Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Avg 2025, 16:47:44
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 32
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zašto su muškarci opsednuti fudbalom?  (Pročitano 33687 puta)
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Orf now you will get it  Smile
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
pa vi se pozitivno iznenadjujete kad je neko spreman da vas trpi ..  a kad nije spreman da vas trpi onda se vrlo negativno iznenadjujete  Smile 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 
pa sigurno da je ljubomora i zavist ... ako je meni odvratno hocu i njemu da bude odvratno .. a ne meni da je grozno, aon se provodi ... more marsh  Smile  Smile

Klasika ...bila sam ljubomorna sto spava celu noc  Smile

Sandra svidja mi se kako razmisljas, iznenadjen sam(pozitivno) bas sto ovo cujem iz usta(prstiju) jedne zene Smile

Samo istina  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.237
pa vi se pozitivno iznenadjujete kad je neko spreman da vas trpi ..  a kad nije spreman da vas trpi onda se vrlo negativno iznenadjujete  Smile  

Mozda mislimo da za to trpljenje mozemo da uzvratimo na nacin koji ga opravdava Smile Smile
« Poslednja izmena: 18. Jan 2011, 20:53:14 od Orfanelin »
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

"During your life never stop dreaming..."

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
SonyEricsson W800i
Lepo je simpatisati neki klub i pratiti utakmice, ali kladiti se besomucno, pratiti klub na gostovanjima, pomesati prioritete zarad navijanja, to mi je pomalo neshvatljivo.

odu sa ekipom na gostovanje i da se vrhunski provedu...

O tome ja pricam sve vreme Smile
Ali ti pricas samo o tome.Kao da ljubav prema klubu ne postoji,kao da klub nije pokretac svega,a upravo je on jedini razlog sto uopste neko od navijaca pomisli da ode na utakmicu  Smile

Vidi ovako... vec sam pitao Orfa ono "da li bi otisao samo na utakmicu i vratio se istog momenta cim se ona zavrsi"... rekao mi je da je tako 2 puta uradio. Znaci, jednostavno "nemas pravo" da blejis sa ortacima i ostale dzidzabidze sto prati jedan dan na utakmici... da uzmemo to u obzir. Kao fora neko ti kaze da nemas pravo recimo.

Znaci, da "nemas pravo" da blejis posle i pre utakmice sa ortacima, nego da samo odgledas (sa juga) tekmu, da li bi isao na svih 30 meceva u sezoni na taj nacin? Jednostavno pitanje.
Isao bih.
I ovako putujem iz Pazove svaki put,i desavalo se da odem i sam,i da sam izblejim na tekmi  Smile
Ali da ne navijam...e to me ne bi sprecili,ja na taj nacin podrzavam Partizan.
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pile,brate,pocivaj u miru!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

"During your life never stop dreaming..."

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
SonyEricsson W800i
Citat
   Izvini molim te,al ti to u svoje ime....Kome njima?Pa ti na svom primeru pravis kolektivnu gradaciju?!?!I odakle ti pravo da "poducavas"Munku na osnovu svog zivota?Nebulozno,skroz... :ballbounce:Imam ,bre,bezmalo cetiri banke,dvoje dece(da,i meni je zena bila trudna),pa nikada nisam uradio tako nesto kao tvoj suprug(istina,za fudbal me zabole,a i za ostale sportove),al imam neka druga interesovanja,pa nikada nisam ostavio trudnu zenu i otisao da "Mi puca kurac".

Drogance, sedeo si punih 9 meseci sa zenom, vodio je da piski i kaki???
U cemu je problem da se ode na utakmicu? Sta sada, ako sam ja trudna treba neko pored mene non stop da me dadilja?
A u poslednjih mesec dana isao je u kafanu da gleda utakmicu. Bio je 500 metara ili malo dalje od mene. Pa?
Nisam se tada porodila, nije nista preskocio, nista se strasno nije dogodilo.
Naravno da odlaze i naravno da gledaju sportove van kuce, jer je njima\vama poseban dozivljaj i pivnica, i basta na Strandu i tribine. To ne mozete kuci da postignete.

Citat
U situaciji da procenim da sam zeni neophodan ostao bih sa njom, u situaciji da postoje ozbiljne sanse da mi se zena porodi BAS taj dan ostao bih sigurno. Za sve ostalo procitati Sandrine postove, zena zna o cemu prica

Naravno. Niko nece otici na dan termina. Iako ode to je sve negde u radijusu od 500 metara gde moze kolima da doleti ako je potrebno. Zene se ne poradjaju za 2 minuta.

Da mi je ponekad bilo krivo, jeste. A znate zasto? Zato sto ja debela i otekla ne mogu nigde. Ljubomorna sam bila. Eto priznajem. A on ide, nesmetano sedi, pije, navija...ostaje koliko hoce, ne mora da pisa na 2 minuta.... Cista ljubomora i zavist.
Bravo  Smile
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pile,brate,pocivaj u miru!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3722
Zastava Hafnarfjörður, Iceland
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
Sagem xg6
Ne, nego na muskarca koji zna sta su mi prioteti u zivotu.

Zasto niko ne moze da shvati da je fudbal vestina?
Kao kad bakica isplete dzemper. Uci se i vezba.

Nisam ni napisala da su huligani vezani za fudbal. Upotrebila sam izraz opsjednutost. Opsjednuti su nasiljem, a sport im je maska. Oni su primer opsjednutosti. Ljudi sa jednom celijom mozga ili mozda pola celije.

Kada sam stavila u istu grupu fudbal i serije nisam mislila na ono sto predstavljaju vec da njihovo gledanje predstavlja gubitak dragocenog vremena.

Fudbal jeste vestina, bas kao i pletenje. S tim da fudbal ne moze da igra svako (pricam o nekom visem nivou, na Adi moze svako u to smo se uverili u vise navrata  Smile ) a da pletem cu da naucim i ja. Opet kazem ili imas ili nemas to nesto za fudbal... Talenat pa tek onda rad.

Znaci ovako: ti dodjes s posla/faksa kuci, spremis rucak, operes sudove, usisas kucu, ukljucis ves masinu, pa opajes paucinu dok masina ne zavrsi, pa onda da se prostre ves... ne odmaras? Slobodnno vreme sluzi za odmor. Neko se odmara tako sto spava, neko ode do druga/drugarice, devojke/decka, ujne, strine... neko gleda film, neko utakmicu... Ako volim da gledam utakmicu ili da idem kod strine za mene je vreme izgubljeno ako ne odgledam fudbal ili ako ne odem kod strine.

Pustim Sportklub a tamo KS Jena sa Braunsvajgom. Sta me briga ko ce da dobije, gledam fudbal i lepo mi. Popizdim na sudiju kad krade ove slabije, al' njih generalno ne mirisem.  Smile

Kad od malih nogu u kraju ili skoli imate one klasicne Grobari-Delije svadje, rasprave.. ono... Kisa pada perem flase... to mora da predje u ono Ciganske p..... bez da se uvredi bilo ko  Smile
Te stvari ostaju. Pa jos malo kladionice... i onda je normalno kad razgovor pocinje sa: " 'de si brate sta ima? Si gledo sinoc Dortmunda pukose od Hofenhajma kuci".  Smile

Drogance, sedeo si punih 9 meseci sa zenom, vodio je da piski i kaki???
U cemu je problem da se ode na utakmicu? Sta sada, ako sam ja trudna treba neko pored mene non stop da me dadilja?
A u poslednjih mesec dana isao je u kafanu da gleda utakmicu. Bio je 500 metara ili malo dalje od mene. Pa?
Nisam se tada porodila, nije nista preskocio, nista se strasno nije dogodilo.
Naravno da odlaze i naravno da gledaju sportove van kuce, jer je njima\vama poseban dozivljaj i pivnica, i basta na Strandu i tribine. To ne mozete kuci da postignete.

Skidam kapu.
IP sačuvana
social share
"Za stolom se vode često razgovori prazni, bledi a teren je pravo mesto da se vidi ko šta vredi." - Dusko Radovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Lepo je simpatisati neki klub i pratiti utakmice, ali kladiti se besomucno, pratiti klub na gostovanjima, pomesati prioritete zarad navijanja, to mi je pomalo neshvatljivo.

odu sa ekipom na gostovanje i da se vrhunski provedu...

O tome ja pricam sve vreme Smile
Ali ti pricas samo o tome.Kao da ljubav prema klubu ne postoji,kao da klub nije pokretac svega,a upravo je on jedini razlog sto uopste neko od navijaca pomisli da ode na utakmicu  Smile

Vidi ovako... vec sam pitao Orfa ono "da li bi otisao samo na utakmicu i vratio se istog momenta cim se ona zavrsi"... rekao mi je da je tako 2 puta uradio. Znaci, jednostavno "nemas pravo" da blejis sa ortacima i ostale dzidzabidze sto prati jedan dan na utakmici... da uzmemo to u obzir. Kao fora neko ti kaze da nemas pravo recimo.

Znaci, da "nemas pravo" da blejis posle i pre utakmice sa ortacima, nego da samo odgledas (sa juga) tekmu, da li bi isao na svih 30 meceva u sezoni na taj nacin? Jednostavno pitanje.
Isao bih.
I ovako putujem iz Pazove svaki put,i desavalo se da odem i sam,i da sam izblejim na tekmi  Smile
Ali da ne navijam...e to me ne bi sprecili,ja na taj nacin podrzavam Partizan.

Ok brate, korektan odgovor. Svaka cast ako je tako, skidam kapu.

Ja brate hocu reci jednu stvar... jednom na Adi kad smo pikali fudbal... e, tad sam se tek upoznao sa nekim likovima koji su isli na tekme Partizana... e pazi sad... pita jedan lik drugog "je li brate kad igramo veceras basket?" ovaj drugi odgovara "ma ne znam brate, ne zanima me". Ovaj ga pita "sto te brate ne zanima?" a ovaj mu kaze "brate pa sta cemo na utakmicu kad nema navijanja?". O tome ti ja pricam.

A pazi ovo, ne govorim za sve, dajem primer... poraz boli pojedine... jel znas do kad? Dok se ne ode u prvu birtiju ili kafanu.
« Poslednja izmena: 19. Jan 2011, 02:31:51 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Боље да боли истина него да утеху пружа лаж

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 4000
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
ljudi meni se vise od fudbala i mog decka sere!

kako se pojavi partizan na ekranu tako prestaje zivot i pocinje blazeno stanje propraceno najneznijim osmehom, punim neznosti

kao da mu cakle okice i kazu pariiiiiiiiiiizaaaaaaaaaaaaaaa an  Smile
« Poslednja izmena: 19. Jan 2011, 17:10:00 od vanjaub »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 8.0.552.237
Idioti.
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 32
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Avg 2025, 16:47:44
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 4.366 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.