Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 20:03:01
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zasto se svadjamo...  (Pročitano 6362 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
Pa to. Nekako ne mogu da te uvrede ako im ne dozvolis.

Lose je ako su komentari maliciozni, ovako kada znas da neko ne misli lose, onda to spada u konstruktivnu kritiku ili zajebanciju. Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Kada bi samo ljubit znala...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2387
Zastava Italy
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 13.0.782.215
@Sandra...ne dao bog tebe zakaciti torbom na ulici Smile
Samo neke stvari da poredamo,prvo rijec svadja...to je dizanje tona,agresivna faca,mlataranje rukama sto nije niti u bilo kojem smislu isto kao razmjena misljenja uz prilagodljiv ton glasa.Dalje vrijedjanje svakako je omalovazavanje licnosti,zar je svejedno kada recimo bracni par se svadja i ona njemu kaze konju jedan dok su sami ili mu kaze u prepunom restoranu konjuu jedann? Ili djeca slusaju a mama tati kaze konju jedann,a onda poljubi svoga konja?
A mozda i ovako momak djevojci (jer se raspravljaju) kaze kobilo jedna,kako zvuci...kao uvreda ili kao kompliment?

Ovdje svako svakog podjebaje,jer ne bi bilo zanimljivo da se to ne desava,ali ebiga slab sam na to. Obicno i na tom chatu stanem na stranu slabijeg,vidim kako se jadan koprca a nema rijeci da uzvrati.Mana znam,ali ne uziva svako u prepirci dok se ne objavi rat Smile
IP sačuvana
social share
"Zasto trazis harizmu u sebi punjena ptico,mogucnost prosvjecenosti u razvratu...miris zemlje,koncentricni krugovi gluposti,ne znanja...ona dalje ne razumiju, izgleda mi da je mrtva straza...
Rekoh sebi moj Boze koliko demagogije...koliko pokradenih misli iza kojih ne stoji nista osim mrznje,sujete,vlasti, i koliko pokvarenosti treba da se izlije pred nase noge, i kakve zone prepoznavanja dovedu nas do istine prevare...
Jer rijeka nije bila rijeka u samom pocetku,i nije nuzno da ne bude ponornica do kraja...
Sta se dogadja kad' mrtvi fazani lete,kad' mrtvi fazani lete al' nijedan ne pada..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Боље да боли истина него да утеху пружа лаж

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 4000
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
шта да ти кажем, цео дан ти свакакав лудак стане на живац. Некоме кажеш, неком одћутиш и онда дођеш овде да показујеш зубе.

На фору-лако је пруту да се соколи
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava Cyber Space
OS
Linux
Browser
Opera 11.51
mob
Samsung Galaxy SII
Citat
1) skoro na svakoj temi ,ne razmjenu misljenja ili iznosenje svojih stavova,nego svadju koja prelazi u vrijedjanje.
Ljudi se nakon izvesnog vremena zaraze sa forumom i virtuelnim zivotom. Ne mogu na pravi nacin da izgrade stav prema virtualnom svetu. Shvate ga previse bitnim pa nekako reaguju previse burno na desavanja na njemu, kao da je rec o stvarnom zivotu. Dakle, poenta je samo da se "virtualni zivot" postavi na svoje mesto. Da ne menja "stvarni zivot". Da nam ne bude toliko bitan. Neki clanovi pamte period kada sam se i ja zaludjivao time, prozivao, jebiga... Zarazio sam se. Mene je izlecila --> skupstinska birtija <--, sto jes' - jes'.

http://forum.burek.com/skupstinska-birtija-bistri-osvrt-na-mutnu-politicku-scenu-vol-19-t554218.5030.html

Ova ekipa je tako opustena da sam i ja vremenom postao opusten i stvari su dosle na svoje mesto.

Citat
2) Ocito postoje nick imena koja se poznaju i u javnom zivotu,ali za strance poput mene pomalo ruzno izgleda prozivati necija imena,dok pri tome direktno se otkriva bolna strana neke druge osobe.
Mozda tema bude ugasena...ali zelio sam ovo napisati.
Sta ces. Postoje forumi gde se vise ili manje tolerise offtopic/svadjanje/ i/ili drzi do kulture sagovornika.
Budes li duze krstario forumom, primetices i da potforumi na ovom forumu nisu jednako moderisani.

U svakom slucaju, ko zeli, svako moze naci neki svoj virtualni kutak. I da nadje svoju virtualnu atmosferu, koja mu odgovara.

Citat
3) Zasto se svadjamo ovdje,do te mjere da prelazi u vrijedjanje?

Upravo zbog pridavanja znacaja forumima, netolerancije i kretenizma.

Citat
4) Da li neko nekoga mrzi i pri tome zeli da svi ostali znaju koliko tu osobu mrzi?
Sta je prozvod svadje,ne zadovoljstvo proteklim danom ili pak mozda osobenost nekoga,narav?

Da, ima i mrznje. Kakvo nezadovoljstvo proteklim danom. Pored poremecenih vrednosti pojedinih forumasa, ima tu i drugih losih osobina karaktera i percpecije stvari.

Citat
I da primjetio sam mnoge komentare koji nemaju veze sa temom,gleda se neciji naivan komentar i vec postaje nova tema pisanja...recimo ogovaranja koje normalno prelazi u svadju.
Kao sto rekoh, zavisno od podforuma ili foruma ove stvari se manje/vise tolerisu.
Zasto to ljudi rade? Kompleksan odgovor. Uzivanje u ruganju. Isticanje medju virtualnim drustvom...............

Toliko.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
zanimljiva tema. i dosta realna,sve ovo postoji,dobro si zapazio. evo ja sam ravno godinu na forumu-i napadali su me,i prevrtali očima pretpostavljam,ali i ja sam to radila na nečije postove,znala sam da budem malo grublja iako taj neko i nije toliko pogriješio-jer sam tih dana bila mnogo napeta (kao poslednjih dana) ,a neko me nagazio. i onda posle kažeš sebi-ajde se sad malo manje ponašaj kao kreten,važi?
ima dosta ličnog,dosta javnog,što ne bi trebalo...kao-neka se zna šta sam mu/joj rekao/la,tamo neko me može gledati drugačije. ili ono prepucavanje na finjaka..i tako to . svako nekom smeta,bilo ovdje bilo napolju. samo ovdje treba više iskulirati,većina..doobra većina su nam samo nickovi. a od ostalih ili previše očekujemo ili se ipak sprijateljimo i uživo.
mene kao i vani najviše izvedu iz takta oni koje inače gotivim,jer od njih neke stvari ne očekujem. ostali teško mogu da me iznenade.
ima par užasno iritantnih osoba,ali im to pripisujem ili godinama ili prosto nenormalnom karakteru. ali kad se isključim,oni ne postoje...i to je dobra stvar.
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.11
Citat
1) skoro na svakoj temi ,ne razmjenu misljenja ili iznosenje svojih stavova,nego svadju koja prelazi u vrijedjanje.
Ljudi se nakon izvesnog vremena zaraze sa forumom i virtuelnim zivotom. Ne mogu na pravi nacin da izgrade stav prema virtualnom svetu. Shvate ga previse bitnim pa nekako reaguju previse burno na desavanja na njemu, kao da je rec o stvarnom zivotu. Dakle, poenta je samo da se "virtualni zivot" postavi na svoje mesto. Da ne menja "stvarni zivot". Da nam ne bude toliko bitan. Neki clanovi pamte period kada sam se i ja zaludjivao time, prozivao, jebiga... Zarazio sam se. Mene je izlecila --> skupstinska birtija <--, sto jes' - jes'.

http://forum.burek.com/skupstinska-birtija-bistri-osvrt-na-mutnu-politicku-scenu-vol-19-t554218.5030.html

Ova ekipa je tako opustena da sam i ja vremenom postao opusten i stvari su dosle na svoje mesto.

Citat
2) Ocito postoje nick imena koja se poznaju i u javnom zivotu,ali za strance poput mene pomalo ruzno izgleda prozivati necija imena,dok pri tome direktno se otkriva bolna strana neke druge osobe.
Mozda tema bude ugasena...ali zelio sam ovo napisati.
Sta ces. Postoje forumi gde se vise ili manje tolerise offtopic/svadjanje/ i/ili drzi do kulture sagovornika.
Budes li duze krstario forumom, primetices i da potforumi na ovom forumu nisu jednako moderisani.

U svakom slucaju, ko zeli, svako moze naci neki svoj virtualni kutak. I da nadje svoju virtualnu atmosferu, koja mu odgovara.

Citat
3) Zasto se svadjamo ovdje,do te mjere da prelazi u vrijedjanje?

Upravo zbog pridavanja znacaja forumima, netolerancije i kretenizma.

Citat
4) Da li neko nekoga mrzi i pri tome zeli da svi ostali znaju koliko tu osobu mrzi?
Sta je prozvod svadje,ne zadovoljstvo proteklim danom ili pak mozda osobenost nekoga,narav?

Da, ima i mrznje. Kakvo nezadovoljstvo proteklim danom. Pored poremecenih vrednosti pojedinih forumasa, ima tu i drugih losih osobina karaktera i percpecije stvari.

Citat
I da primjetio sam mnoge komentare koji nemaju veze sa temom,gleda se neciji naivan komentar i vec postaje nova tema pisanja...recimo ogovaranja koje normalno prelazi u svadju.
Kao sto rekoh, zavisno od podforuma ili foruma ove stvari se manje/vise tolerisu.
Zasto to ljudi rade? Kompleksan odgovor. Uzivanje u ruganju. Isticanje medju virtualnim drustvom...............

Toliko.

filozof je sve rekao.... Smile Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.220
mob
Nokia 
@Sandra...ne dao bog tebe zakaciti torbom na ulici Smile
Samo neke stvari da poredamo,prvo rijec svadja...to je dizanje tona,agresivna faca,mlataranje rukama sto nije niti u bilo kojem smislu isto kao razmjena misljenja uz prilagodljiv ton glasa.Dalje vrijedjanje svakako je omalovazavanje licnosti,zar je svejedno kada recimo bracni par se svadja i ona njemu kaze konju jedan dok su sami ili mu kaze u prepunom restoranu konjuu jedann? Ili djeca slusaju a mama tati kaze konju jedann,a onda poljubi svoga konja?
A mozda i ovako momak djevojci (jer se raspravljaju) kaze kobilo jedna,kako zvuci...kao uvreda ili kao kompliment?

Ovdje svako svakog podjebaje,jer ne bi bilo zanimljivo da se to ne desava,ali ebiga slab sam na to. Obicno i na tom chatu stanem na stranu slabijeg,vidim kako se jadan koprca a nema rijeci da uzvrati.Mana znam,ali ne uziva svako u prepirci dok se ne objavi rat Smile

Ko ga jebe kad nije naucio\la da se brani  Smile

Ja lepo kazem , kad nekome kazes da je ili konj ili kobila moze zivotinja vrlo lako da se uvredi  Smile Smile

Filozof...filozof....on je jedan od onih boze me sacuvaj da se svadjam , ali zato nosi motornu testeru u torbi... Smile Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.220
mob
HTC One
Svadjanje... na forumu... ma da li je to moguce?  Smile Smile

Iznecu stvar kako je ja vidim... do svadjanja po pravilu dolazi u situaciji kada odredjeni forumasi zagrizeni licnim uverenjimai zatvoreni za suprotne stavove zanemaruju temu pogodjeni tematikom i prelaze na teren licnih prozivki. Dalje, RL ili virtualni, ne volim kada neko tele (posto su po pravilu telad ti koji nse vodepomenutim principom) koje u najvecem proju slucajeva nema pokrice za svoje reci i stav pokusava da nekoga uvuce u blato.

A najveci broj svadji u kojima ja ucestvujem uzrokuje sujeta... uglavnom su to osobe sa kojima sam imao neku zustru prepirku, dobili su po usima (da se tako izrazim) i ne mogu da se pomire sa tim. To se desilo milion puta. Iako ne bezim od dobre rasprave, oskreno ne volim da trosim vreme na to. Zato po pravilu osobama sa kojima se ozbiljno zakacim kazem da nema potrebe za daljom komunikacijom na forumu. Ali jebeno pravilo koje se pokazalo masu puta sa odredjenim brojem ljudi jeste da oni to nikada ne potisnu u potpunosti, cast izuzecima. Prodje tu i po mesec dana, dva i vise... i onda sam izrone na nekoj temi, uhvate se za neki tvoj komentar koji nema veze sanjima (posto se drzis toga da ih ne primecujes a kamoli pominjes) i pomisle da su ti doakali. Tu ide moj omiljeni deo (iako veoma surov) - izvlacenje svega sto znam o njima ali iskljucivo onoga sto su sami izneli na forumu svojom voljom...i onda se po pravilu naljute zestoko i pitaju kako mogu.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.21
Svi sa kojima sam se ozbiljno zakacila su na ignore listi ili vec odavno nemamo nikakvu komunikaciju ... samo jednom sam se ozbiljno zakacila i izgladila odnose momentalnim razgovorom o problemu, na sasvim civilizovan nacin ... sa ovom spodobom/oktopodom/sisachem krvi - iznad  Smile  Malo je reci da sam apsolutno bila u pravu u toj raspravi  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.220
Svađe na forumima i te kako postoje. Čak može doći i do veće nervoze, jer je na forumima teže objasniti ono o čemu se priča. Ja se često nađem u nekim raspravama (pogotovo na sportu). Ne volim da se svađam i uvek uvažavam mišljenja drugih i poštujem. E sad, možemo da se ne slažemo oko nečega, Bože moj. Pa na šta bi ličilo da svi isto mislimo.
E sada, desi se da se popičkaram sa nekim kada je taj neko baš bezobrazan, a često se dešava da mi pride ubacuju reči u usta, reči koje nisam rekao. U poslednje vreme, česta pojava na sportu. To je već bezobrazluk i preko doga se ne može preći.

A što se tiče stvarnog života, pa dovoljno je reći da nikada ni sa kim nisam bio u svađi. Nikad mi se nije desila situacija da ne razgovaram sa nekim. Zapravo, i ne znam kakav je to osećaj, pa da ne pričam bezveze.
Doduše, desi mi se da se pokoškam malo sa nekim dok igramo fudbal, ali to nije to. Odmah posle toga se sve zaboravi. Čak i sa onima sa kojima sam se potukao (i to je redak slučaj ali mislim da je bilo 3 puta), ostajao sam u korektnim odnosima sa istima.

Ipak, meni je VELIKI problem što umem da se posvađam sa najrođenijima. Istina, ta faza brzo prođe i sve bude kako treba, ali bih voleo kada mi se to nikada ne bi dešavalo. Opet, mnogo stvari bi mi svi voleli...

Ružno je nekoga pominjati indirektno.
« Poslednja izmena: 05. Sep 2011, 14:46:08 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 20:03:01
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.089 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.