Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 33 34 36 37 ... 274
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zasto svi momci beze od debelih devojaka?  (Pročitano 236048 puta)
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 44033
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Galaxy S lll
Dobro Andric rece da bez mrsavih i energicnih ljudi svet nebi napredovao ali da bez smirenih (citaj debelih) nebi postojao. Ovi prvi bi sve unistili kao i ovu temu. Sta se ogledate i falite po temi sa svojom elegancijom.Pa od mene covek moze napraviti dvojicu misicavih i da jos komad ostane da bacis pobesnelom cuki da ga smiris ako te napadne  i ja se ne hvalim Smile.
IP sačuvana
social share
Nek stoje prijatelji...zlu ne trebali...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 

iskreno , nemam nista protiv  debelih osoba (cak ih par i volim ) ali me jako nervira kada  takav neko zeli da ubedi druge  da je to  ok i da
se on  zapravo ponosi  svojim  kilogramima , aha.....

IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Keep the wheelz rollin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1026
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Ko se pa jos ponosi svojim kilogramima, de si to cula?
IP sačuvana
social share
Sometimes the truth is not good enough, sometimes people deserve more, sometimes people deserve to have their fate rewarded ...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

"During your life never stop dreaming..."

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
mob
SonyEricsson W800i
Zasto muskarci beze od debelih devojaka???Pa valjda zato sto su debele Smile
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pile,brate,pocivaj u miru!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Pravi si biser mudrosti, nema šta...  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 44033
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Galaxy S lll

iskreno , nemam nista protiv debelih osoba (cak ih par i volim ) ali me jako nervira kada takav neko zeli da ubedi druge da je to ok i da
 se on zapravo ponosi svojim kilogramima , aha.....

Ne nije ok i evo stid me je. Na lomacu samnom. Nek se ogreje par beskucnika da posluzim bar necemu.Iskoristite priliku dok vatra gori i pobacajte sve debele u nju (molim vas samo one koje niko ne voli) Smile Smile
IP sačuvana
social share
Nek stoje prijatelji...zlu ne trebali...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"Nisu loša vremena, nego čovek."

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.51
mob
Samsung Z 240
Višak kilograma je, pre svega, fizičko-zdravstveni problem...da ne nabrajam sve komplikacije koje mogu uslediti zbog preterane težine. Isto tako, a to je možda i opasnije je psihički problem. Ismejavanje sredine, loša komunikacija i socijalizacija usled nedostatka samopouzdanja, mržnja prema sebi samom (koja se "rešava" prejedanjem), ali ne treba smatrati gojazne ljude šugavim i odbacivati ih od sebe. Treba im, ukoliko imaju volje i želje da se reše tih prokletih kilograma. Motivacija je glavni faktor. Kad skontaš da ne možeš da pretrčiš 20 m, a da se ne zadišeš, kad ne možeš da nađeš garderobu u svom broju koja ti se dopada, kada trpiš dobacivanja na ulici, školi, kafiću...sve je to isuviše dobra motivacija za skidanje kilograma.
Mada, s druge strane, uglavnom su "buce" simpatični i dobronamerni ljudi, mada (iz ličnog iskustva znam...pu, pu, ne ponovilo se) su u dubini duše veoma nesrećni i isfrustrirani.
Najbitnije je da im motivacija ne bude mišljenje okoline, već pre svega zdravlja. Okolina će uvek naći razlog za podbadanje, to bar nije problem.
A muškarci...pa, nisu oni krivi kad ih sa svih strana bombarduju kvazi lepoticama ("CKM", "Playboy"...), sa nekim nezamislivo idealnim licem i telom, mada je photo shop čudo...Jedino ih žalim što im treba milion godina da shvate da je to samo show bizz, prodavanje magle, da te devojke nisu tako savršene kao na duplerici i da su pretrpele hiljadu i jednu prepravku da bi izgledale besprekorno.
Sve te muškarčine, ipak, na kraju završe sa nekom prirodnom, duhovitom i simpatičnom curicom, koja se nije slikala za muški časopis.

Npr...

« Poslednja izmena: 04. Okt 2008, 11:47:32 od tarantulica »
IP sačuvana
social share
Ništa nije samo po sebi dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Onen i-Estel Edain ... U chebin Estel anim.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4131
Zastava The Middle-Earth
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia N-shurnaest
War Bross... sa svojih 100kg na 180cm... ti si olicenje fitnesa....  Smile

Znachi kad sam morao!!! Smile
Dusho,ja treniram am.fudbal i posetjujem redovno teretanu.Sa nepunh osamnaest sam dizao 170 kg iz chuchnja(chisto zbog neke ulustracije,nisam hvalisav niti "pucam" na tu macho prichu).Zbog zdravvlja i zdrave pameti sam to sve smanjio a imao sam dosta dobar potencjal za profesionalno bavljenje takvim vrstama sporta.Danas bencham oko 150 kg recimo.Odatle i sve te kile,ne kazem da sam mister defnicije ali debeo sigurno nisam.Mada totalno nvm.

Dejan Savic (vaterpolista) - 191cm - 107kg

Slika govori hiljadu rechi.Bravo SF.

War Bross... sa svojih 100kg na 180cm... ti si olicenje fitnesa.... Smile

Zaista ne mogu da ne odreagujem na ovo.... Smile Smile Smile Smile

Sto se tice teme... Najvaznije je da osoba ume da nosi svoje kilograme ... Koliko god da ih je.
Sto je kompleks veci , drugima vise "upada u oci"...

Molim te nemoj. Smile

P.S moj komentar na ovu temu je bio deskrptvne shaljve prirode.For fun only.
Meni lichno ne smetaju "punije osobe" ,chack shta vishe mnogo su zanimljvije od,hajde da kazem "rasteretjenijih" persona, jerbo neretko imaju neku harizmu kojom fantastichno nadomeste neke eventualan fizichki nedostatak!!!

Bukvalistii svuda. Smile Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 04. Okt 2008, 11:54:27 od *WarBoss* »
IP sačuvana
social share

J.R.R TOLKIEN GEEK   
I think ... therefore you are.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.52
mob
Apple 15
Citat
Dusho,ja treniram am.fudbal i posetjujem redovno teretanu.Sa nepunh osamnaest sam dizao 170 kg iz chuchnja(chisto zbog neke ulustracije,nisam hvalisav niti "pucam" na tu macho prichu).Zbog zdravvlja i zdrave pameti sam to sve smanjio a imao sam dosta dobar potencjal za profesionalno bavljenje takvim vrstama sporta.Danas bencham oko 150 kg iz bencha recimo.Odatle i sve te kile,ne kazem da sam mister defnicije ali debeo sigurno nisam.Mada totalno nvm.

Pa, sta... ti si pretezak za svoju visinu...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

a i zapisi su reči...

Zodijak
Pol
Poruke 28485
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
Pa dobro.... možda to jeste višak kg... ali, ako je pravilno raspoređen to ume izgledati mnogo bolje nego što, recimo,  izgleda neki mršavi maneken na pisti sa idealnim brojem kg. Moje mišljenje...
IP sačuvana
social share
dok ne smislim nešto pametno, nema ništa Smiley
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 33 34 36 37 ... 274
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.