Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 21:28:20
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 32
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zašto su muškarci opsednuti fudbalom?  (Pročitano 33994 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 54
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Motorola 
Ne pratim nijedan sport jer me ne zanima.

To ne mogu da razumem jer nisam musko i nemam takve hormone. Tu euforiju kad padne gol.
Slicno je kao u sexu, da nesto zabiju, a u ovom slucaju je lopta.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Neki stavrno preteruju u opsednutosti fudbalom, mislim nemaju mere...cak ni kad odrastu. Smile

Хахаха јеботе каква је ово глупост?  Smile Ко пређе 30 не сме да гледа фудбал  Smile Јасно  Smile

Mislim da je htela reci da nemaju pametnija posla ni kad imaju "tih 30"... ili se varam.

Sto ne menja cinjenicu da cu ga gledati u u grobu Smile Smile

Klinci od malena igraju basket,fudbal...Odrastaju sa sportom.I posle ga prate, pa ne kapiram,sve bi htele da momci budu atlete,da se bave sportom,a kada ga muskarci prate sa strascu,onda je to nesto cudno...

to je ta! ka u Njegosa! Smile Smile

meni je to )da se niko ne naljuti) malo bezveze, isto mi je kao i kada roditelji probuse usi detetu kad je jos beba  Smile

sta ako dete nece da ima busne usi, pa zar nije lepse da samo odluci kad dodje u te neke godine da li ce da ima busne usi ili nece  Smile  ili te krste u crkvi zato sto boze moras da budes krsten ...

mislim da dete treba pustiti da samo izabere kojim ce sportom da se bavi, mozda uopste ne zeli da se bavi sportom, mozda hoce da bude baletan ...

Nego je mislim problem u roditeljima koji cine sve da njihovo musko dete bude "muskarcina" sa 5 godina zivota .. te ga siluju loptama, utakmicama i treninzima, jer tata se pali na fudbal  Smile

ne kazem da je to kod tebe slucaj, ali moje misljenje je to neko .. jednostavno treba pustiti dete da samo pokaze afinitet prema necemu  Smile

Da, dete treba da izabere al sta drugo moze da izabere kad je soba puna lotpi... nije ono krivo sto mu tetka, teca, ujna, strina, baba, komsija dadnu loptu za rodjendan... ne zbog toga da on zavoli odredjen sport nego da se igra po sobi Smile

Evo, sto se mene tice... neko ce misliti da sam idiot onaj tezak slucaj... al ja volim kad se nerviram Smile Smile
« Poslednja izmena: 18. Jan 2011, 08:59:59 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Ma znam, to je sad ceo proces  Smile  ne bi da detetu nesto nameces, ali ipak bi zeleo da ti recmo dete trenira odbojku jer si recimo ti bio odbojkas par ekselans i ne znas sta sad da radis... mislim ima tu dublje osihologije, jer ni jedno ni drugo nije pogresno. Mada po meni treba slusati zelje dece kad su u pitanju sportovi i druge neke aktivnosti.

Ja se uvek setim moje bivse komsinice koju su upisali na klavir sa 4 ili 5 godina ... i 15 godina je svaki dan drndala taj klavir da bi mi na kraju srednje skole rekla da ga je uvek mrzela, ali da nije mogla da razocara mamu i tetku koje su pijanistkinje i svaki put kad bi htela da im saopsti da ce da napusti klavir, one bi briznule u plac i onda se ona sazali ... koje psihicko maltretiranje  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 
Citat
Za zene: Ako ste se nekada zapitale zasto muskarci to vole zapitajte se zasto volite da popijete kafu sa omiljenom prijateljicom. Nije stvar u tome da vam se bas pije kafa ali je stvar u tome da zelite da se ispricate sa njom tj razlog je isto tako socioloski kao i gledanje fudbala sa drustvom

Marko ma ok je to. Samo mene brine kako sam ja muza navukla na moju seriju a on mene nikada da ucestvujem u gledanju utakmica. Smile
Nego, pre sam bila jako bezobrazna pa sam govorila da su to 20 kretena koji trce za jednom loptom i latentni pederi koji se tusiraju zajedno i lupkaju po guzi. A onda dobijem kontra komentar : da, ti ljudi imaju novca vise nego sto ti mozes da zamislis Smile
Jbg, fudbal je mnoooogo cenjen u muskom i ponekom zenskom svetu. Ima i zena koje su toliko zagrizene za sport da je to neverovatno. Prate sve. Navijaju kalo lude, idu na utakmice.....
Meni je to fuj, iskreno. Nijedan sport ne mogu da gledam. Ali priznajem da gledam reprezentaciju kad je u nekom finalu. Volim taj osecaj ponosa kad mi pobedino. I raspekmezim se kad su na pobednickom tronu i dobijaju medalje ili pehar.
Ako je meni to tako, osecanje jako, za poneke utakmice onda mogu da shvatim i muske koji tako navijaju za svoj tim.
Ono sto mi je drago je to da sam ovde procitala da se i drugi muskarci ponasaju identicno kao i moj muskarac Smile
Dobro je, mislila sam da sam se udala za nekog fudbal frika  Smile
U svakom slucaju, volite fudbal , to je potpuno ok.
Samo se nemojte mnogo nervirati jer predprosle godine je jedan momak doziveo mozdani udar zbog navijanja  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Ma znam, to je sad ceo proces  Smile  ne bi da detetu nesto nameces, ali ipak bi zeleo da ti recmo dete trenira odbojku jer si recimo ti bio odbojkas par ekselans i ne znas sta sad da radis... mislim ima tu dublje osihologije, jer ni jedno ni drugo nije pogresno. Mada po meni treba slusati zelje dece kad su u pitanju sportovi i druge neke aktivnosti.

Ja se uvek setim moje bivse komsinice koju su upisali na klavir sa 4 ili 5 godina ... i 15 godina je svaki dan drndala taj klavir da bi mi na kraju srednje skole rekla da ga je uvek mrzela, ali da nije mogla da razocara mamu i tetku koje su pijanistkinje i svaki put kad bi htela da im saopsti da ce da napusti klavir, one bi briznule u plac i onda se ona sazali ... koje psihicko maltretiranje  Smile

Mene niko ni na sta ne moze nagovoriti Smile Smile

Pa da, to da... ako ti je ovaj bagerista i ti mora da kopas bunareve... meni cale bio fudbaler ali on me nije terao ni da zivim ako necu... jednom je cak i zaboravio kad sam rodjen Smile

Citat
Marko ma ok je to.

Sandra, kome pricas? Smile Smile
« Poslednja izmena: 18. Jan 2011, 09:09:56 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Kad neko kaže 22 kretena koji 90 minuta trče za loptom! ZADAVIO BIH! Pa to kad kaže ona(j) koji gleda serije gde u svakoj ćorav progleda, nepokretan prohoda, gluv pročuje,... dakle sve znaš šta će se desiti i opet gledaš!
Volim sport, volim da gledam, volim da idem na utakmice, volim da navijam, i boli me uvo! Uživam u tome. A ti ostali neka se zatvore u 4 zida u uz pink......ja ću raditi ono što volim.

Nego jedna druga stavr meni nije jasna. Kako neko može da navija recimo za Real, Mančester, Liverpul, Inter,.... a nikada u životu nisu gledali taj klub uživo, nikada nisu išli na njihove utakmice ili eventualno ako neko od naših klubova se sastane sa njima i onda krene ludilo, daj karte ti ovo ti ono pa oterao bih u 16 majčine. Sede ispred teleteksta i kao navijaju, lože se  aaa kop ludilo.... ti ljudi su mi baš nejasni.
IP sačuvana
social share
PIVO,KRIGLA,ČAŠA,FLAŠA,... http://forum.burek.com/breweriane-t531171.html
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Ne navijaju, samo simpatisu te klubove Smile
« Poslednja izmena: 18. Jan 2011, 09:35:09 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Ma bre barte jasno dođe i kaže navijam za tog i tog. Ne za Zvezdu ne za Prtizan. Kako može tako? Kako može da se loži na Mesija, Ronalda,...a najbliže što im je bio to je 10 000 km zajebite to. I onda Inter osvoji ligu šampiona i ortak mi sedne na mozak naredna 20 dana.
Skrenuh sa teme malo, al šta ću.
IP sačuvana
social share
PIVO,KRIGLA,ČAŠA,FLAŠA,... http://forum.burek.com/breweriane-t531171.html
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
ja volim sport, volim i fudbal, ali me utakmice en privlace ni malo... bila sam na jednom derbiju i dozivela niz neprijatnosti, ali smatram to licnom greskom, jer je bio derbi visokog rizika i nije ni trebalo da idem ..

Lepo je simpatisati neki klub i pratiti utakmice, ali kladiti se besomucno, pratiti klub na gostovanjima, pomesati prioritete zarad navijanja, to mi je pomalo neshvatljivo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Ma bre barte jasno dođe i kaže navijam za tog i tog. Ne za Zvezdu ne za Prtizan. Kako može tako? Kako može da se loži na Mesija, Ronalda,...a najbliže što im je bio to je 10 000 km zajebite to. I onda Inter osvoji ligu šampiona i ortak mi sedne na mozak naredna 20 dana.
Skrenuh sa teme malo, al šta ću.

To da... ima i takvih ali vrlo malo... bar od ljudi koje ja znam. Pa brate mog druga keva zajebava kad izgubi Arsenal koliki je zaludjenik.

ja volim sport, volim i fudbal, ali me utakmice en privlace ni malo... bila sam na jednom derbiju i dozivela niz neprijatnosti, ali smatram to licnom greskom, jer je bio derbi visokog rizika i nije ni trebalo da idem ..

Lepo je simpatisati neki klub i pratiti utakmice, ali kladiti se besomucno, pratiti klub na gostovanjima, pomesati prioritete zarad navijanja, to mi je pomalo neshvatljivo.

Pa Mule, nekima su to prvi prioriteti... naravno, vecini dece koje jos uvek izdrzavaju roditelji...

A pazi ti, meni (samo meni) treba 1000 dinkica da odem na samo jednu utakmicu + ako uracunam i burazera to ode na dosta vise... a to je jedna utakmica, samo jedna... a ima i drugih sportova. Mnogo je...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 32
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 21:28:20
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.084 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.