Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 274
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zasto svi momci beze od debelih devojaka?  (Pročitano 236492 puta)
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
znam ih ja par sa vrlo nepristojnim facama koje su dosta dobro prosle u zivotu Smile Smile Smile

salu na stranu ima istine u tome sto je rekla Smile ako je na to mislila!
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prvi Burek brak
Krajnje beznadezan

I just realized, i am the ow in the word now

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 11892
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.50
mob
Apple Iphone XR
Vecinu svog zivota sam provela sa 5,10,20,30,35 kila viska...Kao klinka bila sam ubedjena da je to potpuno ne bitno ( iako su mi stariji govorili - momci ne vole debele cure ) ja sam uvek bila ubedjena da ce taj neko voleti mene a ne moju tezinu - i niko nije mogao da me ubedi drugacije..ja sam volela da jedem - pa sta! ( i jos volim  Smile )
Onda je dosao pubertet...bila sam predmet raznoraznih izivljavanja ( i fizickih ) ,vredjanja..nadimaka..( sto i strane "vitkih" drugarica , sto od drugova )  , tako da te u potpunosti razumem..
"Deca" ( nisu jos dovoljno evoluirali u tom uzrastu da im damo neko drugo ime ) mogu da budu jako surova..
Tokom jednog letnjeg raspusta  ( sve mi se bilo smucilo ) moja ubedjenja su se promenila- bilo mi je svega dosta...Nisam jela nista..ali bas nista..samo jabuke i pila vodu..dosla sam na nekih 48 kg..pocela je da mi opada kosa..imala sam ceste nesvestice..dobila kamen u bubregu ...zbog koga ?  kome ja to trebam da se dokazujem ? Smile
Trebalo mi je dosta vremena da prihvatim sebe i kako izgledam ( da dobijem neko samopouzdanje) i da shvatim da ljudi kojima je stalo do mene -  volece me bez obzira na to da li ja imam 60 ili 90 kila.
Najvaznije je da se dobro osecas u svojoj kozi - da volis sebe !
Kad odlucis da smrsas ( ako ti zdravlje to dozvojava ) ucini to zbog sebe i samo zbog sebe! Pravilnom ishranom i vezbom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Keep the wheelz rollin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1026
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.2
Vecinu svog zivota sam provela sa 5,10,20,30,35 kila viska...Kao klinka bila sam ubedjena da je to potpuno ne bitno ( iako su mi stariji govorili - momci ne vole debele cure ) ja sam uvek bila ubedjena da ce taj neko voleti mene a ne moju tezinu - i niko nije mogao da me ubedi drugacije..ja sam volela da jedem - pa sta! ( i jos volim  Smile )
Onda je dosao pubertet...bila sam predmet raznoraznih izivljavanja ( i fizickih ) ,vredjanja..nadimaka..( sto i strane "vitkih" drugarica , sto od drugova )  , tako da te u potpunosti razumem..
"Deca" ( nisu jos dovoljno evoluirali u tom uzrastu da im damo neko drugo ime ) mogu da budu jako surova..
Tokom jednog letnjeg raspusta  ( sve mi se bilo smucilo ) moja ubedjenja su se promenila- bilo mi je svega dosta...Nisam jela nista..ali bas nista..samo jabuke i pila vodu..dosla sam na nekih 48 kg..pocela je da mi opada kosa..imala sam ceste nesvestice..dobila kamen u bubregu ...zbog koga ?  kome ja to trebam da se dokazujem ? Smile
Trebalo mi je dosta vremena da prihvatim sebe i kako izgledam ( da dobijem neko samopouzdanje) i da shvatim da ljudi kojima je stalo do mene -  volece me bez obzira na to da li ja imam 60 ili 90 kila.
Najvaznije je da se dobro osecas u svojoj kozi - da volis sebe !
Kad odlucis da smrsas ( ako ti zdravlje to dozvojava ) ucini to zbog sebe i samo zbog sebe! Pravilnom ishranom i vezbom.

Dirnula si me ovim postom, posebno zadnje 2-3 recenice, neznam zasto..
Moji predjasnji postovi na ovoj temi su bili malo neozbiljni, ali sada kada si ovo srocila ovako, samo mogu da kazem da se ja stobom slazem u potpunosti.
IP sačuvana
social share
Sometimes the truth is not good enough, sometimes people deserve more, sometimes people deserve to have their fate rewarded ...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Keep the wheelz rollin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1026
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.2
@medozarr znam ljude koji bi dobili srcku kad bi videli tu tvoju poruku Smile Smile

Citat
ako neko nema pristojnu facu... dzaba mu sve...
znaci moze da ima lepu facu i 120 kila i sve je oke?

De bolan ide lepa faca i 120 kila, xaxa dobar vic  Smile
IP sačuvana
social share
Sometimes the truth is not good enough, sometimes people deserve more, sometimes people deserve to have their fate rewarded ...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
MacOS X
Browser
Mozilla Gecko 20080829
mob
Nokia 
znam ih ja par sa vrlo nepristojnim facama koje su dosta dobro prosle u zivotu Smile Smile Smile

salu na stranu ima istine u tome sto je rekla Smile ako je na to mislila!

Pa takodje ne ide ni lepa faca sa 25 kila manje....Zlatna sredina...(:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.2
Realno gledano manje problema imas ako si mrsaviji nego ako si debeo... ono, nije da se tesim sto sam mrsavac...

Manchy je sve to lepo napisala ali ja bih dodao da je i zdravlje faktor koji ne treba zaoboraviti... evo moja tetka koja je bucko, skoro polomila nogu, ima masu komplikacija zbog tezine ... malo tesko voleti sebe tad a ne nervirati se znajuci da ako si mrsav mozes da odskakuces gde hoces bez staka..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 44033
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Galaxy S lll
U osnovnoj skoli sam bio deblji od svih nastavnika, verovatno sam i sad sa  svojih 135 kg. Moj izgled bi se ukratko mogao opisati kao olicenje bozije nakaze, blago receno. Dok su drugi jurcali za devojcicama ja sam sedeo po strani i mnogo draze mi je bolo petnaest cevapcica u lepinji nego to jurcanje. Voleli su me kao druga, bio sam omiljen u drustvu ali da se neko zaljubi u mene, sacuvaj boze. Vreme sastanaka, svadja, pomirenja, rastanaka ja sam bio tu da tjesim i brisem suzice. Mnogo je suza proliveno na mom ramenu a ja im nisam bio uzrok.Dok jednom... Dali joj se ucinilo da je moje rame mekse ili nije mogla tu moju grozotu da sagleda iz blizine, neznam ali znam da je vremenom ostajala sve duze na mom ramenu. I tako je pocelo. Svi moji putevi su vodili kraj njene kuce. Da je ne prepadnem na sastancima sam debelo lice sakrivao iza cveca ili poklona. Bio sam u blizini i prije no sto pomisli da bi joj nesto trebalo, uvek kao slucajno usta ni ona sama kasnije nije verovala. Navikla se na mene kao na ruznog ali umiljatog kucnog ljubimca. I tako se medo vremenom uvukao pod kozu. A  kad se medo uvuce pod kozu spram njega je rak obicna kijavica Nikad joj nije smetalo sto sam debeo ali mom srcu nazalost jeste, hoce da stane.
IP sačuvana
social share
Nek stoje prijatelji...zlu ne trebali...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.2
mob
Nokia 
U osnovnoj skoli sam bio deblji od svih nastavnika, verovatno sam i sad sa  svojih 135 kg. Moj izgled bi se ukratko mogao opisati kao olicenje bozije nakaze, blago receno. Dok su drugi jurcali za devojcicama ja sam sedeo po strani i mnogo draze mi je bolo petnaest cevapcica u lepinji nego to jurcanje. Voleli su me kao druga, bio sam omiljen u drustvu ali da se neko zaljubi u mene, sacuvaj boze. Vreme sastanaka, svadja, pomirenja, rastanaka ja sam bio tu da tjesim i brisem suzice. Mnogo je suza proliveno na mom ramenu a ja im nisam bio uzrok.Dok jednom... Dali joj se ucinilo da je moje rame mekse ili nije mogla tu moju grozotu da sagleda iz blizine, neznam ali znam da je vremenom ostajala sve duze na mom ramenu. I tako je pocelo. Svi moji putevi su vodili kraj njene kuce. Da je ne prepadnem na sastancima sam debelo lice sakrivao iza cveca ili poklona. Bio sam u blizini i prije no sto pomisli da bi joj nesto trebalo, uvek kao slucajno usta ni ona sama kasnije nije verovala. Navikla se na mene kao na ruznog ali umiljatog kucnog ljubimca. I tako se medo vremenom uvukao pod kozu. A  kad se medo uvuce pod kozu spram njega je rak obicna kijavica Nikad joj nije smetalo sto sam debeo ali mom srcu nazalost jeste, hoce da stane.

Medo i svi ostali koji patite sa težinom ako volite svoje najbliže odlučite se na dijetu. Može se za tri meseca skinuti 20 kila, posle pola godine ponoviti i tako nekoliko puta. Pa polako od mnogo dođe na još je puno, pa nije više tako strašno puno, i na kraju je može se nositi i ta težina. Ne posustajte u trudu za svoj život i svoje drage. Ovo govorim jer se dugo borim sa težinom, volim da jedem, imam hipotireoidizam i ne dam se.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 44033
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Galaxy S lll
Hvala na savjetu i lepim zeljama, trudim se.Nazalost postojalo je trenutaka kad zivot nisam uopste cenio, tad mi nije imao mnogo smisla. Sad kad sam ja ispravio krive Drine, kad mi zivot ima i te kakvog smisla ja placam ceh mladosti. U ponedeljak  cu kod odzacara da mi procisti srcane krvne sudove( opet roda napravila gnezdo).
.
IP sačuvana
social share
Nek stoje prijatelji...zlu ne trebali...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.2
mob
Nokia 
Hvala na savjetu i lepim zeljama, trudim se.Nazalost postojalo je trenutaka kad zivot nisam uopste cenio, tad mi nije imao mnogo smisla. Sad kad sam ja ispravio krive Drine, kad mi zivot ima i te kakvog smisla ja placam ceh mladosti. U ponedeljak  cu kod odzacara da mi procisti srcane krvne sudove( opet roda napravila gnezdo).
.

Smile Mahni nam da si dobro kad se vratiš kući.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 274
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.385 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.