Pozdrav ljudi, ovo je moj novi nick koji necu koristiti ukoliko se skine ban s mog starog nicka koji je bio Lemmy_85. Ja uopste ne znam zbog cega sam banovan, nikoga nisam vrijedjao niti sam pisao ista lose na forumu, jedino sto pretpostavljam da je razlog je taj sto mi je nalog na burek forumu ostao aktivan na racunaru koji koristim na fakultetu ili mozda cak u internet cafe-u. Nisam se izlogovao i moj stari nick (Lemmy_85) je vjerovatno zloupotrebljen od nekoga ko mi zavidi (a ima ih mnogo) zbog cega je i banovan. Molim vas da mi odgovorite da li se moze skinuti ban s mog starog nick-a koji bih voleo i dalje da koristim? Hvala
« Poslednja izmena: 13. Jul 2007, 16:51:56 od jgjgjgjgjg »
Evo sad sam vidio da si me ti Anea banovala. Pa pazi ovako, evo i malo prije sam se izlogovao s foruma kad sam izlazio i kad sam sad prije 2 minuta htio opet da udjem nalog je bio aktivan kao da se nisam izlogovao, zato je i neko zloupotrebio moj nick.
Anea skini ban please, pa ljudi smo, nisam te ja sigurno vrijedjao na pp, nikada to ne bih uradio, vjeruj mi... Pozdrav
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!