Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zašto se zaključavaju sve teme o b92 ?!  (Pročitano 1096 puta)
03. Mar 2008, 08:41:02
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 747
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ako su ovo "slobodne internet diskusije" čemu onda takvi postupci. B92 nije samo televizija nego političko-strateška mašina koja ima specifičnu ulogu.  Ako vam je naređeno da zaključavate takve teme, recite. Ako ste za demokratiju, pustite nas da civilizovano razgovarama na svaku temu koja utiče na naše društvo.

PS: Ovu temu ne morate da zaključavate, jer ova tema nije o velečasnom B92 nego o zaključavanju.

......................................................i ladno ste ga brze bolje zakljucali..........
« Poslednja izmena: 03. Mar 2008, 08:59:17 od milkec »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

De profundis clamavi ad te,Domine!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2727
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@MunkaZe
Mislim da zaista preteruješ,bez ljutnje, i da se to već graniči sa neukusom.Stalno zaključavaš ono što se tebi lično ne svidja ne obraćajući pažnju na želje onih zbog koga valjda ovaj forum i postoji(ne postoji zbog tebe).Zaključaj neku temu samo onda kada se zaista pretera(ne trebe neka pamet da bi se zaključilo kada se topik stavlja pod ključ).Tema se ponavlja,pa šta,to je prirodno i normalno ili misliš da je ljudska inspiracija beskrajna i da se mogu izmišljati nove teme ako već ne postoje zaista nove,aktuelne i zaista vredne pomena.
IP sačuvana
social share

Православна вера наша;она је богатство наше,она род,она венац,она похвала.Нећемо те се одрећи љубљено Православље,нећемо те издати веро од отаца нам предана,нећемо одступити од тебе мајко побожности.У теби смо рођени и у теби живимо.У теби ћемо се и упокојити а ако време позове и хиљаду пута за тебе ћемо умрети.
               (блажени Јосиф Вријеније)

Non praevalebunt, non praevalebunt portaе inferni!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 747
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@munkaze mogla si i da mi odgovoris na jednostavno pitanje:    ZAŠTO ?
kao što reče Bulajka, (tabu)tema se ponavlja i znači da većina ljudi želi da izloži svoje mišljenje... ajde smisli odgovor pa kad si tako pametna da zaključavaš, valjda možeš i da odgovoriš                ZAŠTO?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

~ Shabaniqus Vulgaris ~

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 12758
Zastava Sabac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia 6120c
zato sto opasno smarate...  Smile
IP sačuvana
social share

You know what? Screw you guys I'm going home... Wait, I am home... Screw you guys I'm getting off line...
Najbolji imperator na svetu
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 747
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
pa zaključajte  i o ulasku Srbije u EU, i o neredima, i o izborima... smaranje nije uvek kategorija koja se kažnjava, bagro dvostrukih aršina.. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.50
mob
Apple 15
Ja zakljucavam te tem (b92 i fokus) zbog neverovatne kolicine gluposti, mrznje i primitivizma iskazanih u njima. U tim temama stalno ponavljate kako je druga strana idiotska, a prijavljujete poruke koje nisu po volji. Pravo obdaniste u blatu. Ako zelite
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.50
mob
Apple 15
otvoreno da se pljujete i koljete, kazite to. Nemojte da se krijete iza ugrozenih prava i nepravde. I nemojte da prijavljujete kada vas neko nazove budalom... licemerno je... Napisane su dve poruke jer kucam sa telefona.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Apple iPhone 6s
Citat
bagro dvostrukih aršina
Napises ovako nesto i ocekujes da ti se izadje u susret Smiley
Mars stoko nevaspitana...

Zasto se zakljucavaju teme?
Zato sto nemaju nikakvu svrhu.

Do sada ih je bilo dosta, neke su trajale duze neke krace i sve vrlo brzo nisu licile ni na sta.
Grozim se B92... zato ih i ne gledam... i ne trosim reci na njih...

Sta treba? Da vam otvorimo ovde poligom da ih zalivate govnima pa da mi upadnemo u probleme?
Imali ste jako dugo unazad mogucnost da ih komentarisete, da svoje neslaganje i revolt iskazete civilizovano...
Vi to niste u stanju... ustalom, sasvim je dovoljno pogledati kako se ponasas ovde...
Hocete civilizovanu diskusiju... prema dosadasnjim iskustvima neki od vas se ne bi mogli ponasati civilizovano pa sve i da im zivot od toga zavisi...

Slobodne diskusije... sloboda uopste... nije sa stoku... a samo stoka ljude naziva bagrom zbog ovakvih stvari...
Zasto ne mozete da komentarisete B92?
Zato sto ste sasvim dovoljno puta pokazali da niste u stanju da drzite nivo diskusije na toj temi, da se normalnom coveku kad udje ne povraca.

Uz stalno prisutno...
Ako vam se ne svidja... ako ima bolje... slobodno idite Wink
Bice mi zadovoljstvo da vas vise ne vidim ovde Wink
Mnoge od vas...
Forum moze dobiti na kvalitetu odlaskom mnogih od vas Wink
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Ako su ovo "slobodne internet diskusije" čemu onda takvi postupci. B92 nije samo televizija nego političko-strateška mašina koja ima specifičnu ulogu.  Ako vam je naređeno da zaključavate takve teme, recite. Ako ste za demokratiju, pustite nas da civilizovano razgovarama na svaku temu koja utiče na naše društvo.
PS: Ovu temu ne morate da zaključavate, jer ova tema nije o velečasnom B92 nego o zaključavanju.
......................................................i ladno ste ga brze bolje zakljucali..........
Nista nam nije naredjeno, to je vise nego ocigledno. Tvoja tema (ova ista) koju si postavio na Politickom Forumu je zakljucana jednostavno zato sto joj tamo nije mesto. Mesto joj je ovde na Pitanjima. Nije valjda da to ne kapiras?
Sto se mene licno tice, ja nisam zakljucala niti jednu temu o B92. To mozes proveriti tako sto ces krenuti redom i proveravati ko je zakljucavao teme na Politickom Forumu. Pri tom, ja nisam zakljucala temu na tom forumu danima (sem dupliranih) a njih ima 1 (slovima- jedna.)

@MunkaZe
Mislim da zaista preteruješ,bez ljutnje, i da se to već graniči sa neukusom.Stalno zaključavaš ono što se tebi lično ne svidja ne obraćajući pažnju na želje onih zbog koga valjda ovaj forum i postoji(ne postoji zbog tebe).Zaključaj neku temu samo onda kada se zaista pretera(ne trebe neka pamet da bi se zaključilo kada se topik stavlja pod ključ).Tema se ponavlja,pa šta,to je prirodno i normalno ili misliš da je ljudska inspiracija beskrajna i da se mogu izmišljati nove teme ako već ne postoje zaista nove,aktuelne i zaista vredne pomena.
Jedino neukusno ovde je da si se javio ti koji si clan foruma dve nedelje i dovodis u pitanje rad moderatora.
Procitaj dobro sta si napisao i procitaj sta sam gore navela. Kreni redom i daj mi linkove ka temama koje sam ja zakljucala od 17. februara kada si se ti uclanio na ovaj forum. Onda stavi prst na celo i shvatices da si izvalio nevidjenu glupost. Ja nisam zakljucavala teme o B92. Ne trebaju ti naocare da bi to zakljucio.
Ako se tema ponavlja dva ili vise puta na istoj strani ili u slucaju teme "sms za ljude sa KiM" na prvoj i pocetku druge strane, logicno je da se tema zakljuca. To je otrilike jedini primer duplirane teme koja je zakljucana od dana tvoje registracije na forum.
Ako je neko ko dodje na Politicki Forum toliko lenj da procita nazive tema iz liste bar na prvoj strani pre nego sto postavi novu temu, onda je lock logicno resenje uz upucivanje na originalnu vec postojecu temu.
@munkaze mogla si i da mi odgovoris na jednostavno pitanje:    ZAŠTO ?
kao što reče Bulajka, (tabu)tema se ponavlja i znači da većina ljudi želi da izloži svoje mišljenje... ajde smisli odgovor pa kad si tako pametna da zaključavaš, valjda možeš i da odgovoriš                ZAŠTO?
To da li sam ja pametna ili nisam, to nije tema za ovaj podforum. Otvori na psihologiji pa mozemo da diskutujemo.
Pri tom vrlo dovedi u pitanje svoju sopstvenu pamet i rezonovanje kad si spreman da za nesto optuzis moderatora koji nema veze sa problemom o kojim pricas.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.