Hm, nije u tome fora. Treba da smislis glagol koji je ekvivalentan glagolu kurciti se a da se u njegovoj osnovi nalazi zenski polni organ ako razumes sta je pisac hteo reci...
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
A zasto nema?!?!?! To je i bilo prvobitno pitanje, ZASTO!!!!
@eniac
ne moze to, rekli smo bez sufiksa, prefiksa i ostalih IKSa ipsilona i Zeta :twisted:
Zasto ptice plivaju, ribe lete... Zasto sunce sija k'o tepsija... Zasto nema leba bez motike, ni budaka bez kisele vode... Egzistencija sa sobom nosi mnogo pitanja na koje mi obicni poklonici iste ne mozemo dati odgovor a da posle ne koristimo Perfex... Sta ces... Zivot je reka... puna suza...
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
"Ljubav je mnogo vise od običnih osjećanja, ljubav je pozitivan elektroimpuls. Ne postoji razdaljina koju ljubav ne moze premostiti, ne postoji bolest, koju snažno projektovana ljubav ne moze izlečiti, Ljubav može izvojevati sve pobede. Ona je koncentrisana kinetička energija, najjača sila u Prirodi. I samo kad biste mogli održati ljubav celog života, ne bi bilo sna koji ne biste mogli pretvoriti u stvarnost."