Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Avg 2025, 02:38:53
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zašto su lepe žene same?  (Pročitano 25315 puta)
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Safari 534.30
mene su sve mudrosti napustile, shvatile su da nemaju uporiste tamo gde se donose odluke, u mozgu  Smile
lepe zene su i u stranim zemljama same  Smile  Smile  veoma lepe i veoma uspesne, imaju vremena za muskarce, ali im uopste nisu potrebni, tako deluje.. meni je to ok.. izaberes da nemas tu muku da se sa nekim uskladjujes na ustrb zivaca i gubljenja identiteta u nekom procentu.. zivis pravolinijski, sta ja znam, ima u tome dosta pozitivnih momenata

ipak, ja nisam u tom fazonu  Smile  ali ko zna, mozda i to jednom budem  Smile kad dospem na neki visi nivo svesti  Smile  za sad sam i dalje plitka.. kokosh  Smile ko i ti  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Sve je ok, znam ko si, no hard feelings ;)

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 762
Zastava Munze Konza
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.07.0
mob
Samsung GalaxyS3
uf ozenjene posebno volim, moja omiljena sorta Smile

Nisam ozenjen, ali sam dugo u vezi - dakle predji na stvar  Smile
IP sačuvana
social share
Kill all my demons and my angels might die too
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Звезда је живот,све друго су ситнице...

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 46
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 31.0.1650.63
mob
Samsung Duos
ozenjeni moraju sa nekim da varaju  Smile uglavnom su to zene  Smile

a lepe zene su same jer su shvatile da im je tako lakse u zivotu, i sta vi vecito hocete da spojite zenu sa nekim, pa makar i lepu  Smile dosadni ste  Smile
joj video bi ja tebe da si udata za nekog ko je stalno na bureku,pa ti bi zeno fras dobila... odma bi ti adresa bila i kovinu!  Smile
IP sačuvana
social share
"И да сви Срби напусте Косово, остали би монаси! И да оду монаси, остале би цркве! И да разоре цркве, остала би црквишта! И да затру црквишта, остале би кости косовских јунака којима је засејана косовска земља! И да изметну кости, остале би сенке наших предака и свих оних који су икада на Косову живели и у косовским светињама молили!!!"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 46
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 31.0.1650.63
mob
Samsung Duos
1. Vecina muskaraca se plasi da im pridje da ne bi bili odbijeni
2. Lepe zene verovatno imaju vise kriterijume (izgled, finansije,status ...) pa imaju manji izbor
3. Same su jer je to njihov izbor

Osim ova 3 razloga ne vidim neki drugi, koji bi lepe, razlikovao od manje lepih zena ... jer ruzne zene ne postoje - postoji samo manjak rakije.
super si ovo rekao,slazem sa kecom,ali ima samo dva razloga po meni,a drugi su samo finansije! moze muskarac lepo da izgleda,ali ako nema para,onda je za zene kesa!  Smile
IP sačuvana
social share
"И да сви Срби напусте Косово, остали би монаси! И да оду монаси, остале би цркве! И да разоре цркве, остала би црквишта! И да затру црквишта, остале би кости косовских јунака којима је засејана косовска земља! И да изметну кости, остале би сенке наших предака и свих оних који су икада на Косову живели и у косовским светињама молили!!!"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 46
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 31.0.1650.63
mob
Samsung Duos
i to sam licno imao dosta puta da se uverim... ne govorim za sebe,nego za devojke koje sam upoznao i drugare koji su dobijali korpe jer ili imaju malo losija kola ili ih ni nemaju! tako je sve jasno!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Safari 534.30
mora volvo dzip, molim te..  Smile
vidi, kako da ti kazem ovo, a da ne zvuci previse grubo.. musko ako nema para, on je prvo samom sebi los.. nezadovoljan je i to se odrazava na sve sfere zivota, isto je i kod zena, ali one imaju malo drugaciji pristup

razumem osobe koje biraju partnere boljeg materijalnog statusa, ima previse prednosti.. ipak bez emocija to je za moj ukus malo gorko, ali podrzavam ko to moze

ko moze da bira, bolje da izabere pametno.. najlepsi je zivot kad ubijes vise muva odjednom  Smile  oni sto ne biraju, njima je valjda svejedno, ne znam.. a ima i oni sto pustaju da ih samo ljubav vodi.. za njih ne znam koliko su stabilni, ali bar im nece manjkati te ljubavi koja stvarno zna da ulepsa zivot..

svako neka sebi pravi sta je hteo, ali postaje dosadno vikati kako su zene zle, jer hoce samo pare.. pocinjem da se pitam sta hoce muskarci uopste, jel hoce zene ili da ih niko nikad ne procenjuje ni po cemu jer od toga nece pobeci ni u bogatstvu ni u siromastvu  Smile
« Poslednja izmena: 13. Dec 2013, 01:59:37 od MunkaZe »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 46
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 31.0.1650.63
mob
Samsung Duos
mora volvo dzip, molim te..  Smile
vidi, kako da ti kazem ovo, a da ne zvuci previse grubo.. musko ako nema para, on je prvo samom sebi los.. nezadovoljan je i to se odrazava na sve sfere zivota, isto je i kod zena, ali one imaju malo drugaciji pristup

razumem osobe koje biraju partnere boljeg materijalnog statusa, ima previse prednosti.. ipak bez emocija to je za moj ukus malo gorko, ali podrzavam ko to moze

ko moze da bira, bolje da izabere pametno.. najlepsi je zivot kad ubijes vise muva odjednom  Smile  oni sto ne biraju, njima je valjda svejedno, ne znam.. a ima i oni sto pustaju da ih samo ljubav vodi.. za njih ne znam koliko su stabilni, ali bar im nece manjkati te ljubavi koja stvarno zna da ulepsa zivot..

svako neka sebi pravi sta je hteo, ali postaje dosadno vikati kako su zene zle, jer hoce samo pare.. pocinjem da se pitam sta hoce muskarci uopste, jel hoce zene ili da ih niko nikad ne procenjuje ni po cemu jer od toga nece pobeci ni u bogatstvu ni u siromastvu  Smile
nikad se ne zna sta te moze zadesiti u zivotu,moze i taj momak koji se stvarno bori,nema srece,kasnije da usreci tu devojku koja je sa njim iz ljubavi... znam jednu zensku osobu koja isla ka tome da ima para,kasnije se jako pokajala sto se udala za tog lika i rodila mu dvoje dece... ima covek para,nikad nije kuci,vara je... a ona prelepa!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

I am a naughty Leonora.

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 19397
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
mob
Nokia 
Citat
a ona prelepa!
tesko je to prokletstvo!
IP sačuvana
social share

Never stop showing someone how much they mean to you. 
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 25.0
mob
Nokia 
mene su sve mudrosti napustile, shvatile su da nemaju uporiste tamo gde se donose odluke, u mozgu  Smile
lepe zene su i u stranim zemljama same  Smile  Smile  veoma lepe i veoma uspesne, imaju vremena za muskarce, ali im uopste nisu potrebni, tako deluje.. meni je to ok.. izaberes da nemas tu muku da se sa nekim uskladjujes na ustrb zivaca i gubljenja identiteta u nekom procentu.. zivis pravolinijski, sta ja znam, ima u tome dosta pozitivnih momenata

ipak, ja nisam u tom fazonu  Smile  ali ko zna, mozda i to jednom budem  Smile kad dospem na neki visi nivo svesti  Smile  za sad sam i dalje plitka.. kokosh  Smile ko i ti  Smile Smile

Tu sam te cekala Smile Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
Ja mislim da je neko na pocetku ove teme trebao da definise termin "lepe zene",jer se na temi o njima govori u trecem licu kao o nekim mitskim bicima,svi su culi za njih,ali jos niko nije video.A i ko ih je video taj tvrdi da su to sponzoruse koje love tajkune.Nece biti bas tako...
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Avg 2025, 02:38:53
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.121 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.