Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 42 43 45 46 ... 274
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zasto svi momci beze od debelih devojaka?  (Pročitano 234261 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.15
mob
Nokia 

Naravno, ja obozavam dve jako debele zenske osobe, kao medice su mi, al kad jedemo negde napolju brate, mene bude sramota  Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 44033
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Samsung Galaxy S lll
Veruj i ja sam uvek vise voleo dobru veceru od seksa...verovatno sto sam u ovom drugom uvek bio prosecan a za stolom as... Smile
IP sačuvana
social share
Nek stoje prijatelji...zlu ne trebali...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.15
mob
Nokia 

Ja vise volim dobar seks od dobre vecere, ma mogla bih i da ne jedem  Smile Smile

Ma ti si musko, vi se ne ocenjujete po izgledu, za vas nije problem kad imate koju kilicu viska Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 44033
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Samsung Galaxy S lll
evo makar  Smile kad ne mogu cokoladu da ti za ovo poklonim... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.15
mob
Nokia 

Ma bolje da mi poklonis neki kes, to vise volim od cokolade  Smile Smile

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 44033
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Samsung Galaxy S lll
odoh ja da ne smetam... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
ja bi pobegla od glupave zene, koja se obrazuje po zenskim casopisima i zutoj stampi,, ne zatvara usta, "zivi brzo i hrani se lako" i jede govna cim otvori vilicu... a od ovih sto jedu pravu hranu u kakvim god kolicinama, ne bi imala zasto da begam, osim ako mi ni u cemu nije zanimljiva ili simpaticna..

debeli su opasno diskriminisani, to je cinjenica, ali je to uglavnom posledica zatucanostii nabedjenosti onih sto ih "izbegavaju", jer se nekako na kraju uvek ispostavi da ti koji najvise izbegavaju i imaju najvise protiv recimo kuci drkaju na male decake, ili polno opste sa svojim zlatnim retriverom ... ili oblace maminu vencanicu kad nema nikog kuci ...

a ako su u pitanju zene koje osudjuju druge zene... pa to su uglavnom one neostvarene na nekom polju koje im je najvise bitno, klasican kompleks, koji se pokriva prenaglasenim potenciranjem neke svoje dobre ili reprezentativne osobine ... vrzino kolo  Smile

e da... opet ova smaracka jebena tema, isti q svakih nedelju dana, ne moz da pobegnes, samo drugo pakovanje ...al ajde... razgovaramo se... sto bi rekla moja pokojna baba Ljubica  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Citat
i jede govna cim otvori vilicu
  Smile Smile Smile Smile Smile

AAAAAAAAAAAAAAA, luda si, majke mi ......

Pa nije baš da ih ne volimo, ima i nas koji volimo "da ima" .... e sad, sve ima svoje granice ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Samsung S8
ja bi pobegla od glupave zene, koja se obrazuje po zenskim casopisima i zutoj stampi,, ne zatvara usta, "zivi brzo i hrani se lako" i jede govna cim otvori vilicu... a od ovih sto jedu pravu hranu u kakvim god kolicinama, ne bi imala zasto da begam, osim ako mi ni u cemu nije zanimljiva ili simpaticna..

debeli su opasno diskriminisani, to je cinjenica, ali je to uglavnom posledica zatucanostii nabedjenosti onih sto ih "izbegavaju", jer se nekako na kraju uvek ispostavi da ti koji najvise izbegavaju i imaju najvise protiv recimo kuci drkaju na male decake, ili polno opste sa svojim zlatnim retriverom ... ili oblace maminu vencanicu kad nema nikog kuci ...

a ako su u pitanju zene koje osudjuju druge zene... pa to su uglavnom one neostvarene na nekom polju koje im je najvise bitno, klasican kompleks, koji se pokriva prenaglasenim potenciranjem neke svoje dobre ili reprezentativne osobine ... vrzino kolo  Smile

e da... opet ova smaracka jebena tema, isti q svakih nedelju dana, ne moz da pobegnes, samo drugo pakovanje ...al ajde... razgovaramo se... sto bi rekla moja pokojna baba Ljubica  Smile

Hteo sam ja ovako nesto da napisem, ali ti si to bolje uradila, tako da mogu samo da se slozim sa recenim. Smile Smile
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7755
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0b7
Stvarno mi je muka od ovakvih tema..počevši od naslova koji iključuje reč "svi".Tendenciozne, napadačke, uvredljive i za muški i za ženski rod.

Pod jedan, uopšte ne mislim da muškarci beže od debelih žena.Muškarci beže od idiota koji ne zaklapaju, utripovanih u bilo šta, posao, kuću, fitnes, decu, izbor hrane, obuću.
Muškarci beže od neuravnoteženih žena koje umesto mirom, kuću ispunjavaju kricima "Nemam šta da obučem", "Neću da idem, ugojila sam se 200 grama", "Zašto mi nisi kupio artičoke, šta ja sad da ručam?", beže od onih koje popuju, dave, preterano troše, koje ne umeju da se smeju, naprave šalu na svoj račun.
Ima raznih ljudi raznih ćudi.Nekim muškarcima se ne dopadaju mršave, nekima plave.I šta ćemo sad?

Iskreno, još nisam primetila kako po ulicama bilo kog grada, poput zombi odreda, šetaju povorke nesrećnih, debelih žena.
Mnogo više ima usamljenih, vitkih zjaka, od kojih muškarci pobegnu mnogo, mnogo brže.

IP sačuvana
social share
The root of all evil will die if not watered!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 42 43 45 46 ... 274
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.