Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 21:44:58
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 147 148 150 151 ... 324
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zasto neki mladi u Srbiji mrze jevreje ?  (Pročitano 402604 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Па Ротшилд је јебеним ИБМом снабдевао Швабе, а касније је покупио доста тога после рата, фактички се опарио на страдању својих Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.64
mob
HTC One
Smile ne bi bilo loše da se ova antisemitka tema zatvori

Smile Smile Smile

Ne znam za druge, ali ja ne govorim o svim jevrejima, a ako se neko prepozna njegov problem.

Govorim o jevrejskim fanaticima o kojima sam pisao i o cijoj sam agendi pisao, a ti ne mozes ni 1% napisanog da osporis.

Drugo, govorim o zlocinackom rezimu koji ljude ogradjuje zidovima, postavlja bodljikave zice i motri naoruzan sa strazarskih kula, raseljava ljude i nastanjuje svoje u naseobine kako im se cefne... jos samo gasne komore da instaliraju i nema razlike u odnosu na nemacke konc logore.

Trece, moje misljenje da je zarad nesposobnosti saveznika da ranije reaguju i da umesto politike popustanja (btw, u nauci se zvanicno naziva politikom popustanja) Hitleru u startu udju u rat i sprece sva stradanja pa i jevrejska, imamo posledicu u vidu politicke trgovinei "moralne" nelagode koja je poklonila tudju zemlju jevrejima za drzavu nikako nije antisemitizam vec nazivanje stvari pravim imenom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 673
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
@vanyo

Kao prvo, kad vec druge opominjes da pazljivo citaju postove, onda bi bar bio red da i ti tako radis. Dakle, ako si PAZLJIVO procitao ono sto sam napisao onda si mogao i trebao skapirati da sam ovo citirano napisao u uopstenom smislu, ilustrativno prikazujuci nacin na koji misli jedan broj onih koji zagovaraju extremni anti-judeizam. Upotrebljavajuci pri tom i morbidne komentare o holokaustu. Pa sam zato napisao sledece: Al se ne moze na osnovu toga generalizovati ceo jevrejski narod niti je dopustivo da se zbog toga vrsi nakaradna revizija istorijskih cinjenica o holokaustu u WWII. Uz vrlo blesfamicnu tezu tipa:"eto sta jevreji  sta danas rade palestincima, ma steta sto ih hitler nije sve pobio"..itd. Dakle, ovo pod navodnicima NIJE citat iz tvog posta vec sam to naveo kao uopsteni primer dokle cak neki idu pri opravdavanju holokausta i nacistickih zlocina. U rasponu od potpunog negiranja i minimiziranja do morbidnog saglasavanja sa zlocinom. Dakle, nisam konkretno mislio na tebe, vec uopste. A veruj mi ima takvih. Ja licno poznajem iz svog okruzenja nazovi poznanika bar 15-20 ljudi koji ne samo da opravdavaju holokaust, vec smatraju da je to "najprogresivnije sto je hitler uradio za covecanstvo"..itd

A sto se tvog posta tice... pa ne odise bas direktnim anti-judeizmom, ali dovoljno je sto si napisao ovo: "То што су они најмоћнији на свету и туку пропаганду о холокаусту је и разлог због којег су најомраженији у свету. Ovaj citat vec jeste iz tvog posta. Pa se eto pitam..Tebi sve stima u ovoj recenici?? Izjaviti da jevreji "tuku propagandu o holokaustu"(i pored toliko in flangranti CINJENICA o tim stravicnim dogadjajima)  indirektno zapravo znaci da ti zelis da kazes kako zapravo jevreji  izmisljaju i fabrikuju cinjenice o nacistickim zlocinima u WWII i o holokaustu. A to ipak jeste omalovazavanje zrtava holokausta i ipak jeste vec deo anti-judeizma. Kao sto je za nas Srbe recimo anti-srpski kad nam neko kaze da "vrsimo propagandu o jasenovcu, ustaskim zlocinima i ustaskom genocidu". E pa evo ti poredjenja in flagranti kao sto nas Srbe  pogadjaju i vredjaju(sa punim razlogom) pokusaji omalovazavanja zrtava jasenovca i negiranja ustaskih zlocina i genocida, tako i Jevreje vredjaju pokusaji da se dovodi u sumnju holokaust. Shvatas? A kad si vec pomenuo Sreberenicu...pa mozda i Bosnjake vredja kad mi Srbi pokusavamo da osporavamo zlocine u Srebrenici, bas kao sto i nas vredja kada nama osporavaju zrtve u Bratuncu..itd Svakog svoje zrtve najvise bole. Tako je uvek bilo. Ali i pored toga, nikad ne treba zbog zlocina pojedinaca(ili grupe pojedinaca) to generalizovati na ceo narod. Pa tako isto i tvrdnja da su "jevreji omrazeni zato sto su najmocniji", prosto vuce na generalizaciju svakog jevrejina pojedinacno, sto bi moglo da se tumaci cak i bebe u kolevci. Ok, ne kazem da si ti to rekao ili mislio, ali moze se cak i tako tumaciti kad se krene sa generalizacijom. E bas zato je generalizacija opasna.  Kao da su "samo Jevreji najmocniji ljudi na svetu"(bilo ekonomski bilo politicki, bilo finansijiski), kao da nema takvih i u drugim nacijama.
« Poslednja izmena: 01. Feb 2010, 10:00:42 od Shogun »
IP sačuvana
social share
O tempora o mores!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Братац није он рекао да холокауста није било. То 'пропаганда' је било у контексту увећавања броја жртава током холокауста, јер се све више могу чути сумње у тај број од 6 (ако се не варам) милиона.
Лепо си поменуо ово
"eto sta jevreji  sta danas rade palestincima, ma steta sto ih hitler nije sve pobio"..itd.
Тако нешто данас раде Јевреји. Користе тај холокауст да се изнова приказују као жртве и као оправдање за све што раде по свету. Не смеш ништа погрдно да кажеш јер се одма помиње антијудеизам. Видиш ваљда како то и на овој теми иде и колико се лако то потеже. Онај Фремлинг несрећник напљува Србе у свом првом посту, а после кад му окачише слике како израелска деца(!!) потписују бомбе којима ће неко бити убијен тражи да се тема закључа због антијудеизма. Е то ти је класичан фашизам, а холокауст је само средство за одбрану од било какве критике.
Иначе исто раде и муслимани у Базнији.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 673
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
@EmptyClip

Nisam ja pomenuo to kao pozitivan citat vec kao negativan. To sto deo  radikalne jevrejske politike danas radi palestincima, nije i ne moze biti opravdanje za stravicne nacisticke zlocine u WWII na Jevrejima. I btw ko to kaze da je broj od 6 miliona "sumnjiv", kada se iz samih zaplenjenih nacistickih dokumenata(a nemci su uglavnom bili vrlo azurni i precizni) upravo na osnovu samih nacistickih dokumenata, arhiva pre svega zaplenjene arhiva SS-a(narocito za Ausvic-Birkenau logor, Treblinku i druge) utvrdilo da su npr u Ausvicu DNEVNO ubijali gasom(Cikon B) 10.000-15.000 ljudi DNEVNO. A osim toga SS gaulajter Kalterbruner je to na sudjenju u Nirnbergu i sam priznao. Mislim jbg...Hitler u Mein Kampfu jos 1924 napise da treba fizicki elimnisati Jevreje, a danas dodju neki priuceni neo-nacisti i ostali NS propagatori pa nam objasnjavaju kako eto "Hitler nije tako mislio" i kako kao eto "mnogi ne razumeju Mein Kampf na pravi nacin"... Ma da... nije nego...
IP sačuvana
social share
O tempora o mores!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Полако видећемо шта је и како било. Не би био ни први ни последњи пут да нешто није онако како се деценијама веровало да јесте. Бар ми Срби треба да будемо свесни тога. А у суштини није ни битан тај број, нек показују и доказују шта хоће. И да га спусте на рецимо 3 милиона или да га дигну на 10 опет је превише, и опет је то холокауст. Оно што је јеврејска пропаганда којом се свако ко на било који начин упути критику Јеврејима проглашава за антијудеисту. То је само злоупотреба холокауста и тих 6 милиона жртава.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Ja sam ubedjen da bi Srbija, da ima moc kakvu ima danas SAD, bila 10 puta gora od Amerike.
Фрамлинже,
Из ове, па и твојих ранијих порука се стиже утисак да гајиш предрасуде и мржњу према Србима. Ако би неко, на основу твог мишљења стекао некакав утисак о Јеврејима (као што ти генерализујеш Србе), тај утисак не би могао да буде добар. И онда се још чудиш што ти с времена на време упуте оштру реч.

Smile ne bi bilo loše da se ova antisemitka tema zatvori
Указивати на нечије нове злочине, а притом не порицати његово раније страдање, баш и није став мржње. Пре бих то назвао поштеним односом. Такође, нико не оспорава право државе Израел да се брани. Али већина не одобрава начин који подразумева свесно убијање цивила. И то нема никакве везе са мукама Јевреја у Другом светском рату или некаквом измишљеном мржњом према Јеврејима у Србији.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1621
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Evo upravo sam dobio ovakvu porku na YouTube-u

Citat
@NikolaJovic govno ti, Jovic, di si bio u 45? 91?

UBI UBI SRBIJJAAAAA UBI ZIDOVA

=U=-

I to samo zato sto sam reagovao na ovaj uzasni video http://www.youtube.com/watch?v=-HhXWuYhX0w

I to je samo jedna sitnica, deo moje svakodnevnice.

Da ste na mom mestu ni vi se ne bi osecali prijatno dok citate ove postove.

I eto, ako sam nekog od vas uvredio, izvinjavam se. Vas samo molim da imenujete Jevreje koje ne volite jer ima onih kojima je lako manipulisati i koji lako mogu shvatiti vase postove kao poziv na linc. Samo to, ako imate malo dobre volje i razumevanja.
IP sačuvana
social share
@nikolajovic "People arguing over gods, religions, and national boundaries, which are absolutely imaginary." - Neil Gaiman

Očekivano, momci sa manjkom pameti i viškom adrenalina su iskorišćeni, ali #BGPride je protekao mirno a čuo sam i da žurka tek počinje. Wink
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
brate, nemoj ni da gledaš to, pusti bre iskompleksirane bolesnike.
IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2485
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Evo upravo sam dobio ovakvu porku na YouTube-u

Citat
@NikolaJovic govno ti, Jovic, di si bio u 45? 91?

UBI UBI SRBIJJAAAAA UBI ZIDOVA

=U=-

I to samo zato sto sam reagovao na ovaj uzasni video http://www.youtube.com/watch?v=-HhXWuYhX0w

I to je samo jedna sitnica, deo moje svakodnevnice.

Da ste na mom mestu ni vi se ne bi osecali prijatno dok citate ove postove.

I eto, ako sam nekog od vas uvredio, izvinjavam se. Vas samo molim da imenujete Jevreje koje ne volite jer ima onih kojima je lako manipulisati i koji lako mogu shvatiti vase postove kao poziv na linc. Samo to, ako imate malo dobre volje i razumevanja.

Pa ovde su imenovani konkretni Jevreji , konkretne jevrejske organizacije i konkretni mediji ciji su vlasnici Jevreji ,  koji uistinu nisu kliktali kao taj sa you tube , nego su lepo upakovanim govorima i nedelima prouzrokovali smrt hiljada i hiljada Srba - mog naroda . Ako si tako osetljiv ne gledaj te video zapise , a ponekad pomisli kako je nama bilo gledajuci uoci i tokom  NATO bombardovanja tvoju sunarodnicu Madlen Olrajt , Veslija Klarka , Vilijema Koena ..... i desetine drugih tvojih sunarodnika koji su seirili nad patnjama srpskog naroda .....
« Poslednja izmena: 01. Feb 2010, 14:40:56 od Lepi_Bora »
IP sačuvana
social share
Slaba Engleska - jaka Srbija !

Jaka Rusija - jaka Srbija !

Volimo Francusku , kao sto je ona volela nas !

Nemce moramo naterati da klece !

Najsladje se smije onaj koji prvi puca !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 147 148 150 151 ... 324
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 21:44:58
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.