Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Sep 2025, 10:41:05
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 43 44 46 47 ... 76
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Зашто се плаше Чавеза  (Pročitano 72674 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3930
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
hehe  Smile
Pa pise ti dole i na engleskom Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.52
mob
Apple 15
Čaves preti izvođenjem tenkova ako izgubi na izborima
Autor: Tanjug | 10.11.2008. - 11:46

Venecuelanski predsednik Ugo Čaves upozorio je da bi mogao izvesti tenkove na ulice ako bivši televizijski voditelj, koji predvodi njegovu Socijalističku partiju, bude poražen na izborima za guvernera u saveznoj državi Karabobo.

Pregnoze ukazuju da bi Čaves mogao izgubiti kontrolu u nekoliko država i gradova na opštem glasanju za guvernere i gradonačelnike, koji će se održati 23. novembra.
U Karabobu, gde se Čavesovi sledbenici i popularni voditelj suočavaju sa mogućnošću gubljenja vlasti, levičarski lider je partijskim aktivistima rekao da bi mogao da upotrebi tenkove da "brani narod".
"Ako dozvolite povratak oligarhije na vlast, doći će do toga da ja pošaljem trenkove da brane revolucionarnu vladu", istakao je Čaves u najnovijem govoru. Proteklih nedelja, u Venecueli su se čule pretnje zatvorom glavnom lideru opozicije Manuelu Rosalesu, kojeg je jedan bivši oficir optužio za korupciju i pokušaj da ga ubije. Čaves povremeno koristi oštru retoriku da bi mobilisao svoje pristalice za glasanje.
On je, upravo u Karabobu, u septembru objavio da proteruje američkog ambasadora, što je bila najoštrija akcija Vašingtona, za koga tvrdi da želi da ga skine s vlasti, podseća Rojters.

Čaves je prvi put izabran za predsednika pre 10 godina, a on i njegovi sledbenici su pobeđivali i na svim narednim glasanjima sve do prošle godine kada im nije prošao referendum za promenu državnog ustava.
Od tog neuspeha, Čaves pridaje izuzetan značaj predstojećim izborima, jer bi mu eventualni novi porazi oslabili poziciju uoči novog referenduma koji će, kako se očekuje, sazvati da bi produžio svoju vladavinu kao predsednik.
Čavesovi saveznici su na izborima 2004. godine pobedili u 22 od 24 venecuelanske savezne države.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Кинезима Руси требају због куповине оружја и високе технологије, које они сами нису у стању да направе. Само то је у питању и ништа више.

Забадали су им Кинези нож у леђа и док је у Русији био комунизам и за очекивати је да то у будућности понове.

Гледају они грамзиво ка том Сибиру (на то сам мислио, под оним "желе још нешто") и узеће га Русима.

Док се они дркају већ десет година са несретним Чеченима, Хани им колонизују цео исток земље.

У преводу, знам да не волиш жуте, али мени су САД и даље највеће зло овог света... Smile

Истина, као што је и истина да поред највећег постоји још понеко мање зло и да та мања зла не иду нужно у пакету са главним. Smile
apsolutno se slazem.
s tim sto-mogu da probaju da otmu Sibir.Rusi su sad uz njih opet,i zajedno su dovoljno jaki da im ne treba niko vise,ali nisu Rusi ni glupi.znaju kolko su im tehnologija ovi  pokrali i kako se kote prema Sibiru,nece oni skrstenih ruku da to gledaju.i sem toga,ono sto je karakteristicno za Ruse jeste da kada moraju,sami preuzmu stvar u svoje ruke.ako Kinezi preteraju  pa se "izgube" ka Sibiru-Ruski narod ce da im pomogne da nadju put kuci... Smile zbog tih opaljenih mravljih Kineza i njihove pohlepe i sumanutosti  jednog dana ce pola sveta pasti travu...
@ramone-iskreno me zabole za grupe dileja u Venecueli koji i dalje nemaju dovoljno mozga da se odlepe od amerikanaca...
ko posle 60 godina nije shvatio u Juznoj Americi(a Bogme i u svetu) da od amera nikada nista nije besplatno,ma kako izgledalo i  da ako saradjujes sa njima-kada tad nadrljas,taj nema ni sta da se javlja.neka idu u Panamu.tamo ljube amere za svaku zgradu i coveka koje su im ameri srusili/pobili ne bi li se dokopali vlasti nad kanalom...ili jos bolje,nek idu kod Meksikanaca...magarci supljoglavi...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Кинезима Руси требају због куповине оружја и високе технологије, које они сами нису у стању да направе. Само то је у питању и ништа више.

Забадали су им Кинези нож у леђа и док је у Русији био комунизам и за очекивати је да то у будућности понове.

Гледају они грамзиво ка том Сибиру (на то сам мислио, под оним "желе још нешто") и узеће га Русима.

Док се они дркају већ десет година са несретним Чеченима, Хани им колонизују цео исток земље.

У преводу, знам да не волиш жуте, али мени су САД и даље највеће зло овог света... Smile

Истина, као што је и истина да поред највећег постоји још понеко мање зло и да та мања зла не иду нужно у пакету са главним. Smile

А што ниси на теми о биолошким разликама међу људима лепо објаснио људима шта те то у биологији тера да будеш против оних који нису белци? Имао си прилику... Smile
А мене занима шта је то. Неки ензим, фермент... А ако није биолошки, онда је то само твоје мишљење... Иначе само 21% гласалих тврди да раса даје непремостиве разлике Smile
Смири мало Мајн Кампф у својој глави. Још нисам видео да си употребљавао рел "грамзиво" за "западне савезнике" Smile А њима та реч најбоље чучи...
Кина и Русија су у савезу, свиђало се то теби или не Smile
Међусобни сукоби само одговарају Америма, заправо таласократије и опстају само зато што се континенталне силе гложе. Пример - вероломни напад на Русију 22. јуна 1941. А заједно би били непобедиви.
Сећам се добро твојих изјава како је Николић гори од Тадића, још док овај други није децидно рекао да неће у ЕУ ако је услов одустајање од Косова. Значи, и ниси неки патриота Smile
Сећам се да си причао како се неки "прави националисти" у Русији (ваљда Едичка Smile ) стиде Путина... А глорификујеш пајаца Берлусконија. Рекао бих да си ти само "европејац" (да употреб Атанасијев израз? Smile ) који мисли за себе да је мало неваљао Smile
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Samsung 
А што ниси на теми о биолошким разликама међу људима лепо објаснио људима шта те то у биологији тера да будеш против оних који нису белци? Имао си прилику... Smile

Једна једина скромна жеља да се жуто и црно држе подаље, од моје земље. Smile Исто важи и за бело које нам жели зло. Smile

Смири мало Мајн Кампф у својој глави. Још нисам видео да си употребљавао рел "грамзиво" за "западне савезнике" Smile А њима та реч најбоље чучи...

Кинези су опасност за све Smile Нисам ја крив што си ти наиван, па милиш да ти зло долази само са једне стране. Smile

Кина и Русија су у савезу, свиђало се то теби или не Smile

И биће, док год им Русија буде продавала високу технологију, а жути не постану апослутна већина у Сибиру.

Као што рекох, продавали су их и док је у Русији владао комунизам, зашто их не би и сад кад су Руси окренути другим проблемима.

Неће ни САД трајати вечно. Како они буду слабили, тако ће и "савез" Русије и Кине постајати све лабавији.

Међусобни сукоби само одговарају Америма, заправо таласократије и опстају само зато што се континенталне силе гложе. Пример - вероломни напад на Русију 22. јуна 1941. А заједно би били непобедиви.

Тај напад је био толико вероломан, да су све руске и западне обавештајне службе обавестиле Стаљина данима пре тога шта се спрема. Smile Једноставно с комунизмом се не може. Шта год причали о фашизму и нацизму, они бар не кидају свој народ и државу.

Сећам се добро твојих изјава како је Николић гори од Тадића, још док овај други није децидно рекао да неће у ЕУ ако је услов одустајање од Косова. Значи, и ниси неки патриота Smile

Николић није никако гори од Тадића. Или си ти погрешно протумачио или си побркао нешто или сам се ја жестоко зајебао у куцању. Smile Рекох, није гори што не значи да је он сам добар. Упоредио бих га с Коштуницом. Пошто ја Воја своје одсвирао, Тома сад долази на његово место. Некаква умерена, скоро па про-европска и шта ти ја знам десница.   

Сећам се да си причао како се неки "прави националисти" у Русији (ваљда Едичка Smile ) стиде Путина...

А да ли ти заиста мислиш да у Русији цветају руже? Није проблем у мојој скептичности према Путину, већ у твојој заслепљености. Повећао цену и извоз гаса и нафте, затворио једног тајкуна и одмах је постао за све наивце српски месија.

Да за пијаног Јељцина је реинкарнација Петра Великог, али то и није неки нарочити успех. Smile

А глорификујеш пајаца Берлусконија. Рекао бих да си ти само "европејац" (да употреб Атанасијев израз? Smile ) који мисли за себе да је мало неваљао Smile

Ако је глорификујем Берлусконија, шта би тек могао рећи за тебе и Чавеза. Smile

Нећу међутим, због своје пристојности, а и ниси ми баш на црној листи форумаша. Smile

Да сад разјасним. Берлускони ми је занимљив лик, због своје појаве и извала. С друге стране и као политичар се држи. Једини је тамо, који је успео да прегура цео мандат у претходних педесет година. Такође у његовој влади има доста правих десничара, који дижу гласа против овако накарадне Европе.
« Poslednja izmena: 15. Nov 2008, 17:51:35 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3930
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
@ramone-iskreno me zabole za grupe dileja u Venecueli koji i dalje nemaju dovoljno mozga da se odlepe od amerikanaca...
ko posle 60 godina nije shvatio u Juznoj Americi(a Bogme i u svetu) da od amera nikada nista nije besplatno,ma kako izgledalo i  da ako saradjujes sa njima-kada tad nadrljas,taj nema ni sta da se javlja.neka idu u Panamu.tamo ljube amere za svaku zgradu i coveka koje su im ameri srusili/pobili ne bi li se dokopali vlasti nad kanalom...ili jos bolje,nek idu kod Meksikanaca...magarci supljoglavi...  Smile

Isto prolaze i oni koji se lizu sa rusima, nije sija nego vrat. Ovde je stvar demokratskih principa, ako se predsedniku ne svidja kako glasa narod, on preti da ce da pobije narod, pa kako ti ovo vidis kao nesto sto je u redu? Ako mislis da je to u redu, zapitaj se da li bi bilo u redu da su Chavezovi prethodnici izveli tenkove na ulicu kada je Chavez izabran za predsednika uz iste argumente, da je on izdajnik i ne znam sta vec, pobili "stoku koja ne shvata da je Chavez los" i na taj nacin zaveli jednoumlje...

Svako ko mora na silu da se odrzava na vlasti je obican diktator i nista vise.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
....

Немам намеру овде да ти одговарам детаљно, јер би отишли од теме, а имао си посебну тему на којој си могао да објасниш своје "скромне жеље"... Но ако немаш претензија да су твоје жеље неки универзални закони природе, немам ништа против. Жели шта хоћеш Smile
По причама о кинеској опасности си сличан чедоидима, но то је твој проблем. Међутим, по својој "политички некоректној" реторици би могао привући неке кориснике форума који не воле "политичку коректност" која долази уз "евроатланске интеграције". Нађе се овде понеки напредњак или радикал, па да не подлежу твојим идејама Smile

То што индиректно правдаш напад Хитлера на Русију ("Једноставно с комунизмом се не може") говори о теби доста. Објасни то неком Русу, ако можеш и смеш Smile
А кад смо већ код ДСР, подсетио бих на један догађај. У лето 1943. енглески обавештајци су пресретали радио комуникацију Немаца. Није то био неки Џемс Бонд посао, више рутинско прислушкивање. Чули су емитовање са једном места негде у Украјини, пољска имена и бројеве. Није много требало да се сазна о чему је реч. Немци су сакупљали идентификације пољских официра и војника које је Стаљин погубио. Надређени су "љубазно замолили" обавештајце да то што су чули забораве. Они који баш нису хтели имали су неке "проблемчиће". Зашто? Зато што им је Стаљин тада био савезник.
Вероватно ће савез Русије и Кине слабити како притисак америчких империјалиста буде слабио. Но, треба сачекати да та опасност прође. Черчил је чекао 1945...

Свеједно, остаје питање како Русија да брани огромне територије Сибира. Тако што ће себе сматрати искључиво еворпском земљом, а Сибир као полузаосталу колонију неће решити проблем. Потребан је евроазијски идентитет, и Запад ту помаже својом политиком вређања Русије кад год ова дигне главу. Путин је баш за Сибир доста урадио - развој Мансијска, Чукотке где је Роман присилно био гувернер...

А што се тиче Берлусконија, сећам се да си једном банио његове ксенофобне испаде. Као мрзи муслимане, нама је пријатељ. Питао сам те да ли ће повући признање "Kosova"-е, а ти си рекао да неће, али ето купили су Заставу. Сад бих ја могао бити безобразан, па извлачити неке закључке Smile
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Samsung 
Укратко, па да више не скрећемо с теме:

1. Кинези - комунисти су, има их превише, шире се свуда. Мени довољно.

2. По ко зна који пут, изврћеш оно што сам рекао. Да, с комунизмом се не може, понављам то. Међутим нигде нисам рекао да је то оправдање за напад Немаца на СССР. Нису морали бити непријатељи, али ни њихов савез није могао трајати.

То такође треба да буде опште правило: С комунизмом се не сме и не може.

И нема потребе да убацујеш Хитлера у сваку причу са мном. Нисам његов следбеник, иако се не стидим рећи да је имао и добрих замисли.

3. Проблем Сибира свакако неће бити решен тако што ће га препустити Кинезима.

Евроазијски идентитет? Шта је то? Постоји европски и постоји азијски идентитет. Или једно или друго. Мислим да генереције руских писаца, филозофа, научника нису имали ни азијски, ни евроазијски идентитет. Smile

4. Колико ја знам није његова влада признала шиптарску нарко-државу. Не тврдим да је Берлускони нешто нарочито добар по нас, али по осталим утицајнијим државама у Европи су још гори.

Рекох и претходи пут, да у његово влади има доста противника овакве ЕУ. Тренутно од тога ми не можемо имати неке користи, али ако такви људи преовладају у Европи (иако су свуда у немилости медија), можда ова накарадна ЕУ и буде личила на нешто.
« Poslednja izmena: 16. Nov 2008, 16:06:00 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
1. Кинези - комунисти су, има их превише, шире се свуда. Мени довољно.

Нисам се ни је научен родио. 1991. сам "навијао" за Амере у "Првој пустињској олуји". Разлог: у Ираку су на власти били социјалисти, уз то су и Арапи (муслимани)...
Касније сам схватио неке ствари, можда и ти схватиш.

Citat
Међутим нигде нисам рекао да је то оправдање за напад Немаца на СССР. Нису морали бити непријатељи, али ни њихов савез није могао трајати.

То је такође треба да буде опште правило: С комунизмом се не сме и не може.

А што ниси рекао да се са нацистима не може? Занимљиво Smile
А то "опште правило" није важило за Черчила... Толико Smile

Е сад, и Чавеза оптужују да је "комуњара". Међутим мени је Зека, Чанков партизан, објаснио да Чавез и Кастро нису комунисти. Не знам колико је он релевантан за такве процено, но знам да сам одмах рекао "Супер, разлог више да их подржавам"...

А ено и Мекејн рече кад гледа Путина чита му из очију К-Г-Б Smile

У стварности комунизам као кохерентна филозофија и идеологија не постоји већ 20 година. Постоје само они који не глорификују неолиберализам и они који би да спаљују вештице Smile

Citat
Евроазијски идентитет? Шта је то? Постоји европски и постоји азијски идентитет. Или једно или друго. Мислим да генереције руских писаца, филозофа, научника нису имали ни азијски, ни евроазијски идентитет.

Иако није тема упутићу те на Данилевског, Савицког, Трубецког... Имаш укратко у књизи Милана Суботића "Пут Русије: Евроазијско становиште".
Што се тиче генерација, од Петра се води прозападна политика које је резултовала Октобарском револуцијом. Њему насупрот Александар Невски је између Монгола и Германа за савезнике одабрао Монголе. Руски кнежеви који су одабрали Литванију и Пољску, потонули су у унијатство.
Уосталом, ако је Русија чисто европска земља, шта ће јој онда Сибир? Како то правдаш? Време колонија је прошло... Smile
« Poslednja izmena: 16. Nov 2008, 16:06:07 od Duh Sekire »
IP sačuvana
social share
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 159
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Vreme kolonija je proslo... Smile Sibir je njihov zato sto tamo pre Rusa nema niti je ikada bilo nacije(u punom smislu tog pojma) koja im se mogla odupreti odnosno odupreti se njihovom osvajackom pohodu 1580-1585 kada su kozaci pod J Timofejevicem porazili Tatare sto im je i otvorilo put da 50-60 godina kasnije stignu do Tihog Okeana i prakticno zauzmu celu severnu Aziju. Kolonizacija Sibira od strane Rusa im je samim tim postala i garancija da ce Sibir ostati Ruski- imajuci u vidu gustinu naseljenosti domorodaca kao i njihov opsti nivo. Tako da to ni nije kolonijalizam u onom uobicajenom znacenju reci...
Sto se tice Caveza, vreme ce pokazati njegovo delo(u potpunosti) ali nisam siguran koliko ga automatski treba uzdizati zato sto se sukobljava sa Amerima, meni je ta crno-bela logika dosta problematicna pogotovo kad se ima u vidu njegova unutrasnja politika(ako vec hvalimo spoljasnju zbog anti-Usa stavova)  covek bi verovatno da bude dozivotni predsednik(toliko o postovanju ustava Venecuele), nacionalizovao bi sve zivo, malo je i krao na izborima, sloboda medija je isto onako bas na nivou a paranoicne izjave i diplomatske incidente niko ziv ne bi mogao sve da ih se seti... I sad sve to treba da se odobrava zato sto nam se Ameri gade
« Poslednja izmena: 16. Nov 2008, 17:54:56 od markix »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 43 44 46 47 ... 76
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Sep 2025, 10:41:05
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.