30 godina, upoznaces se sa njim, doziveti nesto sa njim i onda neces kao balavica da dozvolis sebi da odlepis za nekim ko je kompletan debil, nego ces da sagledas stvari iz vise uglova  Smile i da doneses odluku da li ces da se zabavljas sa takvim covekom ili ne, jer sa 30 godina ti je potrebno mnogo vise od toga da samo dobro izgleda  Smile

osim ako ne trazis neku kres varijantu .. .sto nije lose uopste... ko voli  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
Apple 15
Pa, znam.. Munka.. ali.. izgleda da cinjenica da je neki momak pametan, iskljucuje i da je lep... i obrnuto... Smiley

E, sad... da nisam sretala suprotne slucajeve...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
Citat
Za mene je ljubav na prvi pogled samo zaljubljivanje... zagledanje..... nije ono... ugledali smo se i sad smo u vezi...
Muvanje valjda sluzi da bi do te veze i doslo...
Pa muvanje samim tim i sluzi da bi saznala da li je taj covek pametan ili ne. To hocu reci...

Citat
Pitanje je - Zasto ja kao zena moram da se zadovoljim samo muskom pamecu? Zasto ne mogu da kazem za muskarca da je lep, privlacan, etc? Zasto je za muskarca vaznije da bude pametan, nego privlacan? I na kraju... kako ja prilikom prvog kontakta... npr. vidim nekoga na ulici.. da znam da je pametan?
Pa dobro, nisam onda totalno lose razumeo pitanje... ima nesto i u onom mom odgovoru.

A to za pamet na ulici... pa opet ti kazem, mozes muvanjem...
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Citat
vazno je da ima kesh i da je sposoban da konstantno pravi kesh, koji ce neprekidno ulagati u svoju lepsu polovinu.

ispravite me ako gresim

Gresis.

Muskarac ne mora da ima kes i da ga konstatno pravi ( to je apsolutno nemoguce jer svi imaju uspone i padove) ali mora da ima zelju za stvaranjem i pobedjivanjem konkurencije. Novac je posledica rada i sposobnosti, njega mozes da imas i potrosis, ali ako nemas konstantnu stavaralacku energiju , dzaba ti novac.

Imas ti muskaraca jako pametnih i nadarenih za stvaranje ali bez inspiracije. I inspiracija je jako bitna stavr, ako ne i najbitnija u stvaranju. Dakle, novac nije primaran i vrlo lako se potrosi, mozes da ga imas i nemas, ali ako u sebi nemas potrebnu energiju za stvaranje, nemas je. I ja takve muskarce ne volim....mislim pored sebe. Ali nek su zivi i zdravi...isto kao i gejovi i gejasice. Smile Smile

Izvini Lolana, ali ti si u ovom svom tekstu u stvari navela da je novac najvazniji  Smile  Inspiracija treba da dovede do - stvaranja novca. Ko nema inspiraciju, ne moze ni da odrzava stvaranje novca. To je ono sto si ti ovde rekla... a i ja u citiranom tekstu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
Citat
Valjda zato sluzi prica sa nekim. Kada bi se prepoznavali kakvi smo samo na osnovu fizickog izgleda bilo bi malo ograniceno  

A kako ja da ga razumem sta prica kada je dovoljno samo da budem lepa i mrsava? Smiley

Pa ako si samo to onda ti neces ni znati da li je pametan ili ne  Smile A i nece te ni biti previse briga  Smile

Citat
Pitanje je - Zasto ja kao zena moram da se zadovoljim samo muskom pamecu? Zasto ne mogu da kazem za muskarca da je lep, privlacan, etc? Zasto je za muskarca vaznije da bude pametan, nego privlacan? I na kraju... kako ja prilikom prvog kontakta... npr. vidim nekoga na ulici.. da znam da je pametan?
Rekoh vec, preduslov je da ti se fizicki zasvidi prilikom prvog kontakta. Ovo ostalo je stvar price. Tako da mozes imati i jedno i drugo ako zelis. Ali ti to i sama znas  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2754
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13

Procitas  moje  postove  .  Smile
IP sačuvana
social share
“The quick brown fox jumps over the lazy dog.”

Najsladje se smeje onaj koji prvi puca .
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 261 262 264 265 ... 274
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.