Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 21:30:39
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 32
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zašto su muškarci opsednuti fudbalom?  (Pročitano 33995 puta)
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
e pa nabijem ih ja na kurac sve zajedno  Smile

ima da zakljucam kucu i da promenim bravu .. pa nek se vrati na stadion da spava  Smile
« Poslednja izmena: 18. Jan 2011, 13:52:40 od MunkaZe »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80

Smile

Edit: Jebse, ne menjaj poruke Smile
« Poslednja izmena: 18. Jan 2011, 13:53:14 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 

ima da zakljucam kucu i da promenim bravu .. pa nek se vrati na stadion da spava  Smile

Neces, nego ces biti pametna, trebace ti  Smile
Ima kasnije vremena da se poveze sa detetom  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9046
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Alcatel One Touch
Citat
bude utakmica prioritet a ima trudnu zenu kuci kojoj mozda moze da bude potreban taj dan.

Kad budes trudna shvatices. "Neces ti bas sad"  Smile

pa dobro jebote, a zar nije malo bezveze to, ajmo realno ... jel nije malo  ... kromanjonski da muzjak ide na gostovanje sa klubom ceo dan a kuci mu lezi u krevetu zena jer ne sme da se pomera sem da pisha da izvines  Smile pa mene bi bilo sramota kad me vucete za jezik, uzela bih onu zastavu i pojela, nabila bih je u dupe i utakmica i sve u kurac...kad ja ne znam sta je meni u zivotu vazno  Smile

Ama kad ces vec jednom shvatiti da oni trudnocu posmatraju kao cisto zensku stvar. Da je njima klub, reprezentacija, derbi bitno da bi se usrali i namzali govnetom da im neko kaze da trebaju zbog kluba.
Ostavio me, itekako, otisao , doduse ne daleko, ali je otisao sa sve nadom da ce biti super ekipa u pivnici gde na video bimu gledaju utakmicu.
Puca njima kurac.
   Izvini molim te,al ti to u svoje ime....Kome njima?Pa ti na svom primeru pravis kolektivnu gradaciju?!?!I odakle ti pravo da "poducavas"Munku na osnovu svog zivota?Nebulozno,skroz... :ballbounce:Imam ,bre,bezmalo cetiri banke,dvoje dece(da,i meni je zena bila trudna),pa nikada nisam uradio tako nesto kao tvoj suprug(istina,za fudbal me zabole,a i za ostale sportove),al imam neka druga interesovanja,pa nikada nisam ostavio trudnu zenu i otisao da "Mi puca kurac"... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.628.0
mob
I-mate 30 Pro

Smile Smile Smile Smile Smile

Ima srce kao kiosk....
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80

Smile Smile Smile Smile Smile

Ima srce kao kiosk....

sa sve sisatu prodavacicu
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3722
Zastava Hafnarfjörður, Iceland
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
Sagem xg6
meni je to )da se niko ne naljuti) malo bezveze, isto mi je kao i kada roditelji probuse usi detetu kad je jos beba  Smile

sta ako dete nece da ima busne usi, pa zar nije lepse da samo odluci kad dodje u te neke godine da li ce da ima busne usi ili nece  Smile  ili te krste u crkvi zato sto boze moras da budes krsten ...

mislim da dete treba pustiti da samo izabere kojim ce sportom da se bavi, mozda uopste ne zeli da se bavi sportom, mozda hoce da bude baletan ...

Nego je mislim problem u roditeljima koji cine sve da njihovo musko dete bude "muskarcina" sa 5 godina zivota .. te ga siluju loptama, utakmicama i treninzima, jer tata se pali na fudbal  Smile

ne kazem da je to kod tebe slucaj, ali moje misljenje je to neko .. jednostavno treba pustiti dete da samo pokaze afinitet prema necemu  Smile

Slazem se da (musku) decu ne treba po svaku cenu terati da se bave sportom. Ali kako ces da znas da li voli loptu ako  mu je ne kupis. Nece dete od tri godine da ti kaze da voli fudbal.  Smile
Kupis mu loptu pa ako mu je zanimljivo da pokrsi pola kuce istom, onda mu kupis jos jednu, pa krene sa drugarima po polju... pa onda 'oce da trenira ozbiljnije... i onda u 30+ godina sta drugo da radi nego da gleda fudbal po ceo dan.  Smile

Ima i tog "silovanja"... da sin igra fudbala k'o tata. Alli je, mislim, u vecini slucajeva to ipak nasledno. Za fubal si ili talentovan ili nisi. Ne moze to da se nauci...
IP sačuvana
social share
"Za stolom se vode često razgovori prazni, bledi a teren je pravo mesto da se vidi ko šta vredi." - Dusko Radovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.237
U situaciji da procenim da sam zeni neophodan ostao bih sa njom, u situaciji da postoje ozbiljne sanse da mi se zena porodi BAS taj dan ostao bih sigurno. Za sve ostalo procitati Sandrine postove, zena zna o cemu prica Smile

PS: jedna pesma za dragu Munku  Smile

PS2: Otac mi nije pratio sport, stric mi ne prati sport, ujak mi ne prati sport, teco prati samo kosarku, burazer do skoro nije uopste gledao sport osim uzivo. Ne bulaznite gluposti molim vas Smile
« Poslednja izmena: 18. Jan 2011, 15:26:43 od Orfanelin »
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 4.0.266.0
Pa jednostavno muskarcima je fudbal urodjen gen protiv toga se ne moze, postoje i oni koji na sve nacine pokusavaju da pobegnu od toga ali ne mogu, fudbal je na svakom koraku... Smile Jedino mi zao zena koje se zapostave od strane ,,jace,, polovine ovim urodjenim genom fudbalom, ali sta da im kazem nego da se prilagode situaciji, uzmu pivo pa i one za fotelju i problem resen... Smile
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
obrisa mi goa poruku sto sam pitao ko bulazni gluposti Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 32
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 21:30:39
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.083 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.