Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Avg 2025, 06:31:03
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 32
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zašto su muškarci opsednuti fudbalom?  (Pročitano 34094 puta)
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
siguran sam da je ovo tema gde mnogo varnica moze da sevne samo da se munka, osma, tep, i ostali zagreju... Smile

nema potrebe, uzivajmo u danu bez nepotrebnih varnica i bezobraznih provokacija  ... Smile

Tema jeste dobra, ona prica o bezobzirnosti pojedinih zagrizenih navijaca i nezainteresovanosti za sve sto nije fudbal i tekma, je bila zanimljiva...ali imali smo oprecna misljenja  Smile

Orf je otpriliek objasnio kako to funkcionise... "neces se bas danas poroditi" i otici ce na tekmu  Smile

Ja bih za njim promenila bravu, e, ali to sam ja.. ima zena koje bi to trpele, verovatno vecina... ja sam ipak previse luda  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 54
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Motorola 
Citat
Btw, ne pisi duple postove, ima opcija izmeni

Radim nekoliko stvari u isto vreme, pa ne pratim detaljno temu.

Citat
Па ти гледај бакицу док плете џемпер...

I naucis plesti, ispletes salove i kape za navijace i zaradis novac.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.237
siguran sam da je ovo tema gde mnogo varnica moze da sevne samo da se munka, osma, tep, i ostali zagreju... Smile

nema potrebe, uzivajmo u danu bez nepotrebnih varnica i bezobraznih provokacija  ... Smile

Tema jeste dobra, ona prica o bezobzirnosti pojedinih zagrizenih navijaca i nezainteresovanosti za sve sto nije fudbal i tekma, je bila zanimljiva...ali imali smo oprecna misljenja  Smile

Orf je otpriliek objasnio kako to funkcionise... "neces se bas danas poroditi" i otici ce na tekmu  Smile

Ja bih za njim promenila bravu, e, ali to sam ja.. ima zena koje bi to trpele, verovatno vecina... ja sam ipak previse luda  Smile

Zbog tebe bih i vrata provalio Smile Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
 Smile  nemoj sad da me smeksavas .. spavao bi na tribini .. ako nista bar tu jednu noc  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 4.0.266.0
Ti si Munka onda previse zagrizena u neke svoje ideale i razmisljana pa mislim da bi se pre razvela nego gledala fudbal sa muzem i malo istrpela... Smile
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
ne gajim ideale.. odavno .. a zna se sta se trpi ... hirovi i gluposti u teskim vremenima po mom misljenju nisu ono sto neko treba da trpi.. kad je sve okej, onda je sve okej, sve moze... ali ako postoji realan prioritet, zasto ga se ne bi svi pridrzavali  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 4.0.266.0
Nekada moras popustiti gde ne bi trebao po svojim ubedjenjima zarad vecih prioriteta... Smile
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.237
Mogu misliti koliko bih se usro od straha kad bi dosao kuci gde mi je trudna zena i kad bih naisao na zakljucana vrata Smile Tri miliona misli u sekundi, treznjenje u delicu sekunde Smile
Imao sam jedan mnogo dobar klip koji sam hteo da okacim na ovu temu ali ne mogu da ga nadjem Smile Ali je bas prikladan za ovu pricu Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Citat
treznjenje u delicu sekunde

pa ti si osim sto nisi bio tu ceo dan jos i pijan ... genijalno   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Vako, navijac i simpatizer su dva razlicita pojma. Navijac je fanatik... ali, cesto se desava da taj isti navijac ne ume da nabroji prvih 11. Simpatizer ce da psuje majku svima kad ne ide (naravno, u afektu), u suprotnom ce da hvali.

Nesto sto na primer ne volim... to je kad mi neko kaze "ti si simpatizer, ne volis vise klub od mene". Svi mi volimo istom jacinom taj isti klub, nema ama vas nikakve razlike sem sto ces ti otici na gostovanje a ovaj ne.  Isto tako ne volim kad mi neko kaze "za koga bre ti navijas, pa zasto psujes igrace?". Zasto psujem? Prosto receno: Zato sto ih volim.

Sad cu reci nesto ali nemoj da je to neko od vas ovde licno shvatio. Ovako je bar u mom okruzenju. Vecina onih koji su zagrizeni navijaci, koji idu na utakmice vise da bi navijali nego gledali... ti ljudi nisu mace s praga sutnuli. Dakle, nista licno nikome, govorim sta ja vidim. Naravno, ima izuzetaka uvek i svugde. Ali to je nebitno za ovu temu... i ja navijam na TVu za vaterpolo klub pa ne znam da plivam.

I da... pomenucu i ovo. Primer KK Partizan. Stalno, uvek, na svakoj utakmici u EL je preko 7,8 hiljada, grla se trose, znoji se... za klub. A onda isti taj klub proda karte za F4 u Parizu svima samo ne navijacima? Hemija? Od tog momenta, da ja odlucujem, zakljucao bih Pionir. Jedino bi mi bilo zao igraca dole.

E, a pazi sad ovo. Kazete igraci dole ginu (bilo koji sport), svaka im cast, treba im dati podrsku. Slazem se, treba im dati podrsku... a jel vi mislite da oni ginu zbog navijaca? Navijaci samo prouzrokoju dodatni adrenalin, a oni to dole odradjuju iz ljubavi prema klubu (vecina) i iz profesionalnosti.

Pa Gurovic kaze prvo Partizanovi navijaci najbolji pa onda Zvezdini... ko je lud tu? Kazem, navijaci prouzrokoju dodatni adrenalin kod igraca. Naravno, daleko od toga da navijaci ne pobede 50% utakmice u Pioniru u EL. Ali ne zbog toga sto se ovaj ili onaj nas dole vise borio nego obicno, nego iz razloga sto protivnik napuni gace.

Poredjenje huligani-navijaci. Za mene je huligan svako ko ubaci baklju na teren... ne baklju, bilo sta. To je to oko toga.

Evo ovako sad... da se malo odaljim od teme.

Partizan u fudbalu se prati svuda... jel tako... kosarkasi, samo u EL. Rukometasi, samo u derbiju i to kako-kad. U odbojci - nikad. Zasto? Odbojka nije toliko popularan sport kod nas (iako tu redjamo, uz kosarku i vaterpolo, najvece uspehe)... ali evo sad, Partizan je 1. na tabeli i posle 10 kola ima 1 poraz. Za koga ti momci igraju? Kakve pare oni uzimaju? Njih ni roditelji ne gledaju.

I nemojte mi sad ono narod nema para da prati sve sportove... ako imas para da odes do Subotice, Novog Sada, Cacka, Londona, Donjecka, kurcapalca e imas vala i 100 dinara za odbojku.

Desi se kakokad i na Partizanovoj temi da mi neko drvi kako ja nisam kompetentan da pricam o Partizanu jer ne znam kako funkcionise sve to, kako ne gledam utakmice sa tribina... i pazi cuda, to sve beogradjani pricaju. Ja zivim 60km daleko od Beograda. Nije daleko ali se pukne 500 dinara samo za bus, 200 dinara da pojedem nesto ili popijem, 150, 200 dinara za kartu... ode to i do 1000 dinara. Ja pare nemam za to. Davao sam dok sam mogao a kad sam provalio da vise ne moze tako, jednostavno sam prestao.

Meni je i utakmica na JNA u stvari gostovanje.

A za one beogradjane koji pricaju (nista licno nekome sa foruma) kako je sramota sto ima 4 soma ljudi na tribinama... pa te beogradjane bi trebalo najvise da bu de sramota. Ja svoj Mladenovac gledam.

Boli me kurac ako se neko ne slaze.

« Poslednja izmena: 18. Jan 2011, 17:49:20 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 32
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Avg 2025, 06:31:03
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.041 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.