Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Sep 2025, 20:58:36
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 128 129 131 132 ... 324
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zasto neki mladi u Srbiji mrze jevreje ?  (Pročitano 403591 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1621
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
@Shogun

Slažem se sa tobom. Dodaću i to da nema mnogo glupljih stvari nego ponositi se se nečim što nije tvoja zasluga, a to ovde pominjem u kontekstu nacionalne pripadnosti.  
IP sačuvana
social share
@nikolajovic "People arguing over gods, religions, and national boundaries, which are absolutely imaginary." - Neil Gaiman

Očekivano, momci sa manjkom pameti i viškom adrenalina su iskorišćeni, ali #BGPride je protekao mirno a čuo sam i da žurka tek počinje. Wink
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
LG Frizider
Хех, опет глупо, је л тренираш иде ти од руке? Национална припадност је основ на коме су саграђене највеће и најразвијеније нације овога света, имамо дубоко вештачки и наметнуто усудио бих се рећи маркетингшки заступљен амерички национализам, па од скора британски наметнути енглески, франциски итд итд. Једноставно поштујеш претке и свој народ који се борио за нешто што ти сада потпуно несвесно користиш или експлоатишеш али свакако дубоко ван екстремних облика шовинизма и нацизма.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1621
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Ja sam bio veoma jasan i govorio sam u svoje ime a ne u kontekstu čitavih nacija. Ako se ti ponosiš nečim za šta nisi zaslužan onda time kompezuješ lični neuspeh. Meni to ne treba jer se ponosim onim što sam Ja postigao i to mi je više nego dovoljno.
« Poslednja izmena: 27. Jan 2010, 05:05:42 od framling »
IP sačuvana
social share
@nikolajovic "People arguing over gods, religions, and national boundaries, which are absolutely imaginary." - Neil Gaiman

Očekivano, momci sa manjkom pameti i viškom adrenalina su iskorišćeni, ali #BGPride je protekao mirno a čuo sam i da žurka tek počinje. Wink
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
LG Frizider
Супер, благо теби, мој си идол...............ај сад на тему, зашто мислиш да млади мрзе Јевреје? Иако мислим да то ни у лудилу несхваћених теоретичара статистистике није податак везан за већину популације.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1621
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Naravno da nas ne mrzi većina a i u naslovu teme je to jasno naznačeno. Nema smisla da spekulišem oko toga zašto nas neki mrze kada su neki od onih koji nas ne vole ili čak mrze prisutni ovde, pa mogu sami da kažu zašto. Neki su već i rekli i svako ima neke svoje razloge pa je i tu generalizacija gotovo nemoguća i jedino što je većini zajedničko jeste sklonost verovanju u nekakve teorije zavere.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0.4
mob
Alcatel 
Ja sam bio veoma jasan i govorio sam u svoje ime a ne u kontekstu čitavih nacija. Ako se ti ponosiš nečim za šta nisi zaslužan onda time kompezuješ lični neuspeh. Meni to ne treba jer se ponosim onim što sam Ja postigao i to mi je više nego dovoljno.
Pa ti si savršen.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 673
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
@krajnje beznadezan

Nema to veze sa "mantrom", niti sa "utopijom". nego sa zdravim razumom i osecajem za eticnost, postenje, ipravnost, moralnost i humanizam. Sa svescu da ni jedan pokret, grupa, organizacija ii pojedinac nema prava, ne moze i ne sme da drugima uskracuje prava na zivot, na postojanje ili bilo koje drugo ljudsko pravo samo zato sto taj neko odredi da je njegova nacija ili rasa "uzvisena" u odnosu na druge. A to osecanje eticnosti se izgradjuje individualno pre svega. Pre svega sirinom obrazovanja, a takodje i pravilnom primenom stecenog obrazovanja, kao i spremnoscu da se upoznaju drugi, da se prihvate razlicitosti. Samo je pitanje da li to neko zeli da izgradjuje u sebi ili je lakse se prepustiti se nacionalistickim ili sovinistickim ili rasistickim kolektivistickim porivima. Prema tome, stvarnost kreira covek svojim postupcima, cinjenjem ili necinjenjem. Razlika izmedju teorije i prakse nije metafizicka i ne zavisi ni od koga izvan nas samih. I kao sto vec rekoh pre...nema tog validnog argumenta niti neosporivog dokaza kojim bi se mogle pravdati a priori kolektivisticke teze o "visim" i "nzim" rasama, o "dobrim" i "losim" nacijama..itd.

ostaje ipak pitanje: da li je ljudma u vecini "prihvatljivo" da budu taoci pojednostavljenih shabloniziranih nacionalno, rasno ili verski-kolektivistickih podela, mrznji i sukoba...

zalosno ako je tako...

licno kao pojedinac: ne zelim, necu, nemam nikakvu potrebu da takvim podelama dajem doprinos, niti zelim niti hocu na bilo koji nacin da u tome participiram...
« Poslednja izmena: 27. Jan 2010, 06:50:17 od Shogun »
IP sačuvana
social share
O tempora o mores!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
...
Znam ja o čemu pričate ali neki ovde pokušavaju da nametnu dvostruke standarde u raspravi.
A pojedini reaguju baš kao ti onda kada nemaju argumente kojima bi oborili moje tvrdnje.

Komentari vezani za inteligenciju, obrazovanje su gotovo uvek komentari nervoznog čoveka koji želi da uzvrati istom merom te se usled nedostatka argumenata služi uvredama.
...
Што је вероватно разлог због којег углавном не одговараш на моје текстове, чак и када су директно насловљени на тебе  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 215
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Mladi u Srbiji ne vole Jevreje jer su okupirali istocni Jerusalim ..... Zalazem se da izraelske okupacione trupe napuste istocni Jerusalim u cilju stvaranja uslova za mir na Bliskom istoku . Sta ce vam istocni Jerusalim kad tamo zivi 90 % Palestinaca ?  Smile ... Ne ubijajte male Palestince , deca nisu kriva !!!!!

Mir nema alternativu !

Veliki deo Srba, pojma nema ni kojoj državi pripada Jerusalim, a ni gde se baš tačno on nalazi, a posebno pojma nemaju koji deo pripada kome i otkud to i zašto je to tako.
Pa šta će i Srbiji Kosovo, tamo živi 90% Albanaca? Meni se, na primer, ne dopada ta okupacija, pa? Nikom ništa. Palestinci se neće baš mnogo potresti zbog toga...štaviše...ustupiće svoje kampove za obuku terorista, šiptarima koji će kasnije doći na Kosovo da kolju srpsku decu.
E, da...ginu i mali Izraelci. Ginu i mali Srbi. Ginu i mali Palestinci. Nije važno odakle projektil dolazi kad dete pogine, zar ne?
Život u Izraelu je život pod konstantnom okupacijom 24/7, isto kao i na Kosovu.
Koliko su Palestinci taoci Izraela, toliko je i obratno. Osim što je u Izraelu bolji životni standard, subjektivni osećaj nije mnogo drugačiji.

IP sačuvana
social share
"За мене постоји само путовање путевима који имају срца.  Туда ја путујем, и једини достојан изазов је да се тај пут пређе сав, до краја.  И туда путујем, гледајући, гледајући без даха. "

Дон Хуан
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
bravo ! odličan odgovor.
IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 128 129 131 132 ... 324
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Sep 2025, 20:58:36
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.