Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 225 226 228 229 ... 274
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zasto svi momci beze od debelih devojaka?  (Pročitano 237424 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7755
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
E, ja sam imala koleginicu, nit je debela, nit mršava, jede prilično zdravo...a holesterol nebu pod oblake.
Ode ona na neke silne pretrage i lekar joj prepiše neku rigoroznu dijetu, kao mlada je pa da ne počinje sa lekovima.
Posle tri meseca ode na kontrolu, holesterol još veći, a usto dobila i pritisak.
Lekar joj je rekao da joj se od stresa nastalog lišavanjem  hrane još pogoršalo stanje.Tad sam prvi put čula da holesterol skače i od stresa.
IP sačuvana
social share
The root of all evil will die if not watered!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia 
Ko zna kako i ova prepiska utice na holesterol.  Smile

Inace, ne znam zasto se kroz svaku bolest, dobro nije svaku, ali u dosta slucajeva, provlaci ta prekomerna potreba za hranom ili opet suprotno Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
holesterol ne toliko, on je kod mladih osoba uglavnom genetski povisen, ali lipidi/ trigliceridi - vrlo  Smile

lipidi skacu od stresa i od nekretanja, a trigliceridi uglavnom od stresa  Smile i mozes da se hranis najzdravije na svetu, ako ne izlazis iz kuce, lipidi odose u tri lepe... ali zato mesec dana setnje i vratis ih ispod normale  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7755
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Meni su i holesterol i trigliceridi uvek ispod donje granice.
Svaki put me šalju da ponovo vadim krv...onda se upljujem objašnjavajući da je to tako i bla bla...
IP sačuvana
social share
The root of all evil will die if not watered!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Inace, ne znam zasto se kroz svaku bolest, dobro nije svaku, ali u dosta slucajeva, provlaci ta prekomerna potreba za hranom ili opet suprotno Smile

otkud znam, valjda kad je covek bolestan on je i nezadovoljan, dominira nekakvo nezadovoljstvo, pa pokusavas sa instant zadovoljstvima, a to je nekako uvek i svima - hrana. Realno, kad si nesto ozbiljnije bolestan i nisu ti nesto distupna neka ostala zadovoljstva, osim tih nekih .. u frizideru  Smile  Plus se malo kreces i kad saberes ugojis se za cas  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Jbt doslo vreme da covek treba da se stidi kad jede Smile Say no to food Smile

Inace, apropo ove price: Postoje ljudi koji se u toku dana vise potrose (rade, idu, vezbaju) pa im i treba vise hrane da bi nadoknadili izgubljenu energiju. Htedoh da kazem, zavisi dosta i od toga

Naravno da zavisi ali ovde se racuna samo kako nesto izgleda na prvi pogled  Smile

Cist primer... Ja sam jedno vreme pored svojih treninga isla i na neki aerobik, i to ne neko obicno lala skakutanje nego neko high intensity povracam od skakanja sranja...Tako da su mene treninzi izasli na 5 x nedeljno, nekad na 6 u slucaju vanrednih probi...Minimum treniranja mi je bio oko 6 sati nedeljno, nekad je bilo i 8 jer smo znali da imamo probe po 3 sata jer smo se u to vreme spremali za neke nastupe.
Logicno, trosila sam se strasno i razumljivo je bilo da sam vise jela, medjutim to je bilo bolesno koliko ja nisam mogla da se nahranim, vecito sam morala nesto da jedem i da glodjem, kao pacov neki. Ne samo posle treninga nego prosto, svaki dan tokom tog perioda...Zlatno doba mog metabolizma, sam vrh  Smile

I uvek mi je bilo strasno glupo kada sednem sa najboljom ortakinjom na neki has, koja jede kao ptica : bolesno male porcije hrane(onoliko koliko sam ja jela pre treniranja(a to je malo!) a ona je ipak veca osoba od mene i vise joj hrane treba, logicno), pojede pola paradajza i krisku hleba i super joj je, a ja ne mogu da se nahranim  Smile Dok na kraju nisam shvatila da nema zbog cega da mi bude glupo, lako je njoj bilo da se zasiti kad nista nije radila, a ja jurcala vecito kao manijak.

Ali neeeee, eto, ja bih nekome sa strane izgledala kao zderator...Nit manje osobe nit vise jede, mislim strasno...Kako to zensko moze sebi da dopusti  Smile
« Poslednja izmena: 12. Dec 2010, 19:41:52 od osma_putnica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Samsung 111111
Citat
pojede pola paradajza i krisku hleba

Smile

Smile Smile
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.215
mob
Apple 15
Et... povuce me ova vasa prica da otkucam i nastavak...
Ako ima greski... to je sve tip-feler...

"A zenit dugog i opsesivnog baktanja Amerike s moralno ispravom hraom nastupio je sa adventistickim doktorom crkve Sedmog dana po imenu Dzon Harvi Kelog, koji je 1876. godie preuzeo rukovodjenje propalim Zapadnim institutom za reformu ishrane u Betl Kriku, u drzavi Micigen, preimenovanim u Medicinski i hirurski sanatorijum (premda su ga svi ubrzo prozvali imenom Sanatorijum u Betl Kriku ili presto Kelog), i uveo rezim lecenja koji je bio jednako bizaran koliko i popularan. Moguce je da je izmedju te dve stvari postojala neka veza.

Pacijenti koji su bili neuhranjeni morali su da leze sa dzakom peska na stomaku i na silu unose cak i 26 obroka dnevno. Nije im bio dopusten nikakav fizicki napor. Cak im je i zube prao pomocnik kako ne bi nepotrebno utrosili koju kaloriju. Oni sa povrisenim krvnim pritiskom su morali da jedu grozdje i nista drugo - i do 8 kilograma dnevno. Drugi sa manje jasnim oboljenjima bili su mesecima vezani za invalidska kolica i hranjenji eksperimentalnom hranom poput glutenske oblande i "bugarskog mlecnog preparata poznatog kao jogurt". Sam Kelog je imao jedinstvene navike. Obicno je diktirao duge traktate o zlu koje se krije iza jedenja mesa i mastrubiranja (jedno je ocigledn vodilo drugom) dok je sedeo na klozetskoj solji ili vozio bicikl unaokolo po travnjaku. Uprkos tim osobenostima - ili sasvim moguce bas zbog njih - Kelogov "Hram zdravlja", kako je voleo da ga naizva, procvetao je i izrastao u ogroman kompleks zgrada sa tako otmenim dodacima kao sto su liftovi, sobna posluka i staklenik za palme, sa soptvenim orkestrom. Medju njegovi odanim i veoma imucnim gostima bili su Teodor Ruzvelt i Dzon D. Rokfeler"

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia 

otkud znam, valjda kad je covek bolestan on je i nezadovoljan, dominira nekakvo nezadovoljstvo, pa pokusavas sa instant zadovoljstvima, a to je nekako uvek i svima - hrana. Realno, kad si nesto ozbiljnije bolestan i nisu ti nesto distupna neka ostala zadovoljstva, osim tih nekih .. u frizideru  Smile  Plus se malo kreces i kad saberes ugojis se za cas  Smile

A sta je sa onima koji u tom momentu odbijaju hranu? Prosto zeludac ne moze da prihvati nista....
Ne znam sta je gore Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
i to se desava, sve zavisi kako ko reaguje na neki krah  Smile

Kod mene je definitivno okretanje hrani  Smile  samo sto se to vise nece desavti.. hvala bogu  Smile  ili "uzas" ... ne znam sta je.. jedno od ta dva  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 225 226 228 229 ... 274
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.