Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 18:48:33
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zašto su lepe žene same?  (Pročitano 25412 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.57
Kolko kinti za tu dushu?  I jel moze na rate Smiley

Iskreno Arijada problem je sledeci, ne mozes vise da razlikujes koja je normalna a koja nije, a pod tim normalna smatram standardno luda, ne luda luda Smiley

Ја мислим да је данас најлакше разликовати ''нормалне'' од ''ненормалних''...

Пре на пример тридесет година све су биле мање-више исте...сад само треба да погледаш и видиш која је бичарка а која није...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 25.0
mob
Nokia 
Greska je sto se devojke traze po tim kaficima.  Jebi ga, najbolje je da ti neka prijateljica nabaci, ili neki prijatelj, mesto sto se petljas sa koje kim na tim zurkama, to vazi za oba pola.

Ja sve vise primecujem, da inteligencija, dobrota, mudrost, pozrtvovanost, saosecajnost itd, nisu uopste trazeni artikli. Sad mi mozemo da pricamo do sutra kako ja gresim ali stvar je takva.

Na svakih 20 zena mozda nadjes 1-2 da ne razmisljaju samo o lovi, a najmanje je jedna od njih zauzeta, tako da su ti shanse mnogo lose.

Sto se tice sexa, to nije tesko vise, jer svi se jebu ko stuke, a sto se veze tice, tu je situacija katastrofa, jos pogotovo kada vidis mladje generacije.

Ma idi...i to nabacivanje, ume da se opasno obije o glavu... Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 25.0
Greska je sto se devojke traze po tim kaficima.  Jebi ga, najbolje je da ti neka prijateljica nabaci, ili neki prijatelj, mesto sto se petljas sa koje kim na tim zurkama, to vazi za oba pola.

Ja sve vise primecujem, da inteligencija, dobrota, mudrost, pozrtvovanost, saosecajnost itd, nisu uopste trazeni artikli. Sad mi mozemo da pricamo do sutra kako ja gresim ali stvar je takva.

Na svakih 20 zena mozda nadjes 1-2 da ne razmisljaju samo o lovi, a najmanje je jedna od njih zauzeta, tako da su ti shanse mnogo lose.

Sto se tice sexa, to nije tesko vise, jer svi se jebu ko stuke, a sto se veze tice, tu je situacija katastrofa, jos pogotovo kada vidis mladje generacije.

Ma idi...i to nabacivanje, ume da se opasno obije o glavu... Smile
Pa jbg Sandra, posle ti je lakse da prijatelju razbijes glavu jer te zajebao-la Smiley

Kolko kinti za tu dushu?  I jel moze na rate Smiley

Iskreno Arijada problem je sledeci, ne mozes vise da razlikujes koja je normalna a koja nije, a pod tim normalna smatram standardno luda, ne luda luda Smiley

Ја мислим да је данас најлакше разликовати ''нормалне'' од ''ненормалних''...

Пре на пример тридесет година све су биле мање-више исте...сад само треба да погледаш и видиш која је бичарка а која није...

Ja izgleda ne mogu.  Po cemu razlikujes?
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.57

Ево чисто по изгледу...

Кило пудера, шминке и шта ти ја знам већ, вечити допичњаци, сисе у првом плану итд...

То ти све указује да је највероватније у питању бичарка...

Понашање још може да потврди или оповргне ту претпоставку мада је углавном потврди...

Пре је било срамота бити бичарка а сада више није...па тако да свако у крају зна која се откида од курца, која је спонзоруша итд...а то се по понашању и изгледу у 99% случајева може видети.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Safari 534.30
Citat
i onda nakon sto imaju te divne, postene, vaspitane i vredne zenice, pocnu da uzimaju sve zdravo za gotovo i krenu da je varaju sa raznim vrstama nizih bica koje tada postanu WOW

Gde ti vidis da sam ja rekao da su ove divne i postene  Smile

Nisi ukapirala sta sam rekao..A to je da lepota nije potreban i dovoljan uslov da bi muskarac bio sa nekom zenom neko vreme.
Za seks ponekad nije potrebno ni da je posebno lepa  Smile

naravno da sam ukapirala sta si hteo da kazes, pa sam se nadovezala tuznom istinom, kako to inace u zivotu bude

muskarac sebi bira i lepu i sposobnu i vrednu i urednu i vaspitanu i finu i onda kad mu dosadi ili i bez ikakvog razloga, pocne da je vara sa jednom ili 12 onih koje je do tada smatrao nepodobnim za sebe, ali pogodnim za svoju kiticu  Smile

i onda vise ne igra ulogu ni uredna kuca, ni cista deca, ni nahranjeno dupe, samo napirlitana cica-maca koja nema obaveze, jer njegova zena "stlno nesto radi i ugadja mu" a to je dosadno  Smile  Smile

mislim standardan model, razumemo se  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
muskarac sebi bira i lepu i sposobnu i vrednu i urednu i vaspitanu i finu i onda kad mu dosadi ili i bez ikakvog razloga, pocne da je vara sa jednom ili 12 onih koje je do tada smatrao nepodobnim za sebe, ali pogodnim za svoju kiticu  Smile

You know your knowledge girl  Smile

--
Mada to je uopste ljudska  psihologija, koja kaze da ljudi ne zele da budu srecni tj. covjek dok je zenom uziva sa ljubavnicom, a kad bi se razveo, ne bi ga ljubavnica narocito zanimala.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 25.0

Ево чисто по изгледу...

Кило пудера, шминке и шта ти ја знам већ, вечити допичњаци, сисе у првом плану итд...

То ти све указује да је највероватније у питању бичарка...

Понашање још може да потврди или оповргне ту претпоставку мада је углавном потврди...

Пре је било срамота бити бичарка а сада више није...па тако да свако у крају зна која се откида од курца, која је спонзоруша итд...а то се по понашању и изгледу у 99% случајева може видети.
Tu ima istine u tome sto pricas, samo koliko zena ide tom linijom zbog uticaja svoje sredine? Dakle, i medju tim zenama verovatno imas neku koja je vredna, ali se krije u tom zbunu jer ostale zivotinje vole da pasu.

Ja ne znam kakva je situacija u Srbiji, mada gledajuci slike sa neta, ne vidim veliku razliku od ovih koje vidjam u USA, a sa ovima u USA nema covek sta da razgovara, jer zive u virtuelnom svetu.

@munkaze
Imas pravo Munka, samo to je zato sto je takav vid coveka kreten, i oboje moraju na tome da rade da odrze vezu zanimljivom.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Safari 534.30
vish te sa kilo podera ja slabo poznajem.. uglavnom poznajem zene koje su veoma pristojnog izgleda, umerene, lepe, inteligentne, talentovane itd.. ali vecinom su u vezama iz interesa ili tragaju za interesnom vezom, to je moj zakljucak na osnovu posmatranja mog okruzenja i iskreno, meni to uopste ni ne para ni oci ni usi, njihova stvar

ali mi para po zelucu kad te takve osobe pocnu da se foliraju kako zive u brakovima ili vezama punim ljubavi i razumevanja.. to mi je revolucionarno sranje a takvih je trilijardu  Smile

a to za ljubavnice i svalere, to je zato sto ljudi ne zele srecu, ne umeju da je prepoznaju i ne umeju da se u njoj snadju, to si potpuno u pravu, ali ja mislim da su svi ljudi takvi, samo je pitanje koliko si fleksibilan da zivis u subjektivnoj nesreci, jer od toga zavisi kad ces da prevaris , bas nas je napravio sa hiljadu gresaka, alal mu univerzum  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
Hmh, kreten jeste ali sta to znaci.. kad ti je neko blizak muskarac takav kreten.

Tj. takvi su ljudi. Mozemo da se distanciramo od te price mislima, ali "oni su medju nama" Smiley tj. zivi su ljudi, normalni takoreci.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Safari 534.30
i ti si taj ljud  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 18:48:33
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.