Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Sep 2025, 21:14:40
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: zasto su narodnjaci out muzika?  (Pročitano 23926 puta)
Pocetnik

i die 4 PLACEBO!!!!!!!!!!!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 6
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung x neshto
zato Smile
IP sačuvana
social share
Days before you came
Freezing cold and empty
Towns that changed their name
And a horn of plenty…
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

442 do Beograda,gume shkripe bluz...

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 435
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
@Shone......aj pre toga procitaj predhodne poruke...ne bacaj se na pojedince"mene"....i sta fali da na bilo kom forumu malo oladimo....ooo da....hvala na direction-u....znam gde su btw.....
.....@Tasha_hm.....ma samo dok si mi ti tu....pojedose mi ovi zivce muskarci....mnogo bre nevaspitana celjad....
za musku ekipu... Smile Smile Smile
Tu sam,ne brini!! Smile Smile
Ne damo se! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1441
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ihhihiihhi,.....ma on meni dva zeca,tri..........cetri BRE!!!.....hihihihi...Tasho... Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Just Smile And Wave,Boys.....Just Smile And Wave! Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
Kao sto rekoh, citam skoro sve poruke na ovom forumu i po tome odredjujem kome cu sta reci ili eventualno uskratiti! To sto je neko klinac u dusi nije moj problem!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 0.9
mob
LG Nexus 5
Generalno, znam da u Srbiji nema dobrog provoda za veliku narodnu masu, bez kafana, pecenja i pica. Narodna muzika vise ne postoji. Bar ne u onom obliku koji je bio poznat pod "narodna muzika". Danas je to jedna obicna parada totalnog kica i sunda. Mozda bi naslov ove teme trebalo da nosi drugi naziv.

Moji matorci se loze na Miroslava Ilica, Nadu Topcagic i ostale pevace koji su pevali narodnu muziku. Ako su ovi novokomponovani, pevaci narodne muzike, pa sta je onda Miroslav Ilic? Jel mogu da se gledaju na isti nacin???

Ova danasnja "narodna" muzika bi trebalo da se zove : Turbo Dzihad ili My tits are bigger than yours...

Zalosno je to sto Pavaroti kod nas moze da napuni samo centar Sava, a Sinan, Serif, Jasar, Enes, Renata, Blizanci mogu da napune marakanu i to tri dana zaredom....

Pogledajte malo bolje publiku u Grand Show-u, sta reci.....Nema kvalitetne muzike.
Evo primera:
Extra jebozovna Tina, pevaljka nacije, ortaci iz coska seku vene za njom, kaze:
"Ako imas herca, ako imas cuku, dijamantski prsten, stavi mi naruku..."; (bitno je da je riba sisata i da mesa dobro, a to sto bi ovakvu pesmu mogao i ja da napisem u pijanom stanju, to nema veze)

Jos bolji je Seki Turkovic, kome su ponestale ideje:
"Od ljubavi tvoje, dobio sam zrno, jer si drugog volela na crno....; (alo, bre, sta je ovo, ja treba da se lozim na ovo?)

Trebalo bi svi da povedu racuna o muzici koja se slusa. 80% danasnje narodne muzike, je original turska muzika, ostalo su , naravno, grcke i bukarske obrade i plagijati.....

Okolnosti su bile takve da sam poceo da slusam rock&metal relativno rano, sa nekih 7 godina...(Kasnije sam poceo da malo bolje kapiram rock i muziku uopste)
Od 90 pa ovamo, totalni olos je preuzeo muzicku scenu kod nas (dizel generacije, turbo folk, dance obrade, hip-hop, jebote), eto Juice je zakleti Hip-hoper, snimio sada duet sa Funky G-jem (ona njega voli, on ce da je rokne u kolima i postace idol klincima iz ulice)

Ali nebitno, otisao sam dobro u off, danasnja narodna muzika je najbolji dokaz posrnulosti naseg drustva!

A to sto se rokeri pljuju, to samo mogu da pricaju likovi koji imaju istetovirano "mile JNA" na podlaktici....
Rock&Metal je izuzetno prirodna muzika (bubnjevi, bass, gitara...), znaci muzika koja se svira, ne mora da se obradjuje u studiju, da joj se dodaju specijalni efekti.....Svuda u svetu, pa i kod nas, rokeri pisu tekstove, komponuju muziku, a oni bolji sviraju na koncertu "kao i na CD-u". Znaci, u neku ruku, umetnici svog posla.
Jebi ga, nemaju Marinu Tucakovic i tako te koji znaju da pisu tekstove tipa : "Si Cile,si......(jebote, koji je ovo hit bio....).

Zakljucak :

Ako imas par dobrih sisa, 3 dobre krave, volis igranke, nije te briga sta ce selo da kaze,
onda si ti prava cura za Grand, prijavi se, upis je u toku, obici ces pola Srbije, svirace ti Boki Milosevic, pevaces po ciganskim svadbama i mlatices lovu koju najbolji neurohirurg u Srbiji moze da sanja, bices u vezi sa menadzerom koji je stariji od tebe "samo" 20 godina, bices u casopisu Svet i Scandal............Pa ima li nesto bolje od ovoga???

Jos ste tu?..........Sta cekate?

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

My head is on loose but my shoes are tied

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 8857
Zastava Shishatovac City
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia Peglica
@Crows
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Good job,hun Smile
svaka chast Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Bash sad, il mozhe odmah? o.O
Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 435
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
@Crowz Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 464
Zastava Bijeljina
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.60
Najviše me nervira kad se pljuje po narodnjacima, a ne i po drugim žanrovima.
Ok, apsolvirali smo da je narodna muzika danas toalet papir, ali nema potrebe da branite ostale žanrove - pogotovo RnR. Ne može me niko ubijediti da Riblja čorba, kao naš najveći RnR bend ima dobru muziku (govorim o zadnjih nekoliko albuma). Preslušajte prva dva albuma Čorbe i ove sad - nebo i zemlja.
Isto važi i za Van Gogh. Ako ću ja iz revolta prema novokomponovanoj narodnoj da slušam novokomponovanu zabavnu, dajte mi pištolj da prospem mozak.

Ne treba biti isključiv. Treba slušati samo ono što se tebi sviđa. Ono što rade Teofilovići, Balkanika, Pavle Aksentijević (djelimično) i druge grupe te vrste je isto narodna. Te grupe/ansambli/umjetnici, kako god ih krstili, ja poštujem. Takođe poštujem i Block out, Iceburn, Rare,... Neću da upadam u neke kalupe.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prvi Burek brak
Krajnje beznadezan

Nikad bolje

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 14582
Zastava High
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
Samsung S4
Ima narodne i narodne muzike.Ne bi se mogli u isti kos stavljati Toma Zdravkovic i Enes,na primer...Slazem se sa Crowzijem.Na zalost,narodna muzika se zove tako,zato sto je slusa narod(a vidimo da se slusa na veliko).To sto narod ne trazi nikakav kvalitet textova niti glasovne mogucnosti,vec obline to je opet do narodnih masa.Mada nije ni cudo,u kakvim uslovima se zivi i sa kakvim programima se bombarduju.Mislim da je ostalo malo pevaca,i to uglavnom veterana,koji jos mogu da casno predstavljaju ovaj muzicki pravac.I sam se zgrazavam nad velikom vecinom turbo folk,ojha muzikom,ali ebiga...Bar svako ima izbor da u svoju play listu stavi ono sto voli.A opet ponavljam kafana bez narodne muzike nije kafana(eventualno moze biti hard rock caffe Smile )
IP sačuvana
social share

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 435
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
@beovulf Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Sep 2025, 21:14:40
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.