Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 18:55:58
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 150 151 153 154 ... 324
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zasto neki mladi u Srbiji mrze jevreje ?  (Pročitano 402556 puta)
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Citat
Osh da crtam? cudno je to, sto ljudi pricaju o Jevrejima, a pritom nemaju nikakvog licnog iskustva sa istim. To je, kao kad bih ja pricao o knjizevnosti  :ch0uckel: Ne znam brate, priznajem, mrzi me da citam i dobijao sam osip od "lektire". E, ali zato ja o tome ni ne zborim  

па смањи дружење са јеврејима бар мало па ћеш прочитати неку књигу
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1621
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Po nekima je svaki Izraelac zadrti vernik/judeista i uvek misli samo o drevnoj Judeji, gde god bio rodjen i kako god bio vaspitavan  Smile
Šta misliš da smo mis Srbi takvi, gde bi nam bio kraj? Smile
Naš čovek ode u Ameriku, a svoju decu , koja se tamo rode ne nauči Srpski jezik. Smile

Da, kao nas prestolonaslednik ili njegova deca  Smile

Činjenica je da su Srbi jedna od novijih nacija što se jasno ogleda i u kulturi koja nije baš originalna a nije ni bogata.
A kakve veze Srbi imaju sa slovenima kada su miks Turaka, Roma, Mađara, Bugara i Vlaha?
bolje pokusajte da nekako satsavite svoju istoriju koja gotovo da i ne postoji pre 20. veka
cak je i Marko Kraljevic bio Bugarin  Smile
Srbi kao nacija i ne postoje. 
Ne postoji gotovo nista autenticno srpsko. Kultura vam je pretezno romsko-turska Smile
Ja sam ubedjen da bi Srbija, da ima moc kakvu ima danas SAD, bila 10 puta gora od Amerike.

па ме некако прошло Smile

To je sve izvadjeno iz konteksta. Bio sam ironican jer su neki da ne kazem mnogi sve to pa i mnogo gore stvari pisali o mom narodu. Neki su cak pisali kako je steta sto hitler nije zavrsio posao ili da su Jevreji "izmisljeni narod" i jos mnoge druge neistine. Ja sam zato rekao, da ako su Jevreji izmisljeni narod onda Srbi ni ne postoje. Ali Jevreji nisu izmisljeni a Srbi svakako postoje i ja sam bio samo ironican.

pa ko ga jebe, ja neću da se spuštam na njegov nivo. ako je on smrad, ne znači da su svi Jevreji smradovi. pitam se samo, koji je on k. kad nije Srbin ...

da nije Klića jbt ?!  Smile

Kakav sad klića?  Smile  Nisam 100% Srbin ali mi je deda Srbin, ostali su Jevreji po nacionalnosti. Sto se vere tice, Ateista sam sa velikim A. I hvala ti sto ne generalizujes.  Smile
« Poslednja izmena: 01. Feb 2010, 20:43:56 od framling »
IP sačuvana
social share
@nikolajovic "People arguing over gods, religions, and national boundaries, which are absolutely imaginary." - Neil Gaiman

Očekivano, momci sa manjkom pameti i viškom adrenalina su iskorišćeni, ali #BGPride je protekao mirno a čuo sam i da žurka tek počinje. Wink
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.64
mob
HTC One
Deda ti je Srbin ali ti si jevrejin?

Prvo, ne postoji jevrejska nacionalnost kao sto ni hriscani i muslimani nisu nacionalnosti. Znaci ti si Izraelac.

A drugo, gleda se poreklo po muskoj strani... osim ako se nesto nije promenilo... ako nista, a ono si polu Srbin polu Izraelac, reci da nisi Srbin je besmislica.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1621
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Kod Jevreja se gleda po zenskoj i dovoljno je da ti je majka Jevrejka dok oceva strana nije bitna. I da, mi smo nacija http://www.jewfaq.org/judaism.htm#Nation bez obzira na to da li smo vernici ili ne. Bas kao sto mozes da budes Srbin a da budes Ateista ili da nisi pravoslavne vec recimo protestantske vere.

Dakle, ako vas interesuje >>> http://www.jewfaq.org
« Poslednja izmena: 01. Feb 2010, 21:11:21 od framling »
IP sačuvana
social share
@nikolajovic "People arguing over gods, religions, and national boundaries, which are absolutely imaginary." - Neil Gaiman

Očekivano, momci sa manjkom pameti i viškom adrenalina su iskorišćeni, ali #BGPride je protekao mirno a čuo sam i da žurka tek počinje. Wink
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2485
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Kazimo stop jeudeistickom  prozelitizmu !  Smile
IP sačuvana
social share
Slaba Engleska - jaka Srbija !

Jaka Rusija - jaka Srbija !

Volimo Francusku , kao sto je ona volela nas !

Nemce moramo naterati da klece !

Najsladje se smije onaj koji prvi puca !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
To je sve izvadjeno iz konteksta. Bio sam ironican jer su neki da ne kazem mnogi sve to pa i mnogo gore stvari pisali o mom narodu. Neki su cak pisali kako je steta sto hitler nije zavrsio posao ili da su Jevreji "izmisljeni narod" i jos mnoge druge neistine. Ja sam zato rekao, da ako su Jevreji izmisljeni narod onda Srbi ni ne postoje. Ali Jevreji nisu izmisljeni a Srbi svakako postoje i ja sam bio samo ironican.

Ма у реду је братац, само пичи.. да си на евентуалну неистину о твом народу одговорио истином а не увредом ја не бих ништа рекао. Овако ме заболе што ти неки ујка шаље поздраве и што си дошао овде да кукаш. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1621
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Jasno mi je to.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2485
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Framling , sto ne pozoves IDF da ti pomogne u vezi tih ustaskih pretnji .... Sad su malo smanjili tamanjenje palestinske dece , mogu odvojiti jedan vod za ugrozenog brata ....

Jesi sluziO u  IDF u  ?  Smile
IP sačuvana
social share
Slaba Engleska - jaka Srbija !

Jaka Rusija - jaka Srbija !

Volimo Francusku , kao sto je ona volela nas !

Nemce moramo naterati da klece !

Najsladje se smije onaj koji prvi puca !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.64
mob
HTC One
Kod Jevreja se gleda po zenskoj i dovoljno je da ti je majka Jevrejka dok oceva strana nije bitna. I da, mi smo nacija http://www.jewfaq.org/judaism.htm#Nation bez obzira na to da li smo vernici ili ne. Bas kao sto mozes da budes Srbin a da budes Ateista ili da nisi pravoslavne vec recimo protestantske vere.

Sta ti je deda doziveo da kazes da oceva strana nije bitna... eto sta radi ispiranje mozga... i onda se neko cudi porukama na raketama.

A to sto mi dajes pro-jevrejski link nije merodavno... zna se sta je u nauci definicija nacije a sta veroispovesti... a i vi ste deca Izrailja pa ste samim tim Izraelci a to je i razlog naziva drzave. Samim ti je nacionalnost Izraelska a veroispovest jevrejska/judejska.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1621
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7

Sta ti je deda doziveo da kazes da oceva strana nije bitna... eto sta radi ispiranje mozga... i onda se neko cudi porukama na raketama.

A to sto mi dajes pro-jevrejski link nije merodavno... zna se sta je u nauci definicija nacije a sta veroispovesti... a i vi ste deca Izrailja pa ste samim tim Izraelci a to je i razlog naziva drzave. Samim ti je nacionalnost Izraelska a veroispovest jevrejska/judejska.

Ne možes ti da me učiš o tome. Postoji međunarodno opšteprihvaćena definicija o tome šta je nacija i glasi:

Nations are culturally homogeneous groups of people, larger than a single tribe or community, which share a common language, institutions, religion, and historical experience.

When a nation of people have a State or country of their own, it is called a nation-state.

Belgija tako ima 2 nacije unutar države, dok postoje i nacije bez države, Kurdi npr.
« Poslednja izmena: 01. Feb 2010, 23:20:07 od framling »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 150 151 153 154 ... 324
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 18:55:58
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.096 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.