Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 21:48:16
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 324
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zasto neki mladi u Srbiji mrze jevreje ?  (Pročitano 405079 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
ma,kako ne shvatate?  Smile
Srbi mrze Jevreje jer su Srbi nacionalisti. Smile
Srbi mrze amere jer su Srbi nacionalisti.  Smile
Srbe su bombardovali 99' zato sto su Srbi nacionalisti. Smile
Srbi su izgubili Kosovo jer su Srbi nacionalisti.  Smile
Srbi i pedere mrze samo i samo zbog nacionalizma.  Smile

za sve su uvek krivi nacionalizam i Srbi.  Smile i,zbog svog nacionalizma,i samo zbog njega,nikako da shvate da akcije koje druge zemlje izvode protiv njih su u stvari dobronamernog karaktera.  Smile
kada bi Srbe sutra opet bombardovali,znajte da bi to bilo zbog nacionalizma.  Smile
sledeci put kada Albanci napadnu Srbe na Kosovu,znajte-za to su krivi Srbi i njihov nacionalizam.nema drugih razloga.nema,nikada ih nije bilo,niti ce ih biti.ako ste mislili da mozda ima i nekih materijalnih,jasno vidljivih razloga zasto Srbi mrze jevreje,varate se.radi se o cistom Srpskom nacionalizmu i varvarizmu.cisto tako,bez razloga.
« Poslednja izmena: 01. Okt 2009, 17:49:37 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.21
mob
Ericsson T28
Da ne ispadne da nemamo podršku Jevreja i da su po nekom automatizmu svi bez razloga protiv Srba. Ja takvu tezu ne prihvatam.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Arie Livne:Lagumdžija reaguje kao krajnja islamska organizacija
Datum: 18.01.2009 09:00
Autor: Glas Srpske
BANjA LUKA - Predstavnik Republike Srpske u Izraelu Arie Livne izjavio je juče da je zaprepašten saopštenjem SDP-a BiH u kojem se oštro osuđuje pismo podrške koje je premijer Srpske Milorad Dodik uputio izraelskom predsjedniku Šimonu Perezu.
- Zlatko Lagumdžija, koji se računa kao lider socijaldemokratske stranke, mogao je malo proučiti situaciju, prije nego što reaguje kao jedna krajnja islamska fundamentalistička organizacija - rekao je Livne.
On ističe da SDP BiH u saopštenju spominje rat u BiH u vezi sa ratom u Gazi, što, kako je naveo, predstavlja skandal koji se ne može zamisliti.

http://www.glassrpske.com/vijest/2/novosti/16641/lat/Arie-LivneLagumdzija-reaguje-kao-krajnja-islamska-organizacija.html
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

U posljednje vrijeme, u zapadnoj, ali i srpskoj javnosti, pojavljuju se autori koji tvrde da je i među Srbima bilo snažnih manifestacija antisemitizma tokom Drugog svjetskog rata. Koliko to ima veze sa istinom, iz vašeg ugla?
Smatram da je antisemitizam pojava koja postoji unutar svake nacije. Poznata je jedna šala: «Antisemita je onaj ko mrzi Jevreje više nego što je to uobičajeno». Činjenica je da u Srbiji, po mom nahođenju, nikada, stotinama godina, nije bilo organizovanog antisemitizma, kao u zemljama koje sam pomenuo, između ostalog, u Mađarskoj, Hrvatskoj, Ukrajini i nizu drugih država. Naravno, bilo je antisemita, pošto su se u Srbiji nakon ulaska Nemaca pojavili Ljotić i Nedić. Iako danas ima različitih mišljenja, Ljotić je, bez ikakve sumnje, bio fašista, po svemu što je govorio, pisao i činio. S druge strane, Nedić i sada ima pristalice, jer pojedini ljudi tvrde da je Nedić, ustvari, svojom saradnjom sa Nemcima spasao Srbe, da ih okupatori ne unište. To u Francuskoj kažu za maršala Petena, ali, ja smatram da to nije istina, jer je general Nedić sarađivao sa Nemcima, predajući im sve Jevreje koje je mogao uhvatiti. Nažalost, moramo reći da je Beograd bio prvi grad u Evropi za koji su Nemci javili da je «čist» od Jevreja. To nije došlo sa neba, to je došlo jer su postojali Nedić i Ljotić, iako su Srbi spasavali Jevreje gde god su mogli i koga su mogli, mnogo puta žrtvujući svoju slobodu i živote, jer se u to vreme znalo kakav kraj čeka one koji su sakrivali Jevreje ili komuniste. U svakom slučaju, ne bismo smeli da grešimo dušu i da uopšte uporedimo Srbiju i Srbe sa ostalim zemljama o kojima sam govorio. Naravno, bilo je antisemitizma, bilo je i saradnika okupatora, ali ne takvog karaktera i ne u takvim razmerama. Ja sam rekao da se sećam imena jednog Srbina u Novom Sadu, za kojeg znam da je to bio. Pokušavam da se setim drugih, ali ne uspevam. Znači, toga nije bilo u masama.
Reporter

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Srbi nisu ovo zaslužili
Biti Srbin danas u svetu nije nimalo lako, ali ne samo u svetu, to nije lako biti ni u sopstvenoj državi okrenutoj globalnim stremljenjima.
"Da bi iđe brata u svijetu, da požali ko da bi pomogo", bilo je tako i u vreme velikog Njegoša. Možemo samo na osnovu toga da vidimo kako su malobrojni bili naši prijatelji u prošlosti, a bogami i u sadašnjosti.

Zato je Ari Livne, gospodin koji hoda u jednoj srpskoj a drugoj jevrejskoj cipeli retka zvezda na nebu iznad Srbije. Gospodin Livne je rođen u Budimpešti pre 82 godine, kako kaže slučajno jer se majka zatekla tamo u vreme porođaja. Živeo je i školovao se u Novom Sadu. Posle Drugog svetskog rata, otišao je u Izrael, kolevku svog naroda i tamo ostao zvanično da živi, ali i svuda po svetu, pomalo. Posebno ističe da je čovek koji ima dve domovine, a to su Srbija i Izrael.

Kada govori o Srbima, uvek govori mi i to pravim vojvođanskim akcentom. Za Republiku Srpsku naglašava da ne može nestati sve dok postoji Srbija, a da će krst na koji je trenutno stavljen srpski narod, u budućnosti nestati.
- Konačno ja sam slobodan i mogu danas da radim i kažem sve šta hoću i želim, jer u mojim godinama više neću da gradim karijeru, zaradio sam dovoljno da normalno i lepo živim. Šteta što čovek kasno dostigne ovo stanje, jer dok gradi karijeru i stiče materijalno zavistan je mahom od drugih - kaže gospodin Livne.
Glas Javnosti

« Poslednja izmena: 01. Okt 2009, 18:13:08 od igorxxx »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 265
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3

kakva je to glupost??.....
Bila bi to glupost da nije Medlin Olbrajt, Soroša i mnogo drugih jevreja uglavnom u Americi, Engleskoj, Francuskoj koji patološki mrze Srbe.
Što se tiče Francuske među najglasnijim zagovornicima NATO intervencije su bili i "intelektualci" Alain Finkielkraut i Bernard-Henry Levy.
Npr. komičar Džeri Sajnfeld kaže da su Srbi prljavi, iako su to isto nacisti nekad govorili za jevreje.
Primera ima mnogo i teško se mogu zanemariti.

i dalje smatram da je teorija kako jevreji patoloski mrze srbe , ozbiljan problem psiholoske prirode , koji pojedinci furaju u glavi.....proveri  druze da li ti je knjizica overena, pa polako , od doma zdravlja do strucnjaka......

uvek kada slusam takve gluposti  , postavim jednostavno pitanje , a ono je : "zasto"???????

zasto bi jevreji patoloski mrzeli srbe sa kojima zajednicko imaju koliko i s aboridzanima????

i nikada nsiam do sada cuo niti jedan smislen argument......cuo sam da je olbrajtova zamrzela srbe kada je jedan ovdasnji, baja, sutnuo u debelo doope , dok se skolovala u beogradu, pa je valjda zato odlucila da sravni srbiju sa zemljom........... Smile

cuo sam i da jevreji imaju debeo razlog da mrze srbe, jer ni jedna drzava nije , sem srbije uspela da se ocisti od jevreja 100  % , pa cak ni poljska gde je pomor jevreja dostigao epske razmere.......kazu neki, da su srbi tako strasno prilegli na prijavljivanje komsija jevreja da je gestapo bio pretrpan dojavama i prijavama 'domacina".......

e, sad .....ako u ovom drugom ima istine, ima i logike da jevreji zamrze srbe, ali , ako nema, onda nema ni jednog smislenog argumenta za tako nesto
IP sačuvana
social share
"Dugotrajno robovanje i rdjava uprava mogu toliko zbuniti i unakaziti shvatanje jednog naroda da zdrav razum i prav sud njemu otančaju i oslabe, da se potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može više da razlikuje ne samo dobro od zla, nego i svoju sopstvenu korist od očigledne štete" Ivo ANDRIC
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
mob
SonyEricsson k310i
Citat
"zasto"???????
Pitaj njih.A ovde je pitanje zasto neki mrze Jevreje i mislim da je to pitanje za one koji ih mrze...
Ako neko nekog mrzi najbolje je da pitas njega zasto?????
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 265
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Citat
"zasto"???????
Pitaj njih.A ovde je pitanje zasto neki mrze Jevreje i mislim da je to pitanje za one koji ih mrze...

zasto ti mrzis jevreje?? Smile
IP sačuvana
social share
"Dugotrajno robovanje i rdjava uprava mogu toliko zbuniti i unakaziti shvatanje jednog naroda da zdrav razum i prav sud njemu otančaju i oslabe, da se potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može više da razlikuje ne samo dobro od zla, nego i svoju sopstvenu korist od očigledne štete" Ivo ANDRIC
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
mob
SonyEricsson k310i
Citat
"zasto"???????

A gde si ti video da ih ja mrzim?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Safari 0.3.154.9
mob
Nokia 
Па како неко може да буде Србски националиста=нацош,а да не мрзи Јевреје? Ту се нешто не слаже!Или у92 лаже или то напросто није истина! Smile
Citat
i nikada nsiam do sada cuo niti jedan smislen argument......cuo sam da je olbrajtova zamrzela srbe kada je jedan ovdasnji, baja, sutnuo u debelo doope , dok se skolovala u beogradu, pa je valjda zato odlucila da sravni srbiju sa zemljom...........
Кад не знаш,а нећеш да питаш!
Олбрајтовој је то презиме од мужа,бившег!Олбрајтову нико није шутирао биле где!Једино што ју је Вук љубио у руку,ако се то рачуна!
Citat
cuo sam i da jevreji imaju debeo razlog da mrze srbe, jer ni jedna drzava nije , sem srbije uspela da se ocisti od jevreja 100  %
А одакле данас у Београду Ејсдуси,Рибникари,Коени,Конови,Алмунијеви,Рихтерови,Грудени,Давиди... Smile
« Poslednja izmena: 01. Okt 2009, 19:39:18 od Nksamsj »
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 265
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Citat
"zasto"???????

A gde si ti video da ih ja mrzim?

ja mislim da niko  i ne mrzi  ozbiljan jevreje u srbiji, sem par infanta koji jevreje mrze u pauzi kada ne mrze ceo svet i sebe..........
« Poslednja izmena: 01. Okt 2009, 19:40:26 od king krimson »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 446
Zastava you are here
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
proveri  druze da li ti je knjizica overena, pa polako , od doma zdravlja do strucnjaka......

Nema potrebe da proveravam, overena je  Smile a ti si pretpostavljam obišao sve domove zdravlja i specijalizovane institucije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 265
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3

А одакле данас у Београду Ејсдуси,Рибникари,Коени,Конови,Алмунијеви,Рихтерови,Грудени,Давиди... Smile

koen je drzao koncert u areni.... Smile......a ti nikada nisi cuo da je beograd prvi i jedini grad iz kojeg su oficiri gestapoa ponosno javili hitleru da je jevrejsko pitanje reseno, i da je beograd "juden frai " Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 324
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 21:48:16
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.