Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Avg 2025, 19:57:03
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zašto su lepe žene same?  (Pročitano 25263 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 25.0
mob
Nokia 
Jesam ali ti si davno pisala o tome, i o raznim drugih seksualnim egzibicijama Smile

Verujem da si mlada i lepa i da si sama, zato ti je potreban marketing. Evo ja ti pomazem.  Smile Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

I am a naughty Leonora.

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 19397
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
mob
Nokia 
Jesam ali ti si davno pisala o tome, i o raznim drugih seksualnim egzibicijama Smile

Verujem da si mlada i lepa i da si sama, zato ti je potreban marketing. Evo ja ti pomazem.  Smile Smile

Pazi ako vec pises da sam pisala, onda te molim za dokaze u suprotnom, smatracu te neozbiljnim igracem Smile
IP sačuvana
social share

Never stop showing someone how much they mean to you. 
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 25.0
mob
Nokia 
Sta predlazes?
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
mob
Samsung 111111
mora volvo dzip, molim te..  Smile
vidi, kako da ti kazem ovo, a da ne zvuci previse grubo.. musko ako nema para, on je prvo samom sebi los.. nezadovoljan je i to se odrazava na sve sfere zivota, isto je i kod zena, ali one imaju malo drugaciji pristup
razumem osobe koje biraju partnere boljeg materijalnog statusa, ima previse prednosti.. ipak bez emocija to je za moj ukus malo gorko, ali podrzavam ko to moze
ko moze da bira, bolje da izabere pametno.. najlepsi je zivot kad ubijes vise muva odjednom  Smile  oni sto ne biraju, njima je valjda svejedno, ne znam.. a ima i oni sto pustaju da ih samo ljubav vodi.. za njih ne znam koliko su stabilni, ali bar im nece manjkati te ljubavi koja stvarno zna da ulepsa zivot..
svako neka sebi pravi sta je hteo, ali postaje dosadno vikati kako su zene zle, jer hoce samo pare.. pocinjem da se pitam sta hoce muskarci uopste, jel hoce zene ili da ih niko nikad ne procenjuje ni po cemu jer od toga nece pobeci ni u bogatstvu ni u siromastvu  Smile

Cekaj,pa ko je srecan ako zivi na ivici egzistencije  Smile I iskreno meni je to udaj se za imucnog sviranje kurcu.To najsikrenije kazem.

E sad znas gde si upravu..U tome da zene jure sposobne muskarce.Muskarci lepe i pametne zene,a zene sposobne muskarce.
Kod muskarca lepota nije narocito bitna stavka..Da se ne lazemo bezveze.Ruzan muskarac moze da prodje,ruzna zena..tesko.

Ali da li treba traziti devojku ili decka prema materijalnom statusu ?  Smile
Pa ja sam misljenja da smo pre veliki broj godina prevazisli zivotnje i vece gnezdo , bolja livada i posedovanje resursa nije presudan faktor  Smile
Ja ne bih mogao da budem ni prijatelj sa nekim ko mi ne prija,pa moze on da poseduje i avione i kamione a kamoli da sa nekim vaspitavam decu,spavam i oslanjam se kad mi zatreba samo zato sto ta neka ima bolji saldo.

E tu zene prave gresku..jure one koji imaju kintu ne trudeci se da ukapiraju ko je on ustvari..I nakon par godina je on muska kurva (vara je),muski slabic (bije je),neandretalac (seljacina) ...... I dodaj po volji.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 31.0.1650.59
znas kako, zavisi sta znaci "ima kintu". Imas primer devojke sa sela koja je radila u trafici za 16.000. Za nju je neko ko ima prosecnu beogradsku platu dobra prilika. Mozda ona juri kintu, jer nije htela u svom selu da bude sa Zikom koji radi u podrumu pica za 22.000. Nego je dosla u Bg i smuvala se sa Mikom koji je poslovodja u Inter Sportu za 45.000. Sve zavisi sta je kome "materijalno", jer ne mogu svi da se zabavljaju sa Bajatovicem i Kosticem... i Markom Miskovicem i njihovim klonovima..

tako da to u principu ne znas kad pocnes vezu sa osobom da li je ona sa tobom i zbog nekog tvog materijalnog momenta.. to moze biti cinjenica da imas svoj stan, a ona nema nista svoje, a imate recimo iste plate.. mozda je ona u prosloj vezi bila sa nekim ko nema nista svoje pa je resila da promeni svoje prioritete.. paranoja a  Smile  Smile
to sto mi mislimo da znamo ljude i njihove karaktere, to u vecini slucajeva moz da okacis macku o rep  Smile
ono sto je svetlo u celoj stvari je osecaj koji ti neko pruza, pa se nekako uhvatis za to kao lajtmotiv koji te nosi kroz zajednicu..ali zapravo ti ne mozes znati nikad pravo stanje stvari jer su ljudi strasno prilagodljivi svim situacijama ako imaju neke skrivene motive  Smile 
naravno sve to ispliva nekad.. sta kaze sudija na brakorazvodnim parnicama: "tri od cetiri braka zavrse razvodom"..
to mora da ima uporiste u poremecenom sistemu svih vrednosti, jer ne postoji drugi precizan razlog.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 11.10
mob
Samsung 111111
Cekaj stani suma sumarum ti hoces da kazes da je materijalna stvar ono sto cini vezu ali da mi pritom treba da zivimo u bajci da nije tako tj pravimo se ludi i svima lepo  Smile
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Sve je ok, znam ko si, no hard feelings ;)

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 762
Zastava Munze Konza
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.07.0
mob
Samsung GalaxyS3
Zaboravih da napomenem - siguran sam da ima mnogo vise ruznih zena koje su same, tako da je naslov teme prilicno relativan  Smile
IP sačuvana
social share
Kill all my demons and my angels might die too
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Звезда је живот,све друго су ситнице...

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 46
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 31.0.1650.63
mob
Samsung Duos
Citat
a ona prelepa!
tesko je to prokletstvo!
strasno...
IP sačuvana
social share
"И да сви Срби напусте Косово, остали би монаси! И да оду монаси, остале би цркве! И да разоре цркве, остала би црквишта! И да затру црквишта, остале би кости косовских јунака којима је засејана косовска земља! И да изметну кости, остале би сенке наших предака и свих оних који су икада на Косову живели и у косовским светињама молили!!!"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 46
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 31.0.1650.63
mob
Samsung Duos
Ako je verovati onim modelima idealne lepote objavljenim ovih dana, lepa zena po muskim standardima je poprilicno muskobanjasta.

Toliko o tome.  Smile
ma kakvi,lazu bre...
IP sačuvana
social share
"И да сви Срби напусте Косово, остали би монаси! И да оду монаси, остале би цркве! И да разоре цркве, остала би црквишта! И да затру црквишта, остале би кости косовских јунака којима је засејана косовска земља! И да изметну кости, остале би сенке наших предака и свих оних који су икада на Косову живели и у косовским светињама молили!!!"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 46
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 31.0.1650.63
mob
Samsung Duos

"tri od cetiri braka zavrse razvodom"..
to mora da ima uporiste u poremecenom sistemu svih vrednosti, jer ne postoji drugi precizan razlog.
Citat
od ta tri,dva braka su zato sto je devojka ostala trudna posle par vidjanja sa decko,pa ajde vencanje...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Avg 2025, 19:57:03
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.088 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.