Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 07:25:28
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 134 135 137 138 ... 324
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zasto neki mladi u Srbiji mrze jevreje ?  (Pročitano 404281 puta)
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
LG Frizider
Онда из чистог незнања и необразованости негираш званичну историју нашег народа. Ил си глуп ил безобразан па сад види шта ти више иде у прилог...........
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17

Имам родбину по Швици

Ne kaže se Švica nego Švajcarska. Govori Srpski a ne Hrvatski.

srbi su procentualno ubijani mnogo vise u prvom i drugom svetskom ratu od jevreja

To uopšte nije tačno.

nemoj da lupas gluposto samo u prvom svetskom raduje bilo preko 1 100 000 zrtvana na srpskoj strani a to je oko 25% stanovnistva,u drugom ih je bilo oko 1 500 000 po zvanicnim statistikama,nezvanicno i mnogo vise

Али он незна колико има јевреја у свијету.
Узгред у првом св.рату јесу гинули али као црно-жута монархија највише.
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2485
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Tacno je ..... Ali to tebe ne tangira , pa sto bi recimo ja ovde ridao nad jevrejskim zrtvama ..Vas ima 90 milona ( sad ce da nas obmane da ih je 15 -16 milona - nece ni trepnuti ) , a nas 15 milona ....  Smile

Smile

Prema zvaničnim podacima ima nas od 13 do 14 miliona

Не разумем како је то продуктивно и шта се добија са пљувањем народа са којим живиш и који апсолутно ничим нису заслужили да се неки Јевреј тако понаша према њима. 

Gde ja to pljujem Srpski narod? Ne možeš da oceniš svaku moju kritiku na račun ove države ili nekog pojedinca koji je slučajno Srbin kao pljuvanje celog naroda.

Znao sam da ce slagati ne trepnuvsi .....  Smile
IP sačuvana
social share
Slaba Engleska - jaka Srbija !

Jaka Rusija - jaka Srbija !

Volimo Francusku , kao sto je ona volela nas !

Nemce moramo naterati da klece !

Najsladje se smije onaj koji prvi puca !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
Фрамлинг!!!

Шта би са Швајцом?
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1621
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Онда из чистог незнања и необразованости негираш званичну историју нашег народа. Ил си глуп ил безобразан па сад види шта ти више иде у прилог...........

Ne može za Srbe da važi zvanična istorija a za Jevreje nezvanična. Kada neko proziva moj narod oslanjajući se na nezvaničnu istoriju onda ja odgovorim da prema toj istoj nezvaničnoj Srbi ni ne postoje. Ja naravno priznajem samo zvaničnu jer se oslanja na kakvim takvim činjenicama a ne na nedokazanim tvrdnjama autora knjiga kojima je jedini cilj da dođu do zarade.

Фрамлинг!!!

Шта би са Швајцом?

To nije Srpski. Pričao si o negovanju srpskog jezika a upotrebljavao ne-srpske reči. Meni lično mnogo smeta kada neko dok govori srpski (ili bilo koji drugi jezik) upotrebljava strane reči. Da se ja pitam, uveo bih poseban porez za one koji svojim kompanijama, televizijama, radnjama i slično daju nazive koristeći strane reči, najčešće je to engleski.
« Poslednja izmena: 28. Jan 2010, 17:21:38 od framling »
IP sačuvana
social share
@nikolajovic "People arguing over gods, religions, and national boundaries, which are absolutely imaginary." - Neil Gaiman

Očekivano, momci sa manjkom pameti i viškom adrenalina su iskorišćeni, ali #BGPride je protekao mirno a čuo sam i da žurka tek počinje. Wink
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17

Ne može za Srbe da važi zvanična istorija a za Jevreje nezvanična. Kada neko proziva moj narod oslanjajući se na nezvaničnu istoriju onda ja odgovorim da prema toj istoj nezvaničnoj Srbi ni ne postoje. Ja naravno priznajem samo zvaničnu jer se oslanja na kakvim takvim činjenicama a ne na nedokazanim tvrdnjama autora knjiga kojima je jedini cilj da dođu do zarade.

Фрамлинг!!!

Шта би са Швајцом?

To nije Srpski. Pričao si o negovanju srpskog jezika a upotrebljavao ne-srpske reči. Meni lično mnogo smeta kada neko dok govori srpski (ili bilo koji drugi jezik) upotrebljava strane reči. Da se ja pitam, uveo bih poseban porez za one koji svojim kompanijama, televizijama, radnjama i slično daju nazive koristeći strane reči, najčešće je to engleski.

Немој избјегавати одговор.Скрати ми ријеч Швајцарска.
Мислим да разумијеш да је Југославија била Југа.
Кад већ хоћеш бити паметан буди до краја.Ја причам српким језиком као и ти и он је
мој матерњи и наслиједно и генетски,а ти?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 446
Zastava you are here
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Ma kakav jevrej, framling je klićolina / Gej mašina.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1621
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7

Ti skraćuješ Švicarska a ne Švajcarska. Švajcarska ne može da se skrati kao Švica.

« Poslednja izmena: 28. Jan 2010, 17:56:06 od framling »
IP sačuvana
social share
@nikolajovic "People arguing over gods, religions, and national boundaries, which are absolutely imaginary." - Neil Gaiman

Očekivano, momci sa manjkom pameti i viškom adrenalina su iskorišćeni, ali #BGPride je protekao mirno a čuo sam i da žurka tek počinje. Wink
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
Ma kakav jevrej, framling je klićolina / Gej mašina.

Па не може бити:фрамлинг,разносач пица,геј машина одједном.Или може садашњи педери су
модификовани са могућношћу да чак буду и маслина зелена.

Ti skraćuješ Švicarska a ne Švajcarska. Švajcarska ne može da se skrati kao Švica.

А како може на српском језику да се скрати или да не употребљавам пуно име као Југа.
Нема ни палатализације из О у А.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1621
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Nema ni potrebe da se skraćuje. To je skrnavljenje srpskog jezika baš kao i upotreba starnih reči i skraćenica kao što su LOL, cool, ekstra, ful, stajling, makeup, chat i druge...

Trebalo bi i mediji da posvete više pažnje tome. Umesto toga oni sami najviše doprinose uništavanju srpskog jezika i kulture. Tu prednjači televizija Pink koja je nanela veću štetu srpskoj kulturi nego 5 vekova duga vladavina turaka na ovim prostorima.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 134 135 137 138 ... 324
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 07:25:28
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.