Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 09:16:02
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 32
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zašto su muškarci opsednuti fudbalom?  (Pročitano 33952 puta)
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
ja ne volim da pijem kafu sa prijateljicom nesto posebno .. ali volim da okupim pet drugarica i da odemo u ludi nocni provod do 5 ujutru ... to je moj socioloski aspekt  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3722
Zastava Hafnarfjörður, Iceland
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
Sagem xg6
nikad mi neće biti jasno zašto je interesantno gledati kako ljudi trče za loptom  Smile

Kad za prvi rodjendan dobijes loptu, pa za drugi dobijes loptu, kad podjes u skolu a imas 7 lopti u kuci samo od rodjendana, kad te cela muska familija "uci" da navijas za PFC/CZ kako da ne zavolis sport?
IP sačuvana
social share
"Za stolom se vode često razgovori prazni, bledi a teren je pravo mesto da se vidi ko šta vredi." - Dusko Radovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
meni je to )da se niko ne naljuti) malo bezveze, isto mi je kao i kada roditelji probuse usi detetu kad je jos beba  Smile

sta ako dete nece da ima busne usi, pa zar nije lepse da samo odluci kad dodje u te neke godine da li ce da ima busne usi ili nece  Smile  ili te krste u crkvi zato sto boze moras da budes krsten ...

mislim da dete treba pustiti da samo izabere kojim ce sportom da se bavi, mozda uopste ne zeli da se bavi sportom, mozda hoce da bude baletan ...

Nego je mislim problem u roditeljima koji cine sve da njihovo musko dete bude "muskarcina" sa 5 godina zivota .. te ga siluju loptama, utakmicama i treninzima, jer tata se pali na fudbal  Smile

ne kazem da je to kod tebe slucaj, ali moje misljenje je to neko .. jednostavno treba pustiti dete da samo pokaze afinitet prema necemu  Smile
« Poslednja izmena: 18. Jan 2011, 04:15:44 od MunkaZe »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.628.0
mob
I-mate 30 Pro
nikad mi neće biti jasno zašto je interesantno gledati kako ljudi trče za loptom  Smile

Kad za prvi rodjendan dobijes loptu, pa za drugi dobijes loptu, kad podjes u skolu a imas 7 lopti u kuci samo od rodjendana, kad te cela muska familija "uci" da navijas za PFC/CZ kako da ne zavolis sport?

Nije to do tebe,nisi ti mogao da biras gde ces da se rodis....

Inace ja imam kuglicu na levom uvetu,ali ne nosim mindjusu od kad je to izaslo iz mode...osnovna skola negde...

Mnogo je lakse vaspitavati decu po nekom modalitetu koji drustvo namece preko zabave za "lake" mase....ono drugo zahteva mnogo vise rada i strpljenja...a ima i roditelja koji i sami nisu prosto taj kalibar...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13

mozda hoce da bude baletan ...

Smile Smile

Ehm, a sta je tu interesanto, gledati balet, klizanje, etc?Meni, to nije ni malo interesantno, pre bih rekao smor.ALI, zato volim da gledam fudbal, kosarku, itd, jer je zanimljivo, mislim, vrsta zabave, zar ne?Tako da razumem kako neko moze da voli balet, itd. Smile
Mislim, mozemo i tako da gledamo, isto ja mogu da kazem, sta je tu interesanto, sto neki skacu i klizaju po ledu... Smile

Tema...opsednut...pa jbg, to zavisi od coveka, barem sto se mene tice, nisam toliko "opsednut", volim da gledam, ali necu umreti ako propustim koju utakmicu.

Inace, ne zaboravimo i neizvestnost, i nerviranje, kad cekas da nekim tim da gol, da bi dobio na kladionici... Smile Smile
IP sačuvana
social share

Calmly.. walk down the road.. and into your death..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.628.0
mob
I-mate 30 Pro
Balet...pa gde si ti to gledao....tu se uopste ne radi o tome....
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 54
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Motorola 
pitanje je da li su zdravo opsednuti ili bolesno? bolesno je kladjenje, preci pola sveta da odgledas utakmicu na stadionu ili stalno gledanje sportskih kanala. to necu nikada razumeti da 115min gledas 22 muskarca kako trce za jednom loptom. i to tako bezbroj puta. razumem da fudbaleri to rade da zarade novac i divim im se sto imaju toliku kondiciju da trce...sledi pitanje....sta imam ja od toga da ih gledam i navijam za njih?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Balet...pa gde si ti to gledao....

Ima na satelitu sve Smile Inace to sam naveo samo kao primer, navedi ti sta god hoces.

bolesno je kladjenje

Bolesno je kad potrosis sve pare na to, ako je umereno, ne slazem se. Smile

sta imam ja od toga da ih gledam i navijam za njih?

Here we go again...sta imas od toga sto gledas recimo klizanje?Sta imas od toga, sto gledas tv?Filmove?Slusas muziku?Sta imas od toga, sto si sad na kompu, kad treba da se "spava", ili uopste?Sta imas od toga kad sa nekim popijes sok/kafu/bilo sta, sta imas od toga?Mozemo tako do sutra...tako da je to pitanje glupo.Znas sta je zabava, zar ne?
E to ti je fudbal, ako ti nije zabavno, niko te ne tera da gledas, tako je i sa svim ovde gore navedenim stvarima.
Eto recimo, klizaci, kao i fudbaleri zaradjuju pare...da ih niko ne gleda, niti ih smatra "zabavnim", znas sta bi zaradjivali?Qrac, e to.Razumem...ne volis...ali zato volis nesto drugo, sto te zabavlja.
« Poslednja izmena: 18. Jan 2011, 05:45:22 od pleybeck »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 54
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Motorola 
Citat

pa sa umerenim nacinom se i pocinje

na sport gledam kao na vestinu, a ne kao zabavu.
isto je kao kada neka bakica isplete dzemper ili ishleka stolnjak.
to dvoje se samo razlikuje po kolicini ulozenog truda i vremena.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Citat

pa sa umerenim nacinom se i pocinje

na sport gledam kao na vestinu, a ne kao zabavu.
isto je kao kada neka bakica isplete dzemper ili ishleka stolnjak.
to dvoje se samo razlikuje po kolicini ulozenog truda i vremena.

Not really...eto, ja sam se kladio, jedno 200-300 puta mozda, mozda malo vise, tokom zadnjih 10-11 godina.I pre 1-2 godine prestao sam skroz, a i to je pre bilo 30-50 din, nedeljno mozda, na 1 listic Smile Ako mozes sebe da kontrolises, nije bolest.

I fudbaleri imaju vestinu, zavisi kako gledas na to... Smile Ali pre svega je tu zbog neke zabave valjda?Niti mi je zabavno, niti zanimljivo da gledam klizace, kako skacu, i izvodu ko to zna sta sve.Ali zato volim kad vidim, da recimo jedan fudbaler prodje troje njih, i zabije golmanu gol Smile Treba imati neku "vestinu" i za to, zar ne?Mislim, da nemaju, onda bi svako mogao da igra po Evropi, i zaradjuje na stotine miliona godisnje Smiley.Ocigledno fudbal ne volis, i to razumem, ali nikad necu da razumem, kad neko pita tako, "sta imam od toga?".Pa je, valjda gledas i ti neki drugi sport, zapitaj sebe, sta ti imas od toga.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 32
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 09:16:02
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.121 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.