Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 31. Avg 2025, 09:33:26
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zašto muškarci varaju  (Pročitano 19140 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 
Mnei samo zao sto nisam upoznala nekog geja da mi bude drugarica  Smile

pa upoznaj acu

ko je aca? Smile
svejedno, to ostaje moja neispunjena zelja, za sada  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
imala sam bas dobrog prijatelja i bivseg komsiju homoseksualca... cak je meni prvoj rekao da je gej ... imali smo tipa 17 ili 18 godina .. mislim znala sam da je gej, samo sam cekala da to i kaze  Smile

bili smo najbolji drugovi u detinjstvu, druzili se godinama .. on je jedno predivno bice, mnogo dobar decko. Na zalost danas zivi na drugom kraju sveta i uzasno mi nedostaje, vidjamo se dva puta godisnje  Smile  ali kada dodje ... to je bas to o cemu pricate  Smile nije isfeminiziran ni malo, ali to su odlasci u shoping i na chaj i joga i jednom smo cak lezali u kadi punoj pene zajedno (pre deset godina)  Smile  Smile  bas mi nedostaje, krelac  Smile

a muskarci varaju zato sto su krelci... kao i zene  Smile
« Poslednja izmena: 19. Jan 2011, 08:54:37 od MunkaZe »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 
eto...znala sam da je super imati geja za drugaricu  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Otaku koji jede burek kod Trpkovica

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
Sony 
Jao bre Sandra, pa gde si ti živela? Smile Pa sada si skapirala - gay je ok. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 
hahah nisam sada skapirala meni je gej ok, odavno. Ustvari nasla sam prigodan termin -trpeljivost  Smile
Hocu drugaricu geja mada...mislim da mi u kuci ne bi bio dobrodosao Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
Sony 
E, ali majke mi, fascinantno je koliko danas devojaka ima potrebu za muškim prijateljem. Izgleda kao da im drugarice ne mogu pomoći u nekim situacijama, pa im treba neko dodatno da ga zapitkuju. Posebno je zanimljiv ta želja za gay friendom, verovatno zato što ga devojke percepciraju kao muško, ali aseksualno.

A vala Sandra, nisi li ništa naučila iz ovih tema. Pa, ako ti se ukaže prlika da nađeš gay "drugaricu", a muž ne da, ucenjuj sexom Smile.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 
E, ali majke mi, fascinantno je koliko danas devojaka ima potrebu za muškim prijateljem. Izgleda kao da im drugarice ne mogu pomoći u nekim situacijama, pa im treba neko dodatno da ga zapitkuju. Posebno je zanimljiv ta želja za gay friendom, verovatno zato što ga devojke percepciraju kao muško, ali aseksualno.

A vala Sandra, nisi li ništa naučila iz ovih tema. Pa, ako ti se ukaže prlika da nađeš gay "drugaricu", a muž ne da, ucenjuj sexom Smile.

hahahaha prvo bi me on obesio da ga ucenjujem a onda bih ja samu sebe upucala ako besenje ne bi zavrsilo poso Smile
kad sam besna ili ljuta nema sanse da imam snosaj Smile

Znas...imala sam najboljeg dsruga od detinjstva, nijegej, ali mi je bio jedini iskren prijatelj. I onda sam zasrala nesto, debelo sa njim i vise se ne druzimo. A zao mi je jako. Sad znam gde bih sela da treba da padnem, ali jbg tada nisam znala  Smile
Mlada glupaca, nasla momka pa mislila da je popila svu pamet ovog sveta. I sada, naravno, nece on ni da cuje za mene a kamoli da se druzi  Smile
Muz nece samnom u soping, a muskarci su najiskreniji prijatelji zeni, moracu da dam oglas "Trazima geja za druzenje"  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mozda bi trebalo da apelujemo na Japanese da pored lutaka za metanje spolovila naprave i gej muske lutke za druzenje namenjene zenama. tipa, lutka za snosku 1000 evra, a ako kupis i gej lutku za druzenje koja je 500 jura - dobijes 50% popusta na svaku sledecu kupovinu. Smile
Osecam da bi to zenama bio omiljeni poklon... Smile
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
Sony 

hahahaha prvo bi me on obesio da ga ucenjujem a onda bih ja samu sebe upucala ako besenje ne bi zavrsilo poso Smile
kad sam besna ili ljuta nema sanse da imam snosaj Smile

Znas...imala sam najboljeg dsruga od detinjstva, nijegej, ali mi je bio jedini iskren prijatelj. I onda sam zasrala nesto, debelo sa njim i vise se ne druzimo. A zao mi je jako. Sad znam gde bih sela da treba da padnem, ali jbg tada nisam znala  Smile
Mlada glupaca, nasla momka pa mislila da je popila svu pamet ovog sveta. I sada, naravno, nece on ni da cuje za mene a kamoli da se druzi  Smile
Muz nece samnom u soping, a muskarci su najiskreniji prijatelji zeni, moracu da dam oglas "Trazima geja za druzenje"  Smile

Aha, znači tebe treba neko ko će da te sluša, da ti kaže neku lepu reč da bi se osećala bolje. Još ako ide sa tobom u šoping i radi sve što tvome mužu ne pada na pamet - bingo!
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 
Citat
Aha, znači tebe treba neko ko će da te sluša, da ti kaže neku lepu reč da bi se osećala bolje. Još ako ide sa tobom u šoping i radi sve što tvome mužu ne pada na pamet - bingo!

Ma jok, ni blizu. Da me slusa da...kad ogovaram,, i on socno da ogovara, da iskreno kaze sta mi stoji9 a sta ne stoji, da me uputi u sve najnovije trendove oblacenja i sminkanja Smile..da mi kaze da imam savrsenu guzu  Smile i da gledamo serije  Smile
Od navedenog, mom muzu samo guza odgovara i poneka serija ali nece da traca bre  Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 31. Avg 2025, 09:33:26
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.