2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Зашто нико не навија за свој ''локални'' клуб ?  (Pročitano 10920 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11509
Zastava Buenos Aires
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Samsung Galaxy
@ramms+ein

ok, postujem ja sve to sto si ti napisao. i ja bi voleo da to bude na takvom nivou kao sto ti mislis da bi trebalo.

tako je bilo nekad u staroj jugi... nije bilo puno sarajlija koji nisu navijali srcem i dusom za zelju ili sarajevo.

ili u mostaru za velez...u rijeci za rijeku...za split i zagreb da ne govorimo.

ali mislim da si malo preterao kad kazes to za izdaju. znaci po toj logici ja cu sutra izdati svoju zemlju i narod zato sto ne navijam svim srcem za radnicki obrenovac. Smile

mislim da je to preterano sto si napisao. ali dobro. svako ima pravo da napise sta hoce.
IP sačuvana
social share
Marco Materazzi World Champion

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

majku ti seljacku!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 76
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
ja mislim da za pocetak samo treba da se napravi razlika izmedju simpatizera i navijaca....
kod mene u gradu  (Paracin) postoje dva lokalna kluba jedinstvo ( za koga ja navijam) i borac.
ogroman je rivalitet, ali sta vredi kad igraju oba kluba u istoj ligi i to petoj od vrha.
nema love u klubu, nema dobrih igraca samo neka deca i niko nece da gleda tu muku.
inace procice i ovo vreme besparice pa ce da se opet gostuje po srbiji.
 Smile
samo jos nesto da pomenem. ja zivim u gradu od 30000 ljudi, uopste mi nije jasno kako to da npr. nis , kragujevac, uzice, subotica nemaju vecu podrsku ljudi. ja razumam da nemaju love i da se takmice po trecim i cetvrtim ligama, ali ipak da zivim u nisu a da navijam za zvezdu ili partizan. pa navijacu valjda za svoj klub iz svog grada, ili se samo varam. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Идемо даље, идемо дуже, идемо шире...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1512
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
LG 
@ramms+ein

ok, postujem ja sve to sto si ti napisao. i ja bi voleo da to bude na takvom nivou kao sto ti mislis da bi trebalo.

tako je bilo nekad u staroj jugi... nije bilo puno sarajlija koji nisu navijali srcem i dusom za zelju ili sarajevo.

ili u mostaru za velez...u rijeci za rijeku...za split i zagreb da ne govorimo.

ali mislim da si malo preterao kad kazes to za izdaju. znaci po toj logici ja cu sutra izdati svoju zemlju i narod zato sto ne navijam svim srcem za radnicki obrenovac. Smile

mislim da je to preterano sto si napisao. ali dobro. svako ima pravo da napise sta hoce.

Kada neki Kragujevčanin navija za Zvezdu protiv Radničkog on pravi protiv-prirodni blud.

Kada neki Mitrovčanin navija u kup utakmici za Partizan protiv Srema, kako to okarakterisati nego kao izdaju.

Uzmimo primer-Igraćemo sa Francuzima u kvalifikacijama i evo ti npr. kažeš ja volim njihov fudbal, mnogo su jači od nas, uvek sam za njih navijao i u Beogradu sa francuskim šalom stojiš za Marseljezu. Nije li to isto kao kada neki Novosađanin, Kuljanin, Nišlija... ode na grobarsko-cigansku tribinu u sred svog grada?
IP sačuvana
social share
Παντα ρει και ουδεν μενει
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 138
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
Брате ако у овом периоду људи не навијају за свој локални клуб онда не знам. Smiley 1

Буквално у граду одакле сам људи навијају за тим који игра у зони,а имају доста навијача и могу само да ти покажем слике атмосфере...

Значи то што ти причаш не пије воду.

То што он прича још како пије воду. Истина, ситуација се последњих година поправила али далеко од тога да је на нивоу на ком би морала да буде. Кључни проблем у фаворизовању геј тимова јесу медији, који поспешују ону беофашистичку-ако се нешто догодило ван престонице, није се ни догодило. Smile

Мој родни град је Кула, мој клуб је Хајдук. Чак ни то што  више не живим тамо не може да промени ову чињеницу. Никада нисам и никада нећу разумети педере који су у стању да подрже комунистичке близанце против поноса града свог. Симпатије и да разумем, али љубав другоме, на уштрб своганто је већ огавштина.

Данас си издао свој град, сутра ћеш и своју породицу и своју земљу.

Буди и ти понос Куле навијај за Хајдук Smile

čekaj zar ti ne navijaš i za partizan ili te to prošlo pa je sad samo hajduk
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Budi realan,trazi nemoguce.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6645
Zastava Južnoprugaš
OS
Nepoznat
Browser
Sta te briga, Nepoznat
mob
Nokia E65
Данас си издао свој град, сутра ћеш и своју породицу и своју земљу.

Brate si svestan sta si reko?

Ja moram da gledam tugu na Cairu da kasnije ne bih izdao Porodicu.

Jebo te sto si mudar. Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11509
Zastava Buenos Aires
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Samsung Galaxy
Igraćemo sa Francuzima u kvalifikacijama i evo ti npr. kažeš ja volim njihov fudbal, mnogo su jači od nas, uvek sam za njih navijao i u Beogradu sa francuskim šalom stojiš za Marseljezu. Nije li to isto kao kada neki Novosađanin, Kuljanin, Nišlija... ode na grobarsko-cigansku tribinu u sred svog grada?

to sto si sad napisao nema veze sa zivotom. kakve veze imaju srpski klubovi sa francuskom reprezentacijom ili nebitno, moze da bude palestinska.

srem, zvezda,partizan, radnicki obrenovac,nis... sve su to srpski klubovi...a ne francuski... i po kojoj to logici i po cijoj logici neko mora da navija za klub iz grada u kome zivi.

ako ti tako rezonujes stvari, to je ok, i postujem, ali ne mozes sada da ubedjujes sve nas ovde ili vecinu, kako mi izdajemo svoj narod i porodicu zato sto navijamo recimo za zvezdu, a ne u mom slucaju radnicki obrenovac.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11186
Zastava t
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Alcatel 258
"moj" lokalni klub je vojvodina... a vojvodinu i firmu mrzim vise od bilo cega ... pa zato ne navijam za njih  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

CS Maniac

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 5699
Zastava Novi Sad Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
SonyEricsson k300i
"moj" lokalni klub je vojvodina... a vojvodinu i firmu mrzim vise od bilo cega ... pa zato ne navijam za njih  Smile Smile

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11509
Zastava Buenos Aires
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Samsung Galaxy
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Идемо даље, идемо дуже, идемо шире...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1512
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
LG 
Igraćemo sa Francuzima u kvalifikacijama i evo ti npr. kažeš ja volim njihov fudbal, mnogo su jači od nas, uvek sam za njih navijao i u Beogradu sa francuskim šalom stojiš za Marseljezu. Nije li to isto kao kada neki Novosađanin, Kuljanin, Nišlija... ode na grobarsko-cigansku tribinu u sred svog grada?

to sto si sad napisao nema veze sa zivotom. kakve veze imaju srpski klubovi sa francuskom reprezentacijom ili nebitno, moze da bude palestinska.

srem, zvezda,partizan, radnicki obrenovac,nis... sve su to srpski klubovi...a ne francuski... i po kojoj to logici i po cijoj logici neko mora da navija za klub iz grada u kome zivi.

ako ti tako rezonujes stvari, to je ok, i postujem, ali ne mozes sada da ubedjujes sve nas ovde ili vecinu, kako mi izdajemo svoj narod i porodicu zato sto navijamo recimo za zvezdu, a ne u mom slucaju radnicki obrenovac.

Nemam ja šta koga da ubeđujem, ali analogija je savršeno na mestu.
Probaj da zamisliš bilo kog stanovnika Lidsa kako navija ili samo simpatiše Čelzi, jer je eto velik klub. Nema šanse.

Isto kao što je prirodno da ti tuđa zemlja ne može biti milija od tvoje, tako je i prirodno da ti je rodni grad i sve što ide uz njega, milije od tuđeg.

@Billy Partizan sam recimo tako gotivio, medjutim kad god su se sastajali sa belima nije bilo dvojbe kome ću pružiti podršku. Nije je lako probiti tu zavesu -ali, ti moraš podržati nešto od dva ponuđena- međutim ko god se potrudi i zrelo razmisli, doćiće do pravih zaključaka.

I ne osuđujem ja tako one koji simpatišu još neki bogatiji tim pored matičnog ili čak navijaju paralelno, ali kada dođe do okršaja podela je jasna, stvari su kristalno postavljene.

@Milinko, hvala na aplauzu, makar bio i ironičan. Smile Da, moraš jer svaki taj poraz, svaki pad, sve je to tvoje i neka je i hiljadu puta prljavo, slabo nikakvo, uvek će mi i samo jedan postignut uspeh rođenog biti draži od milion titula tuđeg.
I šta biva da se na Topčideru umire u lepoti?

@mrly Ako su oni u pitanju-potpuno te razumem Smile
IP sačuvana
social share
Παντα ρει και ουδεν μενει
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.