Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 22:43:35
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 156 157 159 160 ... 324
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zasto neki mladi u Srbiji mrze jevreje ?  (Pročitano 405484 puta)
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0.4
mob
Alcatel 
filip david je judeofasista a ti perudji nemoj da seres kad nisi citao nista od ovih izuzetnih dela,pre svega mislim na nespomeutog imenom i prezimom Ratibora Djurdjevica a par spomenutih njegovih dela u ovom stupidnom tekstu
OK nisam čitao Ratibora Djordjevića. Pronaćiću nešto i pročitati, ali jedno i dalje ostaje, fašističke face kao što je Ljotić ne treba da budu uzor nikome. Taj kome je Ljotić uzor ima psihičkih problema. Onaj ko mrzi pripadnike drugih nacija, generalno, je budaletina. Znači može ti biti mrzak Soroš, i, ali da mrziš svakog jevreja na planeti stvarno je umobolna kombinacija.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 416
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Пљување филипа давида по Српској химни

''U osam kratkih strofa himne ravno petnaest puta se spominje reč srpski u različitim varijantama - srpski brod, srpski rod, srpska braća, srpske zemlje, srpska sloga, srpska grana, srpsko vedro čelo, srpski blagoslov, srpska slava, srpska otadžbina - u zemlji gde trideset procenata njenog stanovništva čine razne manjine, stanovništvo nesrpskog porekla''

Ova presloboda koju je još Titica dao manjinama nas je rasturila. Sećam se pre četiri godine je neko ponudio  mojoj firmi povodom Nove godine i novogodišnjih paketića knjigu za decu koja je nosila podnaslov Srpske bajke. I na Upravnom odboru bude ponuda odbijena jer se ne može takva knjiga prodavati u kompaniji gde ima i Mađara i tako dalje... I ja sad samo pitam, može li iko ODAVDE da zamisli istu situaciju u nekom mađarskom gradu gde se za Božić deci nudi knjiga koja u podnaslovu ima "Mađarske bajke" i kako se na njihovom Upravnom odboru to ODBIJA jer nije u redu da se takva knjiga deli u kompaniji gde ima i - Srba?!?! Dakle, to koliko mi sebe zakopamo g...ima to niko ne može!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

alitur vitium vivitque tegendo

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17042
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Nokia 3510
Колико видим нико не генерализује мржњу према свим јеврејима већ према кројачима НСП, а њих има највише међу јеврејима. Такви и њихово деловање су и главни кривци за појаву глобалног антисемитизма. Жртвовали су невине припаднике свог народа за време др. светског рата како би стекли статус жртве и данас раде шта им се прохте. Злоупотребљавајући страдање невиних Јевреја, чине невиђена зла другим народима, па и свом широм света. Сваку критику ционизма поистовећују са антисемитизмом и фашизмом. Није сваки антиционизам једнак антисемитизму, нити је антисемитаза једнак нацизму. Антисемитизма је било и много, много раније пре настанка нацизма. Такође појединци, а највише их има међу другосрбијанцима стављају знак једнакости између фашизма и комунизма. Нећу да верујем да као што ти кажеш имају преоблем психичке природе, може се радити о елементарној необавештености и непознавању дефиниција и основних идеолошких карактеристика ових идеологија.
Силом прилика припадам генерацији која је имала за обавезу да мало боље упозна комунистичку и фашистичку идеологију. Ни у једном делу класика Марксизма комунизам се не одређује карактеристикама као што су: шовинизам, национализам, антисемитизам, расизам нити истиче супериорност једне нације над другом у генетском смислу. И сам Карл Кауцки, отац комунизма је у познијим годинама говорио да је комунизам у суштини идентичан идејама оног раног исконског хришћанства које срећемо данас у православљу. Умро је као дубоко религиозан човек.

''U osam kratkih strofa himne ravno petnaest puta se spominje reč srpski u različitim varijantama - srpski brod, srpski rod, srpska braća, srpske zemlje, srpska sloga, srpska grana, srpsko vedro čelo, srpski blagoslov, srpska slava, srpska otadžbina - u zemlji gde trideset procenata njenog stanovništva čine razne manjine, stanovništvo nesrpskog porekla''

Ova presloboda koju je još Titica dao manjinama nas je rasturila. Sećam se pre četiri godine je neko ponudio  mojoj firmi povodom Nove godine i novogodišnjih paketića knjigu za decu koja je nosila podnaslov Srpske bajke. I na Upravnom odboru bude ponuda odbijena jer se ne može takva knjiga prodavati u kompaniji gde ima i Mađara i tako dalje... I ja sad samo pitam, može li iko ODAVDE da zamisli istu situaciju u nekom mađarskom gradu gde se za Božić deci nudi knjiga koja u podnaslovu ima "Mađarske bajke" i kako se na njihovom Upravnom odboru to ODBIJA jer nije u redu da se takva knjiga deli u kompaniji gde ima i - Srba?!?! Dakle, to koliko mi sebe zakopamo g...ima to niko ne može!

Па ето чисти пример како смо кроз историју сами себи јебали кеву. Верујем због тога нам и други јебу кеву. Кад од тебе начине тикву без корена, онда могу само да бришу под са тобом. Никоме тада ниси потребан.

IP sačuvana
social share
У пороку је слађе: сви порок грде, а сви у њему живе, само што сви крију...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1621
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7

To je jedna od najvećih gluposti koje sam čuo danas  Smile Zaista ne vidim zašto bi bilo kome smetalo da se prodaje takva knjiga, ma koje nacionalnosti bio  Smile

Meni se ne dopada melodija himne, nekako je suviše hladna, i ne dopada mi se naziv himne tj. pominjanje boga kada se zna da veliki procenat stanovništva ne vereju u istog.
« Poslednja izmena: 06. Feb 2010, 02:24:15 od framling »
IP sačuvana
social share
@nikolajovic "People arguing over gods, religions, and national boundaries, which are absolutely imaginary." - Neil Gaiman

Očekivano, momci sa manjkom pameti i viškom adrenalina su iskorišćeni, ali #BGPride je protekao mirno a čuo sam i da žurka tek počinje. Wink
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
LG Frizider
Citat
Meni se ne dopada melodija himne, nekako je suviše hladna

Ja se bogami najezim kad je cujem, steta stvarno sto se ne pominju Jevreji pa i tebe da gane.........Jevreje, Rusine, Albance, Vlahe, Bosnjake, Madjare, ustvari trebalo bi preuzeti himnu UN kao srpsku Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1621
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Ne, meni ne smeta što se ostali narodi ne pominju. Jedino mi smeta pominjanje boga. melodija mi ne smeta ali mogla bi da bude i bolja. To je sve.

Najlepša himna je svakako ova  Smile

« Poslednja izmena: 06. Feb 2010, 02:43:47 od framling »
IP sačuvana
social share
@nikolajovic "People arguing over gods, religions, and national boundaries, which are absolutely imaginary." - Neil Gaiman

Očekivano, momci sa manjkom pameti i viškom adrenalina su iskorišćeni, ali #BGPride je protekao mirno a čuo sam i da žurka tek počinje. Wink
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Јебига, треба да прође година и година да би српство и православље сишли са позиција 1 и 2 у овој држави. Нажалост крећемо се у том смеру, ал ваљда ће ова стока да нестане са лица земље па ће неки паметнији људи да врате ствари на своје место.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 416
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Јебига, треба да прође година и година да би српство и православље сишли са позиција 1 и 2 у овој држави. Нажалост крећемо се у том смеру, ал ваљда ће ова стока да нестане са лица земље па ће неки паметнији људи да врате ствари на своје место.
Kako vidiš da stoje stvari kada se vrate na pravo mesto?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
filip david je judeofasista a ti perudji nemoj da seres kad nisi citao nista od ovih izuzetnih dela,pre svega mislim na nespomeutog imenom i prezimom Ratibora Djurdjevica a par spomenutih njegovih dela u ovom stupidnom tekstu
OK nisam čitao Ratibora Djordjevića. Pronaćiću nešto i pročitati, ali jedno i dalje ostaje, fašističke face kao što je Ljotić ne treba da budu uzor nikome. Taj kome je Ljotić uzor ima psihičkih problema. Onaj ko mrzi pripadnike drugih nacija, generalno, je budaletina. Znači može ti biti mrzak Soroš, i, ali da mrziš svakog jevreja na planeti stvarno je umobolna kombinacija.
Боље немој... Крш и глупости.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
SonyEricsson k310i
Citat
pominjanje boga kada se zna da veliki procenat stanovništva ne vereju u istog.
Odakle ti to?A za to je zaslusan period komunizma...Ova himna nije nista novo vec je stara himna u kojoj se i sponjiao Kralj kojeg su ovi sada izbacili..Kad smo kod himni sta bi rekao za francusku Himnu?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 156 157 159 160 ... 324
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 22:43:35
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.