Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 17:45:10
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zasto ste glasali za Kostunicu i DSS?  (Pročitano 15978 puta)
Hronicar svakodnevice

Seti se krstaških ratova...

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 550
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Siemens A65

Citat
За тебе је и Столе Пикси академик!
Citat

Кад човек не зна шта да напише, боље да не пише свашта..
Само сам реално оценила ситуацију, али подсећам да није било питање ко је за мене академик  Smile
IP sačuvana
social share
Šta sanjam, a šta mi se dešava ? - Ivo Andrić
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Patriotizam je utočište za šljam

Zodijak
Pol
Poruke 1252
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Meni je ustvari najbolji reeper šta o nekome misle ovakvi kao Duh Sekire koji su sposobni da nekome prete nklanjem dece.
Onaj o kome takvi imaju dobro mišljenje ne može biti dobar.
IP sačuvana
social share
Margaret Mead : Never doubt that a small group of thoughtful, committed citizens can change the world. Indeed, it is the only thing that ever has.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

lepim plakate po gradu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5550
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
E ako je Baja rekao...
IP sačuvana
social share
Izreci, pa se ispeci
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Meni je ustvari najbolji reeper šta o nekome misle ovakvi kao Duh Sekire koji su sposobni da nekome prete nklanjem dece.
Onaj o kome takvi imaju dobro mišljenje ne može biti dobar.

То ко је претио питај твог другара Елвина.
Позната је ствар на Крстарици не само да једна особа може да има више налога, већ и једну шифру дели више људи.
А тај коме је прећено ако има децу ја сам кинески цар.
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 181
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung 
gde vi dodjoste a krenuli smo od "Mute"
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Andreja Mladenović o novoj vladi
Tadiću ćemo izneti i ekonomsku platformu
Portparol DSS Andreja Mladenović najavio je za „Blic“ da će narodnjačka koalicija DSS - NS na narednom sastanku sa predsednikom Borisom Tadićem povodom formiranja nove vlade izneti drugi deo platforme koji sadrži njihov predlog rešavanja ekonomskih pitanja.

- Deo platforme koji se odnosi na Kosovo predstavili smo Tadiću u prvom krugu konsultacija, a na sastanku koji sledi iznećemo deo koji se odnosi na ekonomske teme - rekao je Mladenović koji nije precizirao iz koliko se delova sastoji platforma DSS, niti kada će na red doći razgovori o formiranju vlade i personalnim pitanjima.

Inače, formiranje nove vlade i mučna atmosfera koja prati konsultacije u vezi s tim, juče su bili u drugom planu zbog posete izaslanika UN Martija Ahtisarija koji je predstavio svoj plan za Kosmet.

Odluka Republičke izborne komisije da se 8. februara održe ponovljeni izbori na šest biračkih mesta pomerila je i rokove za konstituisanje nove Skupštine i vlade. Naime, rezultati ponovljenih izbora biće, kako je „Blicu“ rečeno u RIK, poznati najkasnije do 12. februara, od kada teče i rok od 30 dana za formiranje novog parlamenta.

Nova vlada treba da bude formirana u roku od tri meseca od dana konstituisanja Skupštine, dakle 12. juna. S obzirom da konačni rezultai izbora nisu proglašeni, Vlada Srbije ima pun kapacitet. Stranke će svoje poslanike morati da odrede do 22. februara.

Poslaničke liste odredile su za sada G17 plus i SRS.

Na listi G17 nalazi se predsednik Mlađan Dinkić, a među poslanicima nema potpredsednika Ivane Dulić-Marković i Tomice Milosavljevića „zbog prezauzetosti“. Od ukupno 19 poslanika G17, njih sedam su žene, a jedna od njih je Gordana Rajkov, prva osoba sa invaliditetom u Srbiji koja će biti narodna poslanica.

I. C. - N. M. J.

Protiv novih izbora
Većina birača u Srbiji smatra da treba izabrati vladu koja će umeti da pravi kompromise i koja će istovremeno štiti nacionalne interese, pokazalo je najnovije istraživanje agencije „Strateški marketing“. Oko 47 odsto građana smatra da ne treba popuštati kada je reč o Kosovu sa ciljem da se ubrzaju pregovori sa EU. Istraživanje je pokazalo da 30 odsto građana očekuje da će vladu formirati DS, DSS i G17 plus. Vladu SRS DSS očekuje njih 21 odsto. Čak 74 odsto građana smatra da je bolje formirati bilo kakvu vladu, nego ponavljati izbore. Polovina anketiranih očekuje da će izbori ipak biti ponovljeni. Na mestu premijera, 28 odsto građana bi volelo da vidi Božidara Đelića, 27 odsto Tomislava Nikolića i 26 odsto Vojislava Koštunicu.
blic
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Seti se krstaških ratova...

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 550
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Siemens A65
И ја сам искрено против нових избора, и све политичке странке не би смеле да мисле у том правцу, поготово у оваквој државној ситуацији  Smile
IP sačuvana
social share
Šta sanjam, a šta mi se dešava ? - Ivo Andrić
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Qtek 小米
DSS su za E.U., ali su ipak i oni slali svoje diplomate kod cika Sadama.

Elem, docice vreme kada cemo ih pojesti zajedno sa DS, to je njihova sudbina.
Ipak ja podrzavam sve nacionaliste, jer ne postoje meki i tvrdi, ultra i vec kakvi nacionalisti, ako postoje i u DS, ja ih pozdravljam. Smile

IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

lepim plakate po gradu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5550
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Gambino, koliko treba sakupiti tog nacionalizma da bi se kupio mali stan na Vračaru, pošto si ti iskusan, profesionalni srpski nacionalista koji od toga namerava da živi do kraja života.

Znam ljude koji su tavorili u prosečnoj bedi dok nisu odabrali profesiju Srpski Nacionalista pa im je finansijski krenulo samo tako, i sada im dobro ide još bolje nego ranije.

Može li taj Srpski Nacionalizam da se oroči u Rafhajzen banci da mi kaplje mesečna kamata?

Ja sam se eto već učlanio u Malteške vitezove što je osnovni preduslov da te izaberu za Četničkog Vojvodu jer i ja volim roštilj i špricer u dobroj beogradskoj kafani da podržim srpske junake između dva špricera.

Imao sam političku nastavu u JNA pa sam prilično obučen i spreman.
IP sačuvana
social share
Izreci, pa se ispeci
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Gambino, koliko treba sakupiti tog nacionalizma da bi se kupio mali stan na Vračaru, pošto si ti iskusan, profesionalni srpski nacionalista koji od toga namerava da živi do kraja života.

Znam ljude koji su tavorili u prosečnoj bedi dok nisu odabrali profesiju Srpski Nacionalista pa im je finansijski krenulo samo tako, i sada im dobro ide još bolje nego ranije.

Može li taj Srpski Nacionalizam da se oroči u Rafhajzen banci da mi kaplje mesečna kamata?

Ja sam se eto već učlanio u Malteške vitezove što je osnovni preduslov da te izaberu za Četničkog Vojvodu jer i ja volim roštilj i špricer u dobroj beogradskoj kafani da podržim srpske junake između dva špricera.

Imao sam političku nastavu u JNA pa sam prilično obučen i spreman.
Smile Smile
isam ranije primecivao da je lik basH duhovit! Smile Smile
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 17:45:10
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.